Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zalogowało na pocztę ale nie pokazuje żadnych folderów i żadnych wiadomości.. goło i niewesoło!! natomiast na program pocztowy w kompie ściąga mi maile z onetowskiego adresu ale są jakby puste!! tylko temat ale treści nie ma.. Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w SPAMie nie ma gdzieś? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odbierz PW.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
super!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a usunełaś w sensie odistalowałaś? czy tylko usunęłas ikonkę? jedynie przywracanie systemu moze pomóc (1-2 dni wstecz przed usunięciem) ale nie zawsze się to sprawdza.. czasem brakuje jakiś komponentów albo kluczy.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może nie pobieraj na pulpit tylko odrazu uruchom? albo zmień przeglądarke.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PW.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ożesz Wy moje kochane!!!
wszystkiego najlepsiejszego dla Was.. ze szczerego serducha tego co sobie wymarzycie!! STOOO LAAAAAAATT!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
doobreee.. a to Ci niespodziewajka!!
nie panikuj, dopiero rozpoczęli wysyłkę i pewnie partiami idzie.. koperta jest bąbelkowa, bez żadnych oznaczeń, że to reklamowa i adresat jest naklejany na kopercie (nie jest pisane ręcznie!).. czekaj cierpliwie!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/pomorskie/gdansk/news/po-6-latach-poczta-dostarczyla-pocztowke,1196751,3286
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a dobrze zapisujesz ten avatar? albo masz za duży obrazek albo wstawiasz obrazek z kompa.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kaspersky nie zawsze znajdzie.. no jest troche przestawiania.. nie chodzi o to żeby nie były ukryte tylko żeby sie nie zapisywały w durnych miejscach.. rejestr może przytkany, może faktycznie coś nie tak.. przeskanuj na wszelkie zaś czyms innym.. powiem szczerze, że ja właziłam wszędzie i sprawdzałam.. wybrałam najbardziej optymalne ustawienia i na bieżąco sprawdzam.. jakieś programy czyszczące zamontowałam a wszystko co robie to zapisuje na dysk zewnętrzny żeby nie śmiecić laptopa.. masakra, noo.. nie pomogę Ci dokładnie w tych ustawieniach bo ja to mam po angielsku i kolega się dobrał do tego i poustawiał.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spróbuj przeskanowac kompa, może znajdzie cosik.. http://arcaonline.arcabit.com/skaner.html
ewentualnie któryś z tych.. http://programy.57.pl/skanery,on-line.php
jesli to nie wirus to prawdopodobnie ukryte pliki tymczasowe.. laptopy mają wredne ustawienia a niedaj Boże jak to Vista.. przerabiałam to ze swoim aż go doprowadziłam do swoich ustawień i już teraz działa tak jak powinien.. ale nieraz świrował.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziwne.. nie powinno przestawiać.. może proporcje są ustawione jakieś dziwne? a nie możesz w innym programie sprawdzić? ja Ci mogę pomniejszyć jeśli nie będziesz sobie mogła poradzić.. wal śmiało na PW.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
..szczęściem może być każdy uśmiech,
każdy dobry uczynek, nowy dzień,
nowa wiadomość, dobra ocena,
przyjaciel, spełnione marzenie..
a moim szczęściem jest to,
że żyję wśród Was!..
Marielu ja też Ci bardzo za wszystko dziękuję.. i tysz cię loffciam!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem co powiedzieć.. tak naprawdę to nic nie zrobiłam.. ja też bardzo się cieszę, że mogę z Tobą pogadać.. jesteś wspaniałą wrażliwą na życie kobietą.. nie zmieniaj się i nie daj sprowokować.. bądź twarda i nieugięta!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ożesz.. ale mnie zaszczyt kopnął!!
..tak więc ludziska nie zapominajcie o tych udogodnieniach, które już mamy.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no własnie też to miałam napisać.. wystarczy otworzyć profil danego przyjaciela i tam jest opcja PRZYJACIEL - NIE (DODAJ) i jak dodamy to wskakuje właśnie na naszą osobistą liste przyjaciół i jest to alfabetyczna lista więc szybko można odnaleść kogo szukamy.. Wyświetl w wątku >>