Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PW.. Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie.. nareszcie głowy.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a wiesz co mówi ginekolog jak wychodzi z pracy na ulicę? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję ślicznie.. Tobie też klik.. ale na przyszłość pisz w innym topie albo na PW bo to nie ten temacik.. i popraw sobie linki w stopce jak już o tym mowa.. bo to wkurzające jak kliknąć nie można.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spokojnie.. nie denerwuj się.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo goochaa!! stara ale jara.. teraz to widać, że Ty to Ty.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heheee.. no prawda? że te kulki się ze mną kojarzą?? a Ciebie to nie poznałam!! jakaż zmiana!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to usłyszysz jeszcze jedno miłe słowo.. śliczny avek, tylko czemu nie większy troszkę? ciut większy może być i lepiej by było Cię widać.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poleciało na PW.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oo mój stary avek.. kiedyś go miałam.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chodzi Ci o to gdzie to jest na rakiecie napisane? czy wogóle jaką powinnaś mieć długość? czy nie znasz symboli? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak pisałeś tego linka w kliknijcie to tam zostań, bo tam jest miejsce do klikania.. tu się prosi o inną pomoc!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekhhmm.. no problem.. polecam się.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pierwsza strona tego topu i pierwszy post się kłania.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Łot, łot.. no i jak się wkurzać na cokolwiek?? jak życie jest takie urocze.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciszej tam bo jak mnie znajdą to mnie zamkną.. i potem będziecie mi podawać czekoladkę przez kratkę.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i bardzo dobrze!! ucałuj synka, przytul i niech dalej się dobrze i zdrowo chowa!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bosheee.. no nie obrażając nikogo ale ta baba jest szurnięta!! coś dekiel ma uszkodzony chyba.. no jak tak można!! ale tak to jest jak się wykształciła wieki temu i na stereotypach jedzie!! to jak się dziecko rozwija zależy od genów.. no szkoda!! powinno się urodzić i już kankana tańczyć!!
..zmień lekarkę!! nie ma powołania do dzieci!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oł jejeee..
ja go widze!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i o to się wkurzają, że nie odbieram ja ino ksiądz, sołtys albo nie powiem kto.. a mnie nie wkurza nic.. Wyświetl w wątku >>