Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2180256 Napisano: 18.02.2009 09:24:25 w Żegnamy zmarłych
[*] 0

swibek

#2173464 Napisano: 14.02.2009 04:21:41 w Rossmann
dysia napisał(a):

lala82 napisał(a):

odebrałam zestawy z rossmana, najpierw mi kazali przynosić wydrukowane kody, a dziś i tak ręcznie pani wklepywała.

niestety moje kody pozostają bezużyteczne, zapas się wyczerpał i prezentów nie ma i nie będzie,
szkoda...
kodami moge sobie pupę podetrzeć....

jeśli kody masz to prezenty dla Ciebie muszą być.. bo masz je zagwarantowane.. jeśli by się okazało, ze nie ma zapytaj dlaczego skoro dowód (kupun) masz Ty!! zapas ma być taki ie kodów przypisano do danego Rossmanna.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2165464 Napisano: 10.02.2009 08:17:36 w Rossmann
kotek11 napisał(a):

z tego co wiem kuponow juz brak ....

to mało wiesz.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2165290 Napisano: 10.02.2009 06:45:54 w Rossmann
tomeck napisał(a):

a ten prezent to co to jest? te wszystkie 4 rzeczy czy jedna wybrana?

4 rzeczy a jak Ci się trafi to 5.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2165151 Napisano: 10.02.2009 05:17:20 w Rossmann
eywa napisał(a):

fryteczka napisał(a):

lucynka20 napisał(a):

jarecki14 napisał(a):

lucynka20 napisał(a):

dziala wam link czy ju nie ma zestawów ?

sa jeszcze emotka

a ja nie mam tego zielonego przycisku odbierz prezent

przy moim konciepowinien byc...jak nie ma to znaczy ze juz zuzyt

albo wyczyść ciasteczka

albo zmień przeglądareczke.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2165147 Napisano: 10.02.2009 05:16:08 w Rossmann
gosia6200 napisał(a):

Ja wydrukowałam kuponik emotka tylko czy musi przyjśc mail aktywacyjny, czy bez niego tez mozna odebrać? Napiszcie proszę! emotka

emotka a do czego ci mail aktywacyjny? chyba najpierw powinnaś go miec i potwierdzic (jesli zakladalas konto) zeby wejść po prezent.. jesli go nie mialaś to skąd masz kupon?? chyba ze wydrukowałaś ten pokazowy.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2164933 Napisano: 10.02.2009 03:30:31 w Dowcipy
mariwanna napisał(a):

Swibuś, czytałam i nie wyobrazałam jak to moze się skończyć emotka emotka emotka

emotka no samo życie, nie?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2163638 Napisano: 09.02.2009 10:56:26 w Rossmann
eevaa napisał(a):

Mi nie przyszedł mail aktywujący od kilku godzin emotka .
A dziewczyny mowily ze probki to dobry początek. Widac mi nawet tyle nie chca dać emotka

a jak się rejestrowałaś to zaznaczyłaś akceptację regulaminu?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2163166 Napisano: 09.02.2009 08:02:41 w Rossmann
paheli napisał(a):

swibek napisał(a):

paheli napisał(a):

Te zestawy to się odbiera w kasie czy gdzieś w biurze??

Krok 6. ZREALIZUJ KUPON

Wybierz się do wskazanej drogerii Rossmann pokaż kupon prezentowy kasjerowi.
Jeśli nie masz kuponu, wystarczy że podasz kasjerowi Twój kod prezentowy.

to chyba w kasie, nie?? emotka

dziękuję za odpowiedź i zacytowanie regulaminu jakoś nie mogłam się odnaleźć na stronce. A po sesji na studiach już nie bardzo rozumiem co czytam
emotka

emotka spokojnie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2163157 Napisano: 09.02.2009 07:58:37 w Rossmann
paheli napisał(a):

Te zestawy to się odbiera w kasie czy gdzieś w biurze??

Krok 6. ZREALIZUJ KUPON

Wybierz się do wskazanej drogerii Rossmann pokaż kupon prezentowy kasjerowi.
Jeśli nie masz kuponu, wystarczy że podasz kasjerowi Twój kod prezentowy.

to chyba w kasie, nie?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2163104 Napisano: 09.02.2009 07:33:33 w Rossmann
gocha542 napisał(a):

fructisa napisał(a):

przychodza wam maile aktywacyjne konta? emotka

mi dwa pierwsze nie przyszły i do teraz nie wiem czemu....na o2

wyslij jeszcze raz.. moze nie zaznaczylaś akceptacji regulaminu.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2163091 Napisano: 09.02.2009 07:26:44 w Rossmann
roxana napisał(a):

czewczyny ja jestem na rossnecie juz dawno, weszłam teraz i choć jestem zalogowana to żadnej ikonki nie widzę emotka gdzie jej szukac?

czasem trza zmienić przeglądarke albo kliknij na niebieski pasek (banner) odbierz prezent - jest na całej długości okna.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2163070 Napisano: 09.02.2009 07:15:23 w Rossmann
bmacieja napisał(a):

ktoś już odbierał? co było w zestawie? to co na rysunku? emotka

4 mini produkty te co na obrazku.. odbiorę jutro to się upewnię!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2162904 Napisano: 09.02.2009 05:59:13 w Pomocy!!!!
bmacieja napisał(a):

pejo napisał(a):

też właśnie o tym myslalem zeby podala tylko dane, ale kolega bmacieja ma dluzszy staz wiec wyslij jemu emotka

pozdrawiam i oby sie udalo

Basia jestem emotka emotka emotka

emotka emotka emotka poskładałam się!! emotka

wybacz Basiu!! emotka ale nie mogłam inaczej.. emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2162713 Napisano: 09.02.2009 04:40:12 w Wkurza mnie...
tunezja napisał(a):

To słowa jednej z osób z tego forum, jej odpowiedzi na moje grzeczne prośby o klik nieaktualny i klik teraźniejszy....
Weszłam w jej posty, wydaje mi się być osobą ...
nie będę kończyć, ale wiem co mam na myśli. emotka

emotka ktoś ma chyba coś nieteges pod kopułą.. emotka ja też chyba wiem co masz na myśli.. myślę podobnie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2162688 Napisano: 09.02.2009 04:30:03 w Wkurza mnie...
tunezja napisał(a):

Trochę mnie zdenerwowało to, że jedna z osób z naszego forum napisała do mnie na privie:Paszła won nawiedzona idiotko..., a także:kretynka... za prace sie wez a nie o dlugopisy sie zabijasz....(!) Nie wiem o jakie długopisy chodzi, jeszcze nigdy nie brałam udziału w takim konkursie...
Na koniec zaś było:jestes głupsza niz myslalam... szkoda czasu na wojowanie z glupota...ciao.
Poprosiłam ją o klik, dosyć dawno temu na Piccolo, widocznie teraz go dopiero odebrała, a obecnie o klik na vitax.Proszę grzecznie, nie narzucam się, rozumiem, jeśli ktoś nie reaguje, lub odmawia.
Ja też czasem bywam nerwowa, może zbyt obcesowo reaguję na pewne sytuacje, ale nie wyzywam ludzi...
Nie wiem może jestem przewrażliwiona, co Wy Kochani myślicie o takim zachowaniu?

emotka a co to było?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2160524 Napisano: 08.02.2009 06:32:35 w Dowcipy
Nagły huragan zatopił okręt. Jeden z pasażerów obudził się na plaży sam, bez jedzenia, picia i narzędzi; dookoła mnóstwo owoców tropikalnych. Jako, ze był to prawdziwy mężczyzna, przywykły do pięciogwiazdkowych hoteli, nie wiedział co robić. Przez następnych kilka miesięcy jadł więc banany i popijał mlekiem kokosowym, rozmyślając nad urokami życia, jakie prowadził do tej pory.Często chodził na plażę i godzinami wypatrywał w bezkresie oceanu jakiegoś statku. Pewnego dnia zobaczył zwykłą łódź wiosłową, a w niej najpiękniejszą kobietę jaką zdarzyło mu się spotkać w całym jego życiu.
Facet: Skąd się tu wzięłaś ?
Dziewczyna: Z drugiej strony wyspy. Znalazłam się tam gdy zatonął mój statek.
F: Wspaniale! Nie wiedziałem, ze ktoś jeszcze przeżył. Ilu was tam jest? Miałaś szczęście, ze zmyło cie z łodzią!
D: Nie ma nikogo poza mną. I nie zmyło mnie z łodzią.
F: (stropiony): To skąd masz łódź ?
D: Z materiałów, które są na wyspie.
F: To niemożliwe! Jak ci się to udało? Nie masz przecież narzędzi!
D: To było łatwe. Z mojej strony wyspy jest nietypowa skala; odkryłam, ze można wytapiać z niej żelazo; z żelaza robię narzędzia, których używam do robienia innych rzeczy. Ale dość tego. Gdzie mieszkasz?
F (zawstydzony): Ciągle na plaży.
D: To płyńmy do mnie.
Po kilku minutach wiosłowania dziewczyna przycumowała łódkę, facet zaś rozejrzał się wokół i mało nie wpadł do wody. Przed nim biegła kamienna droga prowadząca do eleganckiego domku pomalowanego na biało-niebiesko. Gdy szli, dziewczyna, krępując się lekko powiedziała: To może nie jest wielkie, ale nazywam to domem. Facet, ciężko oszołomiony, nic nie odpowiedział.
D: Usiądź . Drinka? - powiedziała, podając mu cos do picia.
F: Mam dosyć mleka kokosowego.
D: To nie mleko kokosowe. Co powiesz na PinaColadę?
Facet bez wahania wziął drinka i łyknął; na jego twarzy pojawił się wyraz zadowolenia. Usiadł na kanapie, powiedział dziewczynie swoją historię, wysłuchał jej. Po jakimś czasie dziewczyna poszła się przebrać w coś wygodniejszego; odchodząc zapytała, czy nie chciałby wziąć prysznica i się ogolić. Powiedziała też, że na górze, w łazience, jest brzytwa. Facet, nic nie mówiąc i nie dając po sobie poznać jak bardzo jest zaskoczony, posłusznie poszedł na górę, umył się i ogolił. Kiedy zszedł na dół zobaczył dziewczynę ubraną w strategicznie rozmieszczone liście i cudownie pachnącą.
D: Czy, będąc tu tak długo - mówiła, zbliżając się do niego - nie czułeś się samotny.
Jestem pewna, ze chciałbyś teraz zrobić coś, na co czekałeś od bardzo dawna, od miesięcy. No wiesz... długą chwilę patrzyła mu głęboko w oczy. Facet przez dłuższą chwile nie wierzył swym uszom, po czym zapytał:
F: No nie gadaj, że moge tu sprawdzić swojego maila? emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2160145 Napisano: 08.02.2009 03:17:23 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
gloss94 napisał(a):

Ja mam pomysł, ale wymagałby on większej pracy. Pomyśłałam, by może stworzyć w każdym dziale kategorie konkursów pod względem nagród, np. Książki, Muzyka, Gry, Kosmetyki, Gotówka, Inne (tu byłyby np. kwiaty, słodycze)itp.w tym przypadku dodający konkurs sprecyzowałby co jest do wygrania, a tak to jest tu niezły bałagan.

wiesz.. jesteś tu już rok, masz jednego posta, wyskakujesz z pomysłem, który jest praktycznie nie do zrealizowania.. są konki w których te wszystkie nagrody są do wygrania.. i jak to segregować? jak dzielić? wtedy w każdej tej podkategorii konki musiałyby się te konki dublować.. nie narzekaj tylko znajdź sposób na szukanie, jest nas tu tysiące i jakoś każdy sobie radzi i radził jak był tylko jeden dział.. już są takie ułatwienia i jeszcze jest niezadowolenie wśród ludzi.. emotka i ja tu bałaganu nie widzę, wręcz przeciwnie, coraz bardziej baza robi się uporządkowana.. emotka

emotka ukłony dla Pionasa!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2158899 Napisano: 07.02.2009 07:27:36 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

Mam pytanie do wszystkich. Mamy już dział konkursy fotograficzne. I jak myślicie, czy zaliczają się do nich konkursy, w których trzeba nakręcić film aparatem bądź kamerą? I czy w grę wchodzą konkursy na mms-y? Do tej pory te MMS-owe były w SMS-owych, ponieważ należy ponieść koszt wysłania takiej pracy, ale z drugiej strony MMS konkursowy ma mieć jakieś walory artystyczne i jest to przecież również zdjęcie.
Właściwie to są czasem konkursy na zdjęcie zrobione komórką i teraz kwestia czy należy takie zdjęcie wysłać mailem czy MMS-em.

ja myślę, ze zdjęcia czy to aparatem foto czy komórką i filmy video nagrywane kamerką czy komórką powinny się znaleść w tym dziale.. emotka i nie ważne jak to trzeba wysłać, czy mailem, mms-EM czy tradycyjnie naszą kochaną PP.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2157251 Napisano: 06.02.2009 07:27:38 w PODZIĘKOWANIA
monia24 napisał(a):

marielu napisał(a):

śfirrkófna nie rób scen emotka , tero nam pozostało przyjechać w Walentynki , zerwać mylnie przyklejony plakat i powiesić Twój emotka emotka

Mery Kocham Cię normalnie emotka emotka emotka

emotka rozbijemy szybkę, wykręcimy świetlówkę i delikaaaaaatnie odepniemy plakacior.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0