Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2315575 Napisano: 14.04.2009 09:08:35 w Oddam za darmo
z batonami trza się spieszyć.. do 19 kwietnia można grać.. może znajdzie się ktoś komu dobrze to idzie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2315549 Napisano: 14.04.2009 09:00:39 w Oddam za darmo
pozwoliłam sobie skopiowac cytat puchatki z topu smaknatak :

puchatka napisał(a):

Tak w tamtym roku tak i w tym zwracam się do Was emotka

Niektórzy na pewno pamiętają akcję z tamtego roku (jeszcze raz wielkie dzięki dla was emotka ), a tym którzy nie pamiętają przypomnę:

zbliża się Dzień Dziecka i tak jak w tamtym roku przy okazji tego konkursu zwracam się z prośbą emotka

Jeżeli jest jakiś miły konkursomaniak, który mógłby wygrać dla dzieciaków batony byłabym ogromnie wdzięczna emotka

Gdyby ktoś miał wątpliwości - wystarczy do mnie napisać. Ja osobiście nie jem tych batonów, bo niestety nie lubię emotka może to i dziwne, ale cóż - bywa i tak emotka

Moja mama prowadzi świetlicę dla dzieciaków i co roku pomagam jej jakoś zrobić im frajdę na Dzień Dziecka ... dlatego jeżeli ktoś z Was chciałby pomóc - byłybyśmy obie wdzięczne emotka

Mogę nawet wysłać zdjęcia gdyby ktoś się zdecydował z rozdania tych słodyczy emotka

Całuski i życzę samych meili z informacjami o wygranych emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2315544 Napisano: 14.04.2009 08:57:32 w Oddam za darmo
mariolakal napisał(a):

katia305 napisał(a):

temat fajny emotka
mam nadzieje ze forumowicze beda chetni do dawania (nie oddawania <sie> krzyszu emotka )

moze zaczniemy od batonow na dom dziecka...jaka forumowiczka pisala - niestety nie pamietam nicka - ze na dzien dziecka zbiera emotka

moze sie zrobi z tewgo jakas wieksza akcja emotka emotka
jestem ZA
!!

wysokieszpile pisała, że zbiera na dom dziecka jakby co...

i chyba puchatka coś wspominała.. ona może podać szczegóły.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2315510 Napisano: 14.04.2009 08:41:43 w Oddam za darmo
pauline napisał(a):

swibek niepotrzebnie agresor Ci sie uruchamia, ehh ta zlosc w ludziach ...zapewniam ze czytac potrafie, bo w innym razie trudno byloby mi zalozyc ten temat emotka

a gdzie Ty tu złość widzisz? wyrażam swoją opinię jak każdy.. emotka emotek widzę też nie rozróżniasz.. emotka na żartach też się nie znasz.. ech.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2315499 Napisano: 14.04.2009 08:35:34 w Oddam za darmo
pauline napisał(a):

swibek a czy w tym watku jest napisane ze tylko ja mam cos oddawac?!
a wiec co Ty masz na oddanie? emotka

napisałam wyżej.. ja to co mam do oddania to oddaję temu co potrzeba.. czytać nie umiesz?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2315488 Napisano: 14.04.2009 08:32:19 w Oddam za darmo
krzyszu napisał(a):

A moze jakaś babka mi sie chce oddać za darmo?

już po 22 wiec wolno mi to napisać emotka

emotka emotka emotka
oddam się w dobre ręce.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2315478 Napisano: 14.04.2009 08:30:39 w Oddam za darmo
pauline napisał(a):

swibej najwyrazniej nie przeczytales uwaznie to nie topik aby oddac 1 kod zubra ale oddawac za darmo to co akurat mamy na zbyciu ehh no wlasnie emotka

jak ktos chce oddać cokolwiek to ma oczy tak otwarte ze widzi komu jest co potrzebne i uderza bezposrednio do danej osoby.. ja niejeden kod oddałam czy paragon bo widzę o co pytają.. ludzie raczej szukają.. i tam trza patrzec co komu potrzebne.. większość sprzedaje.. no zobaczymy kto będzie tu coś oddawał.. bo do paragonów i kodow są osobne wątki a do nagród rzeczowych jest top - tak jak pisał wyżej krzyszu - wygrane na oddanie/sprzedaż.. emotka
to co masz jeszcze na oddanie?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2315451 Napisano: 14.04.2009 08:23:28 w Oddam za darmo
pauline napisał(a):

ja m,ysle ze jest potrzebny, jest czytelny i szybki:)

jest kilka podobnych topów.. emotka wymienię, albo zamienię i w tym jest oddam za darmo.. i w topie SZUKAM tez mozna znalesc osoby co potrzebuja akurat to co masz na zbyciu.. a po to zakładać top, zeby oddawać jeden kod żubra.. emotka ech.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2315445 Napisano: 14.04.2009 08:18:31 w Wkurza mnie...
emotka nie wysyłać mi maili zapraszających do astora, la roche posay czy lirene.. emotka to, że raz komuś podałam adres nie oznacza, że codziennie musi mi przysyłać z 5 konków zaproszenia.. emotka może by tak wypadało zapytać czy sobie tego życzę?!?! Nie wysilajcie się bo nie kliknę i nie zarejestruję się.. jakaś plaga czy co?? w ciągu dnia 12 maili.. SPAM!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2314840 Napisano: 14.04.2009 04:23:30 w Pomocy!!!!
swibek napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

szukam 5 roznicy w obrazku lowickim- 4 mam a 5 ni choroby nie moge znalezc:(

a zawsze jest 5 różnic? może tylko 4 są dziś..

a nie.. przepraszam.. dopatrzyłam się dobrze.. jest 5 różnic.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2314834 Napisano: 14.04.2009 04:17:43 w Pomocy!!!!
alaalex40 napisał(a):

szukam 5 roznicy w obrazku lowickim- 4 mam a 5 ni choroby nie moge znalezc:(

a zawsze jest 5 różnic? może tylko 4 są dziś.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2312324 Napisano: 13.04.2009 01:45:34 w Żegnamy zmarłych
seta napisał(a):

tragedia tragedią zgadzam się, ale 21 ofiar...... na samych drogach zginęło w ten weekend więcej osób, ich jednak nikt nie wspomina.... współczuje rodzinom tych ofiar

tak to prawda.. ale na drogach giną już z własnej głupoty.. albo pijaństwo, albo brawurowa jazda.. naprawdę współczuję tym rodzinom.. nikt nie wie co czuje taka osoba.. tego się nie da opisać a nie życzę nikomu żeby to przeżywał.. emotka wspomnienia przywróciły mi teraz obraz mojej koleżanki.. 3 lata temu zginęła w wypadku.. wracała ze spaceru z dzieckiem, jechał pijany kierowca i potrącił ich na przejściu.. dziecko przeżyło a ona nie.. emotka to fakt, że o codziennych tragediach się nie wspomina ale są okoliczności, które są warte uwagi i zastanowienia się..

..mimo wszystko spokojnego drugiego dnia świąt i ostrożności dla tych co wracają do domów..

emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#2312250 Napisano: 13.04.2009 11:16:46 w Żegnamy zmarłych
piotrekks napisał(a):

a skąd w ogóle myśli, że jestem katolikiem w związku z czym obchodzę święta i chodzę do kościoła? no dobra, to była akurat słuszna myśl. właśnie w tej chwili ku waszej radości opuszczam to miejsce i udaje się do kościoła, na pewno odmowie modlitwę za strażaków po których wszyscy jeżdżą jak po ścierkach, nie przeszkadza im to, że nie mają zielonego pojęcia o ich pracy. pomodlę się też za wszystkich potrzebujących (więc nie martw się, za ciebie też). to cześć, miłej zabawy ze świeczkami i zliczaniem ofiar. tylko pamiętajcie, żałoba narodowa od jutra więc cichosza, zero śmiechu i wyciszenie widzimy...

żałoba narodowa nie polega na milczeniu.. a Twoje słowa świadczą tylko o Tobie a czasem i przeciwko Tobie.. nie pisałam, że masz być katolikiem i obchodzić święta.. tylko skoro w Twoim pierwszym poście piszesz wesołego śmigusa to chyba wiesz co piszesz?? To idź się polej zimną wodą.. tylko się nie utop.. za mnie modlić się nie musisz.. poradzę sobie sama.. nie potrzebuję Twojego wsparcia.. mam to co powinnam mieć i więcej nie potrzeba nic.. lepiej myśl o sobie i sobie pożycz więcej.. pożyjesz drugie tyle lat to pogadamy.. Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#2312169 Napisano: 13.04.2009 09:14:24 w Żegnamy zmarłych
piotrekks napisał(a):

swibek napisał(a):

piotrekks napisał(a):

ludzie! ogarnijcie się! myślicie, że jakieś durne internetowe świeczki pisane przez 134 strony coś dadzą? codziennie na polskich drogach ginie 50 osób, co 2 godziny umiera ktoś na zawał. i co, to już nie jest tragedia? może wprowadzimy żałobę narodową? naturalnym przeznaczeniem człowieka jest, że się rodzi a później umiera. jeden ma śmierć lepszą, a drugi gorszą. od zawsze dzieli się tak świat, więc proszę - dajcie już spokój z tą szopką. myślicie, że rodziny zmarłych byłyby zachwycone? no nie sądzę, dlatego potraktujcie czasem dobro zmarłych ponad to czy nabijecie sobie post czy nie.

mam nadzieje, że chociaż do niektórych dotrę. albo trudno, zostanę zjechany jak ścierka.

pozdrawiam,
wesołego śmigusa emotka

nikt Ci nie każe palić świeczki.. a szacunek osobom zmarłym się należy, czy to zginą w wypadku, czy umierają śmiercią naturalną.. więc uszanuj to, ze inni chcą zapalić i to chyba nic złego że się pomyśli o zmarłych i ich rodzinach.. masz dom nad głową? łóżko? ubranie? a zastanowiłes się co im zostało? są ludzie, którzy pomogą pomimo, że są daleko i to jest wola każdego z nas.. Tobie nie pasuje to nie krytykuj innych.. życzysz wesołego smigusa.. dla ich rodzin napewno nie będą to wesołe święta.. obys nigdy nie był w takiej sytuacji.. emotka i akurat Ty nabijasz głupie posty.. emotka

i według Ciebie trzema znakami oddajesz szacunek równomierny np. modlitwie za zmarłych? no to gratuluje, elokwencja i pomysłowość, modernizm nowy. nonsens jakiś. pomyśleć mówisz? no to zalecam udać się po różaniec, książeczkę i modlić się, a nie iść na łatwiznę. poza tym uciekam od meritum. chodziło mi jedynie o fakt, iż tragedia jak tragedia, dziennie dzieje się takich setki i to nie znaczy, że trzeba z tego robić cyrk publiczny i dom zwierzeń. mówisz, że ja nabijam posty? ohh, przepraszam! jak mogłem napisać ten 4 post, treścią przebijający poprzednie 134 strony tego jakże ambitnego wątku. darował/abyś sobie nędzne próby zrzędzenia, bo akurat postów to w tym wątku napisała/eś bez liku więc uwaga wyciągnięta z tylnej części ciała słonia, którą można rozbić o kant tylnej części ciała człowieka. dobra, bo się rozmarzyłem i tak w waszym mniemaniu jestem gburem, który nie chcę z wami łączyć się w wirtualnym smutku. tak, pajac ze mnie. bawcie się dalej sami. żyjcie dalej w poczuciu zrobienia bliźniemu lepiej, mimo tego, że w myślach potraficie to uargumentować tylko gromkim won mruku. to tyle, widzę, że i tak to do nikogo nie dotrze. i już proszę, nie powtarzajcie mi, że życie każdego człowieka jest warte tyle samo. to jest cenzura prawda (w żadnym wypadku nie opieram tej tezy na wydarzeniach z Kamienia Pomorskiego). taka luźna dygresja.

p.s. ohhh, żałoba narodowa. no wprost fantastycznie, ale to już tylko potwierdza nieudolność kolejnego rządu.

a kto powiedział, że się nie pomodliłam? a może akurat byłam w Kosciele i zmówiłam modlitwę.. tego nie wiesz.. więc nie oceniaj.. skoro Ci cos nie pasuje to idź w inne miejsce a nie siej zamętu tu gdzie Cię nie potrzebują.. nikt Cię o zdanie nie prosił.. i nie wymagaj od innych czegoś czego sam nie robisz.. Ciebie nikt nie zmusza do robienia innym lepiej (jak to ująłeś) więc nie musisz innym truć co mają robić.. Kazał Ci ktoś pomagać? idź dopieszczaj swoje 4 litery i świętuj dalej, nie przeszkadzaj sobie.. adieu!! Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#2312154 Napisano: 13.04.2009 09:06:50 w Żegnamy zmarłych
emotka już 21 osób.. liczba ofiar rośnie.. Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#2312086 Napisano: 13.04.2009 07:46:04 w Żegnamy zmarłych
piotrekks napisał(a):

ludzie! ogarnijcie się! myślicie, że jakieś durne internetowe świeczki pisane przez 134 strony coś dadzą? codziennie na polskich drogach ginie 50 osób, co 2 godziny umiera ktoś na zawał. i co, to już nie jest tragedia? może wprowadzimy żałobę narodową? naturalnym przeznaczeniem człowieka jest, że się rodzi a później umiera. jeden ma śmierć lepszą, a drugi gorszą. od zawsze dzieli się tak świat, więc proszę - dajcie już spokój z tą szopką. myślicie, że rodziny zmarłych byłyby zachwycone? no nie sądzę, dlatego potraktujcie czasem dobro zmarłych ponad to czy nabijecie sobie post czy nie.

mam nadzieje, że chociaż do niektórych dotrę. albo trudno, zostanę zjechany jak ścierka.

pozdrawiam,
wesołego śmigusa emotka

nikt Ci nie każe palić świeczki.. a szacunek osobom zmarłym się należy, czy to zginą w wypadku, czy umierają śmiercią naturalną.. więc uszanuj to, ze inni chcą zapalić i to chyba nic złego że się pomyśli o zmarłych i ich rodzinach.. masz dom nad głową? łóżko? ubranie? a zastanowiłes się co im zostało? są ludzie, którzy pomogą pomimo, że są daleko i to jest wola każdego z nas.. Tobie nie pasuje to nie krytykuj innych.. życzysz wesołego smigusa.. dla ich rodzin napewno nie będą to wesołe święta.. obys nigdy nie był w takiej sytuacji.. emotka i akurat Ty nabijasz głupie posty.. emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#2312056 Napisano: 13.04.2009 07:21:23 w Żegnamy zmarłych
pawel1615 napisał(a):

Tragedia w Kam. Pomorskim; 13 ofiar pożaru budynku socjalnego emotka

Liczba ofiar wzrosła już do 18..

(*) emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#2311581 Napisano: 12.04.2009 12:52:12 w GRATISY
azurri napisał(a):

kajusiia napisał(a):

luuna napisał(a):

a poda ktoś namiary na Ziaje i na te próbki?? i podpowie co zrobić by dostać ??

napisałam Ci na PW emotka

to mi też napisz emotka

a może jakieś proszę?? emotka odrobina kulturki nikomu nie zaszkodzi.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2309214 Napisano: 10.04.2009 07:57:56 w PODZIĘKOWANIA
emotka dziękuję bardzo wszystkim tym, którzy głosowali na mój przepis na KASI i tym samym pomogli mi wygrać.. emotka a szczególne podziękowania i buziaki należą się Stasi i Marysi!! Jesteście kochane!! Dziękuję!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2306226 Napisano: 09.04.2009 02:42:27 w Pomocy!!!!
pancia79 napisał(a):

Bardzo proszę kliknijcie:
http://www.bebiko...ecb82b75f800054958b6

http://www.rosnie...hp?id=688&cat=ap

http://kraina.hipp.pl/?id=8720

tu trzeba być zarejestrowanym- jak Ci się nie chce to trudno
http://www.malimi...pid=31275&page=1

emotka z linkami zmykaj do topu KLIKNIJCIE.. Wyświetl w wątku >>
0 0