Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2385778 Napisano: 20.05.2009 09:11:48 w Paragony
cudaczek121 napisał(a):

A Wy naprawdę nie czujecie,że on Was wkręca emotka Owszem,może raz czy 2 jak nie kupił produktu,a wysłał smsy i wygrał,to mu ktoś sprzedał lub podarował paragon,ale żeby udało mu się zawsze odkupić czy zyskać paragon w inny sposób,to raczej nie wierzę emotka

albo tylko raz czy dwa razy kupił coś.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2385737 Napisano: 20.05.2009 08:41:35 w Paragony
taaaa.... grzenio na 10 smsów wygrywa 3 zestawy za nasze paragony.. emotka a my wysyłamy 3 smsy i mamy 10 wygranych zestawów.. emotka i niech nie pyta jak to możliwe.. skoro taki maniak to chyba wie.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2385459 Napisano: 20.05.2009 06:57:51 w Paragony
emanuela.. emotka zgadza się... ja tylko mówię o 5% osób gubiących w różny sposób.. a reszta to nie kupuje.. wiadomo.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2385285 Napisano: 20.05.2009 06:01:43 w Paragony
jolcia12 napisał(a):

frezja napisał(a):

badi33 napisał(a):

po co bierzecie udział w konkursach skoro nie kupujecie tego co jest wymagane?...aż taka pazerność was zjada? emotka

słusznie emotka

a osoby które piszą że mają paragony i się nimi podzielą same napędzają ten interes, gdyby nie było chętnych do oddawania paragonów to osoby które graja bez nich przestały by to robić emotka

większość osób, które ma paragony wzięła udział i niestety nie wygrała bo wygrały osoby, które warunków nie spełniły.. i nikt nie napędza interesu, że odda, tylko wyraźnie pisze, że może nagrodę przyjąć bo ma swój paragon.. bo niby czemu my posiadający paragony mamy je oddawać tym co nie pokwapią się wydać złotówki na produkt? to czemu oni jak wygrają, nie napiszą, że coś tam wygrali i oddadzą nagrodę komuś komu się należy? haaa.. bo patrzy się tylko tam gdzie korzyść jest, uda się albo nie.. i płacz, lament i z nożem na gardle błaganie i za wszelką cenę kupowanie paragonu.. rozumiem tych co naprawdę mogli wyrzucić, bo zdarza się to rzadko.. obserwuję i widze osoby co wygrywają, posiadają dowód zakupu a raz im się przydarzy taka rzecz, że na jednym paragonie są dwa konki, już odesłali czy wyrzucony został.. ale nie nagminne szukanie przy każdej jednej okazji przy n-tym konkursie paragonowym.. emotka chciałam zagrać o zegarek w LU GO ale dotąd nie zagrałam dopóki paragonu nie miałam.. ciasteczka kupiłam ale zapomniałam zabrać w pośpiechu z kasy świstka.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2385223 Napisano: 20.05.2009 05:39:59 w Pomocy!!!!
AgaAga napisał(a):

tunezja napisał(a):

Kochani, mam problem komputerowy. Odkąd mam zainstalowany nowy program antywirusowy wolniej mi się otwiera internet... emotka Nie wiem co jest tego przyczyną, bardzo proszę o jakieś wskazówki.
Pozdrawiam!

Przyczyną jest program antywirusowy, a dokładniej zajmowanie pamięci przez niego.
Sama tak mam, niestety. Rady nie znam, może ktoś inny pomoże?

raz że zajmuje pamięć a dwa to ustawienia antywirusa.. nie wiem jaki macie ale tak dla porównania.. avast - niewielka pojemność, działa w tle, aktualizuje na bieżąco bazę, raz na jakiś czas można nim zrobic gruntowny skan dla świętego spokoju i na bieżaco pokazuje komunikaty o podejrzeniach i blokuje strony.. nic nie zwalnia ani netu ani pracy kompa.. Norton.. hmm.. jak sama nazwa mówi jest suuuper.. yyyy.. opóźnia kompa maksymalnie, wszystko musi sprawdzić, każdy jeden ruch.. praca w necie bardzo utrudniona nawet przy optymalnych ustawieniach.. uważam, ze dobry jest taki avaścik, a dodatkowo do tego program spayware i blokujacy reklamy czy inne ale to już konkretne do danej przeglądarki, każda ma swoje zabezpieczenia i udogodnienia więc to jest najlepsze rozwiązanie.. bo po co obciążac kompa jakimiś cudami, które nie są nam tak naprawdę potrzebne.. emotka testowałam kilka programów i wszystko zależy właśnie od ich ustawień jak, kiedy i co mają zabezpieczać.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2384344 Napisano: 20.05.2009 08:57:48 w Pomocy!!!!
mkrzysiek napisał(a):

swibek napisał(a):

a może wibra padła.. emotka

tez tak myslę ciekawe czy podlega to gwarancji
emotka emotka emotka

jeśli telefon cały na gwarancji to tak.. emotka a swoją drogą ciekawe ileż ona się nawibrowała.. emotka biedna komóreczka. nie wytrzymała tego.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2384171 Napisano: 20.05.2009 07:39:50 w Pomocy!!!!
a może wibra padła.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2384132 Napisano: 20.05.2009 07:19:48 w Pomocy!!!!
achemiczka napisał(a):

Też mam problem z zalogowaniem się na polki.pl, nie dostałam żadnego maila, czy ktoś mógłby wkleić ten link na którym trzeba się zalogować?

każdy dostaje indywidualnego linka bo on jest z przekierowaniem na Twoje hasło.. czekaj.. albo szukaj go w SPAMIE albo w koszu.. napewno dojdzie.. nie wszyscy dostali w tym samym dniu a jeszcze sporo osób czeka.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2383901 Napisano: 19.05.2009 08:16:07 w Wkurza mnie...
anneczka23 napisał(a):

wkurza mnie,że nie otrzymalam maila z Polek, nie ma go tez w spamie i przez to nie moge sie zalogowac emotka a kiedy do nich piszę na ten adres mailowy który podają to przychodzi mi komunikat undelivered mail super....i co teraz skoro nie mam z nimi kontaktu, pomóżcie emotka emotka

w koszu też nie ma? to czekaj cierpliwie.. dojdzie.. jeszcze nie wszystkim wysłali.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2383503 Napisano: 19.05.2009 04:10:06 w Pomocy!!!!
psitulmamki napisał(a):

kto mi pomoze jak zalogowac sie na polki.pl?
mam stary login i to nowe haslo i co dalej?proszeeee

w tym mailu co dostalas stary login i nowe hasło jest jeszcze link do logowania.. po wejsciu pokazuje sie formularz gdzie wpiosujesz login i mozesz odrazu zmienic na swoje nowe hasło.. emotka

tygrysek1 napisał(a):

jak mam zalogować się na polki.pl...nie dostalam żadnego maila...do kogo pisac w tej sprawie?

poczekać jeszcze.. maile są wysyłane, nie wszyscy dostali.. sprawdzaj skrzynkę i SPAM.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2382501 Napisano: 19.05.2009 08:30:01 w Wkurza mnie...
monludki napisał(a):

anneczka23 napisał(a):

monludki napisał(a):

wkurza mnie, że po tych głupich zmianach nie mogę się zalogować na polkach... uh!

ja też i co z tym fantem zrobic???

no właśnie jeszcze bardziej wkurza mnie to, że nie mam pojęcia co z tym zrobić.. bo napisałam maila i nie dostałam odpowiedzi...
a konkursów tam tyle..

już była o tym mowa.. polki zostały przeniesione do nowego systemu i każdy użytkownik dostał albo dostanie maila ze swoim loginem i tymczasowym hasłem oraz linkiem do logowania się i tam zmienia na własne hasło.. szukajcie maila w skrzynkach pocztowych i w SPAMIE.. tylko tak możecie uaktywnić nowe polki.pl.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2382356 Napisano: 19.05.2009 07:29:48 w Wkurza mnie...
tato999 napisał(a):

a mnie wkurza że siedze w pracy a mogłabym gdzie indziej emotka

a mnie wkurza, że dziś właśnie siedzę gdzie indziej a pada deszcz.. no co za pogoda.. emotka rozdrażniona jestem przez te zmiany klimatyczne.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2382345 Napisano: 19.05.2009 07:21:02 w Wkurza mnie...
już mnie nie wkurza poczta na wp.pl bo po wczorajszej 5-krotnej interwencji odblokowało się coś i ściąga dziś wszystko od początku.. emotka emotka

monia24 napisał(a):

Oj Kochana nie będę się z Tobą przegadywać, matki wiedzą o czym piszę - Ty dowiesz się niebawem emotka Powodzenia w byciu Mamą idealną emotka

nie chcę być mamą idealną.. takie nie istnieją.. chce być mamą normalną, kochającą swoje dzieci jak każda mama i pomagającą im zrozumieć ten wkurzający świat.. i broń Boże nadopiekuńczą bo to tylko potem utrudnia dzieciom życie.. emotka ech.. szkoda tylko, że w najblizszym czasie nie będzie mi dane być mamą.. a tak było pięknie.. emotka przykre to, ale taki świat.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2382136 Napisano: 18.05.2009 09:07:45 w Wkurza mnie...
malenka89 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

a mnie wkurza ze konkursu z ralkami nie bylo w bazie- powinny sie posypac karniaki emotka

Nie było żadnej strony o konkursie, tylko same ulotki, więc nie było jak dodać konkursu...

A pozatym w jakimś temacie pisaliśmy o tym konkursie (jak jeszcze trwał) emotka

był podany w topie teraz.. i też był konkiem smsowym.. były tylko ulotki w sklepach.. też trzeba było wysłać smsa z hasłem i chyba też zakupić produkty.. bo paragon był potrzebny emotka dokładnie to samo.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2382127 Napisano: 18.05.2009 08:58:47 w Wkurza mnie...
alaalex40 napisał(a):

a mnie wkurza ze konkursu z ralkami nie bylo w bazie- powinny sie posypac karniaki emotka

są w bazie dwa konki z pralkami.. emotka i jeszcze trwają.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2382082 Napisano: 18.05.2009 08:36:37 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

Guzik prawda Swibek emotka bo mnie z bratem jak wysyłali na kolonie to albo pod Częstochowę, gdzie w przeciągu 2 tyg odwiedzili mnie 3 razy i co trochę dzwonili na ośrodek pytać czy żyjemy, bo znajomi go prowadzili i jedząc obiad na stołówce, byłam wołana do telefonu i wyłaziłam co trochę. A jak po wielkich trudach wysłali nas nad morze na kolonie, to po kilku dniach przyjechali tam na wczasy i co pięć minut widziałam rodziców emotka i do tego jeszcze upierdliwy brat(młodszy o rok), który łaził za mną jak cień, oo tak to mnie cholernie wkurzało, wreszcie po latach to z siebie wyrzuciłam emotka

za to teraz mogę wyjechać na pół roku nic nie mówiąc i nawet smsa jak się bawię czy coś i to też mnie wkurza, bo za to do brata co trochę dzwonią spytać czy wszystko ok, jak pogoda, jak jedzie gdzieś na kilka dni emotka Ale mam problemy emotka

no właśnie!! emotka i to cię wkurzało!! więc niech te matki Polki popatrzą na to od innej strony.. jak się czują wtedy dzieciaki.. emotka odrobina luzu nikomu nie zaszkodzi.. tymbardziej, że już tam są pilnowane.. emotka dobrze Kinguś, ze teraz możesz odreagować!! emotka

..wkurza mnie dalej poczta na wirtualnej.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2381960 Napisano: 18.05.2009 07:31:18 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

Gadanie emotka

a wogóle za kilka lat to nie będziesz musiała wydzwaniać do dzieci na zieloną szkołę bo już będą mieć chipy wszczepione.. emotka takie małe robociki będziemy... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2381953 Napisano: 18.05.2009 07:27:45 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

swibek napisał(a):

monia24 napisał(a):

swibek napisał(a):

jasnoska napisał(a):

a mnie wkurza ze moja córcia wyjechała na zieloną szkołe i tam gdzie jest nie ma zasięgu a w ośrodku zepsuty aparat mają wrrrr emotka

spokojnie.. emotka dzieciaki są pod opieką a Ty masz czas dla siebie i odpoczywaj.. pomyśl o tym, ze parę lat do tyłu nie było komórek i jaki swiat był pięny.. i jeździło się na wycieczki i na obozy i nie było tego uwiązania od mediów, komórek, kompów, laptopów.. prawdziwa zielona szkoła to trawka i zabawy w podchody a nie sprawdzanie telefonicznie czy dzicko nie narozrabiało.. zapewniam Cię, że jakby chcieli ją odstawić do domu napewno by do Ciebie już dzwonili.. emotka zrób sobie herbatkę albo coś mocniejszego, zrelaksuj.. tyle masz wolnego.. emotka i nie wkurzaj się już..

Paulinka wróć do swojej wypowiedzi jak będziesz mamą emotka

kochana.. ja jestem córką, mam mamę.. byłam młodsza i wiem jak było.. 20 lat temu nie było komórek, nie było takiego kontaktu.. też się jeździło i nie dramatyzowało.. w końcu jak dziecko jest nauczone co mu wolno a co nie i jest wychowane mądrze to matka może być spokojna.. po to się jechało na zieloną szkołę, żeby odpocząć, zmienić otoczenie i być troszkę samodzielnym a nie wysłuchiwac poleceń rodzicow 24 na dobę.. i powiedz mi po co dzwonienie do nich? zapytać się czy komar w dupkę nie ugryzł? i czy katarku nie ma? bez przesady.. emotka jak będę mamą i moje dziecko będzie miało jechać na obóz to sprawdzę z kim jedzie, gdzie jedzie, jaką ma opiekę, dam mu błogosławieństwo i dobre rady i jak będzie chciało niech samo dzwoni.. ja nie będę mu zakłócać jego czasu.. emotka

Paulinka pogadamy jednak za ileś lat Kochana emotka emotka emotka

to bedziesz gadać.. jak nie zwariujesz do tego czasu.. emotka emotka ja nie mam zamiaru świrować.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2381886 Napisano: 18.05.2009 07:03:20 w Wkurza mnie...
emotka dalej mnie wkurza ta poczta.. i już się tak rozwściekliłam, że chyba im nakopię w zad.. emotka wirtualnie bo wirtualnie ale nakopię!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2381867 Napisano: 18.05.2009 06:54:21 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

swibek napisał(a):

jasnoska napisał(a):

a mnie wkurza ze moja córcia wyjechała na zieloną szkołe i tam gdzie jest nie ma zasięgu a w ośrodku zepsuty aparat mają wrrrr emotka

spokojnie.. emotka dzieciaki są pod opieką a Ty masz czas dla siebie i odpoczywaj.. pomyśl o tym, ze parę lat do tyłu nie było komórek i jaki swiat był pięny.. i jeździło się na wycieczki i na obozy i nie było tego uwiązania od mediów, komórek, kompów, laptopów.. prawdziwa zielona szkoła to trawka i zabawy w podchody a nie sprawdzanie telefonicznie czy dzicko nie narozrabiało.. zapewniam Cię, że jakby chcieli ją odstawić do domu napewno by do Ciebie już dzwonili.. emotka zrób sobie herbatkę albo coś mocniejszego, zrelaksuj.. tyle masz wolnego.. emotka i nie wkurzaj się już..

Paulinka wróć do swojej wypowiedzi jak będziesz mamą emotka

kochana.. ja jestem córką, mam mamę.. byłam młodsza i wiem jak było.. 20 lat temu nie było komórek, nie było takiego kontaktu.. też się jeździło i nie dramatyzowało.. w końcu jak dziecko jest nauczone co mu wolno a co nie i jest wychowane mądrze to matka może być spokojna.. po to się jechało na zieloną szkołę, żeby odpocząć, zmienić otoczenie i być troszkę samodzielnym a nie wysłuchiwac poleceń rodzicow 24 na dobę.. i powiedz mi po co dzwonienie do nich? zapytać się czy komar w dupkę nie ugryzł? i czy katarku nie ma? bez przesady.. emotka jak będę mamą i moje dziecko będzie miało jechać na obóz to sprawdzę z kim jedzie, gdzie jedzie, jaką ma opiekę, dam mu błogosławieństwo i dobre rady i jak będzie chciało niech samo dzwoni.. ja nie będę mu zakłócać jego czasu.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0