Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2304189 Napisano: 08.04.2009 07:19:48 w PODZIĘKOWANIA
ola2493 a ja Ci nie podziękuję, bo się będziesz złościć na mnie.. emotka napiszę tylko, że jesteś kochana!! emotka emotka przywróciłaś mi radość życia.. emotka tak niewiele mi było potrzeba.. a Ty jak anioł czuwasz.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2301710 Napisano: 07.04.2009 06:18:57 w Pomocy!!!!
misiak66 napisał(a):

nie mogę zalogować się na vizirze,czy ktoś pomoże?

a dlaczego nie możesz? konto masz aktywne? link na maila przyszedł? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2296232 Napisano: 05.04.2009 07:39:02 w PODZIĘKOWANIA
chochliczka napisał(a):

Swibku dziekuje Ci za dobre porady apropo ogrodnictwa emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

emotka gdybyś była ogrodniczką dałabyś mi w łeb doniczką.. emotka mam nadzieję, że zadowolona?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2294759 Napisano: 04.04.2009 05:54:57 w Pomocy!!!!
sweetheart napisał(a):

proze pomozcie i kliknijcie w stopke bede baardzooo wdiekczna;b emotka

idź do topu kliknijcie i tam poproś.. a nie tu.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2287740 Napisano: 01.04.2009 06:20:09 w Pomocy!!!!
tunezja napisał(a):

Pomocy!!! Wygrałam 6 w totolotka i nie wiem co zrobić z taką gotówką... Pomożecie? emotka

no nie.. emotka to jesteś już 956.468 osobą, która dziś wygrała 6 w totka.. emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2278725 Napisano: 30.03.2009 08:13:01 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
yaro2004 napisał(a):

Mnie gość obrażał przez PW, od jakiś tam - ehh
napisałem do pionasa. I olał mnie oałkowicie, tamta osoba nie dostała nawet karniaka - nawet nie odpisał na PW.

szkoda gadac

kłania się regulamin.. emotka https://www.e-konkursy.info/forum/post-32685-cat-11-pg-1.html#f2018788 a dokładnie:
Nie ingerujemy w to co sobie piszecie na pw. Jeśli nie podoba Ci się otrzymana prywatna wiadomość to ją usuń a jej autora zablokuj. (nie dotyczy punktu 9 regulaminu)
czyli nic nie zrobisz..
Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2265191 Napisano: 25.03.2009 05:24:02 w PODZIĘKOWANIA
joanne napisał(a):

Swibkowi emotka emotka emotka za pomoc bezinteresowna

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2263442 Napisano: 25.03.2009 09:49:40 w Wkurza mnie...
snupy3 napisał(a):

WC to nie jest miejsce do gadania tylko do załatwiania potrzeb fizjologicznych więc też można karniaka oberwać emotka
No naprawdę trochę to jednak WKURZAJ¡CE,ja nie dostałam karniaka ale żal mi tych co dostali,nie całkiem słusznie moim zdaniem.

..ale załatwiając potrzeby można podyskutować.. kabiny nie są szczelne i słychać jak bąki się roznoszą.. o zapachu nie wspomnę.. dlatego lepiej przenieśc się z rozmowami do WC a nie wkurzać wrażliwych.. emotka bo to czasem działa na nerwy!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2263415 Napisano: 25.03.2009 09:45:01 w Wkurza mnie...
emotka ahaaa.. zapomniałam.. wkurza mnie cudowna zima w przepięknej wiośnie.. emotka żyć nie umierać!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2263392 Napisano: 25.03.2009 09:41:10 w Wkurza mnie...
snupy3 napisał(a):

Mnie też wkurza i dziwi,że w tym wątku nie można podobno podyskutować na temat owego wkurzania,zauważyłam że duża część rozmów znikła.
Nie miałam pojęcia,że nie można tu prowadzić luźnych rozmów w temacie,w końcu to nie jest wątek o wynikach,w którym to może komuś przeszkadzać...Dziwne trochę.Gdzie właściwie można sobie normalnie pogadać?

normalnie mozna pogadać sobie w WC.. emotka tu chyba się pisze co kogo wkurza a nie dyskutuje.. niektóre posty wychodziły poza temat i nic o wkurzaniu nie było.. wynikało z tego, że bardziej to kogoś bawi i smieszy niż wkurza.. więc dla inych może to było właśnie wkurzające.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2251091 Napisano: 21.03.2009 01:49:52 w Najdurniejsza rzecz jaką dostaleś...
kalka napisał(a):

pradzia32 napisał(a):

canti napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Najdurniejsza nagroda, jaką widziałam, którą można wygrać w konkursie:

http://www.e-konk...rticles-1-32589.html

Voucher pogrzebowy imienny o wartości 2000 zł do wykorzystania w zakładzie pogrzebowym.

To nie byłoby jeszcze takie głupie, gdyby nie fakt, że trzeba go wykorzystać do końca 2009 roku emotka emotka

rewelacja, imienny, do 2009 emotka emotka emotka

uśmiałam się do łez

Pamiętam, pamiętam. Jak to kiedyś zobaczyłam, to zadzwoniłam do siostry i nie mogłam wydusić słowa, bo tak się śmiałam emotka emotka emotka emotka
A potem, gdy już jej przeczytałam to pękałyśmy razem ze śmiechu przez kilka długich minut emotka

teraz jest u nich nowy konkurs.. emotka ekhm.. potrafią szokować.. tym razem można wygrać: według reklamy darmowy seks przez cały rok a według regulaminu 360 prezerwatyw oraz gadżeciki Unimil emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2237848 Napisano: 17.03.2009 08:14:11 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
a może dostał za coś bana? emotka tak samo z siebie się nie kasuje.. no chyba, ze faktycznie nie zaglądał tam jakis czas.. ale tez dziwne, że konto ma od października 2008, mamy już połowe marca 2009 a kolega ma dopiero 4 posty.. emotka i mówi, że chce wzbudzic zaufanie.. no skoro na pół roku 4 razy się odzywa to się nie dziwię, ze czystka w kontach była.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2229964 Napisano: 15.03.2009 05:46:12 w Rossmann
ooo.. to tymbardziej w Galeri Krakowskiej się trza kłócić.. emotka tam też słyszałam ten tekst i ponoć mają też dowieść.... tylko kto i kiedy to nie wiadomo!! Proponowałabym iść tam jutro i zapytać się czy przywieźli!! emotka i stać na upierdliwego pod kasą!! Ewentualnie poprosić z panią kierowniczką (która zapewne będzie baaaaaaaaardzo zajęta) i zapytać jak się tam miewają Wasze próbeczki.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2228787 Napisano: 14.03.2009 09:31:13 w Dowcipy
Akwizytor puka do drzwi, otwiera kobieta ten szybko wchodzi
do środka mając ze sobą wielki worek nieczystości w jednej
ręce a w drugiej odkurzacz. Rozrzuca brudy po całym pokoju...
a kobieta pyta:
- Panie, co pan robi?
- Spokojnie droga Pani... Ja mam tu taki odkurzacz, który
to wszystko zbierze, jeśli nie to obiecuję pani, że to
wszystko zjem...
- Chce pan ketchup?
- Po co?
- Bo to nowy budynek i jeszcze prądu nie ma.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2228206 Napisano: 14.03.2009 05:11:37 w Rossmann
natik999 napisał(a):

naucza się na drugi raz jak bedzie taka akcja, zeby nie zabierac sobie probek...bo a nuz ktos sie po nie zglosi 2 minuty przed zamknieciem emotka

emotka no jak tylko będzie taka akcja to się poświęcę i pójde właśnie 2 minuty przed.. emotka i jeszcze poszukam tą samą miłą panią co się starała tak bardzo.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2228045 Napisano: 14.03.2009 03:56:39 w Rossmann
melisa napisał(a):

co to z tymi mydełkami? Przecież to jest jeszcze nieaktywne. Na te stare kupony będziecie chcieli dostać próbki mydełek, one są chyba nieważne? Zresztą akcja się jeszcze nie rozpoczęła. Nic już nie wiem emotka emotka emotka

ja pisałam o tych mini produktach.. co było 5 sztuk pierdółek.. te wcześniejsze.. a o mydełkach nic nie wiem.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2227980 Napisano: 14.03.2009 02:53:42 w Rossmann
emotka ..a ja miałam jeszcze 2 kupony na mini produkty.. jak wiadomo ważne do 15 marca.. poszłam więc wczoraj do wyznaczonego Rossmanna i poprosiłam o wydanie.. a pani mi mówi, że już nie ma.. więc ja pytam: jak to już nie ma?? a ona mi na to, że już dawno się rozeszły!! Więc ja poprosiłam grzecznie o ponowne sprawdzenie w magazynie bądź w zakamarkach pod kasami czy gdzieś ktoś sobie nie schował.. emotka kobita nawet nie drgnęła z tej kasy i mówi, że nie ma takiej opcji bo napewno nie ma.. wszystko rozdały! Ja się pytam: a komu?? skoro mam wydrukowany kod to znaczy, że jest to moja nagroda i mam prawo ją odebrać nawet na 2 minuty przed zamknięciem sklepu w dniu 15 marca!! czyli kto dostał moje nagrody?? Kobieta lekko zdenerwowana zaczęła się tłumaczyć, ze wydali to co mieli a widocznie nie wszystko im przywieźli i może jeszcze dowiozą!! No to ja się pytam: a kiedy przywiozą? w poniedziałek 16 marca jak już będzie po fakcie?? Mówię jej żeby nie była śmieszna i przykro mi, że trafiło na nią ale nie odpuszczę.. emotka (tak dla zasady) skoro twierdzi, że dowiozą to poprosiłam, żeby zadzwoniła tam gdzie powinna i zapytała kiedy dowiozą!! Kobieta już była wściekła.. ja ze stoickim spokojem czekam.. powiedziała, że zaraz wróci.. czekam, czeeeekam, czeeekam.. dobre 15 minut.. wróciła!! OOO! ZNALAZŁY SIÊ DWA ZESTAWY!! ALBO TAK SZYBKO JE DOWIE¬LI!! emotka no cóż.. ktoś musiał oddać kto sobie przywłaszczył.. emotka nie chodziło mi już nawet o ten zestaw.. ważna zasada.. nawet dobrze nie umiała kłamać i zachować się w takiej sytuacji.. ech.. biedna kasjerka.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2219489 Napisano: 11.03.2009 03:43:41 w Avatar
gosiulek napisał(a):

próba

emotka świetny!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2219446 Napisano: 11.03.2009 03:18:54 w Avatar
marla221 napisał(a):

Tez tak mialam wczoraj... hmmm

A kto mi moze powiedziec na jaka strone wrzucic jakis obraz czy gif aby przerobilo mi na avatara?

pierwszy post w tym temacie.. o tutaj ---> https://www.e-konkursy.info/forum/post-18420-cat-12-pg-1.html jest dokładna instrukcja jak wstawić avatarek na stronę i jak pomniejszyć..
możesz to też sama zrobić każdym programem graficznym.. a jeśli masz problem to daj znać na PW i pomogę Ci zmniejszyć i wstawić na stronę.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2219437 Napisano: 11.03.2009 03:16:24 w Avatar
olczakw napisał(a):

cobra176 napisał(a):

Pomożecie?
Miałam już dość długo avatarka i wszystko było dobrze. Weszłam w profil, żeby zmienić stopkę, a wyskoczyła mi: podana strona avartaru jest nieprawidłowa i od tąd nic nie mogę zdziałać.. emotka

mam ten sam problem właśnie

być może jest tak jak stronę wcześniej pisała zdolnabestia:
zdolnabestia napisał(a):

masza napisał(a):

co sobie sciagne jakis avatarek to mi zanika po jakims czasie - co jest ?

Może kwestia serwera, na którym umieszczone są obrazki. (...)

Może spróbuj umieścić obrazek na imageshack?

Wyświetl w wątku >>
0 0