Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#1865833 Napisano: 07.10.2008 07:17:40 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cytriss19 napisał(a):

jak dla mnie to chciałabym , żeby w bazie było jeszcze więcej konkursów hehe i tak jest dużo , ale chciałabym , żeby nigdy nie trzeba było wyszukiwać nowych na innych stronach. może jak sie kiedys wszyscy zmobilizujemy to tak będzie emotka reszta bez zarzutu emotka

emotka no ale żeby tu było dużo to niestety, ale trza szukać na innych stronach.. emotka więc zbieraj siły, mobilizuj się i szukaj.. i już będzie więcej konków w bazie.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1858356 Napisano: 05.10.2008 07:31:58 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
maryal napisał(a):

jednak nie wszystko jest ok...probowalam edytowac swoj wpis i okazuje się,że nie moge nie masz uprawnień - emotka

edycja działa tylko 30 sekund od momentu napisania posta.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1857943 Napisano: 04.10.2008 08:48:15 w PODZIĘKOWANIA
barbara1910 napisał(a):

chciałabym podziekowac dysi,oli2493,katanace,abezie,nariam,moni24,swibkowi i wielu jeszcze innym osobom ,lista jest długa emotka
Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły. Nie mają wprawdzie żadnych skrzydeł, lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich, którzy są w potrzebie. Wyciągają ręce i proponują swoją przyjaźń i pomoc.
Dziekuje wam emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Basiu.. emotka bo najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód Twojego smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość.. emotka i ja Tobie dziękuję za to, że jesteś!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1857577 Napisano: 04.10.2008 06:40:41 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje
emotka znowu mi się smutno zrobiło..

(*) (*) (*) Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1857211 Napisano: 04.10.2008 03:47:36 w PODZIĘKOWANIA
ismena napisał(a):

swibek - raz jeszcze emotka emotka emotka emotka emotka

emotka yyy.. nooo.. bez takich bo się zarumienię.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1857180 Napisano: 04.10.2008 03:33:23 w Pomocy!!!!
ismena napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

ismena napisał(a):

co robic - mam konto mailowe na onecie i nie dochodza mi maile emotka znajomi dostaja zwroty, ze mam skrzynke przepelniona, a mam pusta emotka

Może masz przepełniony kosz lub folder spam? Albo znajomi wysyłają zbyt duże maile? A powiększałaś pojemność konta w ustawieniach? Nie wiem co jeszcze by mogło być..

kosz pusty, spam pusty, powiekszona pojemnosc do 1gb, mail typu: temat proba, tresc a emotka

zorientowalam sie, ze cos nie tak, bo nie przychodza mi maile z wyboru batonow i zaczelam robic proby i zwrotki przychodza, ze mam przepelniona skrzynke emotka

emotka przetkamy zaraz.. emotka PW... Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1857167 Napisano: 04.10.2008 03:26:39 w Żegnamy zmarłych
wiki1985r napisał(a):

Moja mama zmarła 15 września - nie potrafiłam tego wcześniej napisać emotka Bardzo mi jej brakuje...
Miała - dla innych aż, dla mnie tylko 58 lat emotka

Kochana!! emotka jestem sercem z Tobą!! emotka a Twoja mama będzie czuwać nad Tobą.. napewno była i jest dumna, że ma tak wspaniałą córkę.. emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#1857145 Napisano: 04.10.2008 03:16:56 w Pomocy!!!!
ismena napisał(a):

co robic - mam konto mailowe na onecie i nie dochodza mi maile emotka znajomi dostaja zwroty, ze mam skrzynke przepelniona, a mam pusta emotka

i przy okzaji - jesli wygralam batony na to konto, to przysla czy nie skoro dostana zwrot? (adres juz podawalam wczesniej przy wygranej)

może masz w koszu coś? na serwerze siedzi.. najlepiej wejdź tam na www i powiększ bezpłatnie skrzynkę.. podejrzewam, że od nowości masz jak masz czyli 10Mb .. a możesz powiększyć 10-krotnie.. przy starych opcjach to wystarczyło 10 maili zapisanych i już burczało, że pełna.. wejdż w ustawienia i tam jest opcja inteligentna poczta a w niej Pojemność skrzynki i rozmiar przyjmowanych listów.. suwaczkiem powiększ do możliwego max. czyli 1GB... i będzie działać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1857038 Napisano: 04.10.2008 02:12:08 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
winek napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

dziub4 napisał(a):

winek napisał(a):

nuleczka napisał(a):

może opcja kto jest online a kto offline przy profilu?

Za emotka

za emotka

przeciw, wystarczy to, kto jest na forum:] Niepotrzebne to

z miejsca wysłania PW ta informacja jest niewidoczna a tak byłaby pod ręką emotka

no i co? ktos jest zalogowany.. i np. musi leciec do garów bo sie w kuchni dymi a Ty wysyłasz mu PW i nerwowo czekasz na odpowiedź i piszesz, że X nie odpisuje!! emotka albo ktoś ma telefon, zagada się i wychodzi od kompa, ktoś inny siądzie a stronka i nasze on-line dalej widoczne.. to się mija z celem.. jak ktos chce to na PW odpisze a jak nie to nie.. a poddglądaczy i tak nie widać.. być albo nie być.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1856358 Napisano: 04.10.2008 09:06:18 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
nuleczka napisał(a):

może opcja kto jest online a kto offline przy profilu?

też nie wiem co to da.. ja mam e-konki ustawione jako stronę startową.. czasem się zdarza, ze włączam kompa rano i nagle musze wyjśc gdzieś albo cos i tak zostaje.. nie zawsze wyłączam.. i nieraz widać, że jestem a tak naprawde jestem tylko obecna myślami.. więc są tacy jak ja z doskoku.. wolę być 24 na dobe zalogowana, niż co chwilę wychodzić i ponownie wpisywać login i hasło.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1855397 Napisano: 03.10.2008 05:41:37 w Pomocy!!!!
pistacja9 napisał(a):

Chcę zrobić przelew sms z konta orange do pop. Ciągle przychodzi mi zwrotny sms, że podaję niepoprawny numer. Z orange do orange przesyła normalnie tylko do popa nie chce. Wie ktoś jak to rozwiązać? emotka

rozumiem, ze robisz przelew z karty na karte.. a nie na mixa czy tam zetafona.. emotka moze też tak być, że dany numer w POPie ma zablokowana opcje przelewu.. możesz to sprawdzic na infolinii albo na stronie internetowej jesli masz tam konto.. emotka
a tu masz regulamin przelewów SMS i może tu znajdziesz odpowiedź.. http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary/1992/2040152.pdf emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1853432 Napisano: 03.10.2008 07:14:06 w dzis mam urodzinki
fryteczka napisał(a):

dzis urodziny fryteczki emotka

emotka

dla wszystkich emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Z okazji przyjęcia kolejnej wiosny na kark.. wszystkiego tego co jest naj.. emotka świata w kolorach tęczy.. niech dobry anioł w trudach Cię wyręczy.. emotka niech miłość w serduszku radośnie błyska i niech przy Tobie zawsze będzie osoba bliska.. emotka niech wszystkie kręte scieżki prostymi się staną a nasze uczucia w marzeniach zostaną.. emotka powodzenia w życiu zawodowym i prywatnym oraz spełnienia najskrytszych nawet na pozór nierealnych marzeń.. emotka no i oczywiście duuuuuuuuuuuużo wygranych!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1852662 Napisano: 02.10.2008 05:17:00 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
emotka wooow! jakie zmiany! chwilę mnie nie było i znowu jestem do tyłu.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1850532 Napisano: 01.10.2008 08:24:08 w PODZIĘKOWANIA
chochliczka napisał(a):

gosia261295 napisał(a):

A ja dzisiaj..
Dziękuje marielu, swibkowi, malenka89, mariolakal, chochliczce, gniewicy, kaoa, bmacieja oraz lekkoatletce za to że jesteście emotka emotka

Bez was forum nie byłoby takie superowee emotka

Mam nadzieje że tak dalej pozostanie emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Jedzcie i pijcie teraz wszyscy emotka emotka emotka emotka

hehe nie dziekuj ,jeszcze bedziesz miec nas dosc emotka
Tez dzieki ze jestescie,bez Was byloby nudno iw ogole zle..fajne z WAs kobietki
emotka emotka

emotka ja też Wam dziękuję dzieffczynki!! emotka za wszystko.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1849534 Napisano: 01.10.2008 02:37:38 w Wkurza mnie...
aneczka155 napisał(a):

A mnie wkurza to,że kiedyś pomogłam kilku osobom z forum, a teraz gdy ja potrzebuję małej podpowiedzi to cisza.Nikt mi nie odpisuje.
Własciwie to mnie to nie tyle wkurza,ale zrobiło się smutno...

a jakiej podpowiedzi? bo nie bardzo kumam w czym pomóc.. emotka ja tu w porywach wiatru i może coś przeoczyłam? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1848476 Napisano: 01.10.2008 08:39:06 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
emotka wstawić tam gdzie powinno być.. a to już Admin wie.. tam gdzie potrzebne i nie zawadza.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1848427 Napisano: 01.10.2008 08:17:17 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
emotka i koniecznie skrzynka wiadomości wysłanych!! i ewentualnie kropka do konkursów, do których powrócę.. (gdyby nie dało się zrobić kalendarzyka - przypominajki) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1847100 Napisano: 30.09.2008 04:29:30 w Pomocy!!!!
jazda napisał(a):

eywa napisał(a):

swibek napisał(a):

daisy020 napisał(a):

swibek napisał(a):

w tym plusie to jest tak.. ze trza bylo nowe konto zalozyc.. tzw profil czy cos.. i do tego podlaczyc dopiero te stare z miasta plusa.. wiec byc moze te stare loginy i hasła nie łapią się.. spróbujcie na nowo załozyć (login moze przyjąc ten sam), podpiac tamto konto.. potem mozna chyba pozmieniac dane.. wiem, że ja tak robiłam bo potem zapominałam, które to hasło było.. emotka

zgadza się tylko że ja wykorzystałam stary login i hasło - można. ja postępowałam zgodnie z instrukcjami na stronie odnośnie założenia konta czyli w tym wypadku jakby odnowienia konta. nie jest tak trudno - dacie radę emotka

no dokładnie.. czyli właśnie to założenie jakby nowego to jest odnowienie.. ja juz dobrze nie pamiętam bo to tak daaawno było.. emotka

powiązałam z kontem z miasta plusa starym i już działa emotka dziękuje za pomoc emotka emotka

tylko ze ja dopiero niedawno zakładałam konto..a wczeniej nie miałam...wiec nie bardzo wiem co zrobić aby normalnie działały konkursy na plusie emotka

samantha22 napisał(a):

mam ten sam problem, dlatego spasowałam z konkami u nich emotka

a zakładałyście jeszcze w mieście plusa czy już na tej nowej stronie? wystarczy rejestracja ze strony głównej.. po aktywacji linka mozna podpiąc stare i nowe konta z miasta plusa.. jest tam taka opcja.. wpisuje się wtedy ten stary login i hasło i powinno działać.. próbowac do skutku!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1844815 Napisano: 29.09.2008 06:02:52 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
emotka super super!!! emotka tak jak pisałam wcześniej nikt nikogo nie zmusza do przebywania tu, nikt nikomu nie każe szukać konków czy wyników.. ale wystarczy odrobina dobrej woli zeby nawet pomóc i odpowiedzieć na kilka pytań, podpowiedziec coś, kliknąc komus.. i wcale nie będa to bezsensowne posty. Bo można nazbierac 100 postów z sensem.. emotka dziś mnie wkurzył nowy użytkownik, który ma pretensję własnie o blokady a zarejestrował się dziś! więc skoro jest tak dobrze poinformowany o tym, ze blokada (pierwsze uderzył na ten top) to oznacza tylko, ze był podglądaczem i zarejstrował się tylko po to żeby tam wejśc.. będę bacznie obserwowac jego posty.. emotka bo do tej pory było tak, ze jak się pojawiał jakiś nowy konk na większą skalę to nagle w ciągu dnia pojawiało się nawet do 100 nowych uzytkowników a po konkursie już ślad po nich przepadł.. emotka naprawdę.. pamiętam jak sama byłam początkująca.. rozumiem.. dziś czas nie pozwala na taką aktywnośc jak 2-3 lata temu.. ale 2-3 posty dziennie zawsze można skrobnąć.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1841036 Napisano: 28.09.2008 02:16:44 w Wkurza mnie...
agus87 napisał(a):

no wlasnie tworze...jaks bezsensowna klotnia...
bo wy myslicie chyba, ze kazdy tylko czeka zeby Wam cos sprzatnac sprzed nosa, moze nie bylam czynnym uzytkownikiem ale to nie oznacza ze wiecznie bym chiala zeby tak bylo, owszem zaczelam pisac w wyoborach batonow ale skutecznie zostalo mi to uniemozliwione... macie racje... ludzie tworza forum - a jesli watek, w ktory jest zablokowany mi to uniemozliwia no to sorry, juz sie nei wcinam...

kochana.. nikt się nie kłóci.. nikt nie uważa, ze Ty chcesz sprzątnąc cos sprzed nosa.. ale są inni, którzy tak robią.. więc trza wprowadzić ograniczeni. emotka a przecież nie tylko jeden wątek jest do pisania.. emotka pisz w innych.. w WC też Ci pomogą z batonami.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0