Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie mam to samo.. dziwne, że nie czeka na mnie żaden PW jak wejdę, dopiero minutę po wejściu pojawiają się wiadomości.. miałam w stopce link do 3D White, to dostawałam PW z tekstem: 3D klik, zagłosuj na moje i tu wymienione nieraz 7-8 linków w tym połowa z rejestracją.. litości!! poza tym wkurzają mnie dalej podglądacze i sępy.. osoby, które są tu od lat, 2-3 nawet.. i dopiero jak uderzyć w stół to nożyce się odezwą.. jak to pięnie wygląda jak taki użytkownik z 2 letnim stażem pisze swojego pierwszego (!) posta właśnie z prośbą o paragon, albo z pretensjami, że coś mu sie nie podoba, albo opieprza jeszcze kogoś.. albo jak coś potrzebuje to wtedy się odzywa.. nic z siebie nie daje!! porażka.. Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dooobree!!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczyna Ci wychodzić na głowę.. a Ty nie reaguj tak na każde zawołanie.. bo się potem nie pomacasz.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zastanawiam się czy mnie tam nie ma.. ja nie brałam udziału w konku więc możliwe, że jestem.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz.. jeden prezent na jedną osobę a w drużynie piłkarskiej jest osób więcej jak jedna i każdy może mieć swój kupon.. ja miałam 5 kuponów: swój, mamy, przyjaciółki, jej mamy i jeszcze koleżanki.. 3 wydrukowane, 2 przepisane, na każdym obok napisany nick, imie i nazwisko i problemu nie było.. powiedziałam pani, że biorę wszystko, żeby zamieszania nie robić.. ona wydała, zapakowała każde osobno, podziękowałam i git! to były poprzednie prezenty, dziś odbieram 3 obecne.. i też mam 3 kupony.. nie ma takiej opcji, żeby nie wydała.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żartujesz? masz kupon to psim obowiązkiem pani w Rossmannie jest wydać upominek. Nazwisk nie sprawdzają! Możesz chcieć odebrać prezenty dla całej drużyny piłkarskiej i nic jej do tego!! prezent za kupon!! co za baby w tych sklepach!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojj.. a mnie się marzy taki długi weekend bez mediów.. a niestety muszę być pod telefonem.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powodzenia!! teraz będą same negatywne odpowiedzi.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
możemy spróbować.. wrzuć na PW.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w mailu pod tymi słowami gdzie proszą o potwierdzenie jest link DO ZOBACZENIA NA UCLUB tam klikasz i sa twoje dane juz, podajesz tylko login i hasło i potwierdzasz.. przyjdzie jeszcze jeden mail.. przynajmniej u mnie tak zadziałało.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wykonać telefon do Biura Obsługi Klienta i oni wyłaczą.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teee.. laska.. co spamujesz gdzie popadnie?? zaraz będzie ban! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak.. na 100% MASZ PRAWO go dostać.. ale czy dostaniesz?? hmm.. bywało tak, że brakowało, idź jak najszybciej.. potem usłyszysz, że nie dowieźli.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehehe.. chyba, że w korku utknęła.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chiba na to samo samo chorujemy.. ech.. ten pewien osobnik.. działa na nerwka.. Wyświetl w wątku >>