Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#5702088 Napisano: 19.07.2013 09:35:52 w dzis mam urodzinki
emotka ja też dziś dmucham świeczki.. emotka emotka

emotka jak wytrzymam do wieczora to imprezujemy jak co roku!! emotka zapraszam..

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#5698476 Napisano: 14.07.2013 17:59:29 w Pomocy!!!!
flika6 napisał(a):

http://www.missop...ir.eu/sonda_2013.php
Błagam o głosy na 8-semkę. Odwdzięcze się.

emotka Czy jesteś tu całkiem nowy/a (dziś zarejestrowany tylko na potrzeby zbierania głosów) czy jesteś starym wyjadaczem pod nowym nickiem (również w celu zbierania głosów) to informuję, że to nie jest top DO ZBIERANIA GŁOSÓW. Poszukaj odpowiedniego tematu i nie rób bałaganu.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#5698319 Napisano: 14.07.2013 10:27:54 w Konkursowiczki w ciąży
Kali cudny jest!! zjem go!! emotka jejuu ja chyba też Wam się pochwale moim smykiem ale jak wrócimy.. bo wybieramy się w teren na 2 godzinki.. emotka akcja: roweeeereeek!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#5698309 Napisano: 14.07.2013 09:46:58 w Konkursowiczki w ciąży
Hej dziewczynki! Jak mam więcej czasu to zaglądam tu do Was.. mało piszę ale czytam Was i stwierdzam jak ten czas szybko ucieka.. dopiero co byłyście w ciąży, rodziłyście a tu już biegające skarby są! Sama pamiętam jak mój czterolatek pchał się na świat! emotka Boże.. kiedy to było..

Katrin22 co do kubeczka to może poprostu dawaj mu w normalnym plastikowym czy z melaminy.. tylko małym żeby za dużo się nie wylało jak przechyli.. i oczywiście trzymaj i pomagaj, mój miał taki przeskok z butelki na normalny kubek.. na początek w kubeczku dawałam wodę albo słabą herbatkę coby się nie upaprał a potem jak nauczyl się tak przełykać to soki i mleko a butelke poprostu schowałam.. emotka i jeszcze zamiast niekapków dawałam te butelki ze "smokiem" z wody mineralnej dla dzieci Nestle.. inaczej leci i sposób ciągnięcia podobny do tradycyjnych smoczków.. z tym, ze plastik a nie guma.. emotka

Pozdrawiam Was cieplutko! emotka z dość chłodnego Krakowa!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#5681816 Napisano: 23.06.2013 00:00:57 w Pomocy!!!!
ankasss napisał(a):

faktycznie przestawiłam przycisk i jest jakiś postęp,(w życiu bym na to nie wpadła), teraz próbuje nawiązać połączenie, ale wyskakuje jakiś komunikat, że połączenie jest za słabe. jutro albo w poniedziałek spróbuje się jeszcze skontaktować z netią
dzięki za podpowiedź

swibek napisał(a):

ankasss napisał(a):

mam problem z połączeniem z netem przez wi-fi, na stacjonarnym wszystko działa, a na laptopie nie może się połączyć, reset i odcięcie zasilania nie pomogły. najprawdopodobniej dzieciaki coś przyciskały i zablokowały połączenie, ma ktoś pomysł jak to odblokować?

jeśli działało to może dzieciaki poprostu przesuneły suwaczek do netu.. nie wiem jak na Twoim ale mój laptop ma z przodu takie wyłączanko neta.. emotka sprawdz sobie.. tez kiedys przeklinałam, reinstal robiłam, przepinałam.. a poprostu przenosząc kompa palcem przesunełam.. a ile nerwów było przez taką cenzurarelkę.. emotka

tęp

jak już włączyłaś to próbuj resetować połączenie, ewentualnie na nowo instalke puść.. mogło cosik wywalić.. ale najlepiej sprawdź jutro.. ja czasem tłumaczę sobie, ze komp chce sam ode mnie odpocząć.. albo burza w okolicy (no co! emotka 300 km dalej burza, to też może reagować!) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#5681726 Napisano: 22.06.2013 19:58:55 w Pomocy!!!!
ankasss napisał(a):

mam problem z połączeniem z netem przez wi-fi, na stacjonarnym wszystko działa, a na laptopie nie może się połączyć, reset i odcięcie zasilania nie pomogły. najprawdopodobniej dzieciaki coś przyciskały i zablokowały połączenie, ma ktoś pomysł jak to odblokować?

jeśli działało to może dzieciaki poprostu przesuneły suwaczek do netu.. nie wiem jak na Twoim ale mój laptop ma z przodu takie wyłączanko neta.. emotka sprawdz sobie.. tez kiedys przeklinałam, reinstal robiłam, przepinałam.. a poprostu przenosząc kompa palcem przesunełam.. a ile nerwów było przez taką cenzurarelkę.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#5681318 Napisano: 21.06.2013 19:13:10 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

chochliczka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Mój synek spadł dzisiaj z łózka, walnął policzkiem w ławę i ma ogromnego sińca ;(... przykładałam czym się da (mrożonki), posmarowałam żelem z arniką, ale jest spuchnięte i sine... Synek już śpi (odczekałam 3 godziny po upadku, nic się nie działo)... Zastanawiam się czy iść jutro do lekarza, czy ja jestem przewrażliwiona? To pierwszy taki poważny wypadek emotka

by nie było siniaków i by nie puchło po uderzeniu polecam smarowac dziecku masłem miejsce w ktore sie uderzyl.Moze byc margaryna,maslo,- za to odradzam przykladanie zimnych rzeczy typu łyżka (kiedeys jedne lekarz mi mówił ze od takich metod moze dziecku sie zrobic krwiak).A z masłem przetestowane i margaryna wiele razy i naprawde dziala emotka

ale to trzeba od razu po upadku smarować? Czy dzisiaj, jak minęła doba też mogę?

ps. tak w temacie to wkurzyłam się sama na siebie... miałam kilka nakrętek z Helleny i wrzuciłam do naszej "nakrętkowej torebki" i wczoraj oddałam do przedszkola... emotka

potwierdzam, że margaryna i masło to dobry sprawdzony domowy sposób! a z tych "aptekarskich" to maść z arniki.. zawsze mam w torebce jak idziemy gdzieś.. bo każdy byle upadek, rozwalone kolano tylko dyzenfekuje mokrą chusteczką i nakladam grubsza warstwę tego kremu. i tak co kilka godzin.. 2-3 dni i śladu nie ma po stłuczeniu czy siniakach.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#5601627 Napisano: 04.03.2013 14:37:03 w PODZIĘKOWANIA
malenka89 i wesoyromek emotka dziękuję Wam za szybki odzew i pomoc emotka czuję się zobowiązana.. duża buźka dla Was babeczki!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#5601401 Napisano: 04.03.2013 11:27:47 w Wkurza mnie...
oo własnie i na prywatnych posesjach podobno co dwa tygodnie będą wywozić a w blokach co tydzień.. ech.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#5601392 Napisano: 04.03.2013 11:20:36 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

dziś się wkurzyłam na maksa mam płacić 20 zł od osoby za śmieci a nas jest 5 to 100zł na miesiąc pop...... ich , a miałam 120 na kwartał emotka

u nas jeszcze lepiej.. emotka za osobe 9 zł od segregowanych albo 16 od niesegregowanych.. a nas jest zdecydowanie więcej.. i w zasadzie jest info że wywiozą tyle pojemników ile będzie wystawionych.. cieeekaweee.. bo pewnie jeden będzie za free a reszte za dopłatą.. aaa i pojemnik trza mieć swój.. no cóż.. najlepiej bezdomnym być.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#5599153 Napisano: 01.03.2013 13:40:11 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

swibek napisał(a):

wkurzają mnie te "niby darmowe" programy do PITów! Takie PITolenie smutków! Co pobieram jakiś to owszem darmowy ale narzucają mi już fundację na 1%.. no OK, chcę przekazać 1% ale komuś innemu.. i czy nie ma wersji programu, żebym sama mogła to wpisać? Czy tylko w wersji papierkowej mogę uzupełnić sama? Niedługo to i na papierkach będą już narzucone i jeszcze za opłatą może.. emotka potrzebuję normalny program z czystym formularzem!! emotka
emotka czy ktoś z Was zna taki w necie, ja już pobrałam 8 róznych i wszędzie są fundacje, które mi nie odpowiadają.. emotka

ja od lat używam z tej strony
http://www.gofin.pl/index.php

po prawej jest okienko z programem pit

duży buźźź dla Cię!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#5599051 Napisano: 01.03.2013 12:17:31 w Wkurza mnie...
wkurzają mnie te "niby darmowe" programy do PITów! Takie PITolenie smutków! Co pobieram jakiś to owszem darmowy ale narzucają mi już fundację na 1%.. no OK, chcę przekazać 1% ale komuś innemu.. i czy nie ma wersji programu, żebym sama mogła to wpisać? Czy tylko w wersji papierkowej mogę uzupełnić sama? Niedługo to i na papierkach będą już narzucone i jeszcze za opłatą może.. emotka potrzebuję normalny program z czystym formularzem!! emotka
emotka czy ktoś z Was zna taki w necie, ja już pobrałam 8 róznych i wszędzie są fundacje, które mi nie odpowiadają.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#5595627 Napisano: 26.02.2013 00:58:02 w Wkurza mnie...
emotka wkurza mnie komentarz powyżej..

.. otóż strona była testowana, była możliwość sprawdzić ją i WYRAZIĆ swoją opinię.. ale jak się MILCZY na forum od 5 lat (2 posty to zdecydowanie za mało) i nie rozmawia się na temat zmian w nowej wersji to nie ma się co wkurzać.. Odrobina aktywności nikomu nie zaszkodziła.. emotka fakt faktem - klamka zapadła! Strona jest zmieniona i teraz przyzwyczajamy się do nowej szatki.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#5590757 Napisano: 20.02.2013 22:23:03 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

joan napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Miałam avatarek..pięknego delfinka..co wesoło podskakiwał...teraz nic nie mam..Oddać mi co moje wryy

http://gify.joe.p...niebieski-delfin.gif

DZIĘKUJĘ emotka emotka emotka

tylko, że teraz nie będzie podskakiwał.. emotka bo cosik nie działają te ruchome gifki.. emotka
..no wkurza mnie to, że moja słoninka nie rusza dupinką.. emotka emotka

Pionas!! zrób coś z tym.. emotka no proszę!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#5590753 Napisano: 20.02.2013 22:19:58 w Biedronka
małe proszki są ale w.. Carrefourze! emotka po ok. 5 zł za to małe pudełko (nie wiem ile gram). W biedronce u mnie na wsi teoretycznie są bo stoi pusty karton po proszkach i cena wystawiona (tez ok 5 zł) ale obok karteczka "towaru chwilowo brak".. emotka więc będzie go brakowało napewno do końca promocji! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#5588489 Napisano: 18.02.2013 18:06:01 w Avatar
puma941 napisał(a):

Dlaczego jak chcę ustawić avatar, wyświetla się napis:
Niepoprawny adres strony
emotka

emotka a gdzie się wstawia ten niby link? ja myślałam, że teraz się wstawia obrazek z kompa.. emotka pewnie coś skrypcik nawala.. Pionas poprawi.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#5585592 Napisano: 15.02.2013 11:47:15 w Wkurza mnie...
frodo napisał(a):

anialistopad napisał(a):

frodo napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

mój mężuś 5 dzień milczy , obrażony tylko nie wiem o co?

przestań gotować obiadki,prać i prasować jego ciuchy oraz sprzątać w domu, to się odezwie,he,he.

Cwany lis z niego;) W Walentynki nie musiał się wysilać emotka

to nie to , nigdy i tak nie obchodzimy tego dziwnego święta ,to coś innego .Tylko nie chce mi wytłumaczyć , a ja więcej nie mam zamiaru pytać .Nie , to nie, niech milczy tylko mnie to wkurza ,bo lubię wiedzieć co jest nie tak

Myślę, że mogą być dwa powody tak długiego milczenia
1. w jakiś sposób go uraziłaś i się obraził na całego
2. milczy, bo tak jest mu wygodniej (czyt. może robić co mu się podoba i nie musi się w żaden sposób tłumaczyć).

jeszcze może być 3 powód.. może boryka się z jakiś trudnym problemem albo życiową decyzją, chce to sam rozwiązać nie narażając bliskich na tą sytuację.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#5570535 Napisano: 31.01.2013 09:30:23 w Proszę przeczytać ważne...
ewusia napisał(a):

Sorki poprawię się emotka regulamin przeczytałam

emotka no to git!! emotka teraz buszuj po forum.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#5570498 Napisano: 31.01.2013 08:59:33 w Proszę przeczytać ważne...
ewusia napisał(a):

Witam.Jestem tu nowa i mam pytanie,a że nie mam odpowiedniej ilości punktów na nowy temat to napiszę tu.Czy ktoś z Was bierze udział w ankietach na tych stronach http://www.mobrog...66k7UCFcpZ3godTQYABw http://www.surveycompare.pl/ chodzi mi o to czy są prawdziwe emotka Pozdrawiam

emotka i całe szczęście, że nie masz tylu punktów.. emotka bo jakbyś założyła taki temat to byś odrazu na dzień dobry karniaka dostała.. jak jesteś nowa to najpierw poczytaj regulamin (krótki jest) i przeglądnij forum.. bo są odpowiednie wątki.. i na temat ankiet też coś się znajdzie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#5561486 Napisano: 23.01.2013 09:43:31 w Żegnamy zmarłych
swibek napisał(a):

Z OSTATNIEJ CHWILI: Zmarł prymas kard. senior Józef Glemp. Miał 83 lata..

<*>

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zmarl-kardynal-jozef-glemp,1,5402681,wiadomosc.html Wyświetl w wątku >>
[*] 0