Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#1773114 Napisano: 30.08.2008 05:31:25 w PODZIĘKOWANIA
kaoa napisał(a):

marielu napisał(a):

PS. W związku z licznymi PW informuję publicznie iż nie mam dysleksji oraz dysgrafii , posiadam przeglądarkę która podkreśla błędy , wszelkie moje poczynania są świadome i celowe. emotka

emotka emotka emotka

w temacie:

dziękuję marielu, swibkowi, malenka89, mariolakal, chochliczce, gniewicy, gosiuni oraz lekkoatletce za rozmowy w kibelku, za pomoc i luc752 za tatre emotka emotka emotka emotka emotka

to super, że są takie osoby na forum jak oni emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

wasze zdrófko emotka emotka emotka emotka

dobra tyle na dziś idę się szykować na koncert Brodki emotka Buźki emotka

emotka ja Tobie też dziękuję.. za wszystko!! emotka emotka emotka i nie zmieniaj się!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1762403 Napisano: 26.08.2008 04:12:06 w Pomocy!!!!
marielu napisał(a):

Marielcia potrzebuje pilnie i na gwałt osoby która wygrała w konkursie PlayFair emotka emotka emotka

ojej! jaka silna potrzeba!! emotka emotka no niestety nie pomogę Ci.. nie wygrałam.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1761913 Napisano: 26.08.2008 11:29:31 w Połączenia nieodebrane
emotka 512 216 xxx yyy.. nie zdążyłam odebrać.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1760702 Napisano: 25.08.2008 07:56:42 w Pomocy!!!!
AgaAga napisał(a):

Potrzebny mi program do edycji filmów, taki najprostszy. Żeby np. łaczyć filmy z aparatu i wycinać fragmenty.

Sciągnęłam jeden, ale okazał się za bardzo skomplikowany. Pomoże mi ktoś. emotka PW najchętniej

emotka

a typowy windowsowki Windows Movie Maker? tam chyba można kombinowac.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1753620 Napisano: 21.08.2008 05:28:37 w PODZIĘKOWANIA
annb napisał(a):

Bardzo dziękuję Swibkowi (to się odmienia!?) za pomoc i poświęcenie swego cennego czasu emotka emotka emotka emotka emotka Starczy tego emotka

emotka naprawdę nie ma za co.. polecam się na przyszłość.. emotka
gdzie diabeł nie mo,że, tam swibka pośle.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1751572 Napisano: 20.08.2008 07:34:51 w Żegnamy zmarłych
[*] 0

swibek

#1749228 Napisano: 19.08.2008 07:28:56 w GRATISY
greenapple napisał(a):

fryz napisał(a):

ludzie...wystarczy przeczytac pierwszą stronę tego tematu aby załapać co i jak, gdzie i kiedy itp itd ale nawet tego sie wam nie chce... emotka

Łatwo się osądza wszystkich z góry. Przeczytałam pierwszą stronę teamtu, nawet więcej. Pierwsze posty są aż z przed trzech lat, a od tego czasu mogło się trochę zmienić, prawda? Dowiedziałam się z nich tylko, że ktoś wysłał maila z prośbą o gadżety do jakiejś firmy. Żadnych konkretów.
Są miliony różnych firm, gdybym miała do każdej wysyłać takiego maila, to nie starczyłoby mi dnia. Zresztą tylko nieliczne z nich cokolwiek wysyłają.
Liczyłam zaledwie na jakieś sprawdzone informacje od tutejszych forumowiczów, ale widać że się przeliczyłam. Rozumiem, że adresów nie podajecie na forum, aczkolwiek istnieje coś takiego jak PW. Teraz wiem, iż nawet na to nie mam co liczyć emotka

no cóż. jak sama zauwazyłaś, że są miliony takich firm to wiesz też, ze każda posiada maila.. i nie musisz pisać do każdej, tylko do tych co sama wybierzesz.. własnie inni poświęcają całe dnie na szukanie i pisanie takich maili.. poza tym co to znaczy, że dnia by Ci nie starczyło? zawsze jest następny.. emotka ja kiedyś, 2 lata wstecz sama się w to bawiłam, dziennie wysyłałam ok 100 maili tylko do 3 branż.. inni dobijali nawet 1000 emotka jak komus zalezy to się postara o wszystko.. zacznij od kilku sama, nie zniechęcaj się negatywami a każdy jeden pozytyw będzie dla Ciebie satysfakcją! powodzenia!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1746869 Napisano: 18.08.2008 06:46:30 w PODZIĘKOWANIA
gosia261295 napisał(a):

swibek napisał(a):

marielu!!! emotka kocham Cię!! emotka i nigdy nie przestanę.. emotka moja Ty babiszonico!! emotka

o ty... a mnei nei kochosz;p;p...

w temacie:
podziekowania dla tych ktorzy mi ublizaja:)

emotka emotka no jo Cie tysz kochom!! emotka tylko nie ujowniom coby nam nie zazdrościli.. emotka i dziękuję Ci, ze Ty kochosz mnie!! emotka bo kochosz, nie?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1743643 Napisano: 16.08.2008 08:57:02 w PODZIĘKOWANIA
marielu!!! emotka kocham Cię!! emotka i nigdy nie przestanę.. emotka moja Ty babiszonico!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1742653 Napisano: 15.08.2008 10:27:51 w PODZIĘKOWANIA
wesoyromek napisał(a):

Bardzo, ale to bardzo dziękuję Swibkowi za pomoc w pewnej bardzo ważnej dla mnie sprawie i poświęcenie mi swojego czasu. Buziak wielki emotka emotka emotka emotka emotka

emotka nie ma za co! cała przyjemność po mojej stronie.. emotka cieszę się, że mogłam Ci poświęcić czas i mogłam pomóc.. emotka polecam się na przyszłość.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1741525 Napisano: 14.08.2008 11:35:27 w Żegnamy zmarłych
[*] 0

swibek

#1734386 Napisano: 10.08.2008 06:13:22 w Żegnamy zmarłych
kajanna napisał(a):

Dziś rano zmarł mój Tatuś emotka

emotka Boże, dlaczego Go zabrałeś do siebie?? emotka kochana.. bądź silna! emotka

..śmierć tych, którzy tworzą dzieła nieśmiertelne, zawsze jest przedwczesna..

(*)(*)(*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#1734178 Napisano: 10.08.2008 03:17:39 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

Kto mi wyjaśni, jak się dodaje opis na gg i wyłączając gg ustawia status opisowy z czerwonym słoneczkiem??? emotka /PW/

PW wysłane! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1733859 Napisano: 10.08.2008 12:34:21 w Pomocy!!!!
a do mnie to już pisać nie łaska?? emotka do mnie tez pisz.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1732348 Napisano: 09.08.2008 10:24:40 w Wkurza mnie...
tyska napisał(a):

A mnie wkurza brak kultury!!! Więc proszę do mnie nie pisać i nie pytać mnie o nic emotka

emotka też to kiedyś miałam napisać.. ale już nie mam sił.. emotka ech.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1731617 Napisano: 08.08.2008 07:09:59 w dzis mam urodzinki
malenka89 napisał(a):

Dziekuje Kochanii za zyczonka :-* Piter wszystkiego naj!
:)

emotka niech no ja Cie uściskam babo!! emotka kochana!! wszystkiego naaaj.. naaaj..!! emotka a reszta życzeń na NK.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1726989 Napisano: 06.08.2008 09:45:35 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
marcepan1983 napisał(a):

biedna jesteś i w wielkiej nieświadomości żyjesz emotka
wiesz co to jest marketing? wybacz mi ale znam firmy, które zajmują się organizowaniem konkursów i wiem po co się je robi, a mogę Ci zdradzić, że na pewno nie po to by wybrać najlepsze zdjęcie emotka emotka

P.S. Innym jakoś wątek służy, a jak Tobie nie to tam nie wchodź i nie wypowiadaj się na jego temat

komu słuzy i do czego?? hehe żal mi Ciebie.. dlatego ja tam nie wchodzę.. wchodziłam i wiem co było.. sam jestes nieświadomy i niczego mi zdradzac nie musisz.. w marketingu pracuję i jeszcze sa ludzie uczciwi! a firmy którym zalezy tylko na statystykach wejśc na stronę i oglądalności badziewia podzięuję.. mam wyrobioną opinie o takich.. dobra firma nie musi sie reklamować! ona poprostu jest i kazdy do niej trafi.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1726027 Napisano: 05.08.2008 06:33:08 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
marcepan1983 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

To co powiem na pewno nie spodoba się dziesiątkom osób, ale nie podoba mi się wątek KLIKNIJCIE.
To nieuczciwa wobec organizatorów forma wygrywania w konkursach, ponieważ wygrywają nie te prace, które są najlepsze i podobają się odwiedzającym stronę przeciętnym internautom, ale te, w których głosy są przekupione - w zamian za inne głosy, rejestracje, doładowania...
Wątek przynosi wstyd stronie, która kojarzona jest później z nieuczciwością, a tym samym wstyd użytkownikom.
Sporo ostatnio o tym myślałam w związku z artykułem, który ma się ukazać w gazecie Wprost.
Jestem za likwidacją wątku, kiedyś go nie było (znaczy był, ale nie na zasadzie głos za głos, nikt tam nie pisał, że zagłosował temu i temu) i forum było przyjazne, użytkownicy mili wobec siebie i zresztą wszyscy użytkownicy z długim stażem pamiętają te klimaty emotka

Bez uraz ale rozbawiłaś/eś (nie wiem jaka twa płeć) tym postem. Po to są konkursy polegające na głosowaniu aby zbierać głosy od znajomych. Sami organizatorzy często nawet wstawiają taką opcje poleć znajomym. Te konkursy nie mają na celu wybrania najlepszej pracy tylko zwerbowanie największej ilości ludzi, którzy odwiedzą stronę organizatora.
Jak ma być konkurs na wybór najlepszej pracy to wtedy zwycięzców wyłania jury i tyle w tym temacie.

Nie zgadzam się.. tam gdzie jest opcja poleć znajomym to jest ona widoczna oficjalnie!! A nigdzie nie pisze o spamowaniu skrzynek mailowych czy gadu ludziom, którzy nawet nie mają pojęcia o co chodzi.. zdarza sie ze dostane na gg info o treści: czesc, nie znasz mnie ale mozesz mi pomoc.. biore udzial w konkursie i potrzebuje głosa.. ech.. więc jesli jest konkurs zdjęciowy gdzie dają szanse internautom na wybranie dobrego zdjęcia to pozwole sobie sama wybrać i zadecydowac, któe zdjęcie mi sie podoba a nie klikac innym tylko dlatego, że ktoś tak chce!! więc są konkursy, które własnie mają na celu wybranie najlepszej pracy a nie zwerbowanie największej ilości ludzi.. Polecanie to co innego.. emotka uff to tyle!!

i tak jak pisze zdolnabestia.. (ona naprawdę jest zdolna emotka ) wątek KLIKNIJCIE do niczego właściwie nie służy.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1706942 Napisano: 26.07.2008 01:29:05 w dzis mam urodzinki
emotka spóźnione ale serdeczne życzonka dla wszystkich Aneczek, Anusiów i Ań!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1705027 Napisano: 25.07.2008 08:46:22 w dzis mam urodzinki
chochliczka napisał(a):

Crism i Mkrzysiek pije za Wasze zdrowie dzis emotka emotka i za wszystkich Krzysztofow emotka

emotka dołączam się z życzonkami!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0