Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo tylko raz czy dwa razy kupił coś.. Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
większość osób, które ma paragony wzięła udział i niestety nie wygrała bo wygrały osoby, które warunków nie spełniły.. i nikt nie napędza interesu, że odda, tylko wyraźnie pisze, że może nagrodę przyjąć bo ma swój paragon.. bo niby czemu my posiadający paragony mamy je oddawać tym co nie pokwapią się wydać złotówki na produkt? to czemu oni jak wygrają, nie napiszą, że coś tam wygrali i oddadzą nagrodę komuś komu się należy? haaa.. bo patrzy się tylko tam gdzie korzyść jest, uda się albo nie.. i płacz, lament i z nożem na gardle błaganie i za wszelką cenę kupowanie paragonu.. rozumiem tych co naprawdę mogli wyrzucić, bo zdarza się to rzadko.. obserwuję i widze osoby co wygrywają, posiadają dowód zakupu a raz im się przydarzy taka rzecz, że na jednym paragonie są dwa konki, już odesłali czy wyrzucony został.. ale nie nagminne szukanie przy każdej jednej okazji przy n-tym konkursie paragonowym.. chciałam zagrać o zegarek w LU GO ale dotąd nie zagrałam dopóki paragonu nie miałam.. ciasteczka kupiłam ale zapomniałam zabrać w pośpiechu z kasy świstka.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raz że zajmuje pamięć a dwa to ustawienia antywirusa.. nie wiem jaki macie ale tak dla porównania.. avast - niewielka pojemność, działa w tle, aktualizuje na bieżąco bazę, raz na jakiś czas można nim zrobic gruntowny skan dla świętego spokoju i na bieżaco pokazuje komunikaty o podejrzeniach i blokuje strony.. nic nie zwalnia ani netu ani pracy kompa.. Norton.. hmm.. jak sama nazwa mówi jest suuuper.. yyyy.. opóźnia kompa maksymalnie, wszystko musi sprawdzić, każdy jeden ruch.. praca w necie bardzo utrudniona nawet przy optymalnych ustawieniach.. uważam, ze dobry jest taki avaścik, a dodatkowo do tego program spayware i blokujacy reklamy czy inne ale to już konkretne do danej przeglądarki, każda ma swoje zabezpieczenia i udogodnienia więc to jest najlepsze rozwiązanie.. bo po co obciążac kompa jakimiś cudami, które nie są nam tak naprawdę potrzebne.. testowałam kilka programów i wszystko zależy właśnie od ich ustawień jak, kiedy i co mają zabezpieczać.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli telefon cały na gwarancji to tak.. a swoją drogą ciekawe ileż ona się nawibrowała.. biedna komóreczka. nie wytrzymała tego.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
każdy dostaje indywidualnego linka bo on jest z przekierowaniem na Twoje hasło.. czekaj.. albo szukaj go w SPAMIE albo w koszu.. napewno dojdzie.. nie wszyscy dostali w tym samym dniu a jeszcze sporo osób czeka.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w koszu też nie ma? to czekaj cierpliwie.. dojdzie.. jeszcze nie wszystkim wysłali.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w tym mailu co dostalas stary login i nowe hasło jest jeszcze link do logowania.. po wejsciu pokazuje sie formularz gdzie wpiosujesz login i mozesz odrazu zmienic na swoje nowe hasło..
poczekać jeszcze.. maile są wysyłane, nie wszyscy dostali.. sprawdzaj skrzynkę i SPAM.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już była o tym mowa.. polki zostały przeniesione do nowego systemu i każdy użytkownik dostał albo dostanie maila ze swoim loginem i tymczasowym hasłem oraz linkiem do logowania się i tam zmienia na własne hasło.. szukajcie maila w skrzynkach pocztowych i w SPAMIE.. tylko tak możecie uaktywnić nowe polki.pl.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie wkurza, że dziś właśnie siedzę gdzie indziej a pada deszcz.. no co za pogoda.. rozdrażniona jestem przez te zmiany klimatyczne.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie chcę być mamą idealną.. takie nie istnieją.. chce być mamą normalną, kochającą swoje dzieci jak każda mama i pomagającą im zrozumieć ten wkurzający świat.. i broń Boże nadopiekuńczą bo to tylko potem utrudnia dzieciom życie.. ech.. szkoda tylko, że w najblizszym czasie nie będzie mi dane być mamą.. a tak było pięknie.. przykre to, ale taki świat.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
był podany w topie teraz.. i też był konkiem smsowym.. były tylko ulotki w sklepach.. też trzeba było wysłać smsa z hasłem i chyba też zakupić produkty.. bo paragon był potrzebny dokładnie to samo.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
są w bazie dwa konki z pralkami.. i jeszcze trwają.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie!! i to cię wkurzało!! więc niech te matki Polki popatrzą na to od innej strony.. jak się czują wtedy dzieciaki.. odrobina luzu nikomu nie zaszkodzi.. tymbardziej, że już tam są pilnowane.. dobrze Kinguś, ze teraz możesz odreagować!!
..wkurza mnie dalej poczta na wirtualnej.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a wogóle za kilka lat to nie będziesz musiała wydzwaniać do dzieci na zieloną szkołę bo już będą mieć chipy wszczepione.. takie małe robociki będziemy... Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to bedziesz gadać.. jak nie zwariujesz do tego czasu.. ja nie mam zamiaru świrować.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kochana.. ja jestem córką, mam mamę.. byłam młodsza i wiem jak było.. 20 lat temu nie było komórek, nie było takiego kontaktu.. też się jeździło i nie dramatyzowało.. w końcu jak dziecko jest nauczone co mu wolno a co nie i jest wychowane mądrze to matka może być spokojna.. po to się jechało na zieloną szkołę, żeby odpocząć, zmienić otoczenie i być troszkę samodzielnym a nie wysłuchiwac poleceń rodzicow 24 na dobę.. i powiedz mi po co dzwonienie do nich? zapytać się czy komar w dupkę nie ugryzł? i czy katarku nie ma? bez przesady.. jak będę mamą i moje dziecko będzie miało jechać na obóz to sprawdzę z kim jedzie, gdzie jedzie, jaką ma opiekę, dam mu błogosławieństwo i dobre rady i jak będzie chciało niech samo dzwoni.. ja nie będę mu zakłócać jego czasu.. Wyświetl w wątku >>