Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak miałam... a teraz to ciekawe bo podobnie mi ściąga i ładuje poczte z onetu.. na serwerze wykasowałam, zostało może z 15 wiadomości a ściąga jeszcze jakieś z zeszłego roku.. normalnie porażka!! Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mariolka dramatyzuje, no nie Monia??
buziaczki dla Was i dziękuję, że jesteście bo wtedy ma kto mnie dziękować.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też się cieszę z tego, pomimo, że w żadnym z nich udziału nie brałam.. za to będzie mniej SPAMU na forum, PW, gg, mailu itp. w związku z klikami.. bo w ostatnich dniach to zatrzęsienie było! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skasowałam wszystko i narazie nie przyszło nic.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak mnie wkurzała tydzień temu poczta z wp.pl tak teraz zaczyna działaś na nerwy poczta z onetu!! ściąga na komputer kilka razy dziennie to samo z 3 ostatnich dni.. tak było w programie ustawione.. przestawiłam, żeby kasowało na serwerze to każdą jedną następna po 5 razy przysyłają!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja DZIÊKUJÊ wszystkim innym, że nie są tacy UPIERDLIWI jak ewawiel.. jeszcze troszkę i zaraz jej tu nie będzie.. a jak założy nowe konto to będzie wiadomo, że to ona powraca.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do nokii to u góry na czubku nad kamerką masz taki guziczek.. czy coś przypominającego guziczek tzw. przycisk zwalniający.. małe to i trza wcisnac i odgiąc klapkę w tył.. powinno odskoczyć.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a po trzecie z tym do topu KLIKNIJCIE i tam w zamian za kliki innym głosuj.. a nie tylko DAJ i DAJ i POMOŻ i KLIKNIJ MI.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
stopkę ustawiasz w profilu w miejscu PODPIS..
a avatar nie jest trudny.. też wstawiasz go w profilu w miejscu AVATAR URL i tam wstawiasz linka do obrazka, gifka lub zdjęcia. To musi być link z netu a jeśli masz na kompie jakiś obrazek to możesz go wstawić na www.imageshack.us i tam wygenerowanego linka wkleić do profilu.. więcej szczegółów w tym topie.. https://www.e-konkursy.info/forum/topic-18420-cat-12.html i w pierwszym poście instrukcje.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
guzik prawda.. nie podpisze dopóki nie wiem co.. i tak było.. on się nie bał, że ja mu zwieję bo stał u mnie na progu a ja? co? podpiszę i zajmę się odpakowywaniem a on nagle się ulotni bo musi? nie, nie.. on czeka, ja sprawdzam i wszystko potem podpisuje.. trza se kuriera wychować.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z zastrzeżonego do mnie dzwonili wczoraj 3 razy, dziś 2 razy.. wczoraj to była oferta Play Fresh i te sprawy.. a dziś pani z jakąś ankietą ale nie wiem czego bo się nie przedstawiła tylko szumiało jakby z zaświatów dzwoniła.. usłyszłam tylko: ja dzwonię do Pani z ankietą, czy zeche Pani odpowidzieć na kilka pytań.. ale ja nie chciałam.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie się neostrada kończy w lipcu a już od kwietnia wydzwaniają z ofertami, bo 3 miesiące przed zakończenie mozna (a nawet trzeba) przedłużyć na lepszych warunkach.. no to wysłuchałam miłej Pani przez telefon, wybrałam cudną ofertę, która mi się należy (tańsza od tej co miałam a dwa razy większa prędkość) wszystko cudnie, 5 maja owa Pani zadzwoniła z info, iż wczoraj czyli 4 maja wysłała list polecony na mój adres (sprawdziłam i dobry był) z aneksem do umowy coby podpisać i odesłać.. noo.. a dziś mamy 28 maj!! i nie żebym się WKURZAŁA! że polecony nie przyszedł przez tyle czasu.. pieron wie kiedy przyjdzie i jak ja go odeśle to pewnie do nich na grudzień dojdzie!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurier ma obowiązek mieć przy sobie formularze reklamacyjne.. na wszelkie zaś przygotuj sobie nr. tel do tych organizatorów co Ci wysłali.. zawsze jakby coś było nie tak i postraszysz słowami, że dzwonisz do Firmy to on szybko formularz znajdzie.. poza tym sprawdź części, jeśli pudełko jest oryginalnie zapakowane nie ma śladów otwarcia to wszystko powinno być, mam na myśli nie paczkę tylko pudełko z telefonem.. sprawdź czy jest bateria, ładowarka i ewentualnie kabelki jakies mogą być ale niekoniecznie.. i sprawdź czy nie jest coś pęknięte i porysowane.. swego czasu pamiętem jak telefony z konkursu latały po pudełku i były porysowane, bo nie miały odpowiednich zabezpieczeń.. no chyba to tyle co możesz zrobić.. gdyby czegoś nie było to teraz masz dwie wersje: jedna to zgodzić się na to co jest, spisać protokół czego brak z potwierdzeniem kuriera i niech doślą albo druga wersja to odesłać wszystko spowrotem (również protokół i uzasadnienie), tylko wtedy ryzyko czy ci to oddadzą? znowu się z nimi użerać?? dlatego bądź dobrej myśli! WSZYSTKO BÊDZIE DOBRZE I NIC NIE BÊDZIE BRAKOWAŁO!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
obowiązki kuriera?? oni i tak robią co chcą.. Ty masz prawo a nawet obowiązek rozpakować i sprawdzić! i najwyżej przywalić mu tą przesyłką jak coś jest nie tak.. dlatego są bezkarni i nieraz podpieprzają paczki albo podpisują za kogoś bo wiedzą, że nikt nie sprawdzi.. a guzik prawda!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prosisz o paczkę, otwierasz i sprawdzasz i dopiero podpisujesz.. fakt, że oni tego nie lubią, ale powiedz mu, że jeśli nie ma nic na sumieniu to niech sie nie martwi.. Ty sprawdzasz, bo w razie czego winę poniesie organizator, a nie kurier.. ja tylko raz sprawdzałam, ale to było konieczne.. chodziło o to czy nie ma uszkodzeń od rzucania paczkami.. wyszystko było OK, podpisałam i kurier pojechał sobie w siną dal.. Wyświetl w wątku >>