Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i chyba puchatka coś wspominała.. ona może podać szczegóły.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a gdzie Ty tu złość widzisz? wyrażam swoją opinię jak każdy.. emotek widzę też nie rozróżniasz.. na żartach też się nie znasz.. ech.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisałam wyżej.. ja to co mam do oddania to oddaję temu co potrzeba.. czytać nie umiesz?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oddam się w dobre ręce.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak ktos chce oddać cokolwiek to ma oczy tak otwarte ze widzi komu jest co potrzebne i uderza bezposrednio do danej osoby.. ja niejeden kod oddałam czy paragon bo widzę o co pytają.. ludzie raczej szukają.. i tam trza patrzec co komu potrzebne.. większość sprzedaje.. no zobaczymy kto będzie tu coś oddawał.. bo do paragonów i kodow są osobne wątki a do nagród rzeczowych jest top - tak jak pisał wyżej krzyszu - wygrane na oddanie/sprzedaż..
to co masz jeszcze na oddanie?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest kilka podobnych topów.. wymienię, albo zamienię i w tym jest oddam za darmo.. i w topie SZUKAM tez mozna znalesc osoby co potrzebuja akurat to co masz na zbyciu.. a po to zakładać top, zeby oddawać jeden kod żubra.. ech.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie.. przepraszam.. dopatrzyłam się dobrze.. jest 5 różnic.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a zawsze jest 5 różnic? może tylko 4 są dziś.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak to prawda.. ale na drogach giną już z własnej głupoty.. albo pijaństwo, albo brawurowa jazda.. naprawdę współczuję tym rodzinom.. nikt nie wie co czuje taka osoba.. tego się nie da opisać a nie życzę nikomu żeby to przeżywał.. wspomnienia przywróciły mi teraz obraz mojej koleżanki.. 3 lata temu zginęła w wypadku.. wracała ze spaceru z dzieckiem, jechał pijany kierowca i potrącił ich na przejściu.. dziecko przeżyło a ona nie.. to fakt, że o codziennych tragediach się nie wspomina ale są okoliczności, które są warte uwagi i zastanowienia się..
..mimo wszystko spokojnego drugiego dnia świąt i ostrożności dla tych co wracają do domów..
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żałoba narodowa nie polega na milczeniu.. a Twoje słowa świadczą tylko o Tobie a czasem i przeciwko Tobie.. nie pisałam, że masz być katolikiem i obchodzić święta.. tylko skoro w Twoim pierwszym poście piszesz wesołego śmigusa to chyba wiesz co piszesz?? To idź się polej zimną wodą.. tylko się nie utop.. za mnie modlić się nie musisz.. poradzę sobie sama.. nie potrzebuję Twojego wsparcia.. mam to co powinnam mieć i więcej nie potrzeba nic.. lepiej myśl o sobie i sobie pożycz więcej.. pożyjesz drugie tyle lat to pogadamy.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a kto powiedział, że się nie pomodliłam? a może akurat byłam w Kosciele i zmówiłam modlitwę.. tego nie wiesz.. więc nie oceniaj.. skoro Ci cos nie pasuje to idź w inne miejsce a nie siej zamętu tu gdzie Cię nie potrzebują.. nikt Cię o zdanie nie prosił.. i nie wymagaj od innych czegoś czego sam nie robisz.. Ciebie nikt nie zmusza do robienia innym lepiej (jak to ująłeś) więc nie musisz innym truć co mają robić.. Kazał Ci ktoś pomagać? idź dopieszczaj swoje 4 litery i świętuj dalej, nie przeszkadzaj sobie.. adieu!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nikt Ci nie każe palić świeczki.. a szacunek osobom zmarłym się należy, czy to zginą w wypadku, czy umierają śmiercią naturalną.. więc uszanuj to, ze inni chcą zapalić i to chyba nic złego że się pomyśli o zmarłych i ich rodzinach.. masz dom nad głową? łóżko? ubranie? a zastanowiłes się co im zostało? są ludzie, którzy pomogą pomimo, że są daleko i to jest wola każdego z nas.. Tobie nie pasuje to nie krytykuj innych.. życzysz wesołego smigusa.. dla ich rodzin napewno nie będą to wesołe święta.. obys nigdy nie był w takiej sytuacji.. i akurat Ty nabijasz głupie posty.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Liczba ofiar wzrosła już do 18..
(*) Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może jakieś proszę?? odrobina kulturki nikomu nie zaszkodzi.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z linkami zmykaj do topu KLIKNIJCIE.. Wyświetl w wątku >>