Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#1910974 Napisano: 27.10.2008 07:14:29 w Pomocy!!!!
andziabid napisał(a):

ma ktoś z Was konto na onecie? jeśli tak, to czy też nie możecie się zalogować?

proszę o PW

emotka zalogowało na pocztę ale nie pokazuje żadnych folderów i żadnych wiadomości.. emotka goło i niewesoło!! natomiast na program pocztowy w kompie ściąga mi maile z onetowskiego adresu ale są jakby puste!! emotka tylko temat ale treści nie ma.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1908302 Napisano: 26.10.2008 05:22:14 w Pomocy!!!!
mama2006 napisał(a):

Kurczę, czy to możliwe że od wczoraj godz.14 , gdy wysłałam 2 sms (rejestracyjne) do batonów do dziś nie dostałam @ rejestracyjnego? Zaznaczam, że obydwa są do innych portali.Miał ktoś taki przypadek?

a w SPAMie nie ma gdzieś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1907859 Napisano: 26.10.2008 01:37:25 w Pomocy!!!!
mjane napisał(a):

znajdzie się tu dobra dusza, która podpowie mi co mam źle w krzyżówce delecty? mam całą, mam dobre hasło, ale pokazuje, że mam błędy w wyrazach... emotka

odbierz PW.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1904944 Napisano: 24.10.2008 04:19:20 w Wkurza mnie...
emotka nie dajcie się prowokować.. zapomniałyście, że były dwie verki.. emotka to jest ta fałszywa.. i prowokuje.. koniec i cisza!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1899439 Napisano: 22.10.2008 05:06:48 w Pomocy!!!!
martusiamj napisał(a):

swibek napisał(a):

martusiamj napisał(a):

Czy można jakoś odzyskać usuniety program? emotka

a usunełaś w sensie odistalowałaś? czy tylko usunęłas ikonkę? jedynie przywracanie systemu moze pomóc (1-2 dni wstecz przed usunięciem) ale nie zawsze się to sprawdza.. czasem brakuje jakiś komponentów albo kluczy..

Na szczęście poradziłam sobie emotka

Uff....

emotka super!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1899102 Napisano: 22.10.2008 03:10:06 w Pomocy!!!!
martusiamj napisał(a):

Czy można jakoś odzyskać usuniety program? emotka

a usunełaś w sensie odistalowałaś? czy tylko usunęłas ikonkę? jedynie przywracanie systemu moze pomóc (1-2 dni wstecz przed usunięciem) ale nie zawsze się to sprawdza.. czasem brakuje jakiś komponentów albo kluczy.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1895323 Napisano: 20.10.2008 09:12:35 w Pomocy!!!!
maryal napisał(a):

Pisalam koci pamietnik na purinie.Teraz nie moge tam wejsc.Podobna mam pobrac jakis flesz conajmniej9.Pobieram go z miejsca wskazanego,mam na pulpicie pobrany program,instalke,klikam w nie ale nic sie nie dzieje-zainstalowac nie mogę.Co robic?

a może nie pobieraj na pulpit tylko odrazu uruchom? emotka albo zmień przeglądarke.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1891806 Napisano: 19.10.2008 10:25:18 w Pomocy!!!!
spineczka napisał(a):

help help help me!

Szukam miłej Osoby, która wskaże mi prawidłową odpowiedz na pierwsze pytanie w konkursie actimela układ trawienny w momencie urodzenia zawiera... emotka Mam problem... jakoś odpowiedzi znaleźć nie moge ...

emotka

PW.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1891097 Napisano: 18.10.2008 11:10:03 w dzis mam urodzinki
barbara1910 napisał(a):

dzis obchodze z corka urodziny emotka emotka emotka dla wszystkich po kawałku torta i lampce wina emotka emotka emotka

emotka ożesz Wy moje kochane!!! emotka
wszystkiego najlepsiejszego dla Was.. emotka ze szczerego serducha tego co sobie wymarzycie!! emotka STOOO LAAAAAAATT!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1889303 Napisano: 18.10.2008 10:21:27 w Poczta kradnie
zdolnabestia napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka a jednak nie kradnie.. tylko gubi.. emotka może nasze nagrody dojdą za 5-6 lat.. emotka emotka

http://polskalokalna.pl/wiadomosci/pomorskie/gdansk/news/po-6-latach-poczta-dostarczyla-pocztowke,1196751,3286

emotka

Czytałam kiedyś, że przyszła do gościa kartka po 40 latach, dokładnie to do nieżyjącej już od dawna żony. Zdziwił się bardzo gdy przeczytał i się okazało, że to on jest nadawcą. Wysłał żonie kartkę z wakacji i 40 lat szła emotka

emotka doobreee.. emotka a to Ci niespodziewajka!! emotka

michalm napisał(a):

Obawiam się, że pudry z Astora do moich dziewczyn nie dotrą. Jeżeli na kopercie pisze przesyłka reklamowato po ptokach.Tak było z Janem Niezbędnym, mimo wygranej nikt u mnie nie otrzymał przesyłki i tak jest ze wszystkimi próbkami, które zamawiam.Potwierdzam, że poczta kradnie emotka

nie panikuj, dopiero rozpoczęli wysyłkę i pewnie partiami idzie.. koperta jest bąbelkowa, bez żadnych oznaczeń, że to reklamowa i adresat jest naklejany na kopercie (nie jest pisane ręcznie!).. czekaj cierpliwie!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1887642 Napisano: 17.10.2008 04:31:55 w Poczta kradnie

swibek

#1887425 Napisano: 17.10.2008 02:57:00 w Pomocy!!!!
perfumy napisał(a):

pomocy! dodaje avatar i nie mogę go zapisać niby przechodzi do następne strony ale nic się nie wyświetla ;/

a dobrze zapisujesz ten avatar? emotka albo masz za duży obrazek albo wstawiasz obrazek z kompa.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1881194 Napisano: 14.10.2008 08:33:46 w Pomocy!!!!
ace napisał(a):

no wlasnie skanowalam kasperskym a jak ten podobno wirusa nie znajdzie to znaczy ze nie ma:( No i niestety Vista emotka A jest coraz gorzej bo mi zaczyna dzwiek siadac emotka
a jak zrobic by te pliki tymczasowe nie by;ly ukryte??

Kaspersky nie zawsze znajdzie.. no jest troche przestawiania.. nie chodzi o to żeby nie były ukryte tylko żeby sie nie zapisywały w durnych miejscach.. emotka rejestr może przytkany, może faktycznie coś nie tak.. przeskanuj na wszelkie zaś czyms innym.. powiem szczerze, że ja właziłam wszędzie i sprawdzałam.. wybrałam najbardziej optymalne ustawienia i na bieżąco sprawdzam.. jakieś programy czyszczące zamontowałam a wszystko co robie to zapisuje na dysk zewnętrzny żeby nie śmiecić laptopa.. emotka masakra, noo.. nie pomogę Ci dokładnie w tych ustawieniach bo ja to mam po angielsku i kolega się dobrał do tego i poustawiał.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1881163 Napisano: 14.10.2008 08:14:01 w PODZIĘKOWANIA
malenka89 jesteś koffana!! emotka Dziękuję za pomoc!! emotka Jesteś naprawdę wspaniała!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1881145 Napisano: 14.10.2008 08:04:19 w Pomocy!!!!
ace napisał(a):

trinity napisał(a):

ace napisał(a):

sorry ze to tak nieskładnie napisałam ale już się męcze z tym kompem prawie 3godz i jestem wyczerpana

Proponuję:
Start -> Programy -> Akcesoria -> Narzędzia sytemowe -> Oczyszczanie Dysku
oraz
Start -> Programy -> Akcesoria -> Narzędzia sytemowe -> Defragmentacja dysku

To powinno pomóc.

Spróbuj tego:
Start-Uruchom-wpisz 'msconfig'-zakładka Uruchamianie i odznacz procesy niepotrzebnie uruchamiane przy starcie systemu.Zapisz zmiany i uruchom komputer ponownie.
Pozdrawiam!!!
dziekuje za rady emotka ale nic nie pomoglo emotka

spróbuj przeskanowac kompa, może znajdzie cosik.. http://arcaonline.arcabit.com/skaner.html

ewentualnie któryś z tych.. http://programy.57.pl/skanery,on-line.php

jesli to nie wirus to prawdopodobnie ukryte pliki tymczasowe.. laptopy mają wredne ustawienia a niedaj Boże jak to Vista.. emotka przerabiałam to ze swoim aż go doprowadziłam do swoich ustawień i już teraz działa tak jak powinien.. ale nieraz świrował.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1880890 Napisano: 14.10.2008 06:21:34 w Pomocy!!!!
nineczka17 napisał(a):

szukam pomocy jak zrobic zdjecie w Irfan View by bylo 150x150 jak pisze 150 to wchodzi mi od razu 113 prosze pw

emotka dziwne.. nie powinno przestawiać.. może proporcje są ustawione jakieś dziwne? a nie możesz w innym programie sprawdzić? ja Ci mogę pomniejszyć jeśli nie będziesz sobie mogła poradzić.. wal śmiało na PW.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1878669 Napisano: 13.10.2008 07:39:30 w PODZIĘKOWANIA
marielu napisał(a):

Dziękuję pięknie moim przefajnym koleżankom na które mogę zawsze i wszędzie liczyć :
Romanofi , Stasieńce, Kasieńce , Izuni, Paulince, Madzi , Kindze,oraz Basi które po raz kolejny swoim wsparciem sprawiły mi ogromną radochę z wygranej emotka emotka emotka Jesteście takie super że konie z wami kraść emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Normalnie was kocham emotka emotka emotka emotka emotka

..szczęściem może być każdy uśmiech,
każdy dobry uczynek, nowy dzień,
nowa wiadomość, dobra ocena,
przyjaciel, spełnione marzenie..
a moim szczęściem jest to,
że żyję wśród Was!..
emotka

Marielu emotka ja też Ci bardzo za wszystko dziękuję.. emotka emotka i tysz cię loffciam!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1878374 Napisano: 13.10.2008 05:49:41 w PODZIĘKOWANIA
mama2006 napisał(a):

A ja dziękuję bardzo Swibek.
Dziękuję za to ,że jest, że zawsze służy swoją mądrą radą i jest tak uczynna.
Swibek, jesteś wielka.

emotka nie wiem co powiedzieć.. tak naprawdę to nic nie zrobiłam.. emotka ja też bardzo się cieszę, że mogę z Tobą pogadać.. emotka jesteś wspaniałą wrażliwą na życie kobietą.. nie zmieniaj się i nie daj sprowokować.. bądź twarda i nieugięta!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1871763 Napisano: 10.10.2008 09:52:19 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
fryteczka napisał(a):

swibek napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

taaga20 napisał(a):

a ja bym chciała żeby jeszcze była taka opcja z przyjaciółmi - żeby można ich było sobie to osobnej szufladeczki przyporządkować ... chcę coś do kogoś napisać i muszę szukać. A tak to miałabym tę osobę w spisie swoich przyjaciół. I tyle. Ogólnie wszystko resztę bez zarzutu.

Jest przecieżlista przyjaciół, są tam alfabetycznie:
http://www.e-konkursy.info/ulubieni.html
Chyba, że o coś innego chodzi, a ja nie zrozumiałam..

no własnie też to miałam napisać.. wystarczy otworzyć profil danego przyjaciela i tam jest opcja PRZYJACIEL - NIE (DODAJ) i jak dodamy to wskakuje właśnie na naszą osobistą liste przyjaciół emotka i jest to alfabetyczna lista więc szybko można odnaleść kogo szukamy.. emotka

zapomniałam nawet o tej liscie emotka teraz luknełam i mam 3 emotka

erdena , simon2005 , swibek emotka stara lista ale nadal jara emotka

emotka emotka ożesz.. ale mnie zaszczyt kopnął!! emotka emotka

..tak więc ludziska nie zapominajcie o tych udogodnieniach, które już mamy.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1865943 Napisano: 07.10.2008 07:47:58 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

taaga20 napisał(a):

a ja bym chciała żeby jeszcze była taka opcja z przyjaciółmi - żeby można ich było sobie to osobnej szufladeczki przyporządkować ... chcę coś do kogoś napisać i muszę szukać. A tak to miałabym tę osobę w spisie swoich przyjaciół. I tyle. Ogólnie wszystko resztę bez zarzutu.

Jest przecieżlista przyjaciół, są tam alfabetycznie:
http://www.e-konkursy.info/ulubieni.html
Chyba, że o coś innego chodzi, a ja nie zrozumiałam..

no własnie też to miałam napisać.. wystarczy otworzyć profil danego przyjaciela i tam jest opcja PRZYJACIEL - NIE (DODAJ) i jak dodamy to wskakuje właśnie na naszą osobistą liste przyjaciół emotka i jest to alfabetyczna lista więc szybko można odnaleść kogo szukamy.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0