Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2157187 Napisano: 06.02.2009 06:47:06 w PODZIĘKOWANIA
Emocje opadły.. I emotka MILKA ..najwyższy czas podziękować!! emotka Podziękować tym wszystkim, którzy mnie wspierali, pomagali, głosowali.. jednym słowem dwoili się i troili, zeby pomóc.. niestety nie udało się wygrać.. emotka ale mimo wszystko zabawa była super, adrenalinka rosła z minuty na minutę.. Dziękuję raz jeszcze tym co oddali 100 głosów, tym co oddali 10 i tym co tego najwazniejszego jednego jedynego głosika wstukali.. emotka przepraszam też za to, że zabrałam Wam cenny czas, a nie udało się.. szkoda.. ale wierzę, ze następnym razem może będzie lepiej.. emotka Ten konkurs pokazał mi, na kogo naprawdę mogę liczyć i ile kochanych duszyczek jest na tym forum.. Wygrałam przyjaciół!! emotka Nie chciałabym wymieniać tu wszystkich z obawy ze pominę kogoś.. Ci co im dziękuję wiedzą o tym doskonale i na bieżąco są informowani.. ale w tym szczególnym przypadku pokłon chcę złożyć: stasiak50, maryal, renatakamola, agusia77, monia24, mkmadzia7, marielu, wesoyromek, barbara1910, kunegundzia, marek262, l0ginka, lizzie.. Jesteście kochani.. emotka Nigdy Wam tego nie zapomnę.. Jestem Waszą dłużniczką.. emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2156678 Napisano: 06.02.2009 02:00:07 w Wkurza mnie...
stasiak50 napisał(a):

Wkurzaja mnie osoby ,które dostaną odemnie meila do jakiegos konka a potem tego @ wykorzystują do innych celów emotka ostatnio ktos chciał sobie konto na naszej klasie założyc emotka ale całe szczescie ze to tylko meil konkursowy i nie potwierdziłam konta emotka

emotka przegięcie.. słów brak.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2154740 Napisano: 05.02.2009 03:29:42 w Dowcipy
youth4 napisał(a):

http://www.youtub.../watch?v=Cr8ZqgkayOQ - hasło nie do odgadnięcia emotka

emotka masakros!! co to za idioci wymyślają? emotka a prowadząca też nie bardziej inteligentna.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2147795 Napisano: 02.02.2009 06:59:12 w Avatar
lisek311 napisał(a):

Skąd wziąśc takie fajne avantary animowane

pogooglaj trochę.. emotka są stronki z gotowymi avatarkami albo poprostu poszukaj fajnego gifka na stronach z takowymi i załaduj go na imageshack.us.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2142655 Napisano: 31.01.2009 12:59:39 w Pomocy!!!!
sandrulcia napisał(a):

a ja mam problem z drukarką moze ktoś bedzie umiał mi pomoc albo chociaz doradzic co zrobic emotka
w zeszłym tygodniu skonczył mi sie tusz, wczoraj uzupełniłam kartridż jednak nadal swieci sie dioda brak tuszu i nic nie chce sie drukować. nigdy nie miałam takich problemów po uzupełnieniu. probowałam uruchamiac od nowa, wyciagac wtyczke, instalowac od nowa sterowniki a ciagle pojawaia sie komunikat Błąd wydruku i ciagle na drukarce miga dioda od tuszu. Ma ktoś jakis pomysł co z tym zrobic? bo mi do głowy przychodzi tylko zeby wyrzucić ta drukarkę przez okno... emotka

powinnaś miec opcje instalacji tuszu.. nie wiem jaką masz drukarkę i czy masz na niej wyświetlacz.. tam są te opcje, jeśli nie to w komputerze w opcjach twojej drukarki są ustawienia.. i tam musisz poszukać coś takiego.. w momencie wyjmowania tuszu i wkładania nowego (bądź starego ale napełnionego) powinien się pojawić komunikat czy zainstalować/dodac/zaakceptować tusz.. jesli masz osobno kolor osobno czarny to tez powinno zapytac.. poszukaj sobie programu oryginalnego do drukarki i tam popatrz.. tyle mogę podpowiedzieć.. a drukarki nie wyrzucaj.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2138065 Napisano: 29.01.2009 08:21:16 w Pomocy!!!!
paheli napisał(a):

swibek napisał(a):

nursek napisał(a):

nie mozna

teoretycznie wszystko można.. jak ktos potrafi to przerobi.. emotka

a ktoś z tu obecnych potrafi??

:) a możesz mi to wysłac na maila? skrobnij PW czy jest to możliwe.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2137878 Napisano: 29.01.2009 07:14:45 w Pomocy!!!!
nursek napisał(a):

nie mozna

teoretycznie wszystko można.. jak ktos potrafi to przerobi.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2108017 Napisano: 18.01.2009 11:24:41 w PODZIĘKOWANIA
monia24 napisał(a):

Paulinka dziękuję za wczoraj emotka emotka emotka

emotka oj tam.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2107715 Napisano: 18.01.2009 08:14:14 w PODZIĘKOWANIA
isiulka napisał(a):

asiam napisał(a):

isiulka-ten topic to mi się raczej kojarzy z podziękowaniami za bezinteresowną pomoc a nie interesami handlowymi. emotka

Tu pozwolę się z Toba nie zgodzić, gdyż to kwestia indywidualna, mi ten topic kojarzy się z podziekowaniami generalnie za wszystko dotyczącą sczególnego grona forumowiczów... Zauważ że na poprzedniej stronie widnieją specyficzne podziekowania za to ze jestes, za pogaduchy na gg itp.

podziękowania za to, że ktoś jest i za pogaduchy na gg są bezcenne.. a nie mierzone miarą złotówki czy transakcjami kto da więcej.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2106085 Napisano: 17.01.2009 11:45:59 w Pomocy!!!!
rafi323raf napisał(a):

mariolakal napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

mariolakal napisał(a):

annb, rafi : nie kumam... Próbowalam i nic... emotka

kliknij: gadu gadu - ustawienia - status i tam masz pewnie zaznaczone, by po wyjściu był ustawiony opis;)

nie można tego odhaczyć... emotka

daj po uruchomieniu programu ustaw status na niedostępny, i jeśli masz zaznaczone po wyjściu z programu ustaw opis: to to odznacz:)

a najlepiej to otworzyć okno z listą, na dole jest słoneczko (aktualny status), kliknąć tam.. pokaze się lista słoneczek i na ostatnim miejscu jest własnie ten z opisem, wejśc tam, otworzyć strzałeczką po prawej listę opisów i wykasować ją (ostatnia pozycja - wykasuj listę) emotka i już nie będzie żadnych opisów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2104693 Napisano: 16.01.2009 08:23:07 w Wkurza mnie...
aneti napisał(a):

wkurza mnie że w mojej dziurze niczego nie mogę kupić! Już nie mówię o ciuchach czy kosmetykach ale dziś godzinę łaziłam po sklapach w poszukiwaniu maleńskich drewnianych biedroneczek: nie ma, nie ma, nie ma, nie ma ale sprowadzę je dla pani... na za tydzień emotka

emotka spokojnie kochana!! oddychaj głęboko.. jakie to biedroneczki znowu? ależ zachcianki mają.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2088095 Napisano: 10.01.2009 04:41:33 w PODZIĘKOWANIA
monia24 napisał(a):

Bardzo dziękuję Paulince S. za ogromną pomoććććććććć emotka emotka emotka emotka emotka

emotka wariatka nooo.. emotka ale jaka kochana!!! emotka nie ma za co dziękowaćććććććććć.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2088092 Napisano: 10.01.2009 04:40:23 w Wkurza mnie...
emotka no i pochwal się Moniczko tym swoim ććć.. emotka jeden ruch i naprawiła.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2087892 Napisano: 10.01.2009 03:28:17 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

co znaczy nieodpłatne?
Płaci się czy nie??

nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2087573 Napisano: 10.01.2009 01:56:37 w Wkurza mnie...
ć
monia24 napisał(a):

prezol napisał(a):

annb napisał(a):

eee to masz coś z klawiaturą,też czasami tak mam,że wszystko mi się na niej miesza,kropek nie ma tam gdzie powinny być itp.Najlepiej zrestartować komp emotka

ale ja to mam problem tylko z tym....:) na starej tez tak miałem:D

i ja tak mam, jak robię c z kreseczką to nie dośc że nie mogę to jeszcze jakiś program mi się otwiera emotka Mam tak od zawsze.

I to mnie wkurza emotka

acha, wszystkie inne polskie znaki wchodzą bez problemu emotka

zawsze prawy alt ma być.. a jeśli nie działa klawiaturka to może nie jest ustawiony w opcjach język polski programisty.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2079132 Napisano: 07.01.2009 08:23:43 w PODZIĘKOWANIA
malenka89 napisał(a):

Dziękuję z całego serca Swibkowi emotka Jesteś niesamowita emotka
Choć wiem, że masz mało czasu to zawsze mi pomagasz emotka Do końca życia Ci tego nie wynagrodze emotka

emotka kochana!! emotka dokąd mogę i jak mogę to zawsze pomogę.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2075691 Napisano: 06.01.2009 08:52:47 w PODZIĘKOWANIA
emotka nie wiem co powiedzieć.. za te wszystkie miłe słowa podziękowań na ostatnich stronach.. emotka jesteście wspaniali!! Niech Wam się darzy w tym Nowym Roku!! Wszystkim razem i każdemu z osobna jeszcze raz: WIELKIE DZIÊKUJÊ!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2075674 Napisano: 06.01.2009 08:48:22 w Avatar
romkowa!! emotka tak trzymaj!! emotka jeden do otwierania butelek a drugi żeby zawsze Cię bolał!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2048940 Napisano: 28.12.2008 09:30:11 w dzis mam urodzinki
emotka tsy latka na forum minęły!! emotka łożesz! emotka jak ten czas leci.. dopiero pieluchy a tu już prawie młodzież.. emotka emotka

emotka emotka emotka

emotka dziękuję wszystkim za przyjaźń, zrozumienie i współpracę!! Jesteście cudowni!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2048938 Napisano: 28.12.2008 09:29:18 w PODZIĘKOWANIA
emotka tsy latka na forum minęły!! emotka łożesz! emotka jak ten czas leci.. dopiero pieluchy a tu już prawie młodzież.. emotka emotka

emotka emotka emotka

emotka dziękuję wszystkim za przyjaźń, zrozumienie i współpracę!! Jesteście cudowni!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0