Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2045345 Napisano: 26.12.2008 11:28:49 w dzis mam urodzinki
gosia261295 napisał(a):

A dzisiaj ja mam urodzinki i rozdaję wszystkim tort emotka wino emotka i piwo emotka emotka

emotka

Mało się ucz lecz dużo śmiej..
Gdy pała grozi to z lekcji wiej.. emotka
Na chłopaków nie zerkaj, emotka
wszystkich wykiwaj,
radosną mniej minę i życia używaj.. emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2043762 Napisano: 25.12.2008 09:48:59 w Avatar
samantha22 napisał(a):

emotka czy może mi ktoś napisac jak zrobić żeby moj avatr był taki duzy jak np sylwiji

jeśli oryginalny obrazek czy gifek byl mały to nie powiększysz bo straci na jakości.. natomiast jeśli był większy to można go zmniejszyć do żądanego rozmiaru czyli tutaj max. 120 na 120.. ten Twój avek ma w tej chwili 70 na 100.. więc jeśli masz go w większej wersji to można poprawić.. jakby coś pisz na PW.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2043711 Napisano: 25.12.2008 12:36:34 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje

swibek

#2043078 Napisano: 24.12.2008 08:24:36 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
isiulka napisał(a):

swibek napisał(a):

pakk napisał(a):

nie jestem ten adresat ani ten internauta.. nie życzę sobię uogólniania..

emotka ja sobie wielu rzeczy nie zycze. w momencie gdy do ciebie pisze z pewnoscia jestes 'ten adresat'.

więc do mnie więcej nie pisz..

Ja Wam powiem że Pakk ( chociaz nie lubie nowych konkursowiczów bo to jakby nie było dodatkowa konkurencja emotka ) moim zdaniem ma troche racji, dostaje dziennie mnóstwo próśb o kliki i troche to może drażnić, fakt faktem zlewa mnie to totalnie bo klikam tylko tym których znam a reszte blokuje, ale rzeczywiście też mi się to nie podoba. I to że pakk napisał sobie taką stopke to jestem za, bo może trochę bedzie miał mniej tego spamu, nie mniej są i tacy co nawet nie maja czasu miedzy kopoiuj/wklej zaglądnąc komuś w profil.

I myślę że na tym forum są dużo gorsi ludzie, wstrzymam się od podawania nicków ale są tacy którzy tu niby klikną z wielkim bólem, ale z racji tego że też biorą udział w konkursie to chyba warto się pozbyc konkurencji, i ciach zaraz po czajanie leci mailik do admina o spamie. A on chociaz sie nie kryje tylko przestrzega. Zrozumiał to wogole ktoś? emotka Bo straciłam wątek ale to mi się nie podoba emotka

emotka no jasne, że zrozumiałam.. emotka ja nie mówię, że pakk nie ma racji.. chodzi tylko o szacuneczek.. a co ma w stopce to jego sprawa.. emotka ja klikam wszystkim a jeśli ktoś jest natrętny czy upierdliwy to delikatnie zwracam uwagę a jeśli i to nie pomaga to blokuję.. i po sprawie!! emotka i nigdy nie kabluję do admina, że ktoś SPAMUJE.. admin to widzi sam bo też ma oczka a ja to załatwiam bezpośrednio ze SPAM-owiczem.. emotka

Wesołych Świąt.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2043022 Napisano: 23.12.2008 11:13:15 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pakk napisał(a):

nie jestem ten adresat ani ten internauta.. nie życzę sobię uogólniania..

emotka ja sobie wielu rzeczy nie zycze. w momencie gdy do ciebie pisze z pewnoscia jestes 'ten adresat'.

więc do mnie więcej nie pisz.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2041358 Napisano: 23.12.2008 08:22:25 w Wkurza mnie...
miriam napisał(a):

Zainstalowałam oryginalnego windows XP i wiecie co? nie wiem,bo się nie znam,ale wkurza mnie,że nie mam tych samych ustawień,co wtedy-najbardziej to,że okno stronki wyszukanej jest tak duże,ze musze przewijac dolna listwą,żeby przeczytac cały tekst...
błagam,jesli ktos ma czas,pomoze mi dojść ładu w tych ustawieniach??

zmień rozdzielczość ekranu w ustawieniach.. albo jak masz masz myszkę ze scrollem to ctrl + scroll i bedzie się zmniejszać albo zwiększać zawartośc okienka.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2041154 Napisano: 22.12.2008 10:41:26 w PODZIĘKOWANIA
gosia261295
emotka emotka Tobie też słoneczko słodki buziak.. emotka za to, że jesteś!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2041138 Napisano: 22.12.2008 10:35:03 w PODZIĘKOWANIA
emotka kochanej utropkowej.. emotka za serducho i pomoc.. dziękuję kochana!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2038973 Napisano: 22.12.2008 07:53:05 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
stasiak50 napisał(a):

pakk
poczytaj sobie regulamin ekonkursów emotka bo to że pod nowym nickiem się zarejestrowałeś nie musisz się mądrzyć bo znowu ban przypełznie emotka emotka emotka

emotka dobrze Stasiu mówisz.. emotka emotka emotka pojawia się jakiś tam user forum.. i będzie ustawiał, straszył i obiecywał.. sam sobie dołek kopie.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2038964 Napisano: 22.12.2008 07:43:56 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pakk napisał(a):

po drugie odnośnik milion PW nie tyczyło się ilości SPAMU tylko informacja, ze ktoś mógł wysłać tylko Tobie jedną jedyną widomość z prośbą o klika.. co można to uznać za naturalną prywatną wiadomość.. ale..

tymi quasi-wyjasnieniami sam siebie tylko pograzasz.

po trzecie czytając Twoją stopkę.. śmiech mnie ogarnia..

jedni mowia śmiech to zdrowie, inni zaś ten się śmieje, kto się śmieje ostatni emotka

po pierwsze dalej nie wiesz z kim piszesz.. płci się nie potrafi rozróżnić? takie trudne??

a do czego potrzebna mi znajomosc plci adresata podczas pisania na forum? ten adresat, ten internauta, ten user forum emotka

więcej szacuneczku kolego.. nie jestem ten adresat ani ten internauta.. nie życzę sobię uogólniania.. i przyjmij to do wiadomości.. emotka i nie filozofuj tyle.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2038897 Napisano: 21.12.2008 11:23:06 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pakk napisał(a):

nie piszę o ilości..

wyraznie napisales o ilosci 'skąd wiesz, że dana osoba wysłała milion PW?'

jest wiadomością niechcianą.. ale to Ty decydujesz co jest niechciane dla Ciebie, jedni chcą inni nie.. więc nie masz co straszyć, że będziesz zgłaszał..

1. ja obiecuje, nie strasze.
2. racja, moglbym nie informowac o tym i od razu zglaszac.
3. 'więc' sugeruje wnioskowanie dedukcyjne. za chiny jednak nie moge znalezc zwiazku przyczynowo-skutkowego miedzy 2. a 3. zdaniem.

więcej nikt nie wyśle Ci PW nawet z pozdrowieniami bo każda jedna wiadomość będzie dla Ciebie SPAM-em.. bo ty NIC nie chcesz dostawać..

przeczytaj jeszcze raz moja stopke. wooolnooo i wyraznie. teraz juz wiesz, czego nie chce dostawac?

i czytaj z kim piszesz.. za krótko tu jesteś i nawet nie poobserwujesz kto jest kim..

emotka

po pierwsze dalej nie wiesz z kim piszesz.. emotka

po drugie odnośnik milion PW nie tyczyło się ilości SPAMU tylko informacja, ze ktoś mógł wysłać tylko Tobie jedną jedyną widomość z prośbą o klika.. emotka co można to uznać za naturalną prywatną wiadomość.. ale..

po trzecie czytając Twoją stopkę.. emotka śmiech mnie ogarnia..

i po czwarte.. nie śmiej się tak.. bo po raz kolejny nie wiesz z kim piszesz.. emotka płci się nie potrafi rozróżnić? takie trudne??

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2038841 Napisano: 21.12.2008 10:19:23 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pakk napisał(a):

poza tym doczytaj co to jest SPAM.. a skąd wiesz, że dana osoba wysłała milion PW?

To ty doczytaj sobie, co to jest spam. To nie ilosc przesądza, czy to jest spam, czy nie.
(Spam - niechciana wiadomosc) Gdybys chcial sie przyczepic do slowa 'niechciana' - dzieki mojej stopce kazdy juz bedzie wiedzial, ze niechciana.

szacuneczek kolego.. emotka nie piszę o ilości.. SPAM jest zazwyczaj wysyłany masowo, zdarza się w małej ilości.. OK! jest wiadomością niechcianą.. ale to Ty decydujesz co jest niechciane dla Ciebie, jedni chcą inni nie.. więc nie masz co straszyć, że będziesz zgłaszał.. blokuj takie osoby jak Ci przeszkadzają i już.. więcej nikt nie wyśle Ci PW nawet z pozdrowieniami bo każda jedna wiadomość będzie dla Ciebie SPAM-em.. bo ty NIC nie chcesz dostawać.. emotka aahaa emotka i czytaj z kim piszesz.. za krótko tu jesteś i nawet nie poobserwujesz kto jest kim.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2038783 Napisano: 21.12.2008 09:53:47 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
ejulek59 napisał(a):

długi macieja kiciarza-jesli ktoś chciałby dokonywać wymiany lub sprzedaży z Maciejly z e-konkursów prosze najpierw odwiedzic jego profil na naszejklasie-oszukuje każdego ! emotka
Powstała nawet strona kitymacieja.pl - aktualnie nie działa emotka .Jesli ktoś jeszcze z forum stracił na transakcjach z Maciejly-proszę o Pw

emotka ooo a co to? a czemu nie działa strona? emotka już czy jeszcze?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2038731 Napisano: 21.12.2008 09:36:23 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pakk napisał(a):

Nie biorę udziału w konkursach na liczbę poleconych osób/liczbę kliknięć, bo to imho nie ma sensu.

PS. A nawet gdyby, używałbym słowa 'proszę' emotka

ty nie musisz brac udziału, ale uszanuj innych.. w niektórych konkach wręcz nakazują wysyłanie informacji przeróżnymi kanałami i wyrażają zgodę na to żeby ref link był rozsyłany.. poza tym doczytaj co to jest SPAM.. a skąd wiesz, że dana osoba wysłała milion PW?? a może tylko Ciebie uszczęsliwiła tym wpisem?? potraktowała to jako prywatną wiadomość.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2038717 Napisano: 21.12.2008 09:30:02 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

WC Damski
WC Męski
Wyniki konkursów
Teraz
KLIKNIJCIE
Hejka!
Czy wysylaja juz nagrody z... ???
moje dzisiejsze wygrane emotka

topy czyszczone są codziennie, z tymże usuwane są wpisy starsze niż 60,90,120, 150 dni (zależy jaki top)

emotka i gitara!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2038654 Napisano: 21.12.2008 09:07:43 w dzis mam urodzinki
monia24 napisał(a):

No więc tortem i szampanem poczęstuję Was dziś ja emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

emotka

Moniczko!! emotka

emotka Z okazji Twego Święta życzę Ci:
Aby jedynymi łzami, które pojawią się w Twych oczach były kryształowe łzy szczęścia..
Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy
Nie zakryły ciężkie chmury smutku..
Abyś potrafiła zajrzeć do Swej duszy
i mogła odnaleść to co najważniejsze dla bliskich i Ciebie..
Abyś w głuchej ciszy mogła odnaleść Swoje myśli i marzenia..
Gdy coś w życiu się nie uda, zepsuje, abyś mogła
zbudować to od nowa z tych samych cegieł, choć
to trudne, bo to na nich jest wypisana przykra przeszłość..
Aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia,
a szczęście, zdrowie, radość i miłość, nie opuszczały Cię do końca Twoich dni.. emotka

..tego wszystkiego i jeszcze więcej życzę Ci ja!! emotka

emotka emotka emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2038423 Napisano: 21.12.2008 07:17:13 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pakk napisał(a):

raz na miesiac czy na dwa? w ostatnich dwoch dniach co najmniej dwukrotnie kasowano posty... w tym niektore bezpodstawnie np. w topicu gdzie sie podaje konkursy bez zadnych opisow usunieto ze 3 konkursy, ktorych nigdzie wczesniej nie bylo... czyzby tajemniczy topic 'vip' jednak istnial?

zapytaj admina dlaczego skasował.. może konk się skończył, może został dodany do bazy, a może był o nieprawidłowej treści.. w jakim to topie Ci usunęło?? Pionas nie jest maszyną i nie kasuje w ciągu godziny.. musi posiedzieć i posprawdzac więc może mu to zejśc 2, 3 dni a nawet tydzień.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

swibek

#2036411 Napisano: 20.12.2008 08:20:34 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pradzia32 napisał(a):

a mi się nie podoba,że ostatnio zniknęła mi pewna ilośc postów i nie wiem dlaczego:(

załamka.. emotka tyle razy wałkowane.. posty są kasowane co jakiś czas z niektóych topów.. raz na miesiąc czy na dwa jest czyszczenie.. emotka możliwe, że zlikwidowano też jakies tamaty.. więc usunęło to co zbędne.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2029857 Napisano: 17.12.2008 07:43:30 w Pomocy!!!!
zeida napisał(a):

jestem skołowana w tego typu pytaniach o sprzęt, pomocy !
http://pclab.pl/k...rs/BFG2?do=questions

nad pytaniem jest odnośnik do sprzętu, o którym mowa w pytaniu.. i jak byk jest opisane.. emotka ech.. sprawdź PW.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0