Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2211087 Napisano: 07.03.2009 08:24:19 w Avatar
gosia5 napisał(a):

emotka

emotka nie widać avka.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2204580 Napisano: 04.03.2009 04:55:13 w Wkurza mnie...
malenka89 napisał(a):

Dostałam dziś... uwaga! W sumie 105 maili z konkursu SWATKA czy jakoś tak emotka

Skąd ludzie mają moje maile?

a to na różne maile?? emotka czy na jeden tyle przyszło? może im się płyta zacięła.. emotka ale tak poważnie to lekkie przegięcie.. nawet gdyby to tylko reklama miała być.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2202637 Napisano: 03.03.2009 06:26:46 w Wkurza mnie...
moonshadow napisał(a):

Wybaczcie, że się wtrącę, ale że wątek odpowiedni, bo wkurzają mnie zawistni ludzie, którzy próbując zapomnieć o swoich kompleksach starają się napsuć krwi innym, zacytuję jedno dość znane, a jakże prawdziwe powiedzenie.

Nigdy nie dyskutuj z idiotą...najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem

Przepraszam, jeśli komuś 'poprawiłam humor'.

oj prawda.. emotka dlatego ja udaje, że takich osób nie widzę.. szukają zaczepki i chcą zwrócić na siebie uwagę.. emotka żałosne.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2201371 Napisano: 03.03.2009 08:11:12 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

powie mi ktoś dlaczego jak nie wiem ile razy piszę na różne konta wyzwanie do 3D to mi nie wiem albo nie akceptują albo się nie pojawia. Jest tak też u Was!
Za pierwszym, razem poszło dobrze ale przy drugim koncie (siostra chciała wysłać) już się nie da!

Nie wiem dlaczego!
Pomóżcie!

może lokada IP?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2198570 Napisano: 01.03.2009 12:52:46 w Pomocy!!!!
janiek napisał(a):

samantha tak IE
pomocy

no najprościej to będzie chyba ponownie zainstalowac przeglądarkę.. skoro musisz mieć IE to zainstaluj najnowszą wersję.. poszukaj na stronie np. microsoftu i zainstaluj albo zaaktualizuj to co masz.. możliwe, że coś Ci wywaliło z systemu i jakies błędy się pojawiają.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2198314 Napisano: 01.03.2009 10:02:20 w Pomocy!!!!
janiek napisał(a):

z której stronki?

np z tej.. http://www.mozilla-europe.org/pl/firefox/ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2197305 Napisano: 28.02.2009 01:18:48 w Sport
emotka mamy złoto!!!! emotka brawo Justyna!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2197303 Napisano: 28.02.2009 01:18:10 w Sport
Justyyyna, Juuustyynaaaa.. jeszcze trochę!!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2196409 Napisano: 27.02.2009 09:57:16 w PODZIĘKOWANIA
mandaxa napisał(a):

dziękuje bardzo za pomoc swibek- bardzo mi pomogłaś emotka
oraz szuni za ważne info - wielkie dzięki emotka
jeszcze raz wielkie buziale dla Was emotka emotka emotka

ojj.. emotka cieszę się.. i polecam na przyszłość!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2196227 Napisano: 27.02.2009 09:16:49 w PODZIĘKOWANIA
fryteczka napisał(a):

a ja dziekuje kochanym kobietką,ktore zawsze pomogą i madrze gadaja emotka wsumie to kilka z ostatnich osob ,ktorym na forum mozna zaufac.. a wiec dziekuje :
taaga20 emotka
chochliczka emotka , swibuchna emotka emotka , mariolakal emotka
apoccalipsa
emotka , kingaa emotka , maryal emotka , Emanuela24emotka .. normalnie zlote kobiety emotka i chociaz czasto gadamy ze soba mniej lub wiecej to kiedy nie napisze zawesze pomoga emotka

emotka osz Ty.. za te szczerzące ząbki masz buziola.. emotka i jak Cię nie loffciać.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2196208 Napisano: 27.02.2009 09:11:57 w PODZIĘKOWANIA
ola2493 napisał(a):

Chciałabym podziękować dla Pauli-Swibek złota kobieta o anielskiej cierpliwości emotka
Bardzo mi pomogła emotka
dziękuje również za pomoc dla cb656 emotka

emotka kochana.. emotka nic nie zrobiłam.. to kropelka w morzu co można by zrobić.. jak będziesz miała ochotę to zapraszam na gg czy na PW.. z problemami i bez.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2194854 Napisano: 27.02.2009 08:37:59 w Wkurza mnie...
emotka grrrr... no szkoda, że nie wysyłają maili z info o wygranej wejściówce do kina już po emisji pokazu!! emotka Nie każdy siedzi z nosem w kompie 24 godziny na dobę, jak ktoś pracuje w kamieniołomie to nie ma możliwości śledzenia wyników na bieżąco.. emotka sprawdzałam pocztę przed 13.00 i wyszłam do pracy na drugą zmianę, wracam wieczorem i co widzę? Maila z informacją o wygranej (koncert Christiny Aguilery) w Multikinie.. patrzę, jakaś dziwna data w mailu: Bilety należy odebrać na 30 minut przed seansem (28.01.2009, godz. 20.00) podając imię i nazwisko zwycięzcy. .. no to myślę, że może pomylili styczeń z lutym.. ale coś mnie tknęło i sprawdzam na stronie multikina.. i co?? pokaz był własnie wczoraj o 20.00! kiedy ja dowiedziałam się o tym po 21.00.. no nic.. napisałam odrazu do nich maila z podziękowaniem za wspaniały pokaz, którego nie obejrzałam i następnym razem niech informują wcześniej jak 5-6 godzin przed pokazem, żeby można było się zorganizować.. dziś wchodzę na stronkę z wynikami (wczoraj podany był link na forum też przed 14.00), żeby się upewnić czy mi się nie śniło i co tam jest??
Serwis w trakcie modernizacji.
Zapraszamy wkrótce.
Infomusic.pl
tel: 058 520 27 91
infomusic@infomusic.pl

.. no poprostu porażka.. emotka emotka

uff ulżyło mi się!! emotka dawno nic mnie tak nie wkurzyło!! a po to grałam bo bardzo chciałam iść!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2186083 Napisano: 22.02.2009 01:36:45 w PODZIĘKOWANIA
gocha26 napisał(a):

zawodowiec25 napisał(a):

ola2493 napisał(a):

ciepalka napisał(a):

Pragnę podziękować wszystkim donosicielkom, które pisały ,multum meili o moich fikcyjnych kontach i hazardowej grze... Naprawdę dziękuję Wam wszystkim... Szkoda tylko, że naprawdę Wam ufałam.... Żałosne jest to, że oskarżacie wszystkich o donosy a same je piszecie.... Ehhh i jeszcze jedno mnie zastanawia... jesteście starsze ode mnie o parenaście lat a rozumem nie dorównujecie nawet 6-latkom.... Jeszcze raz dziękuję i mam nadzieje, że w końcu ludzie zmądrzeją i zauważą Wasze prawdziwe twarze.

Szkoda ze nie napiszesz nickami,ale rozumiem Cię... emotka

Napisz nicki.... moze byc PW bo jestem ciekawy który to taki spirytus montus emotka

emotka a kto tu nie ma fikcyjnych kont emotka
niech pierwszy rzuci kamieniem....

a jakie to są fikcyjne konta? emotka fikcyjne to na naszej klasie są.. emotka kubusie puchatki, kluby figo-fago i inne tegoż typu.. emotka
i jaka to jest hazardowa gra? bo każdy to może rozumieć inaczej..

gochaaa.. emotka rzucam kamieniem!! uważaj żeby gdzie nie trafiło.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2186000 Napisano: 22.02.2009 12:53:07 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
grancias napisał(a):

A ja mam taka propozycje emotka Czy nie można by było utworzyć przy dodawaniu konkursu opcji Data ogłoszenia wyników emotka

oj ciężka sprawa.. emotka tylko 10% konkursów w wyznaczonym terminie podaje wyniki.. reszta organizatorów nie stosuje się do regulaminów.. a trudno wyliczać kiedy wyniki będą jak jest podane np. w ciągu 7 dni od daty zakończenia.. czyli może być po 2, 3 albo i 7 dniach.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2185159 Napisano: 21.02.2009 05:12:39 w Paragony
aga17 napisał(a):

O paragonach jest mowa wszystko w temacie o niczym innym nie pisze każdy może mieć swoje zdanie na ten temat ,a moje jest właśnie takie czyli na nie.

emotka może jaśniej.. z jednym przecinkiem to jakoś tak... emotka a na co jesteś na nie, bo tak czytam i jakoś nie wiem co nie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2185130 Napisano: 21.02.2009 04:49:42 w Paragony
aga17 napisał(a):

asiam napisał(a):

O jak dobrze ktoś pomyślał...
Mam nadzieję,że nie będą tutaj zabierały głosu osoby,które są przeciwne wymianie bądź sprzedaży paragonów.Ten temat tyczy się wyłącznie paragonów i róbta co chceta...
Jesteś przeciwny wymianie -nie zaglądaj tu.Chcesz pohandlować - to jest temat dla Ciebie emotka

Będę zaglądać gdzie mi się podoba i pisać to co chcę a temat to paragony a nie handelek dla cwaniaczków

lepiej żeby to był temat do handelku paragonami.. bo w przeciwnym razie na forum zrobi się bałagan jak tak każdy będzie pisał co chce i gdzie chce.. jest temat o paragonach to niech się tu wymieniają, sprzedają i kupują.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2184710 Napisano: 21.02.2009 12:48:44 w Sport
emotka złoty medal Justyny Kowalczyk na MŚ w Libercu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2184671 Napisano: 21.02.2009 12:12:02 w Paragony
emotka oo bardzo dobry temat!! tutaj się możecie zabijać o paragony!! i najlepiej żeby to tylko tutaj było! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2184132 Napisano: 20.02.2009 09:26:12 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
jolcia12 napisał(a):

proponuję wprowadzić zakaz handlu paragonami na forum

emotka dobry pomysł!! wspominam stare dobre czasy na tym forum jak nie było wogóle mowy o sprzedaży/kupnie paragonu. Ten co grał miał swoje paragony a jeśli ktoś miał sytuację podbramkową ale naprawdę uczciwą to dostawał bezinteresownie pomoc.. emotka co to się porobiło.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2184126 Napisano: 20.02.2009 09:22:05 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
oj ludziska.. przecie jak są podane konki lokalne to zazwyczaj jest jakies główne miasto.. więc można zlokalizować.. a co zmieni województwo? czasem odległości w województwie między miastami (gdzie np. jest odbior osobisty) są tak wielkie, ze bliżej odebrać z miasta w województwie obok.. już takie ułatwienia i jeszcze marudzą.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0