Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a dlaczego nie możesz? konto masz aktywne? link na maila przyszedł? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdybyś była ogrodniczką dałabyś mi w łeb doniczką.. mam nadzieję, że zadowolona?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
idź do topu kliknijcie i tam poproś.. a nie tu.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nie.. to jesteś już 956.468 osobą, która dziś wygrała 6 w totka.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kłania się regulamin.. https://www.e-konkursy.info/forum/post-32685-cat-11-pg-1.html#f2018788 a dokładnie:
Nie ingerujemy w to co sobie piszecie na pw. Jeśli nie podoba Ci się otrzymana prywatna wiadomość to ją usuń a jej autora zablokuj. (nie dotyczy punktu 9 regulaminu)
czyli nic nie zrobisz..
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
..ale załatwiając potrzeby można podyskutować.. kabiny nie są szczelne i słychać jak bąki się roznoszą.. o zapachu nie wspomnę.. dlatego lepiej przenieśc się z rozmowami do WC a nie wkurzać wrażliwych.. bo to czasem działa na nerwy!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normalnie mozna pogadać sobie w WC.. tu chyba się pisze co kogo wkurza a nie dyskutuje.. niektóre posty wychodziły poza temat i nic o wkurzaniu nie było.. wynikało z tego, że bardziej to kogoś bawi i smieszy niż wkurza.. więc dla inych może to było właśnie wkurzające.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz jest u nich nowy konkurs.. ekhm.. potrafią szokować.. tym razem można wygrać: według reklamy darmowy seks przez cały rok a według regulaminu 360 prezerwatyw oraz gadżeciki Unimil Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do środka mając ze sobą wielki worek nieczystości w jednej
ręce a w drugiej odkurzacz. Rozrzuca brudy po całym pokoju...
a kobieta pyta:
- Panie, co pan robi?
- Spokojnie droga Pani... Ja mam tu taki odkurzacz, który
to wszystko zbierze, jeśli nie to obiecuję pani, że to
wszystko zjem...
- Chce pan ketchup?
- Po co?
- Bo to nowy budynek i jeszcze prądu nie ma.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no jak tylko będzie taka akcja to się poświęcę i pójde właśnie 2 minuty przed.. i jeszcze poszukam tą samą miłą panią co się starała tak bardzo.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja pisałam o tych mini produktach.. co było 5 sztuk pierdółek.. te wcześniejsze.. a o mydełkach nic nie wiem.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
świetny!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pierwszy post w tym temacie.. o tutaj ---> https://www.e-konkursy.info/forum/post-18420-cat-12-pg-1.html jest dokładna instrukcja jak wstawić avatarek na stronę i jak pomniejszyć..
możesz to też sama zrobić każdym programem graficznym.. a jeśli masz problem to daj znać na PW i pomogę Ci zmniejszyć i wstawić na stronę.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
być może jest tak jak stronę wcześniej pisała zdolnabestia:
Wyświetl w wątku >>