Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#1841029 Napisano: 28.09.2008 02:08:23 w Wkurza mnie...
agus87 napisał(a):

moja odpowiedz brzmi forum dla ludzi a nie odwrotnie... nie ebde komentowac Twoich wypowiedzi:] pozdrawiam kolezanke

nie koniecznie tak musi być.. bo żeby forum było dla ludzi, to inni ludzie muszą to forum tworzyć.. i tu jest zasada, że każdy coś wnosi i wtedy korzysta.. więc jeśli według Ciebie forum jest dla ludzi, to uszanuj tych co go tworzą i podstawiają gotowe.. i uszanuj, że blokują dostęp do tego co dla nich cenne.. emotka nie musisz szukać, dodawać konków, nie musisz szukać wyników.. ale możesz czynnie uczestniczyć, pomagać, podpowiadać, odpowiadać na pytania.. poprostu być z nami.. a nie gdzieś tam z boku.. emotka Pozdrawiam.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1839566 Napisano: 27.09.2008 12:25:30 w Pomocy!!!!
frezja napisał(a):

czy jest na forum osoba ktora powie mi jak przywrócic mejla ze skrzynki pocztowej,ktory został usuniety emotka emotka emotka emotka emotka PW poniewaz nie jestem dostepna cały czas na forum emotka

jesli mail nie został w folderze usuniętych wiadomości albo w koszu, który nie został opróżniony to już nie przywrócisz.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1839563 Napisano: 27.09.2008 12:24:06 w Pomocy!!!!
eywa napisał(a):

swibek napisał(a):

daisy020 napisał(a):

swibek napisał(a):

w tym plusie to jest tak.. ze trza bylo nowe konto zalozyc.. tzw profil czy cos.. i do tego podlaczyc dopiero te stare z miasta plusa.. wiec byc moze te stare loginy i hasła nie łapią się.. spróbujcie na nowo załozyć (login moze przyjąc ten sam), podpiac tamto konto.. potem mozna chyba pozmieniac dane.. wiem, że ja tak robiłam bo potem zapominałam, które to hasło było.. emotka

zgadza się tylko że ja wykorzystałam stary login i hasło - można. ja postępowałam zgodnie z instrukcjami na stronie odnośnie założenia konta czyli w tym wypadku jakby odnowienia konta. nie jest tak trudno - dacie radę emotka

no dokładnie.. czyli właśnie to założenie jakby nowego to jest odnowienie.. ja juz dobrze nie pamiętam bo to tak daaawno było.. emotka

powiązałam z kontem z miasta plusa starym i już działa emotka dziękuje za pomoc emotka emotka

no suuper!! emotka to teraz kochana życzę Ci duużo wygranych!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1838550 Napisano: 26.09.2008 07:38:08 w Pomocy!!!!
daisy020 napisał(a):

swibek napisał(a):

w tym plusie to jest tak.. ze trza bylo nowe konto zalozyc.. tzw profil czy cos.. i do tego podlaczyc dopiero te stare z miasta plusa.. wiec byc moze te stare loginy i hasła nie łapią się.. spróbujcie na nowo załozyć (login moze przyjąc ten sam), podpiac tamto konto.. potem mozna chyba pozmieniac dane.. wiem, że ja tak robiłam bo potem zapominałam, które to hasło było.. emotka

zgadza się tylko że ja wykorzystałam stary login i hasło - można. ja postępowałam zgodnie z instrukcjami na stronie odnośnie założenia konta czyli w tym wypadku jakby odnowienia konta. nie jest tak trudno - dacie radę emotka

no dokładnie.. czyli właśnie to założenie jakby nowego to jest odnowienie.. ja juz dobrze nie pamiętam bo to tak daaawno było.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1838465 Napisano: 26.09.2008 06:48:32 w Pomocy!!!!
w tym plusie to jest tak.. ze trza bylo nowe konto zalozyc.. tzw profil czy cos.. i do tego podlaczyc dopiero te stare z miasta plusa.. wiec byc moze te stare loginy i hasła nie łapią się.. spróbujcie na nowo załozyć (login moze przyjąc ten sam), podpiac tamto konto.. potem mozna chyba pozmieniac dane.. wiem, że ja tak robiłam bo potem zapominałam, które to hasło było.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1838072 Napisano: 26.09.2008 03:14:57 w Pomocy!!!!
nineczka17 napisał(a):

golcia20 napisał(a):

jazda napisał(a):

samantha22 napisał(a):

jazda napisał(a):

nie wie ktoś co trzeba zrowbić by mozna było wziąć udział w konkursach na plusie? jestem zalogowana,a gdy chce wejść w jakiś konkurs,wtedy strona logowania otwiera mi sie od nowa! z tym że tym razem nie jestem w stanie się zalogować bo mi sie wogole nie łączy z kolejną stroną! POMOCY emotka

tez tak mam , już dałam sobie spokój z konkami na plusie emotka

ale przecież ktoś musi brać tam udział...a ja też mam ochote dać sobie spokój..juz tyle razy próbowalam emotka

ja też próbowałam, ale mam tak samo jak Ty emotka

u mnie to samo poddalam sie
emotka

dziwne? emotka mam konto na plusie, loguję się normalnie i wchodzęw konkursy na ich stronie i wszystko gra.. emotka nie wiem jaki konkretnie macie komunikat?? może jakos pomogę? będę za jakąś godzinkę dostępna.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1837921 Napisano: 26.09.2008 01:44:38 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
pawel1615 napisał(a):

a do mnie doszła jakas mini kamerka pod usb tylo ze ptzewód od usb do kamery ma 30cm emotka z kad to?

a to nie była czasem z jakiejś ankiety? co się wybierało nagrodę? kojarzę nagrodę a sama czekam na coś tylko nie wiem co to było.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1827104 Napisano: 22.09.2008 06:41:41 w Wkurza mnie...
stasiak50 napisał(a):

tunezja napisał(a):

stasiak50 napisał(a):

tunezja napisał(a):

wkurza mnie, że nie mogę wejść na stronkę www.wybierzmisia.pl... Ta strona w moim kompie jest czarna, nie wiem dlaczego... Może ktoś wie?

http://www.wybierzmisia.pl/

Tam właśnie wchodzę, ale stonka jest czarna...

to faktycznie można sie wnerwić emotka
u mnie działa stronka

enisia napisał(a):

U mnie też czarna strona emotka emotka emotka

hmm.. u mnie cały czas działa.. i wczoraj.. i dziś.. emotka może nie macie flasha zainstalowanego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1823317 Napisano: 20.09.2008 10:48:35 w dzis mam urodzinki
mooniq82 napisał(a):

Dziś są moje urodzinki emotka

emotka

Wszystkiego najlepsiejszegoo Moniczko!!! emotka emotka

Uśmiech i radość niech w Twym sercu gości.. emotka
Niech każdy poranek słońcem Cię wita.. emotka
Szczęścia, pięknej miłości.. emotka
a nade wszystko
zdrowia, pogody ducha
i życia bez przykrości.. emotka
oraz tradycyjnie duuużo wygranych.. tych większych i mniejszych.. emotka

emotka emotka emotka emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1822305 Napisano: 19.09.2008 07:30:44 w Pomocy!!!!
moderator napisał(a):

mam poczte incredi mail i przypadkowo zablokowalam sobie poczte z allegro i od razu wskakuje mi do smietnika emotka jak mam zrobic aby normalnie miec w przychodzacych. Jesli ktos wie prosze o PW

włazisz do śmietnika, klikasz prawą myszką na wiadomośc z allegro i tam klikasz w menu na opcje dodaj do akceptowanych nadawców - to taki ludzik z czerwonym plusikiem.. emotka powinny wiadomosci przeskoczyc do skrzynki przychodzącej i już tam przychodzić.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1816306 Napisano: 17.09.2008 06:40:17 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

everlast napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Potrzebuję pomocy miłej osóbki, która przetłumaczy mi pewien krótki zwrot z angielskiego... emotka /PW/

a google nie wie? emotka http://translate....om/translate_t#pl|en emotka

nie wie...

chodź no na gg albo na PW.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1790335 Napisano: 06.09.2008 07:06:11 w Wkurza mnie...
avies napisał(a):

http://www.askgfk...x.php?id=67&L=pl

emotka wkurza Cię to?? bo jak nie to raczej nie w tym temacie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1789178 Napisano: 05.09.2008 07:22:10 w Wkurza mnie...
wkurza mnie.. życie! emotka kiedyś było inaczej.. a teraz?.. ech.. szkoda słów.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1786720 Napisano: 04.09.2008 07:01:07 w Połączenia nieodebrane
barcza napisał(a):

andziabid napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy do kogoś dzwonili ze stacjonarnego 012 2945562 przed 15-tą ??? Mam 3 nieodebrane...

może z rmfu, bo dziś dzwonili

nie nie rmf bo tam zaczynal sie na 22 a 12 to z Krakowa kierunkowy

a RMF to nie w Krakowie? emotka oni mają telefony w Krakowie i Warszawie emotka więc nie wiadomo skąd.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1784455 Napisano: 03.09.2008 06:57:22 w Połączenia nieodebrane
kadjas123 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy do kogoś dzwonili ze stacjonarnego 012 2945562 przed 15-tą ??? Mam 3 nieodebrane...

To z Krakowa,pewno jakaś znajoma emotka

może Maciejka?? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1784348 Napisano: 03.09.2008 06:24:15 w Pomocy!!!!
jopi napisał(a):

Eeee tam konkursy... emotka
ważne że pogadać można emotka

emotka emotka emotka

emotka dokładnie!! a w WC cicho i spokojnie!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1784314 Napisano: 03.09.2008 06:11:47 w Pomocy!!!!

swibek

#1784240 Napisano: 03.09.2008 05:05:47 w Pomocy!!!!
monikakalicka22 napisał(a):

kobitka89 napisał(a):

agawa78 napisał(a):

kobitka89 napisał(a):

Działa Wam może forum KLIKNIJCIE ?? emotka

No właśnie - mi nie działa...

Ciekawe co się dzieje emotka

U mnie też ten sam problem emotka

http://www.e-konkursy.info/forum/post-272136-cat-1-pg-666.html emotka i klikajcie dalej.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1784165 Napisano: 03.09.2008 03:31:47 w dzis mam urodzinki
marielu napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Sto lat dziś dla wesoyegoromka który kończy dziś..... <cenzura> lat !!!!

Wszystkiego Najlipsiego od Marjelci emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

ożesz!! emotka i nikt mnie nie poinformował??? phii.. emotka
Romeckowa!!! emotka @@@@@ Te małpki chciały upiec Ci tort emotka ale zdechły ze śmiechu emotka kiedy dowiedziały się ile masz lat! emotka Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin! emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1783623 Napisano: 03.09.2008 09:34:11 w dzis mam urodzinki
gemma napisał(a):

a ja mam imieniny dziś emotka kto jeszcze? emotka

emotka wszystkiego najlepsiejszego!!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0