Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#1938014 Napisano: 12.11.2008 06:07:46 w Pomocy!!!!
mariwanna napisał(a):

kto ma konto na plusie? pw emotka

którym plusie? tym komórkowym, dawne miastoplusa? emotka tym konkursowym?? emotka jeśli o to chodzi to ja mam.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1936345 Napisano: 11.11.2008 09:05:19 w Pomocy!!!!
magma6 napisał(a):

dostałam fajnego awatarka od fryteczki tylko nie wiem jak go wkleić Pomożcie emotka

po prawej u góry masz coś takiego jak EDYTUJ PROFIL emotka jak sie otworzy okno to na dole w drugiej linijce od dołu dajesz kropke i wklejasz ten link.. dajesz ZAPISZ i powinno działać!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1936011 Napisano: 11.11.2008 07:41:50 w dzis mam urodzinki
cudaczku!!! emotka emotka

Z okazji urodzin..
..szczere i serdeczne życzenia:
wszystkiego co w życiu najpiękniejsze, zdrowia, szczęścia, pogody ducha - także w trudnych chwilach. Wiary i nadziei w lepsze jutro, jak najmniej zmartwień, kłopotów i trosk.
Wiele dobroci i życzliwości od najbliższych.. od znajomych i przyjaciół.
Wielu radosnych i pięknych dni oraz wszelkiej pomyślności..
.. i jak najwięcej wygranych.. tych dużych i małych!! emotka

emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1934023 Napisano: 10.11.2008 04:41:35 w dzis mam urodzinki
Stasiu!!!!! emotka

a Tobie kochana emotka spóźnione i ze szczerego serduszka!! emotka życzonka wszystkiegooo naaj, naaaj!!!

Aby jedynymi łzami, które pojawią się w Twych oczach były kryształowe łzy szczęścia..
Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy
nie zakryły ciężkie chmury smutku..
Abyś potrafiła zajrzeć do Swej duszy
i mogła odnaleść to co najważniejsze dla bliskich i Ciebie..
Abyś w głuchej ciszy mogła odnaleść Swoje myśli i marzenia..
Gdy coś w życiu się nie uda, zepsuje, abyś mogła
zbudować to od nowa z tych samych cegieł, choć
to trudne, bo to na nich jest wypisana przykra przeszłość..
Aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia,
a szczęście, zdrowie, radość i miłość, nie opuszczały Cię do końca Twoich dni..

Tego wszystkiego i jeszcze więcej emotka
życzę Ci ja!!!! emotka

..aaa emotka i jeszcze dzióbaaa w policho!! emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1934001 Napisano: 10.11.2008 04:21:49 w dzis mam urodzinki
emotka emotka wszystkieeegooo naaajleeepsieejszego!!! emotka emotka wszystkim świętującym!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1932766 Napisano: 09.11.2008 08:49:34 w Pomocy!!!!
kaja184 napisał(a):

kaja184 napisał(a):

http://www.halloween.cheetos.pl/

otwiera Wam się ca la lista zwycięzcow?

chodzi mi o ostatnią stronę

proszę na pw

są tylko 3 etapy dostępne i w kazdym po 4 strony.. który cię interesuje?? na 4 etapie wyników nie ma.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1932667 Napisano: 09.11.2008 07:49:34 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Poszukuję miłych osóbek, które mogłyby rozwiązać 15 zadań z fizyki, 10 zadań z chemii i cósik przetłumaczyć z niemieckiego /poziom – I klasa LO/ emotka

aktualna jeszcze fizyka i być moze angielski...

sorki... niemiecki... emotka

wyślij na PW niemiecki.. zobaczymy co się da zrobić.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1932382 Napisano: 09.11.2008 04:09:34 w Dowcipy
ani93 napisał(a):

idą 2 mrówki przez pustynie, ida, ida, ida i jedna juz taka wykonczona mowi: nog nie czuje... a druga na to: powachaj moje emotka

emotka kocham mróffki!!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1932344 Napisano: 09.11.2008 03:26:44 w Dowcipy
enqore napisał(a):

idą 2 mrówki przez pustynie i jedna pyta druga czy ma coś do picia a druga odpowiada - oranżadkę w proszku emotka emotka

emotka emotka emotka doobree!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1925897 Napisano: 04.11.2008 10:10:01 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

grancias napisał(a):

Wiem jak tam jest ... i czesto glosuje na ludzi, ktorzy tam pisuja. Tylko po co od razu mam pisac posta, ze zaglosowalem ;/ A wpisy tego typu /Zaglosowalam, los oddalam o godzinie x, srednia glosow ... / pojawiaja sie tam nagminnie. Nie mozna pisac tego na PW ?

widocznie nie... w oknie łatwiej sie przegląda niz co chwile otwierac skrzynke.. zreszta wtedy widac kto i komu głosuje.. emotka nic złego.. zresztą te posty sa regularnie kasowane wiec jesli ktos nabije w jeden dzien 100 to za miesiac mu te 100 odejmą.. emotka

a poza tym to ludzie co tam regularnie klikają mają tyle postów, ze nie piszą tego dla nabijania.. dla nich to przyjemność.. i czy napiszą czy nie to nie robi różnicy, grzeczność poprostu, jak ktoś prosi to się odpowiada a nie ignoruje.. a najwięcej się krzywduje tym co muszą pisać na siłę, żeby własnie nabić posty i przez to oficjalnie pisząc komu i co się kliknęło to trza to zrobić.. a klikać się nie chce.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1925873 Napisano: 04.11.2008 10:05:14 w Wkurza mnie...
grancias napisał(a):

Wiem jak tam jest ... i czesto glosuje na ludzi, ktorzy tam pisuja. Tylko po co od razu mam pisac posta, ze zaglosowalem ;/ A wpisy tego typu /Zaglosowalam, los oddalam o godzinie x, srednia glosow ... / pojawiaja sie tam nagminnie. Nie mozna pisac tego na PW ?

widocznie nie... w oknie łatwiej sie przegląda niz co chwile otwierac skrzynke.. zreszta wtedy widac kto i komu głosuje.. emotka nic złego.. zresztą te posty sa regularnie kasowane wiec jesli ktos nabije w jeden dzien 100 to za miesiac mu te 100 odejmą.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1925841 Napisano: 04.11.2008 10:00:50 w Wkurza mnie...
stasiak50 napisał(a):

grancias napisał(a):

Mnie tez wkurza blokada na forum dla osob nie majacych 100 postow ;/ Nie lubie pisac bez sensu, nabijac sobie postow jakimis durnymi wpisami (patrz temat KLIKNIJCIE, tam chyba najszybciej zdobywa sie posty). No ale chyba w krotce bede musial tak robic by stac sie pelnoprawnym uzytkownikiem tego portalu ;/

tylko że jak tam bedziesz pisać bez sensu to tak zdobedziesz szybko posty emotka
a nie pisz jak nie wiesz jak w KLIKNIJCI
zdobywa sie posty emotka to ciężka praca tam jest emotka wejdz przekonasz się jak trzeba zagłosowac , zarejestrować się i tak dalej .... to nie tylko się pisze emotka

emotka mądre słowa!! ten wątek pochłania najwięcej czasu.. żeby wejśc w każdego linka, oddać głos, wpisac koda, wpisac maila, zaakceptowac maila.. czasowo trochę schodzi i dlatego szacuneczek dla tych osóbek co klikają.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1925824 Napisano: 04.11.2008 09:58:28 w Wkurza mnie...
koza18 napisał(a):

wkurza mnie ze jutro mam egzamiin na prawo jazdy i pewnie go nie zdam A to juz 3 moj egzamin emotka emotka

emotka emotka trzymam kciukasy!! nie zakładaj odrazu negatywnych scenariuszy!! emotka a to testy czy jazda?? będzie dobrze!! emotka nastawienie optymistyczne i.. ZDAAAAM NAPEWNO! ZDAM BO MUSZE!! ZDAM I JUUUŻŻ!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1925336 Napisano: 04.11.2008 07:06:09 w Wkurza mnie...
ola2493 napisał(a):

Niektore topy sa zamkniete dla osób,które maja mniej niż 100 postow.Daje tu przykład osoby,która tych postów ma ponad 160 i mam pytanie,co ona wnosi na to forum i w jakim tu jest celu? emotka
http://www.e-konk...iki.php?osoba=toma32
I wlasnie to mnie wkurza emotka

emotka nie skomentuję.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1920510 Napisano: 01.11.2008 08:57:48 w PODZIĘKOWANIA
barbara1910 napisał(a):

monia24 napisał(a):

Basia dziękuję za GG emotka emotka emotka

i ja tobie tez za wspolne ,długie nasze wieczory ...a przy okazji mojej kochanej Pauli...swibus ty moja mordko kochana ...
dziekuje wam dziewczyny,jestescie super i takie kochane emotka emotka emotka emotka emotka emotka

emotka emotka emotka nie wiem co powiedzieć.. Basiu!! emotka ja Tobie też dziękuję.. za to,że jesteś.. że przywracasz mi wiarę w życie i ludzi.. emotka kochana jesteś!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1918980 Napisano: 31.10.2008 07:15:04 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

a mnie wkurza że sfibek każe mi siedzieć na cenzura i być cicho emotka

Spełnię jednak życzenie sfibeczka bo jak jej tu odmówić no emotka od dziś zamykam się emotka

emotka odwołuje!! nie siedź na cenzura i bądź głośno!! tylko prooooooooosze wróć do mnie!! emotka no nie obrażaj się!! i nie wkurzaj.. przecie ja z sympatii i troski o Ciebie!! emotka jest mi źle.. proszę.. odezwij się.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1917099 Napisano: 30.10.2008 07:12:12 w Wkurza mnie...
maaagdalenka1986 napisał(a):

kto to wymyslil?
emotka

emotka jesteś tu od lipca i taka zaskoczona?? to może bądź bardziej aktywna i czytaj na bieżaco to się dowiesz kto i dlaczego tak wymyslił.. emotka a po drugie czytaj regulamin bo piszesz nie na temat tam gdzie nie wolno.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1915022 Napisano: 29.10.2008 06:41:02 w Avatar
gemma napisał(a):

1 2 3 próba avatara emotka

oo moja była dyńka!! emotka miło, że ją ktoś przygarnął.. emotka

super nastrojowo się robi!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1911034 Napisano: 27.10.2008 07:46:05 w Wkurza mnie...
laurence napisał(a):

damianwro napisał(a):

... a teraz mnie wkurza, że od godziny nie mogę się zalogować na onetowe konto mailowe. I to właśnie wtedy, kiedy potrzebuję emotka

Mam to samo, mieli od pół godziny i nic, chyba awarie mają jakąś...

już chyba działa.. przynajmniej u mnie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1911018 Napisano: 27.10.2008 07:38:45 w Pomocy!!!!
emotka już onecik działa!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0