Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Za oknem brr! A u nas mrr - wygraj atrakcyjne nagrody

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#1989288 Napisano: 03.12.2008 09:35:17 w Wkurza mnie...
kadjas123 napisał(a):

swibek napisał(a):

lekkoatletka napisał(a):

Jak ktoś notorycznie nie odbiera telefonów!!! emotka emotka emotka

emotka ja bym tam odebrała.. emotka zadzwoń do mnie.. emotka emotka

emotka a ode mnie nie odebrałas z dzwoniłam do ciebie kilka dni temu emotka

kiedy?? emotka to chyba z jakiegos dzikiego numeru.. emotka Basia tez mi wysłała smsa.. tylko kurde nie na mój numer.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1988443 Napisano: 03.12.2008 06:20:39 w Wkurza mnie...
lekkoatletka napisał(a):

Jak ktoś notorycznie nie odbiera telefonów!!! emotka emotka emotka

emotka ja bym tam odebrała.. emotka zadzwoń do mnie.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1988071 Napisano: 03.12.2008 04:07:19 w Pomocy!!!!
emotka a poczta na tlenie działa? czy ja mam jakis problem?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1988056 Napisano: 03.12.2008 04:02:09 w Pomocy!!!!
gosia6200 napisał(a):

Kto mi moze pomóc, zablokowała mi sie stacja dysków. Nie da sie wlożyć płyty. Może ktoś mial podobnie, pliss napiszcie! emotka

a wogóle działa stacja? mruga? kręci się? płyta jest w środku? a moze poprostu wywaliło sterowniki? Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1987787 Napisano: 03.12.2008 01:43:57 w Pomocy!!!!
justys8 napisał(a):

hej,
odpaliłam kompa i okno przeglądarki jest większe niż ekran i muszę przesuwać myszą emotka co mogę zrobić? kto poratuje? ctrl i scrol w myszy nic nie daje, bo zmniejszają się same literki na stronie, a zakładki i pasek adresowy dalej jest wielki...

ustaw rozdzielczosc strony może.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1987583 Napisano: 03.12.2008 12:25:57 w Pomocy!!!!
ela napisał(a):

http://www.favore...tion/?poleca=ela1978

Polecam warto emotka emotka

emotka Twój pierwszy post.. emotka regulamin czytałaś?? emotka wrrr.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1982210 Napisano: 01.12.2008 08:22:54 w Wkurza mnie...
AgaAga napisał(a):

swibek napisał(a):

AgaAga napisał(a):

swibek napisał(a):

AgaAga napisał(a):

mmalkowska napisał(a):

a w regulaminie jest napisane 3. Każdy Uczestnik Konkursu może wygrać tylko jedną nagrodę. emotka mało prawdopodobne by pod rząd wygrała kobieta o takim samym imieniu i nazwisku z tego samego miasta emotka

Te same dane na kilka kont.
emotka

owszem.. emotka imię i nazwisko się powtarza.. ale te adresy to są chyba adresy sklepów Rossmann.. emotka czytajcie dokładnie.. emotka

Wiesz, po tylu latach przebywania na forum, to ja znam dane wielu osób, a nawet ich rodziców
emotka
bo często gra się też na nich.

I ok. Nie mam zastrzeżeń, bo samej mi się zdarza w losowankach wysyłać zgłoszenia na rodzinkę (każdy ma swoje dane, swój mail, który znam i faktycznie istnieje).
Ale nie wysyłam nigdy więcej zgłoszeń na swoje dane wykorzystując kilka adresów mailowych, bo to jest już oszustwo.

no zgadza się.. ale czy Ty przeczytałaś o czym ja piszę? przecież wyraźnie napisałam, że nazwiska te same.. czyli oznacza to, że z wielu kont.. też jestem długo i tez znam te osoby.. właśnie te co wygrały po kilka nagród.. ale mnie chodziło o te adresy podane przy tych nazwiskach.. że to są adresy sklepów a nie zamieszkania.. bo w wątku kliknijcie była kwestia ochrony danych osobowych.. więc sprostowanie było.. emotka

Nic nie pisałam o adresach.
Ale faktem jest że na początku też nie zauważyłam, że to są sklepy. Nawet się zdziwiłam, że koleżanka się z PG wyprowadziła emotka

Buziaki swibek, emotka nic złego nie miałam na myśli.

odbuziakowywuję.. emotka emotka
chodziło o to, ze mmalkowska zauważyla, ze kilka osoóbz tego samego miasta wygrały więc ja do dego odniosłam swoją odpowiedź..
emotka tez nic złego nie miałam na myśli.. emotka

.. bo my to dobre kobitki.. emotka no, nie?? i nie wkurzamy się.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1982078 Napisano: 01.12.2008 07:24:42 w Wkurza mnie...
AgaAga napisał(a):

swibek napisał(a):

AgaAga napisał(a):

mmalkowska napisał(a):

a w regulaminie jest napisane 3. Każdy Uczestnik Konkursu może wygrać tylko jedną nagrodę. emotka mało prawdopodobne by pod rząd wygrała kobieta o takim samym imieniu i nazwisku z tego samego miasta emotka

emotka

owszem.. emotka imię i nazwisko się powtarza.. ale te adresy to są chyba adresy sklepów Rossmann.. emotka czytajcie dokładnie.. emotka

Wiesz, po tylu latach przebywania na forum, to ja znam dane wielu osób, a nawet ich rodziców
emotka
bo często gra się też na nich.

I ok. Nie mam zastrzeżeń, bo samej mi się zdarza w losowankach wysyłać zgłoszenia na rodzinkę (każdy ma swoje dane, swój mail, który znam i faktycznie istnieje).
Ale nie wysyłam nigdy więcej zgłoszeń na swoje dane wykorzystując kilka adresów mailowych, bo to jest już oszustwo.

no zgadza się.. ale czy Ty przeczytałaś o czym ja piszę? przecież wyraźnie napisałam, że nazwiska te same.. czyli oznacza to, że z wielu kont.. też jestem długo i tez znam te osoby.. właśnie te co wygrały po kilka nagród.. ale mnie chodziło o te adresy podane przy tych nazwiskach.. że to są adresy sklepów a nie zamieszkania.. bo w wątku kliknijcie była kwestia ochrony danych osobowych.. więc sprostowanie było.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1981822 Napisano: 01.12.2008 06:11:43 w Wkurza mnie...
AgaAga napisał(a):

mmalkowska napisał(a):

emotka

owszem.. emotka imię i nazwisko się powtarza.. ale te adresy to są chyba adresy sklepów Rossmann.. emotka czytajcie dokładnie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1979399 Napisano: 30.11.2008 09:06:45 w Wkurza mnie...
tunezja napisał(a):

Wkurza mnie jedna z uczestniczek finałowego odcinka Tańca z gwiazdamiOto co powiedziała o swojej konkurentce:
Agata, ja sobie ciebie w tym Porsche nie wyobrażam! -
To nie fair, Agata by tak nigdy nie powiedziała bo ma klasę i to dużą!!!
Ja wygra Natalia to nie będę zadowolona, o wkurzeniu nie wspomnę!!! emotka emotka emotka emotka

emotka już sobie nie musi Natalia wyobrażać bo mogła na własne oczka zobaczyć.. emotka Agatkę w srebrnym Porsche.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1978365 Napisano: 30.11.2008 02:40:26 w Żegnamy zmarłych

swibek

#1978312 Napisano: 30.11.2008 02:26:13 w dzis mam urodzinki
lizzie napisał(a):

Dziś moja kolej emotka

30 lat minęęęęłooooo jak jeden dzieeeeeeeeeeeeń!!!!!!!!! emotka

emotka ożesz!! cudowny rocznik.. emotka skąd ja to znam!! emotka

emotka
Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.. emotka
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione! emotka

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1975082 Napisano: 29.11.2008 09:18:43 w dzis mam urodzinki
lekkoatletka napisał(a):

i ja dzisiaj obchodzę swoje urodziny emotka

emotka kochana!!! emotka

Dziś powinnaś być królową,
wypoczywać cały dzień.. emotka
Komplementów słuchać dużo,
wszystko na skinienie mieć.. emotka
Nawet, kiedy spojrzysz w niebo
i wypowiesz tę chce mieć.. emotka
dzisiaj będziesz miała wszystko,
bo to jest twój dzień!!!
emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1974284 Napisano: 28.11.2008 07:53:36 w PODZIĘKOWANIA
lekkoatletka napisał(a):

Stasiak50 emotka emotka emotka emotka emotka dziękuje emotka
Swibus bo pomogła mi z wielkim życiowym wyborem emotka dzięki maleńka emotka emotka emotka emotka

emotka najważniejsze to zaryzykować, odważyć się i zrobić coś dla siebie!! emotka Tobie się udało.. mam nadzieję, że jesteś zadowolona.. teraz może być tylko lepiej.. emotka i pamiętaj: chcesz pogadać to stukaj do swibka.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1969141 Napisano: 26.11.2008 11:52:04 w PODZIĘKOWANIA
dysia napisał(a):

anet1979 napisał(a):

A ja dziękuje SWIBEK.za okazana pomoc. emotka emotka emotka emotka emotka

również dziekuję swibuś emotka

dysiaczku!!! emotka kochana.. no za co Ty mi dziękujesz.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1968893 Napisano: 26.11.2008 09:37:27 w PODZIĘKOWANIA
anet1979 napisał(a):

A ja dziękuje SWIBEK.za okazana pomoc. emotka emotka emotka emotka emotka

emotka naprawdę nie ma za co.. drobiazg.. emotka polecam się na przyszłość.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1966064 Napisano: 25.11.2008 09:18:05 w Pomocy!!!!
anet1979 napisał(a):

prosze o pomoc!dlaczego po wklejeniu linki mi nie działają????????????????dopiero się uczę wkleiać linki.ale dlaczego nie działają to nie mam pojęcia.

gdzie Ci nie działają?? w postach na forum? Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1964162 Napisano: 25.11.2008 11:24:37 w Wkurza mnie...
zawodowiec25 napisał(a):

dysia napisał(a):

kiedyś było inaczej........

faktem jest, że 2-3 lata do tyłu miało się przyjaciół, znajomych, koleżanki tak tutaj na forum. Zmieniło się (są koleżanki - wyjątki).
Obecnie panuje zawiść, nienawiśc, czysty egoizm, w dodatku pisanie po oragnizatorach. Nigdy nie pisałam na koleżanki i nie mam takiego zamiaru donosić, pisać.
To forum nie jest juz takie jak było 2 lata temu, gdzie każda osoba była twoim przyjacielem.
Tego juz nie ma i mozna zapomnieć. Historia.
Obecnie jest walka rywalizacja o każdą cenną nagrodę, silni i najwytrwalśi wygrywają. Nieważne jakim spososobem? liczy sie efekt końcowy. W dodatku zmienia się nicki dla zmylenia przeciwnika.
Wkurza mnie pisanie po gg i rozsyłanie linków.
Jesli kogoś prosisz? napisz chodzić cześć i słowo proszę to nic nie kosztuje..... zapytaj też a może tobie cos zagłosować? NIE bo liczę sie tylko JA.

No tak to jest, świata nie zmienisz emotka

..ale skoro kiedyś było lepiej to dlaczego dziś nie może tak być? emotka to co powiemy za kolejne 2-3 lata?? owszem.. świata samemu nie zmienimy ale w grupie zawsze prościej zmienić nasz mały konkursowy świat.. a przynajmniej stosować zasadę: jak nie pomagam to przynajmniej nie będę przeszkadzać!! i już by było lepiej.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1961279 Napisano: 23.11.2008 11:24:18 w Wkurza mnie...
wesoyromek napisał(a):

mnie wkurza swibeksuper z niej babiszon, ale mnie nie chce słuchać emotka emotka emotka emotka emotka emotka

emotka a ja uwielbiam Cię wkurzać!! emotka emotka i przyjmij to do wiadomości, że Cię loffciam emotka i wkurzać będę nadal.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1958514 Napisano: 22.11.2008 08:04:11 w Pomocy!!!!
lorczak napisał(a):

prosze o przetlumaczenie tego

Hello,

If you are reading this, this means that the message that should have got to you is unavailable or doesn't exist.
Please reconnect later to the Your Message Section. Should the Problem persist, please contact our Customer Service.

Thank you for your understanding
Prizee's Team

mniej więcej to brzmi tak.. emotka

Cześć,

Jeżeli czytasz to, to znaczy, że wiadomość, która powinna była dotrzeć do ciebie jest niedostępna albo nie istnieje.
Proszę ponownie połączyć się później do Twojej Sekcji Wiadomości. Jeśli problem będzie się utrzymywał, proszę skontaktować się z naszą obsługą klientów.

Dziękuję za Twoje zrozumienie
Zespół Prizee

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0