Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ale żeby tu było dużo to niestety, ale trza szukać na innych stronach.. więc zbieraj siły, mobilizuj się i szukaj.. i już będzie więcej konków w bazie.. Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edycja działa tylko 30 sekund od momentu napisania posta.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Basiu.. bo najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód Twojego smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość.. i ja Tobie dziękuję za to, że jesteś!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(*) (*) (*) Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yyy.. nooo.. bez takich bo się zarumienię.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przetkamy zaraz.. PW... Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochana!! jestem sercem z Tobą!! a Twoja mama będzie czuwać nad Tobą.. napewno była i jest dumna, że ma tak wspaniałą córkę.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może masz w koszu coś? na serwerze siedzi.. najlepiej wejdź tam na www i powiększ bezpłatnie skrzynkę.. podejrzewam, że od nowości masz jak masz czyli 10Mb .. a możesz powiększyć 10-krotnie.. przy starych opcjach to wystarczyło 10 maili zapisanych i już burczało, że pełna.. wejdż w ustawienia i tam jest opcja inteligentna poczta a w niej Pojemność skrzynki i rozmiar przyjmowanych listów.. suwaczkiem powiększ do możliwego max. czyli 1GB... i będzie działać Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i co? ktos jest zalogowany.. i np. musi leciec do garów bo sie w kuchni dymi a Ty wysyłasz mu PW i nerwowo czekasz na odpowiedź i piszesz, że X nie odpisuje!! albo ktoś ma telefon, zagada się i wychodzi od kompa, ktoś inny siądzie a stronka i nasze on-line dalej widoczne.. to się mija z celem.. jak ktos chce to na PW odpisze a jak nie to nie.. a poddglądaczy i tak nie widać.. być albo nie być.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też nie wiem co to da.. ja mam e-konki ustawione jako stronę startową.. czasem się zdarza, ze włączam kompa rano i nagle musze wyjśc gdzieś albo cos i tak zostaje.. nie zawsze wyłączam.. i nieraz widać, że jestem a tak naprawde jestem tylko obecna myślami.. więc są tacy jak ja z doskoku.. wolę być 24 na dobe zalogowana, niż co chwilę wychodzić i ponownie wpisywać login i hasło.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozumiem, ze robisz przelew z karty na karte.. a nie na mixa czy tam zetafona.. moze też tak być, że dany numer w POPie ma zablokowana opcje przelewu.. możesz to sprawdzic na infolinii albo na stronie internetowej jesli masz tam konto..
a tu masz regulamin przelewów SMS i może tu znajdziesz odpowiedź.. http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary/1992/2040152.pdf Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z okazji przyjęcia kolejnej wiosny na kark.. wszystkiego tego co jest naj.. świata w kolorach tęczy.. niech dobry anioł w trudach Cię wyręczy.. niech miłość w serduszku radośnie błyska i niech przy Tobie zawsze będzie osoba bliska.. niech wszystkie kręte scieżki prostymi się staną a nasze uczucia w marzeniach zostaną.. powodzenia w życiu zawodowym i prywatnym oraz spełnienia najskrytszych nawet na pozór nierealnych marzeń.. no i oczywiście duuuuuuuuuuuużo wygranych!!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też Wam dziękuję dzieffczynki!! za wszystko.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jakiej podpowiedzi? bo nie bardzo kumam w czym pomóc.. ja tu w porywach wiatru i może coś przeoczyłam? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a zakładałyście jeszcze w mieście plusa czy już na tej nowej stronie? wystarczy rejestracja ze strony głównej.. po aktywacji linka mozna podpiąc stare i nowe konta z miasta plusa.. jest tam taka opcja.. wpisuje się wtedy ten stary login i hasło i powinno działać.. próbowac do skutku!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kochana.. nikt się nie kłóci.. nikt nie uważa, ze Ty chcesz sprzątnąc cos sprzed nosa.. ale są inni, którzy tak robią.. więc trza wprowadzić ograniczeni. a przecież nie tylko jeden wątek jest do pisania.. pisz w innych.. w WC też Ci pomogą z batonami.. Wyświetl w wątku >>