Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spokojnie.. dzieciaki są pod opieką a Ty masz czas dla siebie i odpoczywaj.. pomyśl o tym, ze parę lat do tyłu nie było komórek i jaki swiat był pięny.. i jeździło się na wycieczki i na obozy i nie było tego uwiązania od mediów, komórek, kompów, laptopów.. prawdziwa zielona szkoła to trawka i zabawy w podchody a nie sprawdzanie telefonicznie czy dzicko nie narozrabiało.. zapewniam Cię, że jakby chcieli ją odstawić do domu napewno by do Ciebie już dzwonili.. zrób sobie herbatkę albo coś mocniejszego, zrelaksuj.. tyle masz wolnego.. i nie wkurzaj się już.. Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tu mi bardziej wygląda na konfigurację programu.. bo onet działa.. może masz ustwione ręczne ściąganie i dopiero Twój ruch powoduje że poczta działa.. spróbuj ustawić, żeby automatycznie np. co 5-10 minut sprawdzało.. u mnie na wirtualnej nigdy nie było problemów i od 3 dni stanęło wszystko na tym jednym koncie, sprawdzam przez www ale to takie uciążliwe.. ech.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie jest nawet istotne jaki program.. bo sprawdzałam w kilku na kilku kompach i wszędzie to samo.. jedno konto z wp.pl działa a drugie nie.. więc nie jest to wina programu pocztowego tylko wp.pl wrrrr.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem coś na ten temat dlatego zawsze biorę drugie bylejakie ale sprawdzone, bo potem do zabawy to jest wszystko jedno co masz na nogach byle się dobrze bawić.. a boląca stopa tylko działa na nerwa.. najwyżej ściągnij buty i hulaj bez nich.. DOBREJ ZABAWY!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie powinnaś przebijac bo sie będzie trudniej goić, ale jeśli on podszedł wodą to delikatnie przebij igłą (odkaź w spirytusie) i przyłóż chusteczkę, żeby to wysuszyć.. zalep plasterkiem i nie smaruj niczym tłustym. A potem smaruj kremem albo maścią z wit. A to szybciej Ci się zagoi.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dostaniesz jeszcze.. a link dziwny bo hasła twojego nie ma w systemie.. login został i przypisali Ci tymczasowe hasło, które wyślą.. czekaj cierpliwie.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i zastanawiam się czy to nie ma jakiegoś powiązania z systemem wp.pl i z tej racji jeszcze poczta nawala.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko niektórym nie przysłali nic.. trzeba poczekać bo może nie zdążyli wszystkim rozesłać i już się blokuje.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polki? czy wp?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na polkach jest przenoszenie kont do nowego systemu.. każda powinna dostac maila z loginem swoim i tymczasowym hasłem.. do tego jest link gdzie się logujecie i zmieniacie na własne hasełko.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, tak.. właśnie od Ciebie!! i za to też Ci dziękuję!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy to była ta ankieta co się wybierało wg. siebie najlepsze rzeczy dla dzieci w kilku kategoriach? typu zabawka, ubrano, wózek itp. itd? bo coś takiego tylko kojarzę i tam wiem, że wygrałam coś i do końca maja miała być wysyłka a tak jak piszesz gdzieś w styczniu czy lutym były wyniki na stronie.. i się zastanawiam co jest.. ahaa.. podane byly tylko wyniki kto wygrał ale nie było podane co.. nagrodami miały być rzeczy od sposorów wygranych kategorii.. nie wiem czy to ten konk właśnie ale z tego czekam.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli to jest to co myślę to chyba do końca maja miała być wysłka.. trochę to trwa.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o bosheee.. podziwiam!! i gratki!!
a ja się cieszę, że żyję!! życie jest piękne.. Wyświetl w wątku >>