Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Za oknem brr! A u nas mrr - wygraj atrakcyjne nagrody

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#1954041 Napisano: 20.11.2008 10:41:38 w Poczta kradnie
melisa napisał(a):

swibek napisał(a):

michalm napisał(a):

Obawiam się, że pudry z Astora do moich dziewczyn nie dotrą. Jeżeli na kopercie pisze przesyłka reklamowato po ptokach.Tak było z Janem Niezbędnym, mimo wygranej nikt u mnie nie otrzymał przesyłki i tak jest ze wszystkimi próbkami, które zamawiam.Potwierdzam, że poczta kradnie emotka

nie panikuj, dopiero rozpoczęli wysyłkę i pewnie partiami idzie.. koperta jest bąbelkowa, bez żadnych oznaczeń, że to reklamowa i adresat jest naklejany na kopercie (nie jest pisane ręcznie!).. czekaj cierpliwie!! emotka

Ktoś mnie już pytał jak wysyłają pudry Astora i niestety, ale obawy michalm są uzasadnione. Poniżej wklejam link, gdzie można zobaczyć kopertę, w której przesyłają pudry. Swibku niestety największymi literami jest na tej kopercie PRZESYŁKA REKLAMOWA, a ponieważ nie ma nigdzie numeru przesyłki poleconej, podejrzewam, że jest to przesyłka zwykła. Połowa z nich nie dojdzie do adresatów. Koperta jest naddarta, jedną przesyłkę dostałam idealnie opakowaną, drugą uszkodzoną, ale może listonosz zawadził o zapięcie torby, bo puder był nienaruszony.
Aha, obok nadawcy również jak byk jest dopisane ASTOR. Na sortowniach będzie po kilkadziesiąt takich przesyłek, nie będzie problemu z dojściem co zawierają:

http://www.otofot...i/qrst304962631w.jpg

http://www.otofot...ki/efgh99137256k.jpg

być może to druga seria wysłana i mieli inne etykietki.. ja dostałam w tydzień po tym jak informowali mailem o wysyłce i nie miałam czegoś takiego jak przesyłka reklamowa.. i był normalnie przyklejony kod polecony i podpisywałam.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1951516 Napisano: 19.11.2008 08:43:05 w Pomocy!!!!
shine80 napisał(a):

OJ, przepraszam:)
Pierwszy raz udzielam się na forum:)))
Pozdrawiam!

emotka w porządku, wybaczamy.. ale jeśli pierwszy raz jestes to najpierw poczytaj regulamin.. krótki a warto znać parę zasad.. wtedy Tobie będzie łatwiej i nam nie będzie przeszkadzało.. emotka jak coś to o wszystko pytaj w WC.. albo odpowiednich do tego tematach.. no i istnieje tez cos takiego jak PW - prywatna wiadomość.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1951442 Napisano: 19.11.2008 08:12:47 w Pomocy!!!!
daw22 napisał(a):

dzieki swibek,teraz juz wiem jak sie biegnie.a ja nie umiałem zdazyc do konca

emotka nie ma za co!! powodzenia i nie biegaj za szybko!! emotka uważaj na krowę!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1951313 Napisano: 19.11.2008 07:10:16 w Pomocy!!!!
daw22 napisał(a):

helo mam prośbe czy ktośmi może wytłumaczyć oco biega w tej grze z KFC to z tym kubełkiem http://www.classic.kfc.pl/ biegne biegne i ani razu nie dobiegłem do końca bo sie poprostu nie da jakaś czarna magia HELP!!!!!

albo (spacja i kursor w prawo) biegniesz albo (kursor w prawo) idziesz.. smieci, przeszkody i skórke banana trza przeskoczyć (spacja) a pod wóz i krowe trza się wczołgać (kursor w dół) emotka musisz się zmieścić w czasie, żeby dotrzeć do drzwi KFC.. emotka jedna dobra rada: po drodze jest ślizgawka.. emotka bezboleśnie można ją pokonać biegnąc!!! nie idąc! emotka dobrze, że to wirtualna ślizgawka.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1951289 Napisano: 19.11.2008 06:50:45 w Pomocy!!!!
natik999 napisał(a):

hura hura

swibek napisał(a):

natik999 napisał(a):

czemu ciagle gdyb probuje wstawic avatar pisze bledny adres avataru bez wzgledu czy wstawiam foto z neta czy link od kogos emotka emotka ??????

zaznacz kropke przy tym polu z adresem url.. wklej cały link z początkiem http:// ... i zapisz.. a jeśli to nie działa to znaczy ze avatar nie spełnia parametrów, jest np. za duży.. a najlepiej to zapisz go na dysku w kompie i załaduj ponownie na www.imegeshack.us i dopiero stamtąd linka wklej.. ostatnia pozycja ( + otworzyć) Direct link to image.. emotka

dziekuję emotka jest avatarek emotka

emotka śliczny!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1951266 Napisano: 19.11.2008 06:31:36 w Pomocy!!!!
natik999 napisał(a):

czemu ciagle gdyb probuje wstawic avatar pisze bledny adres avataru bez wzgledu czy wstawiam foto z neta czy link od kogos emotka emotka ??????

zaznacz kropke przy tym polu z adresem url.. wklej cały link z początkiem http:// ... i zapisz.. a jeśli to nie działa to znaczy ze avatar nie spełnia parametrów, jest np. za duży.. a najlepiej to zapisz go na dysku w kompie i załaduj ponownie na www.imegeshack.us i dopiero stamtąd linka wklej.. ostatnia pozycja ( + otworzyć) Direct link to image.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1949832 Napisano: 18.11.2008 10:19:03 w Wkurza mnie...
meeyka napisał(a):

swibek napisał(a):

asiam napisał(a):

swibek napisał(a):

annb napisał(a):

wiem,wiem,ale jakbym chciała swoje pkt zobaczyć to nie umiem...

a zalogowana jesteś? emotka dziwne.. ja se swoje widze.. emotka tzn se nie widze bo ich nie mam.. emotka mam ino komunikat.. swibek nie ma jeszcze punktów karnych... emotka

swibek-czy Ty dzisiaj coś piłas?
emotka

ja?? nie.. emotka a coś na to wskazuje?? emotka

na awatarze zawsze wygladasz na podchmielona emotka emotka

nie znasz się.. emotka trenuję salsa skubana i tyla.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1949813 Napisano: 18.11.2008 10:06:15 w Wkurza mnie...
asiam napisał(a):

swibek napisał(a):

annb napisał(a):

a zalogowana jesteś? emotka dziwne.. ja se swoje widze.. emotka tzn se nie widze bo ich nie mam.. emotka mam ino komunikat.. swibek nie ma jeszcze punktów karnych... emotka

swibek-czy Ty dzisiaj coś piłas?
emotka

ja?? nie.. emotka a coś na to wskazuje?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1949617 Napisano: 18.11.2008 08:58:01 w PODZIĘKOWANIA
wesoyromek napisał(a):

bardzo dziękuję Swibekza pomoc i poświęcony mi czas. emotka emotka emotka

emotka cała przyjemność po mojej stronie.. emotka zawsze do usług!! emotka
..a ja dziękuję, że wytrzymałaś ten czas.. emotka nawet byłam grzeczna.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1949456 Napisano: 18.11.2008 07:47:13 w Wkurza mnie...
annb napisał(a):

aaaa juz wiem o co chodzi emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1949440 Napisano: 18.11.2008 07:41:37 w Wkurza mnie...
annb napisał(a):

a zalogowana jesteś? emotka dziwne.. ja se swoje widze.. emotka tzn se nie widze bo ich nie mam.. emotka mam ino komunikat.. swibek nie ma jeszcze punktów karnych... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1949407 Napisano: 18.11.2008 07:21:47 w Wkurza mnie...
annb napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

michalinka81 napisał(a):

o co chodzi z tymi punktami karnymi przy profilu mam 4/5

kliknij na swoj nick i tam w 4 linijce pisze za co masz te karne punkty

a ja tak nie umiem u siebie zrobić...

nad avatarkiem masz swój nick i tam klikasz lewym przyciskiem myszki i wyswietli się lista.. i tam będzie opcja PUNKTY KARNE.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1949327 Napisano: 18.11.2008 06:37:24 w Wkurza mnie...
michalinka81 napisał(a):

o co chodzi z tymi punktami karnymi przy profilu mam 4/5

chodzi o to, że.. piszesz nie na temat.. emotka i spamujesz.. emotka

regulamin przeczytałaś? nie mów, że tak.. jakbyś czytała to byś wiedziała co to punkt karny i za co on jest.. emotka to jest nagroda za nieprzestrzeganie przepisów tu obowiązujących.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1946114 Napisano: 16.11.2008 10:39:23 w PODZIĘKOWANIA
stasiak50 napisał(a):

Dziękuje Paulince za okazaną pomoc przy komputerze emotka emotka emotka emotka emotka i cierpliwość do mnie emotka emotka emotka

Nie tyle potrzebujemy pomocy przyjaciół, co wiary, że taką pomoc możemy uzyskać.. emotka
zawsze możesz na mnie liczyć.. i jak umiem tak pomogę!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1945990 Napisano: 16.11.2008 08:51:32 w Wkurza mnie...
ola2493 napisał(a):

swibek napisał(a):

ola2493 napisał(a):

swibek napisał(a):

ola2493 napisał(a):

A mnie wkurza afiszowanie sie z pomoca co niektorych na tym forum (tzw. pomoc na pokaz) emotka

kto to taki?? emotka

Nie TY świbku emotka

nie odpowiedziałaś na pytanie.. emotka ja nie pytałam: czy ja Cię wkurzam, tylko kto to taki.. skoro piszesz już coś to pisz do końca.. emotka

Liczę na Twoją spostrzegawczość emotka

ja tu takich nie widzę.. emotka dlatego nie ma co zgadywać.. wiesz, każdy odbiera to na swój sposób... jedni widzą coś na pokaz a inni nie.. i uważam, że jak ktoś chce pomoć to tylko mu podziękować.. a mało kto to potrafi docenić.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1945145 Napisano: 16.11.2008 01:58:21 w Wkurza mnie...
annaroza napisał(a):

A ja się wkurzyłam (trochę) wczoraj jak pierwszy raz od czerwca weszłam na naszą klasę. Wśród ponad 30 wiadomości, które się tam uzbierały było kilkanaście zaproszeń, 2x życzenia urodzinowe, 3x łańcuszki a reszta to prośby o kliknięcie w linki konkursowe (od obcych osób) i jedno pytanie czy to ja wygrałam DVD w promocji Wawela i ile papierków wysłałam emotka emotka

heheee.. też tak miałam.. ludzie zdolni byli pozakładać fikcyjne konta, prosic o głosy a potem konto usuwali.. emotka ignorowałam odrazu.. jednej nawet grzecznie odpisałam.. emotka konto zlikwidowała po kilku minutach.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1945022 Napisano: 16.11.2008 01:17:22 w PODZIĘKOWANIA
taaga20 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dziękuję taaga20 i swibek za wsparcie i cenne życiowe rady emotka emotka

emotka nie ma za co cudaczku emotka i pamiętaj NIE DAJ się emotka

emotka dokładnie!! NIE DAJ SIÊ!! emotka jesteś fajna baba!! i tak trzymaj!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1944614 Napisano: 16.11.2008 08:27:28 w Wkurza mnie...
ola2493 napisał(a):

swibek napisał(a):

ola2493 napisał(a):

A mnie wkurza afiszowanie sie z pomoca co niektorych na tym forum (tzw. pomoc na pokaz) emotka

kto to taki?? emotka

Nie TY świbku emotka

nie odpowiedziałaś na pytanie.. emotka ja nie pytałam: czy ja Cię wkurzam, tylko kto to taki.. skoro piszesz już coś to pisz do końca.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1944473 Napisano: 15.11.2008 10:28:47 w Wkurza mnie...
ola2493 napisał(a):

kto to taki?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1942471 Napisano: 14.11.2008 06:22:29 w Żegnamy zmarłych
(*) świeczuszka w pewnej intencji.. emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0