Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli kody masz to prezenty dla Ciebie muszą być.. bo masz je zagwarantowane.. jeśli by się okazało, ze nie ma zapytaj dlaczego skoro dowód (kupun) masz Ty!! zapas ma być taki ie kodów przypisano do danego Rossmanna.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to mało wiesz.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
4 rzeczy a jak Ci się trafi to 5.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo zmień przeglądareczke.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a do czego ci mail aktywacyjny? chyba najpierw powinnaś go miec i potwierdzic (jesli zakladalas konto) zeby wejść po prezent.. jesli go nie mialaś to skąd masz kupon?? chyba ze wydrukowałaś ten pokazowy.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no samo życie, nie?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jak się rejestrowałaś to zaznaczyłaś akceptację regulaminu?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spokojnie.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Krok 6. ZREALIZUJ KUPON
Wybierz się do wskazanej drogerii Rossmann pokaż kupon prezentowy kasjerowi.
Jeśli nie masz kuponu, wystarczy że podasz kasjerowi Twój kod prezentowy.
to chyba w kasie, nie?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyslij jeszcze raz.. moze nie zaznaczylaś akceptacji regulaminu.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czasem trza zmienić przeglądarke albo kliknij na niebieski pasek (banner) odbierz prezent - jest na całej długości okna.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
4 mini produkty te co na obrazku.. odbiorę jutro to się upewnię!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poskładałam się!!
wybacz Basiu!! ale nie mogłam inaczej.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś ma chyba coś nieteges pod kopułą.. ja też chyba wiem co masz na myśli.. myślę podobnie.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co to było?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Facet: Skąd się tu wzięłaś ?
Dziewczyna: Z drugiej strony wyspy. Znalazłam się tam gdy zatonął mój statek.
F: Wspaniale! Nie wiedziałem, ze ktoś jeszcze przeżył. Ilu was tam jest? Miałaś szczęście, ze zmyło cie z łodzią!
D: Nie ma nikogo poza mną. I nie zmyło mnie z łodzią.
F: (stropiony): To skąd masz łódź ?
D: Z materiałów, które są na wyspie.
F: To niemożliwe! Jak ci się to udało? Nie masz przecież narzędzi!
D: To było łatwe. Z mojej strony wyspy jest nietypowa skala; odkryłam, ze można wytapiać z niej żelazo; z żelaza robię narzędzia, których używam do robienia innych rzeczy. Ale dość tego. Gdzie mieszkasz?
F (zawstydzony): Ciągle na plaży.
D: To płyńmy do mnie.
Po kilku minutach wiosłowania dziewczyna przycumowała łódkę, facet zaś rozejrzał się wokół i mało nie wpadł do wody. Przed nim biegła kamienna droga prowadząca do eleganckiego domku pomalowanego na biało-niebiesko. Gdy szli, dziewczyna, krępując się lekko powiedziała: To może nie jest wielkie, ale nazywam to domem. Facet, ciężko oszołomiony, nic nie odpowiedział.
D: Usiądź . Drinka? - powiedziała, podając mu cos do picia.
F: Mam dosyć mleka kokosowego.
D: To nie mleko kokosowe. Co powiesz na PinaColadę?
Facet bez wahania wziął drinka i łyknął; na jego twarzy pojawił się wyraz zadowolenia. Usiadł na kanapie, powiedział dziewczynie swoją historię, wysłuchał jej. Po jakimś czasie dziewczyna poszła się przebrać w coś wygodniejszego; odchodząc zapytała, czy nie chciałby wziąć prysznica i się ogolić. Powiedziała też, że na górze, w łazience, jest brzytwa. Facet, nic nie mówiąc i nie dając po sobie poznać jak bardzo jest zaskoczony, posłusznie poszedł na górę, umył się i ogolił. Kiedy zszedł na dół zobaczył dziewczynę ubraną w strategicznie rozmieszczone liście i cudownie pachnącą.
D: Czy, będąc tu tak długo - mówiła, zbliżając się do niego - nie czułeś się samotny.
Jestem pewna, ze chciałbyś teraz zrobić coś, na co czekałeś od bardzo dawna, od miesięcy. No wiesz... długą chwilę patrzyła mu głęboko w oczy. Facet przez dłuższą chwile nie wierzył swym uszom, po czym zapytał:
F: No nie gadaj, że moge tu sprawdzić swojego maila?
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz.. jesteś tu już rok, masz jednego posta, wyskakujesz z pomysłem, który jest praktycznie nie do zrealizowania.. są konki w których te wszystkie nagrody są do wygrania.. i jak to segregować? jak dzielić? wtedy w każdej tej podkategorii konki musiałyby się te konki dublować.. nie narzekaj tylko znajdź sposób na szukanie, jest nas tu tysiące i jakoś każdy sobie radzi i radził jak był tylko jeden dział.. już są takie ułatwienia i jeszcze jest niezadowolenie wśród ludzi.. i ja tu bałaganu nie widzę, wręcz przeciwnie, coraz bardziej baza robi się uporządkowana..
ukłony dla Pionasa!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja myślę, ze zdjęcia czy to aparatem foto czy komórką i filmy video nagrywane kamerką czy komórką powinny się znaleść w tym dziale.. i nie ważne jak to trzeba wysłać, czy mailem, mms-EM czy tradycyjnie naszą kochaną PP.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozbijemy szybkę, wykręcimy świetlówkę i delikaaaaaatnie odepniemy plakacior.. Wyświetl w wątku >>