Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
którym plusie? tym komórkowym, dawne miastoplusa? tym konkursowym?? jeśli o to chodzi to ja mam.. Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po prawej u góry masz coś takiego jak EDYTUJ PROFIL jak sie otworzy okno to na dole w drugiej linijce od dołu dajesz kropke i wklejasz ten link.. dajesz ZAPISZ i powinno działać!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z okazji urodzin..
..szczere i serdeczne życzenia:
wszystkiego co w życiu najpiękniejsze, zdrowia, szczęścia, pogody ducha - także w trudnych chwilach. Wiary i nadziei w lepsze jutro, jak najmniej zmartwień, kłopotów i trosk.
Wiele dobroci i życzliwości od najbliższych.. od znajomych i przyjaciół.
Wielu radosnych i pięknych dni oraz wszelkiej pomyślności..
.. i jak najwięcej wygranych.. tych dużych i małych!!
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a Tobie kochana spóźnione i ze szczerego serduszka!! życzonka wszystkiegooo naaj, naaaj!!!
Aby jedynymi łzami, które pojawią się w Twych oczach były kryształowe łzy szczęścia..
Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy
nie zakryły ciężkie chmury smutku..
Abyś potrafiła zajrzeć do Swej duszy
i mogła odnaleść to co najważniejsze dla bliskich i Ciebie..
Abyś w głuchej ciszy mogła odnaleść Swoje myśli i marzenia..
Gdy coś w życiu się nie uda, zepsuje, abyś mogła
zbudować to od nowa z tych samych cegieł, choć
to trudne, bo to na nich jest wypisana przykra przeszłość..
Aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia,
a szczęście, zdrowie, radość i miłość, nie opuszczały Cię do końca Twoich dni..
Tego wszystkiego i jeszcze więcej
życzę Ci ja!!!!
..aaa i jeszcze dzióbaaa w policho!!
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
są tylko 3 etapy dostępne i w kazdym po 4 strony.. który cię interesuje?? na 4 etapie wyników nie ma.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyślij na PW niemiecki.. zobaczymy co się da zrobić.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kocham mróffki!!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
doobree!!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a poza tym to ludzie co tam regularnie klikają mają tyle postów, ze nie piszą tego dla nabijania.. dla nich to przyjemność.. i czy napiszą czy nie to nie robi różnicy, grzeczność poprostu, jak ktoś prosi to się odpowiada a nie ignoruje.. a najwięcej się krzywduje tym co muszą pisać na siłę, żeby własnie nabić posty i przez to oficjalnie pisząc komu i co się kliknęło to trza to zrobić.. a klikać się nie chce.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widocznie nie... w oknie łatwiej sie przegląda niz co chwile otwierac skrzynke.. zreszta wtedy widac kto i komu głosuje.. nic złego.. zresztą te posty sa regularnie kasowane wiec jesli ktos nabije w jeden dzien 100 to za miesiac mu te 100 odejmą.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mądre słowa!! ten wątek pochłania najwięcej czasu.. żeby wejśc w każdego linka, oddać głos, wpisac koda, wpisac maila, zaakceptowac maila.. czasowo trochę schodzi i dlatego szacuneczek dla tych osóbek co klikają.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzymam kciukasy!! nie zakładaj odrazu negatywnych scenariuszy!! a to testy czy jazda?? będzie dobrze!! nastawienie optymistyczne i.. ZDAAAAM NAPEWNO! ZDAM BO MUSZE!! ZDAM I JUUUŻŻ!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie skomentuję.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem co powiedzieć.. Basiu!! ja Tobie też dziękuję.. za to,że jesteś.. że przywracasz mi wiarę w życie i ludzi.. kochana jesteś!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odwołuje!! nie siedź na cenzura i bądź głośno!! tylko prooooooooosze wróć do mnie!! no nie obrażaj się!! i nie wkurzaj.. przecie ja z sympatii i troski o Ciebie!! jest mi źle.. proszę.. odezwij się.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesteś tu od lipca i taka zaskoczona?? to może bądź bardziej aktywna i czytaj na bieżaco to się dowiesz kto i dlaczego tak wymyslił.. a po drugie czytaj regulamin bo piszesz nie na temat tam gdzie nie wolno.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oo moja była dyńka!! miło, że ją ktoś przygarnął..
super nastrojowo się robi!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już chyba działa.. przynajmniej u mnie.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane