Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2381689 Napisano: 18.05.2009 05:41:44 w Wkurza mnie...
jasnoska napisał(a):

a mnie wkurza ze moja córcia wyjechała na zieloną szkołe i tam gdzie jest nie ma zasięgu a w ośrodku zepsuty aparat mają wrrrr emotka

spokojnie.. emotka dzieciaki są pod opieką a Ty masz czas dla siebie i odpoczywaj.. pomyśl o tym, ze parę lat do tyłu nie było komórek i jaki swiat był pięny.. i jeździło się na wycieczki i na obozy i nie było tego uwiązania od mediów, komórek, kompów, laptopów.. prawdziwa zielona szkoła to trawka i zabawy w podchody a nie sprawdzanie telefonicznie czy dzicko nie narozrabiało.. zapewniam Cię, że jakby chcieli ją odstawić do domu napewno by do Ciebie już dzwonili.. emotka zrób sobie herbatkę albo coś mocniejszego, zrelaksuj.. tyle masz wolnego.. emotka i nie wkurzaj się już.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2381597 Napisano: 18.05.2009 04:58:52 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

swibek napisał(a):

ismena napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka w dalszym ciągu wkurza mnie poczta na wp.pl.. albo raczej w programie pocztowym bo nie chce ściągać maili!! emotka a drugie konto działa bez zarzutów!! emotka emotka emotka

ja korzystam z thunderbirda i działa bez zarzutu emotka a Ty czego używasz?

wkurza mnie jedna osoba z tego forum, która uważa, że nie wygrywa, bo cały świat spiskuje emotka

to nie jest nawet istotne jaki program.. bo sprawdzałam w kilku na kilku kompach i wszędzie to samo.. jedno konto z wp.pl działa a drugie nie.. więc nie jest to wina programu pocztowego tylko wp.pl emotka wrrrr.. emotka

ja mam to na onecie szlak mnie trafia , jesli chce sciagnac @ na program musze albo wyslac bylegdzie @ albo wylaczyc i wlaczyc emotka

tu mi bardziej wygląda na konfigurację programu.. bo onet działa.. może masz ustwione ręczne ściąganie i dopiero Twój ruch powoduje że poczta działa.. spróbuj ustawić, żeby automatycznie np. co 5-10 minut sprawdzało.. u mnie na wirtualnej nigdy nie było problemów i od 3 dni stanęło wszystko na tym jednym koncie, sprawdzam przez www ale to takie uciążliwe.. ech.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2381559 Napisano: 18.05.2009 04:48:29 w Wkurza mnie...
ismena napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka w dalszym ciągu wkurza mnie poczta na wp.pl.. albo raczej w programie pocztowym bo nie chce ściągać maili!! emotka a drugie konto działa bez zarzutów!! emotka emotka emotka

ja korzystam z thunderbirda i działa bez zarzutu emotka a Ty czego używasz?

wkurza mnie jedna osoba z tego forum, która uważa, że nie wygrywa, bo cały świat spiskuje emotka

to nie jest nawet istotne jaki program.. bo sprawdzałam w kilku na kilku kompach i wszędzie to samo.. jedno konto z wp.pl działa a drugie nie.. więc nie jest to wina programu pocztowego tylko wp.pl emotka wrrrr.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2381500 Napisano: 18.05.2009 04:21:22 w Wkurza mnie...
emotka w dalszym ciągu wkurza mnie poczta na wp.pl.. albo raczej w programie pocztowym bo nie chce ściągać maili!! emotka a drugie konto działa bez zarzutów!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2379047 Napisano: 17.05.2009 11:56:20 w Pomocy!!!!
aleks21 napisał(a):

swibek napisał(a):

aleks21 napisał(a):

jak mi się zrobił pęcherz na palcu to mam go przebić czy poczekać aż się wchłonie? Problem w tym że muszę dzisiaj założyć te same buty co wczoraj więc będzie mi to miejsce nadal uciskać...

nie powinnaś przebijac bo sie będzie trudniej goić, ale jeśli on podszedł wodą to delikatnie przebij igłą (odkaź w spirytusie) i przyłóż chusteczkę, żeby to wysuszyć.. zalep plasterkiem i nie smaruj niczym tłustym. A potem smaruj kremem albo maścią z wit. A to szybciej Ci się zagoi.. emotka

podszedł wodą. Dziękuję. Biorę się za igłę. Nie ma to jak wesele w nowych butach emotka

wiem coś na ten temat emotka dlatego zawsze biorę drugie bylejakie ale sprawdzone, bo potem do zabawy to jest wszystko jedno co masz na nogach byle się dobrze bawić.. a boląca stopa tylko działa na nerwa.. emotka najwyżej ściągnij buty i hulaj bez nich.. DOBREJ ZABAWY!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2379014 Napisano: 17.05.2009 11:38:01 w Pomocy!!!!
aleks21 napisał(a):

jak mi się zrobił pęcherz na palcu to mam go przebić czy poczekać aż się wchłonie? Problem w tym że muszę dzisiaj założyć te same buty co wczoraj więc będzie mi to miejsce nadal uciskać...

nie powinnaś przebijac bo sie będzie trudniej goić, ale jeśli on podszedł wodą to delikatnie przebij igłą (odkaź w spirytusie) i przyłóż chusteczkę, żeby to wysuszyć.. zalep plasterkiem i nie smaruj niczym tłustym. A potem smaruj kremem albo maścią z wit. A to szybciej Ci się zagoi.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2378996 Napisano: 17.05.2009 11:30:49 w Pomocy!!!!
apoccalipsa napisał(a):

snupy3 napisał(a):

swibek napisał(a):

agi978 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

nie mogę zalogować się na polki
gdy poprosiłam o hasło, przysłali mi taki mniej więcej link:

/password.html?code=817a83a1499da9bff77dd8b7aedc&login=apoccalipsa
co mam z nim zrobić? emotka

oj ja tez nie moge sie zalogowac emotka mi to wogole nic nie przyslali emotka

na polkach jest przenoszenie kont do nowego systemu.. każda powinna dostac maila z loginem swoim i tymczasowym hasłem.. do tego jest link gdzie się logujecie i zmieniacie na własne hasełko.. emotka

a ja właśnie tego maila nie dostałam!
Mam na innej skrzynce takiego maila ale do konta mojej mamy a do swojego mi nie przyszedł i mam teraz poważne problemy z logowaniem.
Próbowałam zmieniać hasło i niby przyszedł link do stronki na której to można zrobić ale jakiś nieaktywny,a jak go wpisuję w przeglądarce to wyskakuje ze nie ma takiej strony.I co teraz???

ja tez nie dostalam
tylko ten dziwny link w odpowiedzi na ,,przypomnij hasło

dostaniesz jeszcze.. a link dziwny bo hasła twojego nie ma w systemie.. login został i przypisali Ci tymczasowe hasło, które wyślą.. czekaj cierpliwie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2378886 Napisano: 17.05.2009 09:25:45 w Pomocy!!!!
beataa81 napisał(a):

swibek napisał(a):

beataa81 napisał(a):

spróbujsie wpisać login jaki wam przysłali w takiej formie w przeglądarkę
login.polki.pl
tam też mażna hasło zmienić

tylko niektórym nie przysłali nic.. emotka trzeba poczekać bo może nie zdążyli wszystkim rozesłać i już się blokuje.. emotka

no spoko...pisałam do tych,którym linki zmiany hasła nie działają...ale zamieszanie zrobili na tych polkach...

i zastanawiam się czy to nie ma jakiegoś powiązania z systemem wp.pl i z tej racji jeszcze poczta nawala.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2378882 Napisano: 17.05.2009 09:21:38 w Pomocy!!!!
beataa81 napisał(a):

spróbujsie wpisać login jaki wam przysłali w takiej formie w przeglądarkę
login.polki.pl
tam też mażna hasło zmienić

tylko niektórym nie przysłali nic.. emotka trzeba poczekać bo może nie zdążyli wszystkim rozesłać i już się blokuje.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2378881 Napisano: 17.05.2009 09:20:41 w Pomocy!!!!
snupy3.. to poczekaj jeszcze bo moze nie do wszystkich rozesłali.. albo sprawdź w spamie.. ja miałam w spamie akurat.. nie loguj się na stare hasło bo zablokujesz.. zmiana hasła Ci nie pomoże i strona będzie nie aktywna bo jak sama zauważyłas nie ma starych naszych haseł tylko dają tymczasowe więc starego może system nie znaleść.. nie zablokuj sobie i poczekaj jeszcze na maila od nich.. albo napisz do nich na ten adres, który oni przysyłają (sprawdź u mamy w mailu) Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2378866 Napisano: 17.05.2009 09:03:20 w Pomocy!!!!
is77 napisał(a):

tylko mi nie chce otworzyć, błąd w systemie emotka
narazie poczekam, potem im wyślę maila, jak dalej tak będzie

polki? czy wp?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2378862 Napisano: 17.05.2009 09:00:52 w Pomocy!!!!
agi978 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

nie mogę zalogować się na polki
gdy poprosiłam o hasło, przysłali mi taki mniej więcej link:

/password.html?code=817a83a1499da9bff77dd8b7aedc&login=apoccalipsa
co mam z nim zrobić? emotka

oj ja tez nie moge sie zalogowac emotka mi to wogole nic nie przyslali emotka

na polkach jest przenoszenie kont do nowego systemu.. każda powinna dostac maila z loginem swoim i tymczasowym hasłem.. do tego jest link gdzie się logujecie i zmieniacie na własne hasełko.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2378838 Napisano: 17.05.2009 08:42:20 w Pomocy!!!!
emotka co do poczty na wp to przez stronę www działa normalnie ale przez program pocztowy nie ściąga.. zmieniałam nawet hasło i na stronie dalej działa a na kompa nie ściągnie i pokazuje błąd autoryzacji i prosi o wpisanie loginu i hasła.. emotka takie jaja dzieją się od 3 dni.. więc nie wiem co im się stało!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2378397 Napisano: 16.05.2009 05:45:43 w Popraw sobie humor...
is77 napisał(a):

Byliśmy bardzo biedni, gdy byłem dzieckiem... gdybym nie był chłopcem...
doprawdy, nie miałbym się czym bawić....

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2377135 Napisano: 15.05.2009 07:39:47 w PODZIĘKOWANIA
monia24 napisał(a):

swibek napisał(a):

Madzia.. emotka nie dramatyzuj.. emotka (nauczyłam się tego od Moniczki.. emotka )

ode mnie???? emotka

emotka tak, tak.. właśnie od Ciebie!! emotka i za to też Ci dziękuję!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2376316 Napisano: 15.05.2009 02:25:59 w PODZIĘKOWANIA
Madzia.. emotka nie dramatyzuj.. emotka (nauczyłam się tego od Moniczki.. emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2375831 Napisano: 15.05.2009 10:41:32 w PODZIĘKOWANIA
emotka a ja bardzo dziękuję kochanym duszyczkom.. za pomoc w innym konkursie.. które same walczyły na MKCafe ale znalazły tą minutkę (albo i 10) żeby wesprzeć i pomóc.. emotka dziewczyny jesteście wspaniałe!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2370505 Napisano: 12.05.2009 07:20:00 w Pomocy!!!!
gosia16 napisał(a):

Cytat cher20:
czy dostal juz ktos nagrode z plebiscytu edziecko?
wyniki byly juz w styczniu

jeśli to jest to co myślę to chyba do końca maja miała być wysłka.. trochę to trwa..

Ja też czekam i coraz bardziej się denerwuję bo niektórzy dostali już dawno.

czy to była ta ankieta co się wybierało wg. siebie najlepsze rzeczy dla dzieci w kilku kategoriach? typu zabawka, ubrano, wózek itp. itd? bo coś takiego tylko kojarzę i tam wiem, że wygrałam coś i do końca maja miała być wysyłka a tak jak piszesz gdzieś w styczniu czy lutym były wyniki na stronie.. i się zastanawiam co jest.. emotka ahaa.. podane byly tylko wyniki kto wygrał ale nie było podane co.. nagrodami miały być rzeczy od sposorów wygranych kategorii.. emotka nie wiem czy to ten konk właśnie ale z tego czekam.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2370225 Napisano: 12.05.2009 05:30:03 w Pomocy!!!!
cher20 napisał(a):

czy dostal juz ktos nagrode z plebiscytu edziecko?
wyniki byly juz w styczniu emotka

jeśli to jest to co myślę to chyba do końca maja miała być wysłka.. emotka trochę to trwa.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2357938 Napisano: 06.05.2009 05:55:39 w Dziś cieszę się z.....
iwonciaaa napisał(a):

5 z ważnego sprawdzianu z historii :d teraz przy ocenach 5,5,5,5,5,5,5,5,4+ nie mam się czego bać

emotka o bosheee.. podziwiam!! emotka i gratki!!

a ja się cieszę, że żyję!! emotka życie jest piękne.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0