Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2025680 Napisano: 15.12.2008 06:50:55 w Pomocy!!!!
noemi napisał(a):

Szukam dobrej osoby, która pomoże w pytaniu z actimela (W momencie urodzenia układ trawienny czlowieka zawiera) Mam wątpliwości co do tego pytania... Proszę emotka

emotka PW.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2021308 Napisano: 13.12.2008 09:40:18 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

swibek napisał(a):

cb656 napisał(a):

julia84 napisał(a):

...we wtorek muszę iść do ginekologa. Kto w ogóle wymyślił lekarza tej specjalności

...tego specjalistę wymyśliła perwersyjna kobieta lub nienasycony mężczyzna
emotka

a wiesz co mówi ginekolog jak wychodzi z pracy na ulicę? emotka

wreszcie widzę twarze?? emotka

dokładnie.. nareszcie głowy.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2021286 Napisano: 13.12.2008 09:32:47 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

julia84 napisał(a):

...we wtorek muszę iść do ginekologa. Kto w ogóle wymyślił lekarza tej specjalności

...tego specjalistę wymyśliła perwersyjna kobieta lub nienasycony mężczyzna
emotka

a wiesz co mówi ginekolog jak wychodzi z pracy na ulicę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2021259 Napisano: 13.12.2008 09:23:54 w Wkurza mnie...
psitulmamki napisał(a):

swibekKLIKNIETE 3 d

dziękuję ślicznie.. Tobie też klik.. emotka ale na przyszłość pisz w innym topie albo na PW bo to nie ten temacik.. emotka i popraw sobie linki w stopce jak już o tym mowa.. emotka bo to wkurzające jak kliknąć nie można.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2021074 Napisano: 13.12.2008 08:31:08 w Wkurza mnie...
julia84 napisał(a):

Wkurza mnie że we wtorek muszę iść do ginekologa emotka Kto wogóle wymyślił lekarza tej specjalności emotka

emotka spokojnie.. nie denerwuj się.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2020874 Napisano: 13.12.2008 07:38:16 w Avatar
gocha26 napisał(a):

swibek napisał(a):

gocha26 napisał(a):

swibek napisał(a):

kredahel napisał(a):

sprawdzam

oo mój stary avek.. emotka kiedyś go miałam.. emotka

ja pamiętam emotka

emotka heheee.. no prawda? że te kulki się ze mną kojarzą?? emotka emotka a Ciebie to nie poznałam!! emotka jakaż zmiana!! emotka emotka

emotka zaraz zmienię tego cudaka

ooo goochaa!! emotka stara ale jara.. teraz to widać, że Ty to Ty.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2020790 Napisano: 13.12.2008 07:07:03 w Avatar
gocha26 napisał(a):

swibek napisał(a):

kredahel napisał(a):

sprawdzam

oo mój stary avek.. emotka kiedyś go miałam.. emotka

ja pamiętam emotka

emotka heheee.. no prawda? że te kulki się ze mną kojarzą?? emotka emotka a Ciebie to nie poznałam!! emotka jakaż zmiana!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2020787 Napisano: 13.12.2008 07:05:46 w Avatar
beataa81 napisał(a):

zupa napisał(a):

beataa81 napisał(a):

zupa napisał(a):

beataa81 napisał(a):

po wielu nieudanych próbach...nowy avatar emotka koniec ze ściemą...tylko real emotka nie przestraszcie się emotka zachęcam do dodawania swoich fotek jako avatarki...fajnie będzie Was zobaczyć emotka

moge coś subtelnie zasugerować ? Może warto zdecydowanie zmniejszyć wielkość zdjęcia, w chwili obecnej rozwala całkowicie stronę forum

kurczę u mnie było ok i nic nie rozwalał ale zmieniłam i chyba teraz jest dobrze ,co?

jak to mawiają znajomi z anglii: doskonała robota (popijając 45% polską gorzałkę)
emotka

no dziękuję emotka pierwsze miłe słowa usłyszane dzisiaj...

to usłyszysz jeszcze jedno miłe słowo.. emotka śliczny avek, tylko czemu nie większy troszkę? ciut większy może być i lepiej by było Cię widać.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2020632 Napisano: 13.12.2008 06:17:27 w Avatar
misiulka napisał(a):

http://i136.photo...ryal_album/avat5.gif
a ja bym chciała ten avatarek ale nie umiem go zmniejszyc - nie kumata jestem w tym emotka emotka

poleciało na PW.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2020467 Napisano: 13.12.2008 05:21:38 w Avatar
kredahel napisał(a):

sprawdzam

oo mój stary avek.. emotka kiedyś go miałam.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2000959 Napisano: 07.12.2008 07:04:06 w Pomocy!!!!
kajus18 napisał(a):

szukam informacji jak sprawdzić na rakiecie do tenisa jakiej wielkości jest raczka? nie amm zielonego pojęcia gdzie tego szukać emotka emotka emotka emotka emotka

chodzi Ci o to gdzie to jest na rakiecie napisane? czy wogóle jaką powinnaś mieć długość? czy nie znasz symboli? Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2000901 Napisano: 07.12.2008 06:31:54 w Pomocy!!!!
marcin2110 napisał(a):

http://www.3dwhit...830ac04c0f9e114a3735

emotka emotka jak pisałeś tego linka w kliknijcie to tam zostań, bo tam jest miejsce do klikania.. tu się prosi o inną pomoc!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1995271 Napisano: 05.12.2008 08:02:46 w PODZIĘKOWANIA
gosia6200 napisał(a):

Ogromne podziękowania dla swibeka

za bezinteresowną pomoc w usunieciu awarii, on wie jakiej... emotka

ekhhmm.. emotka no problem.. emotka polecam się.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1994896 Napisano: 05.12.2008 06:58:01 w Avatar
sylwijka napisał(a):

pytanko : jak się wstawia Avatara?

emotka pierwsza strona tego topu i pierwszy post się kłania.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1991885 Napisano: 04.12.2008 08:07:29 w Wkurza mnie...
beataa81 napisał(a):

no to może kawal na dobranoc...

Wraca syn z Wielkiej Brytanii do rodzinnej wioski...Ojciec do niego:
-Synu wyrzuć gnój z obory!
-What?
-Łot krowy i łot konia...!

Ps.pogoda mnie wkurza też emotka

Łot, łot.. emotka emotka no i jak się wkurzać na cokolwiek?? emotka jak życie jest takie urocze.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1991863 Napisano: 04.12.2008 07:58:33 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

dzieki już mi lepiej... emotka mąż też mówi ,że niepotrzebnie przeżywam....ale znając go to jak by tam był to by ją chyba rozniósł...jeszcze to jej zgryzliwe:no zębów oczywiście też pewnie nie ma!...no myślałam,że nie wyrobie...a małemu ząbek się wykluwa ale jeszcze jest pod skórą...to naprawde przerażające że dziećmi zajmuja się takie osoby...wkurzyłam się naprawde ale powoli się wyciszam bo trzeba nie długo lulu...dzięki bardzo...buziaki dla Was mocniaste
emotka emotka a ten kankan to mnie rozbawił masakrycznie.... emotka

no tak, Swibek jak coś walnie to całe forum leży emotka emotka emotka
Paula emotka

emotka ciszej tam bo jak mnie znajdą to mnie zamkną.. emotka i potem będziecie mi podawać czekoladkę przez kratkę.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1991810 Napisano: 04.12.2008 07:38:57 w Wkurza mnie...
beataa81 napisał(a):

dzięki dziewczyny:)az mi sie płakać chciało...ale zmieniłam lekarza i teraz mam miłą panią doktor...która leczyła moje rodzeństwo...:)

emotka i bardzo dobrze!! emotka ucałuj synka, przytul i niech dalej się dobrze i zdrowo chowa!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1991803 Napisano: 04.12.2008 07:33:35 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

mnie dzis wkurzyła potężnie pani peiatra z przychodni,byłam z małym na szczepionce i ta wstrętna baba powiedziała,że jak moje dziecko jest niepełnosprawne ruchowo bo nie siada- ma niecałe siedem miesięcy!!!!!!!!!!Jak tak można powiedzieć matce!!!!!Ciekawe czy ona siedziała w tym wieku!Najpierw powiedziałam ,że ona jest niepełnosprawna,potem,że zmieniam lekarza....masakra...do tej pory nie moge się uspokoić emotka

współczuję, dzieci różnie się rozwijają, ale pierwszy raz słyszę o takim bezczelnym powiedzeniu, przecież w wieku siedmiu miesięcy dziecko wcale nie musi siedziec, jedno siada szybcie drugie później, jedno mówi szybciej inne dopiero za jakiś czas
moje dzieci szybko siadały i chodziły za to starszy załącz mówic jak skończył 3 lata a młodszy ma 2 i tylko mówi kilka pojedyńczych słów, niektóre dzieci w tym wieku już mówią pełnymi zdaniami.

emotka bosheee.. no nie obrażając nikogo ale ta baba jest szurnięta!! emotka coś dekiel ma uszkodzony chyba.. no jak tak można!! emotka ale tak to jest jak się wykształciła wieki temu i na stereotypach jedzie!! emotka to jak się dziecko rozwija zależy od genów.. no szkoda!! powinno się urodzić i już kankana tańczyć!! emotka emotka
..zmień lekarkę!! nie ma powołania do dzieci!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1990559 Napisano: 04.12.2008 12:36:56 w Avatar
samantha22 napisał(a):

testing testing emotka

emotka oł jejeee..
emotka ja go widze!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#1989342 Napisano: 03.12.2008 09:56:57 w Wkurza mnie...
lekkoatletka napisał(a):

swibek napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

swibek napisał(a):

lekkoatletka napisał(a):

Jak ktoś notorycznie nie odbiera telefonów!!! emotka emotka emotka

emotka ja bym tam odebrała.. emotka zadzwoń do mnie.. emotka emotka

emotka a ode mnie nie odebrałas z dzwoniłam do ciebie kilka dni temu emotka

kiedy?? emotka to chyba z jakiegos dzikiego numeru.. emotka Basia tez mi wysłała smsa.. tylko kurde nie na mój numer.. emotka emotka

bo tylko ja mam Twój prawdziwy nr emotka emotka innym podajesz dla zmyłki emotka

emotka no i o to się wkurzają, że nie odbieram ja ino ksiądz, sołtys albo nie powiem kto.. emotka a mnie nie wkurza nic.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0