Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie widać avka.. Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to na różne maile?? czy na jeden tyle przyszło? może im się płyta zacięła.. ale tak poważnie to lekkie przegięcie.. nawet gdyby to tylko reklama miała być.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj prawda.. dlatego ja udaje, że takich osób nie widzę.. szukają zaczepki i chcą zwrócić na siebie uwagę.. żałosne.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może lokada IP?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no najprościej to będzie chyba ponownie zainstalowac przeglądarkę.. skoro musisz mieć IE to zainstaluj najnowszą wersję.. poszukaj na stronie np. microsoftu i zainstaluj albo zaaktualizuj to co masz.. możliwe, że coś Ci wywaliło z systemu i jakies błędy się pojawiają.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
np z tej.. http://www.mozilla-europe.org/pl/firefox/ Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojj.. cieszę się.. i polecam na przyszłość!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
osz Ty.. za te szczerzące ząbki masz buziola.. i jak Cię nie loffciać.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kochana.. nic nie zrobiłam.. to kropelka w morzu co można by zrobić.. jak będziesz miała ochotę to zapraszam na gg czy na PW.. z problemami i bez.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Serwis w trakcie modernizacji.
Zapraszamy wkrótce.
Infomusic.pl
tel: 058 520 27 91
infomusic@infomusic.pl
.. no poprostu porażka..
uff ulżyło mi się!! dawno nic mnie tak nie wkurzyło!! a po to grałam bo bardzo chciałam iść!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jakie to są fikcyjne konta? fikcyjne to na naszej klasie są.. kubusie puchatki, kluby figo-fago i inne tegoż typu..
i jaka to jest hazardowa gra? bo każdy to może rozumieć inaczej..
gochaaa.. rzucam kamieniem!! uważaj żeby gdzie nie trafiło.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj ciężka sprawa.. tylko 10% konkursów w wyznaczonym terminie podaje wyniki.. reszta organizatorów nie stosuje się do regulaminów.. a trudno wyliczać kiedy wyniki będą jak jest podane np. w ciągu 7 dni od daty zakończenia.. czyli może być po 2, 3 albo i 7 dniach.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może jaśniej.. z jednym przecinkiem to jakoś tak... a na co jesteś na nie, bo tak czytam i jakoś nie wiem co nie.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lepiej żeby to był temat do handelku paragonami.. bo w przeciwnym razie na forum zrobi się bałagan jak tak każdy będzie pisał co chce i gdzie chce.. jest temat o paragonach to niech się tu wymieniają, sprzedają i kupują.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobry pomysł!! wspominam stare dobre czasy na tym forum jak nie było wogóle mowy o sprzedaży/kupnie paragonu. Ten co grał miał swoje paragony a jeśli ktoś miał sytuację podbramkową ale naprawdę uczciwą to dostawał bezinteresownie pomoc.. co to się porobiło.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane