Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak wytrzymam do wieczora to imprezujemy jak co roku!! zapraszam..
Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy jesteś tu całkiem nowy/a (dziś zarejestrowany tylko na potrzeby zbierania głosów) czy jesteś starym wyjadaczem pod nowym nickiem (również w celu zbierania głosów) to informuję, że to nie jest top DO ZBIERANIA GŁOSÓW. Poszukaj odpowiedniego tematu i nie rób bałaganu.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrin22 co do kubeczka to może poprostu dawaj mu w normalnym plastikowym czy z melaminy.. tylko małym żeby za dużo się nie wylało jak przechyli.. i oczywiście trzymaj i pomagaj, mój miał taki przeskok z butelki na normalny kubek.. na początek w kubeczku dawałam wodę albo słabą herbatkę coby się nie upaprał a potem jak nauczyl się tak przełykać to soki i mleko a butelke poprostu schowałam.. i jeszcze zamiast niekapków dawałam te butelki ze "smokiem" z wody mineralnej dla dzieci Nestle.. inaczej leci i sposób ciągnięcia podobny do tradycyjnych smoczków.. z tym, ze plastik a nie guma..
Pozdrawiam Was cieplutko! z dość chłodnego Krakowa!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak już włączyłaś to próbuj resetować połączenie, ewentualnie na nowo instalke puść.. mogło cosik wywalić.. ale najlepiej sprawdź jutro.. ja czasem tłumaczę sobie, ze komp chce sam ode mnie odpocząć.. albo burza w okolicy (no co! 300 km dalej burza, to też może reagować!) Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli działało to może dzieciaki poprostu przesuneły suwaczek do netu.. nie wiem jak na Twoim ale mój laptop ma z przodu takie wyłączanko neta.. sprawdz sobie.. tez kiedys przeklinałam, reinstal robiłam, przepinałam.. a poprostu przenosząc kompa palcem przesunełam.. a ile nerwów było przez taką cenzurarelkę.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
potwierdzam, że margaryna i masło to dobry sprawdzony domowy sposób! a z tych "aptekarskich" to maść z arniki.. zawsze mam w torebce jak idziemy gdzieś.. bo każdy byle upadek, rozwalone kolano tylko dyzenfekuje mokrą chusteczką i nakladam grubsza warstwę tego kremu. i tak co kilka godzin.. 2-3 dni i śladu nie ma po stłuczeniu czy siniakach.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas jeszcze lepiej.. za osobe 9 zł od segregowanych albo 16 od niesegregowanych.. a nas jest zdecydowanie więcej.. i w zasadzie jest info że wywiozą tyle pojemników ile będzie wystawionych.. cieeekaweee.. bo pewnie jeden będzie za free a reszte za dopłatą.. aaa i pojemnik trza mieć swój.. no cóż.. najlepiej bezdomnym być.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
duży buźźź dla Cię!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ktoś z Was zna taki w necie, ja już pobrałam 8 róznych i wszędzie są fundacje, które mi nie odpowiadają.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
.. otóż strona była testowana, była możliwość sprawdzić ją i WYRAZIĆ swoją opinię.. ale jak się MILCZY na forum od 5 lat (2 posty to zdecydowanie za mało) i nie rozmawia się na temat zmian w nowej wersji to nie ma się co wkurzać.. Odrobina aktywności nikomu nie zaszkodziła.. fakt faktem - klamka zapadła! Strona jest zmieniona i teraz przyzwyczajamy się do nowej szatki.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko, że teraz nie będzie podskakiwał.. bo cosik nie działają te ruchome gifki..
..no wkurza mnie to, że moja słoninka nie rusza dupinką..
Pionas!! zrób coś z tym.. no proszę!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a gdzie się wstawia ten niby link? ja myślałam, że teraz się wstawia obrazek z kompa.. pewnie coś skrypcik nawala.. Pionas poprawi.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze może być 3 powód.. może boryka się z jakiś trudnym problemem albo życiową decyzją, chce to sam rozwiązać nie narażając bliskich na tą sytuację.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to git!! teraz buszuj po forum.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i całe szczęście, że nie masz tylu punktów.. bo jakbyś założyła taki temat to byś odrazu na dzień dobry karniaka dostała.. jak jesteś nowa to najpierw poczytaj regulamin (krótki jest) i przeglądnij forum.. bo są odpowiednie wątki.. i na temat ankiet też coś się znajdzie.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zmarl-kardynal-jozef-glemp,1,5402681,wiadomosc.html Wyświetl w wątku >>