Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2412649 Napisano: 02.06.2009 05:46:20 w Pomocy!!!!
79magda napisał(a):

Teraz to się wkurzyłam - dostałam 1348 wiadomości na pocztę WP dotyczących harmonogramu zajączków wielkanocnych to chyba nawet nie spam, to skandal

Boże i cały czas się ładują!!! Czy ktoś wie jak to zatrzymać??? Pomocy!!!

emotka też tak miałam... a teraz to ciekawe bo podobnie mi ściąga i ładuje poczte z onetu.. na serwerze wykasowałam, zostało może z 15 wiadomości a ściąga jeszcze jakieś z zeszłego roku.. emotka normalnie porażka!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2410836 Napisano: 02.06.2009 07:51:13 w PODZIĘKOWANIA
monia24 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

podziękowania dla : swibek, monia24, ziolko i jeszcze kilkunastu miłych osobek, które wiedzą za co... emotka

a co Ty się wygłupiasz emotka

Mariolka dramatyzuje, no nie Monia?? emotka

emotka buziaczki dla Was i dziękuję, że jesteście bo wtedy ma kto mnie dziękować.. emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2407745 Napisano: 01.06.2009 06:40:53 w Dziś cieszę się z.....
baxter napisał(a):

ciesze się, że skończyły się juz dziś 2 konki, które ostatnio pochłaniały wiele mojego czasu i nerwów - astor i AA, teraz tylko czekanie na wyniki emotka

emotka też się cieszę z tego, pomimo, że w żadnym z nich udziału nie brałam.. za to będzie mniej SPAMU na forum, PW, gg, mailu itp. w związku z klikami.. emotka bo w ostatnich dniach to zatrzęsienie było! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2407554 Napisano: 31.05.2009 08:26:58 w Pomocy!!!!
emotka forum się psuje!! emotka co mu się stało??? emotka nie działają stronki, się rozjeżdża i wogóle nie reaguje na moje polecenia!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2406749 Napisano: 31.05.2009 11:03:10 w Wkurza mnie...
is77 napisał(a):

swibek napisał(a):

karkocka napisał(a):

Wkurza mnie poczta onetu ,niedość,że nie dochodzą tam wiadomości to od 2 dni nie mogę się zalogować emotka

jak mnie wkurzała tydzień temu poczta z wp.pl tak teraz zaczyna działaś na nerwy poczta z onetu!! emotka ściąga na komputer kilka razy dziennie to samo z 3 ostatnich dni.. tak było w programie ustawione.. przestawiłam, żeby kasowało na serwerze to każdą jedną następna po 5 razy przysyłają!! emotka emotka

to sobie poprawiłaś...
emotka
mnie też wwia poczta onet emotka

skasowałam wszystko i narazie nie przyszło nic.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2406664 Napisano: 31.05.2009 10:15:24 w Wkurza mnie...
karkocka napisał(a):

Wkurza mnie poczta onetu ,niedość,że nie dochodzą tam wiadomości to od 2 dni nie mogę się zalogować emotka

jak mnie wkurzała tydzień temu poczta z wp.pl tak teraz zaczyna działaś na nerwy poczta z onetu!! emotka ściąga na komputer kilka razy dziennie to samo z 3 ostatnich dni.. tak było w programie ustawione.. przestawiłam, żeby kasowało na serwerze to każdą jedną następna po 5 razy przysyłają!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2404325 Napisano: 29.05.2009 08:43:19 w PODZIĘKOWANIA
emotka dziękuję Adminowi, że rzuca karniakami w odpowiednią stronę.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2404313 Napisano: 29.05.2009 08:39:33 w PODZIĘKOWANIA
samantha22 napisał(a):

ewawiel napisał(a):

dacie kliczka na 3d. prosze. emotka emotka emotka

kobieto opanuj się, twoje wszystkie posty dotyczą tego samego, nie musisz wszędzie spamować, od klikania jest odpowiedni top emotka piszę jak byk KLIKNIJCIE emotka

a ja DZIÊKUJÊ wszystkim innym, że nie są tacy UPIERDLIWI jak ewawiel.. emotka jeszcze troszkę i zaraz jej tu nie będzie.. emotka a jak założy nowe konto to będzie wiadomo, że to ona powraca.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2403992 Napisano: 29.05.2009 06:50:16 w Pomocy!!!!
krzyszu napisał(a):

no włąśnie liczy sie data stempla pocztowego? I czy jedna osoba może dostac więcej kuferków? bo mam około 700 papierków emotka

Moze ktoś wie jak otworzyć tylnią klapke w noki 5300 bo męcze sie już kilka godzin z nią emotka

co do nokii to u góry na czubku nad kamerką masz taki guziczek.. czy coś przypominającego guziczek tzw. przycisk zwalniający.. małe to i trza wcisnac i odgiąc klapkę w tył.. powinno odskoczyć.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2403898 Napisano: 29.05.2009 06:08:58 w Dziś cieszę się z.....
ati88 napisał(a):

ciesze sie jak narazie z czterech 5 w indekcie emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2403865 Napisano: 29.05.2009 05:53:45 w Dziś cieszę się z.....
emotka cieszę się, że kupiłam 3 jogurciki MULLERA i wygrałam nagrodę gwarantowaną - łyżeczkę z krówką.. emotka pierwsza poważna wygrana od dawien dawna!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2403712 Napisano: 29.05.2009 05:15:07 w Paragony
pawel1615 napisał(a):

ewawiel napisał(a):

pomóżcie, zbieram pkty na mp4 dla dziecka, wystarczy kliknąć emotka emotka emotka

po pierwsze nie spamuj w każdym topie, a po drugie jesli kliczki zbierasz tylko na forum to uwierz mi, że na mp4 nie masz szans emotka

a po trzecie z tym do topu KLIKNIJCIE i tam w zamian za kliki innym głosuj.. emotka a nie tylko DAJ i DAJ i POMOŻ i KLIKNIJ MI.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2401768 Napisano: 28.05.2009 08:38:13 w Pomocy!!!!
joka napisał(a):

Dzieki swibek emotka zawsze miło doradzasz

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2401746 Napisano: 28.05.2009 08:20:37 w Pomocy!!!!
joka napisał(a):

Mam sprawę emotka nigdy niezwracałam uwagę na wygląd zewnetrzy mojego nica ale czuje się zakompleksiona emotka i mam pytanko jak zrobić stopke?!w profilu w którym miejscu?już niemówiąc o avador to już dla mnie magia emotka

stopkę ustawiasz w profilu w miejscu PODPIS.. emotka
a avatar nie jest trudny.. też wstawiasz go w profilu w miejscu AVATAR URL i tam wstawiasz linka do obrazka, gifka lub zdjęcia. To musi być link z netu a jeśli masz na kompie jakiś obrazek to możesz go wstawić na www.imageshack.us i tam wygenerowanego linka wkleić do profilu.. więcej szczegółów w tym topie.. https://www.e-konkursy.info/forum/topic-18420-cat-12.html i w pierwszym poście instrukcje.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2401702 Napisano: 28.05.2009 07:52:27 w Pomocy!!!!
aneti napisał(a):

swibek napisał(a):

awi napisał(a):

Proszę o radę!
Jutro kurier ma przywieźć mi telefon, bardzo zaległa nagroda, którą otrzymam po ciężkich bojach. Chciałabym sprawdzić przy nim czy jest sprawny i niczego mu nie brakuje...
Ale kurierzy bardzo tego nie lubią. Raz jeden mi powiedział, że jego nie interesuje co jest w środku i... uciekł.
Co mogę zrobić/powiedzieć, żeby nie uciekł zanim nie sprawdzę czy wszystko jest OK?

prosisz o paczkę, otwierasz i sprawdzasz i dopiero podpisujesz.. fakt, że oni tego nie lubią, ale powiedz mu, że jeśli nie ma nic na sumieniu to niech sie nie martwi.. Ty sprawdzasz, bo w razie czego winę poniesie organizator, a nie kurier.. ja tylko raz sprawdzałam, ale to było konieczne.. chodziło o to czy nie ma uszkodzeń od rzucania paczkami.. wyszystko było OK, podpisałam i kurier pojechał sobie w siną dal.. emotka

Paula, poprawka - PODPISUJESZ, otwierasz, sprawdzasz. Kurier nie pozwoli ci otworzyć paczki zanim nie podpiszesz listu przewozowego.

guzik prawda.. emotka nie podpisze dopóki nie wiem co.. emotka i tak było.. on się nie bał, że ja mu zwieję bo stał u mnie na progu a ja? co? podpiszę i zajmę się odpakowywaniem a on nagle się ulotni bo musi? nie, nie.. on czeka, ja sprawdzam i wszystko potem podpisuje.. trza se kuriera wychować.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2401316 Napisano: 28.05.2009 04:30:12 w Połączenia nieodebrane
enia2007 napisał(a):

enia2007 napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

enia2007 napisał(a):

wczoraj miałam nieodebrane połączenie z zastrzeżonego o godz.18.27 i dzisiaj o 10.52 na tym samym telefonie tyle ,że po dwa sygnały i nie zdążyłam odebrać.Wie ktos co to mogło być emotka (czekam na trzeci raz emotka )

u mnie tak od 3 dni ktos dzwoni z zastrzezonego około godz.20 po 2 sygnały i koniec,nie mam szans odebrać-albo wielbiciel emotka albo ktoś kto nie chce nam dać nagrody emotka

raczej to drugie emotka ja się z telefonem nie rozstaje ani na krok emotka

i trzecie nieodebrane połączenie,chyba faktycznie ktoś nie chciał dać nagrody ,mimo że telefon miałam w zasięgu ręki to nie zdążyłam odebrać emotka

z zastrzeżonego do mnie dzwonili wczoraj 3 razy, dziś 2 razy.. wczoraj to była oferta Play Fresh i te sprawy.. emotka a dziś pani z jakąś ankietą ale nie wiem czego bo się nie przedstawiła tylko szumiało jakby z zaświatów dzwoniła.. usłyszłam tylko: ja dzwonię do Pani z ankietą, czy zeche Pani odpowidzieć na kilka pytań.. emotka ale ja nie chciałam.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2399915 Napisano: 28.05.2009 07:39:44 w Wkurza mnie...
czarna2318 napisał(a):

Mnie wkurza,że dzisiaj kończy się umowa z Neostradą więc bye bye internet i stałe łącze. Na razie pozostaje mi tylko opcja łączenia się przez komórkę emotka Po drugie mąż wczoraj się dowiedział,że wyjeżdża do pracy za granicę i wszystko trzeba dzisiaj załatwić na szybko.A ja zostaje sama na 3 miesiące z dzieciaczkami(wszystko na mojej głowie) i teściami emotka Normalnie,aż żyć się nie chce.A jak by tego było mało to jeszcze co miesięczna kobieca przypadłość mnie dzisiaj nawiedziła emotka

emotka mnie się neostrada kończy w lipcu a już od kwietnia wydzwaniają z ofertami, bo 3 miesiące przed zakończenie mozna (a nawet trzeba) przedłużyć na lepszych warunkach.. no to wysłuchałam miłej Pani przez telefon, wybrałam cudną ofertę, która mi się należy (tańsza od tej co miałam a dwa razy większa prędkość) emotka wszystko cudnie, 5 maja owa Pani zadzwoniła z info, iż wczoraj czyli 4 maja wysłała list polecony na mój adres (sprawdziłam i dobry był) z aneksem do umowy coby podpisać i odesłać.. noo.. a dziś mamy 28 maj!! emotka i nie żebym się WKURZAŁA! że polecony nie przyszedł przez tyle czasu.. pieron wie kiedy przyjdzie i jak ja go odeśle to pewnie do nich na grudzień dojdzie!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2399401 Napisano: 27.05.2009 08:12:12 w Pomocy!!!!
awi napisał(a):

milenka21, swibek, samantha22 - dziękuję za odpowiedź emotka
Rzeczywiście, nie podpiszę dopóki nie zobaczę...

Ale powiedzcie mi jeszcze co mam zrobić, jeśli zobaczę, że telefon nie jest wprawdzie ewidentnie połamany ale okaże się niekompletny/nie działa/nie ma baterii/

Przyjąć i złożyć reklamację ( u kuriera?, u nadawcy?)
Spisać jakiś protokół?
A jak kurier powie, że nie ma formularzy?

Przepraszam za te szczegółowe pytania, ale to dla mnie ważne...

Kurier ma obowiązek mieć przy sobie formularze reklamacyjne.. na wszelkie zaś przygotuj sobie nr. tel do tych organizatorów co Ci wysłali.. zawsze jakby coś było nie tak i postraszysz słowami, że dzwonisz do Firmy to on szybko formularz znajdzie.. poza tym sprawdź części, jeśli pudełko jest oryginalnie zapakowane nie ma śladów otwarcia to wszystko powinno być, mam na myśli nie paczkę tylko pudełko z telefonem.. sprawdź czy jest bateria, ładowarka i ewentualnie kabelki jakies mogą być ale niekoniecznie.. i sprawdź czy nie jest coś pęknięte i porysowane.. swego czasu pamiętem jak telefony z konkursu latały po pudełku i były porysowane, bo nie miały odpowiednich zabezpieczeń.. no chyba to tyle co możesz zrobić.. gdyby czegoś nie było to teraz masz dwie wersje: jedna to zgodzić się na to co jest, spisać protokół czego brak z potwierdzeniem kuriera i niech doślą albo druga wersja to odesłać wszystko spowrotem (również protokół i uzasadnienie), tylko wtedy ryzyko czy ci to oddadzą? znowu się z nimi użerać?? dlatego bądź dobrej myśli! WSZYSTKO BÊDZIE DOBRZE I NIC NIE BÊDZIE BRAKOWAŁO!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2399149 Napisano: 27.05.2009 06:59:41 w Pomocy!!!!
milenka21 napisał(a):

awi napisał(a):

Proszę o radę!
Jutro kurier ma przywieźć mi telefon, bardzo zaległa nagroda, którą otrzymam po ciężkich bojach. Chciałabym sprawdzić przy nim czy jest sprawny i niczego mu nie brakuje...
Ale kurierzy bardzo tego nie lubią. Raz jeden mi powiedział, że jego nie interesuje co jest w środku i... uciekł.
Co mogę zrobić/powiedzieć, żeby nie uciekł zanim nie sprawdzę czy wszystko jest OK?

wszystko zależy od firmy kurierskiej w której pracuje. W większych szanujących się firmach kurierzy na Twoje życzenie mają obowiązek poczekać aż otworzysz paczkę i mieć przy sobie w razie czego dokument reklamacyjny. Ale bardzo często jest tak, że kurier powie, że nie ma obowiązku bo mu za to nie płacą i może mieć rację. Najlepiej dowiedzieć się jaka firma jest odpowiedzialna za dostarczenie paczki i przeczytać na stronie regulamin lub zadzwonić do firmy i po prostu zapytać o obowiązki kuriera emotka

obowiązki kuriera?? oni i tak robią co chcą.. Ty masz prawo a nawet obowiązek rozpakować i sprawdzić! i najwyżej przywalić mu tą przesyłką jak coś jest nie tak.. dlatego są bezkarni i nieraz podpieprzają paczki albo podpisują za kogoś bo wiedzą, że nikt nie sprawdzi.. a guzik prawda!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2399139 Napisano: 27.05.2009 06:57:17 w Pomocy!!!!
awi napisał(a):

Proszę o radę!

prosisz o paczkę, otwierasz i sprawdzasz i dopiero podpisujesz.. fakt, że oni tego nie lubią, ale powiedz mu, że jeśli nie ma nic na sumieniu to niech sie nie martwi.. Ty sprawdzasz, bo w razie czego winę poniesie organizator, a nie kurier.. ja tylko raz sprawdzałam, ale to było konieczne.. chodziło o to czy nie ma uszkodzeń od rzucania paczkami.. wyszystko było OK, podpisałam i kurier pojechał sobie w siną dal.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0