Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja Tobie też dziękuję.. za wszystko!! i nie zmieniaj się!! Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojej! jaka silna potrzeba!! no niestety nie pomogę Ci.. nie wygrałam.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a typowy windowsowki Windows Movie Maker? tam chyba można kombinowac.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
naprawdę nie ma za co.. polecam się na przyszłość..
gdzie diabeł nie mo,że, tam swibka pośle.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no cóż. jak sama zauwazyłaś, że są miliony takich firm to wiesz też, ze każda posiada maila.. i nie musisz pisać do każdej, tylko do tych co sama wybierzesz.. własnie inni poświęcają całe dnie na szukanie i pisanie takich maili.. poza tym co to znaczy, że dnia by Ci nie starczyło? zawsze jest następny.. ja kiedyś, 2 lata wstecz sama się w to bawiłam, dziennie wysyłałam ok 100 maili tylko do 3 branż.. inni dobijali nawet 1000 jak komus zalezy to się postara o wszystko.. zacznij od kilku sama, nie zniechęcaj się negatywami a każdy jeden pozytyw będzie dla Ciebie satysfakcją! powodzenia!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no jo Cie tysz kochom!! tylko nie ujowniom coby nam nie zazdrościli.. i dziękuję Ci, ze Ty kochosz mnie!! bo kochosz, nie?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma za co! cała przyjemność po mojej stronie.. cieszę się, że mogłam Ci poświęcić czas i mogłam pomóc.. polecam się na przyszłość.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Boże, dlaczego Go zabrałeś do siebie?? kochana.. bądź silna!
..śmierć tych, którzy tworzą dzieła nieśmiertelne, zawsze jest przedwczesna..
(*)(*)(*) Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PW wysłane! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też to kiedyś miałam napisać.. ale już nie mam sił.. ech.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niech no ja Cie uściskam babo!! kochana!! wszystkiego naaaj.. naaaj..!! a reszta życzeń na NK.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
komu słuzy i do czego?? hehe żal mi Ciebie.. dlatego ja tam nie wchodzę.. wchodziłam i wiem co było.. sam jestes nieświadomy i niczego mi zdradzac nie musisz.. w marketingu pracuję i jeszcze sa ludzie uczciwi! a firmy którym zalezy tylko na statystykach wejśc na stronę i oglądalności badziewia podzięuję.. mam wyrobioną opinie o takich.. dobra firma nie musi sie reklamować! ona poprostu jest i kazdy do niej trafi.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zgadzam się.. tam gdzie jest opcja poleć znajomym to jest ona widoczna oficjalnie!! A nigdzie nie pisze o spamowaniu skrzynek mailowych czy gadu ludziom, którzy nawet nie mają pojęcia o co chodzi.. zdarza sie ze dostane na gg info o treści: czesc, nie znasz mnie ale mozesz mi pomoc.. biore udzial w konkursie i potrzebuje głosa.. ech.. więc jesli jest konkurs zdjęciowy gdzie dają szanse internautom na wybranie dobrego zdjęcia to pozwole sobie sama wybrać i zadecydowac, któe zdjęcie mi sie podoba a nie klikac innym tylko dlatego, że ktoś tak chce!! więc są konkursy, które własnie mają na celu wybranie najlepszej pracy a nie zwerbowanie największej ilości ludzi.. Polecanie to co innego.. uff to tyle!!
i tak jak pisze zdolnabestia.. (ona naprawdę jest zdolna ) wątek KLIKNIJCIE do niczego właściwie nie służy.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dołączam się z życzonkami!! Wyświetl w wątku >>