Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2355924 Napisano: 05.05.2009 08:19:10 w GRATISY
baha napisał(a):

dodałam wczoraj konka do gwarantowanych ale sie nie pojawil, wiec wklejam tu linka
https://www.rosni...84%20D4-9714706A45BF

jest w bazie od dawna.. https://www.e-kon...rticles-7-29598.html emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2349349 Napisano: 02.05.2009 07:55:51 w Pomocy!!!!
snupy3 napisał(a):

swibek napisał(a):

snupy3 napisał(a):

POMOCY!
Czy ktoś może pisze pracę na konkurs Czym jest dla Ciebie luksus? Trzeba napisać felieton,mam już gotowy i doznałam szoku emotka
Tam jest napisane,że praca ma się zmieścić w 1000znaków łącznie ze spacjami itp.
Zastanawiam się,czy nie jest to błąd i nie chodzi o 1000 słów?Nie wiem czy coś co ma 1000znaków(średnio jedno proste zdanie ma ok 90)można w ogóle nazwać felietonem...takie rzeczy piszą dzieci w pierwszej klasie chyba...skrótami mam pisać czy jak emotka

felieton jest krótkim utworem dziennikarskim więc spokojnie 1000 znakow wystarczy.. chyba, że rozprawkę piszesz.. to co innego.. emotka Twój powyższy post ma 460 znaków więc możesz napisać drugie tyle i jeszcze troszkę.. i całkiem sporo tego wyjdzie.. emotka

Właśnie usiłuję to skrócić i wierz mi ze 1000 znaków to mało.Trudno w tym zawrzeć samo sedno tego,co chciałam powiedzieć.Wiem,co to jest felieton i sorry ale takiego krótkiego nigdy nie czytałam.

felietony są zazwyczaj krótkie.. wierzę, że ciężko Ci skrócić treść.. sama się rozpisywałam stosując odpowiednie formy i zasady a potem się okazywało, że to nie to.. za dużo albo za mało.. ale felieton to nie esej i trza pamiętać o zwięzłości tekstu.. niestety.. emotka ale jak będzie 1005 znaków tez przejdzie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2349338 Napisano: 02.05.2009 07:47:55 w Pomocy!!!!
snupy3 napisał(a):

POMOCY!
Czy ktoś może pisze pracę na konkurs Czym jest dla Ciebie luksus? Trzeba napisać felieton,mam już gotowy i doznałam szoku emotka
Tam jest napisane,że praca ma się zmieścić w 1000znaków łącznie ze spacjami itp.
Zastanawiam się,czy nie jest to błąd i nie chodzi o 1000 słów?Nie wiem czy coś co ma 1000znaków(średnio jedno proste zdanie ma ok 90)można w ogóle nazwać felietonem...takie rzeczy piszą dzieci w pierwszej klasie chyba...skrótami mam pisać czy jak emotka

felieton jest krótkim utworem dziennikarskim więc spokojnie 1000 znakow wystarczy.. chyba, że rozprawkę piszesz.. to co innego.. emotka Twój powyższy post ma 460 znaków więc możesz napisać drugie tyle i jeszcze troszkę.. i całkiem sporo tego wyjdzie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2347652 Napisano: 01.05.2009 07:27:25 w Żegnamy zmarłych
pioge7 napisał(a):

wczoraj zmarł brat mojej babci
żegnaj wujku emotka emotka emotka (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

emotka emotka

<*> Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#2346997 Napisano: 30.04.2009 07:40:28 w Pomocy!!!!
jasnoska napisał(a):

swibek napisał(a):

jasnoska napisał(a):

czy ma to jakieś znaczenie o której sie wysyła sms z mc arthura ?

ma.. tzn. chyba ma.. według regulaminu wychodzi na to, że pierwsze smsy zapisane na serwerze wygrywają, gra rozpoczyna się o 8.00 ale widzę tu jakieś przekręciki.. więc tak naprawdę nie wiadomo jak to do końca jest.. emotka

nic z tego nie wiem ale dzięki emotka

czytnij sobie regulamin.. pierwsze 30 osób po godz. 8.00 powinno wygrać.. ale różnie ludzie wysyłają i róznie wygrywają.. trudno powiedzieć o co tu chodzi.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2346814 Napisano: 30.04.2009 06:12:49 w Pomocy!!!!
jasnoska napisał(a):

czy ma to jakieś znaczenie o której sie wysyła sms z mc arthura ?

ma.. tzn. chyba ma.. według regulaminu wychodzi na to, że pierwsze smsy zapisane na serwerze wygrywają, gra rozpoczyna się o 8.00 ale widzę tu jakieś przekręciki.. więc tak naprawdę nie wiadomo jak to do końca jest.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2346807 Napisano: 30.04.2009 06:11:05 w Wkurza mnie...
magdalenka26 napisał(a):

a mnie to ze przed chwilą ktos dzwonił z ukrytego numeru a mój mąż przez przypadek zamiast zieloną czerwoną słuchawką chciał odbierać emotka emotka emotka emotka emotka

to pewnie nic ważnego bo kto o tej godzinie by dzwonił z jakiegoś konku ale....

emotka emotka emotka

emotka no chyba nie podkusiło żubra?? Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2343163 Napisano: 28.04.2009 05:13:22 w Pomocy!!!!
targicola napisał(a):

kryska31 napisał(a):

Potrzebuję przelac kaskę z jednego telefonu na drugi z Plusa czy jeszcze ta usługa istnieje?

niestety już nie istnieje emotka

Promocja TELEPRZELEW została zamknięta z dniem 31 października 2008 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2338727 Napisano: 26.04.2009 07:21:33 w Pomocy!!!!
aneczka155 napisał(a):

samantha22 to jest jednak ta gra,tylko że kiedyś był inny chłopiec i miałam tą grę na kompie i wszystko odrobinę szybciej szło,ale Adventure Island też jest fajne;)Dzięki emotka
P.S na operze mi ta gra się nie otwierała ale na firefoxie jest ok emotka

Swibek nie to na pewno nie żaden super mario emotka Ale dziękuję emotka

emotka spokoo.. ja tam nie grałam to się nie znam.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2337704 Napisano: 25.04.2009 06:08:51 w Pomocy!!!!
aneczka.. a nie chodziło Ci o grę z serii SUPER MARIO? np. super mario bros.. albo coś w tym stylu.. jedna ze starszych platformówek.. luknij tu.. http://gramario.lastinn.info/ albo tu http://gramario.lastinn.info/mariogra5.php# Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2336242 Napisano: 24.04.2009 05:58:33 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

irom napisał(a):

standardowo wkurw@#$% mnie ludzie ktorzy pisza mi
pw z prosba od ODKLIKNIECIE a sami nie klikneli
z tego gaszczu jestem tylko pewnien uzytkowniczki
karkocka a przy reszcie nie ma pewnosci
ale irytuja....

mnie też, mam napisane w stopce keidy klikam, ale oczywiście na kilkanaście pw wszystkie były po za tym czasem emotka

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2332198 Napisano: 22.04.2009 07:36:50 w Pomocy!!!!
isiulka napisał(a):

swibek napisał(a):

to ja mam lepszy numer.. emotka leży sobie tel. konkursowy na półeczce.. wracam wieczorem do domu i patrze a tam 2 smsy.. emotka jeden o treści: WYGRAJ 10 000 ZŁ. ZOSTAÑ CZŁONKIEM KLUBU GRACZA TVN. WYSLIJ SMS O TREŚCI X NA NUMER Y PODAJ SWOJE DANE ABY WYRAZIC ZGODE.. i bla bla blaa.. i to przyszło ok . 14.00 a drugi sms był po 17.00 o treści: TVN. DZIEKUJEMY ZA UDZIAL W KONKURSIE. TWOJE DANE ZOSTAŁY ZAPISANE. emotka yyy.. to jak to jest?? ja kosmita?? normalnie coś nie teges.. emotka samo się wysłało?

eee tez tak chce emotka

emotka a zaraz pewnie przyjdzie sms z nr. konta, na które każą mi zapłacić te 10 tysiaków.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2332116 Napisano: 22.04.2009 07:13:19 w Pomocy!!!!
to ja mam lepszy numer.. emotka leży sobie tel. konkursowy na półeczce.. wracam wieczorem do domu i patrze a tam 2 smsy.. emotka jeden o treści: WYGRAJ 10 000 ZŁ. ZOSTAÑ CZŁONKIEM KLUBU GRACZA TVN. WYSLIJ SMS O TREŚCI X NA NUMER Y PODAJ SWOJE DANE ABY WYRAZIC ZGODE.. i bla bla blaa.. i to przyszło ok . 14.00 a drugi sms był po 17.00 o treści: TVN. DZIEKUJEMY ZA UDZIAL W KONKURSIE. TWOJE DANE ZOSTAŁY ZAPISANE. emotka yyy.. to jak to jest?? ja kosmita?? normalnie coś nie teges.. emotka samo się wysłało? Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2332004 Napisano: 22.04.2009 06:15:45 w PODZIĘKOWANIA
emotka baaardzo dziękuję chochliczce za szybką reakcję w ważnej dla mnie sprawie!! emotka zdążyła odpowiedzieć nim zadałam pytanie!! emotka kochana babencja!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2329922 Napisano: 21.04.2009 05:17:01 w Pomocy!!!!
kasia1973 napisał(a):

pOMOCY POSZUKUJE OSÓB KTÓRE WCZORAJ NA MIŚKA - LIPTON GŁOSOWAŁY NIE MOZÊ UKONCZYC ZACZETEGO KONKURSU PROSZE ZGŁASZAC SIE TERMIN Z POWODU ZABLOKOWANIA ZOSTAŁ PRZESUNIÊTY ALE ZOSTANIE ZAKONCZONY BEZ OSZUKIWANIA emotka emotka emotka emotka emotka

jak nie chcesz skończyć tak jak on to uważaj.. bo wiesz za co on wyleciał?? emotka aaaa i nie pisz drukowanymi.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2329869 Napisano: 21.04.2009 04:57:00 w GRATISY
finessa napisał(a):

To jest trochę dziwne, bo pisze, że jest to dział, gdzie podawane są linki do gratisów, a Wy piszecie wygrane, od tego chyba jest inny dział emotka No chyba, że ktoś pisze, co wygrał i do tego adres, tj mówi sam tytuł tematu emotka Nie to, że się czepiam, ale tak będzie korzystniej emotka

Dziś u mnie koperta:
* brelok z www.konin.pl
Tak jakby się coś ulotniło, bo była mała dziura emotka

a gdzie tu jest napisane, że podajemy adresy?? emotka ja tu nic takiego nie widzę?? widzę natomiast sam napis GRATISY.. emotka jeśli ktoś pisze, co dostał to tylko dla naszej motywacji i ewentualnie baaardzo grzeczna prośba na PW do tego osobnika może się przyczynić do otrzymania podpowiedzi gdzie i jak słać.. emotka adresów nie podajemy z wiadomych przyczyn.. jak się rzuci 100 (albo i 1000) ludków z prośbą o gadżety do jednej firmy to się wściekną i nikt nic nie dostanie.. a tak to pomalutku w swoim czasie każdy sam dotrze do tej firmy.. wystarczy wejść w google, pomijać firmy znane, szukać takich mniejszych.. Panorama Firm oferuje przeróżne branże.. jest w czym wybierać!! emotka Nie koniecznie musicie pisac do firm, można do instytucji, które zajmuja się organizacami koncertów, festiwali, czy do urzędów róznych.. trza mieć oczy otwarte i śledzić co się dzieje w kraju.. emotka np. w maju będą Juwenalia więc napewno różne uczelnie będą mieć pierdółki.. emotka więc nie narzekać tylko brać się do roboty i szukać.. emotka tym więszka frajda jak się samemu wyśle dziennie np 300 maili i jedna odpowiedź pozytywna będzie!! nie zniechęcać się, ewentualnie popracować nad formą i treścią prośby.. Powodzenia!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2327441 Napisano: 20.04.2009 05:06:08 w Wkurza mnie...
taaga20 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

helatko napisał(a):

mama2006 napisał(a):

wkurza mnie, bo nagle ubyło mi kilkaset postów.
Jakim cudem?

e tam, mi tez ubylo ale tylko ze 100
i tez nie wiem czemu:)

bo baza jest czyszczona z niepotrzebnych postów - pewnie nic ciekawego nie napisałaś emotka

co to znaczy niepotrzebne posty, czyżby ten twój miał być usunięty, bo nie jest ciekawy?

pewnie kiedys bedzie usuniety, bo nie jest zbyt ciekawy emotka Ale to chodzi ogolnie o watek kliknijcie - tak najwiecej postow jest usuwanych, stad zmniejsza sie ilosc u ciebie emotka

emotka ciekawe posty też są usuwane.. jest czyszczenie bazy.. niektóre topy czyszczone są co miesiąc, inne co 60 dni a inne co pół roku.. więc w ciągu jednego dnia może sporo postów ubyć.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2323551 Napisano: 18.04.2009 07:27:07 w PODZIĘKOWANIA
emotka ola2493 dziękuję!!! emotka za wczoraj, za dziś i za jutro!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2320295 Napisano: 16.04.2009 08:40:14 w Pomocy!!!!
w sprawie avków piszcie na PW do Pionasa.. coś się tam chyba pokrochmaliło ostatnio i kilka osób miały problemy.. on wyjaśni i sprawdzi co się dzieje.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2320175 Napisano: 16.04.2009 07:26:54 w PODZIĘKOWANIA
Stasiu.. emotka ja tam nie wiem czy to mnie miałaś na myśli.. emotka ale i tak Cię loffciam!! emotka dziękuję za wszystko!! Wyświetl w wątku >>
0 0