Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2445734 Napisano: 20.06.2009 10:17:53 w Wkurza mnie...
basiag napisał(a):

a mnie denerwują ludzie którze zaśmiecają mi hurtem pw z prośbami o kliki (często z rejestracją na stronie) za każdym razem gdy tylko tu wejdę emotka
zwłaszcza że sama nie gram w klikane konki od conajmniej 2 lat emotka
nie blokowałam za to nikogo bo po to tu jesteśmy miedzy innymi żeby się komunikować i czasem potrzebna jest rada (w obie strony), ale to naprawdę jest irytujące emotka
gdybym chciała na wszystko odklikiwać to zabrałoby mi to conajmniej połowę czasu jaki poświęcam na pobyt na stronce emotka

dokładnie mam to samo.. emotka dziwne, że nie czeka na mnie żaden PW jak wejdę, dopiero minutę po wejściu pojawiają się wiadomości.. miałam w stopce link do 3D White, to dostawałam PW z tekstem: 3D klik, zagłosuj na moje i tu wymienione nieraz 7-8 linków w tym połowa z rejestracją.. emotka litości!! poza tym wkurzają mnie dalej podglądacze i sępy.. osoby, które są tu od lat, 2-3 nawet.. i dopiero jak uderzyć w stół to nożyce się odezwą.. jak to pięnie wygląda jak taki użytkownik z 2 letnim stażem pisze swojego pierwszego (!) posta właśnie z prośbą o paragon, albo z pretensjami, że coś mu sie nie podoba, albo opieprza jeszcze kogoś.. albo jak coś potrzebuje to wtedy się odzywa.. nic z siebie nie daje!! emotka porażka.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2445082 Napisano: 19.06.2009 07:57:09 w PODZIĘKOWANIA
iszhara !!! słów brak!! emotka jeszcze raz dziękuję!! emotka taka piękna niespodzianka!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2443506 Napisano: 19.06.2009 08:09:30 w Popraw sobie humor...
smocyca napisał(a):

Z naszych wpadek - konkursy dziś dodane:     Konkurs Wy cenzura bilet do kina 3D emotka emotka emotka

emotka dooobree!!! emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2440498 Napisano: 17.06.2009 06:47:40 w Wkurza mnie...
lala82 napisał(a):

Wqrza mnie dziecko, które co chwilę zmienia zdanie, mówi mama sinke to idę do lodówki i przynoszę jej, po czym ona wcale jej nie chce tylko mówi mama serek zagryzam zęby i idę po ser, daję jej, a ona nie chce tylko mówi mama gugu i ide po ogórka. Chyba mnie wystawia na próbę...

emotka zaczyna Ci wychodzić na głowę.. a Ty nie reaguj tak na każde zawołanie.. emotka bo się potem nie pomacasz.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2439662 Napisano: 17.06.2009 12:01:15 w Wkurza mnie...
apoccalipsa napisał(a):

a ktoś wogóle jest na tej liście? emotka emotka emotka

zastanawiam się czy mnie tam nie ma.. emotka ja nie brałam udziału w konku więc możliwe, że jestem.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2439541 Napisano: 17.06.2009 11:23:22 w Wkurza mnie...
emotka Babunia się opiła.. i ma listę biało na białym i nic nie widać.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2435122 Napisano: 15.06.2009 07:34:52 w Rossmann
sydariameki napisał(a):

swibek napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

sydariameki napisał(a):

woli napisał(a):

Mam pytanie, Mam 2 kody w rossmanie na prezent, na meza i siebie. Czy wydadzą mi na męża??

zależy od rossmana. Zazwyczaj na 2 kody muszą byc 2 osoby-nie musi to byc mąż bo nie sprawdzają czyj jest ten kod emotka

u mnie to nawet jak maz byl to dostalam jeden prezent bo pani powiedziala ze jednego dnia na jednego nazwisko moga wydac jeden zestaw prezentowy i tak mnie i meza zalatwili emotka emotka

emotka żartujesz? masz kupon to psim obowiązkiem pani w Rossmannie jest wydać upominek. Nazwisk nie sprawdzają! Możesz chcieć odebrać prezenty dla całej drużyny piłkarskiej i nic jej do tego!! prezent za kupon!! co za baby w tych sklepach!! emotka emotka

jeden prezent na jedną osobę,więc na drużynę piłkarska raczej nam nie wydadzą emotka

wiesz.. jeden prezent na jedną osobę a w drużynie piłkarskiej jest osób więcej jak jedna i każdy może mieć swój kupon.. emotka ja miałam 5 kuponów: swój, mamy, przyjaciółki, jej mamy i jeszcze koleżanki.. 3 wydrukowane, 2 przepisane, na każdym obok napisany nick, imie i nazwisko i problemu nie było.. powiedziałam pani, że biorę wszystko, żeby zamieszania nie robić.. ona wydała, zapakowała każde osobno, podziękowałam i git! emotka to były poprzednie prezenty, dziś odbieram 3 obecne.. i też mam 3 kupony.. emotka nie ma takiej opcji, żeby nie wydała.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2435112 Napisano: 15.06.2009 07:29:30 w Rossmann
nineczka17 napisał(a):

sydariameki napisał(a):

woli napisał(a):

Mam pytanie, Mam 2 kody w rossmanie na prezent, na meza i siebie. Czy wydadzą mi na męża??

zależy od rossmana. Zazwyczaj na 2 kody muszą byc 2 osoby-nie musi to byc mąż bo nie sprawdzają czyj jest ten kod emotka

u mnie to nawet jak maz byl to dostalam jeden prezent bo pani powiedziala ze jednego dnia na jednego nazwisko moga wydac jeden zestaw prezentowy i tak mnie i meza zalatwili emotka emotka

emotka żartujesz? masz kupon to psim obowiązkiem pani w Rossmannie jest wydać upominek. Nazwisk nie sprawdzają! Możesz chcieć odebrać prezenty dla całej drużyny piłkarskiej i nic jej do tego!! prezent za kupon!! co za baby w tych sklepach!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2432129 Napisano: 12.06.2009 03:42:39 w Wkurza mnie...
Reni napisał(a):

mnie wkurza ze nie mam przy sobie ładowarki do telefonu emotka cały dłuuuuugi weekend poza zasięgiem emotka

emotka ojj.. a mnie się marzy taki długi weekend bez mediów.. a niestety muszę być pod telefonem.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2431874 Napisano: 12.06.2009 12:42:44 w GRATISY
vectra123 napisał(a):

kuba1130 napisał(a):

vectra123 napisał(a):

angi napisał(a):

michcio94 napisał(a):

lelas napisał(a):

gosia88bartek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

onnn21 napisał(a):

sambolera napisał(a):

opal1977 napisał(a):

michcio94 napisał(a):

Dzisiaj przesyłka, a w niej:

- 2x długopis
- ołówek
- termometr
- odblask
- ściereczki
- smycz
- baloniki
emotka

u mnie to samo emotka

a skąd te gratisy? z góry dziękuje za odpowiedź

filemann

i u mnie to samo

ja też to dostałam dwa dni temu:) super zestawik

jest jeszcze ta akcja na filemann'ie? bo nie moge znaleźć nic na ich stronie...

to nie, żadna akcja...
Piszesz tutaj http://fielmann.pl/kontakt/serwis.php prośbe o gadżety.

Mam i ja emotka

A odpowiadają na e-maila czy od razu wysyłają??

odpisują emotka

W takim razie czekam emotka

emotka powodzenia!! teraz będą same negatywne odpowiedzi.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2431832 Napisano: 12.06.2009 12:08:18 w Pomocy!!!!
myszka222 napisał(a):

Mam pytanie czy ktoś umie dość dobrze angielski żyby mi przetlumaczyc tytuł pracy z j.pol na ang? prosze o pw jeśli ktoś by mi mógł pomóc jest to dla mnie bardzo ważne

możemy spróbować.. wrzuć na PW.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2430124 Napisano: 10.06.2009 06:20:05 w Pomocy!!!!
monia24 napisał(a):

Jak potwierdzić swoje dane w UClubie?
Jak klikam w POTWIERD¬ DANE to wyskakują dane podane przy rejestracji ale jest tylko REJESTRUJ. Co robicie, rejestrujecie, czy przyślą bez tego?

w mailu pod tymi słowami gdzie proszą o potwierdzenie jest link DO ZOBACZENIA NA UCLUB emotka tam klikasz i sa twoje dane juz, podajesz tylko login i hasło i potwierdzasz.. przyjdzie jeszcze jeden mail.. emotka przynajmniej u mnie tak zadziałało.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2426656 Napisano: 08.06.2009 09:14:27 w Pomocy!!!!
kachna1111 napisał(a):

michajdlys napisał(a):

Kto wie jak wyłączyć automatyczną sekretarke w Orange na karte (POP) emotka

mam ten sam problem
też proszę pw emotka

wykonać telefon do Biura Obsługi Klienta i oni wyłaczą.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2426429 Napisano: 08.06.2009 06:22:51 w Rossmann
joannag12 napisał(a):

Polecam grę!
Zagraj w łatwą grę i wygraj 100zł, a możesz i więcej ;] Naprawdę warto wziąść udział w konkursie.
http://allekasa24.pl/?t=48172352

teee.. laska.. emotka co spamujesz gdzie popadnie?? zaraz będzie ban! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2424937 Napisano: 08.06.2009 07:11:51 w Rossmann
ksantypa napisał(a):

halfpint napisał(a):

A myślicie, że jeśli pobrało się kupon na daną drogerię, to prezent powinno się otrzymać, bez względu na datę? Bo mam kupon w Krakowie na Pawią, a z tego co się doczytałam, to ta ulica już zniknęła z listy drogerii, gdzie prezenty są dostępne... Czy to oznacza, że do mojego kuponu już i tak jest przdzielony prezent, czy też może się okazać, że prezentów już nie ma i nie dostanę mimo że mam kupon?

to oznacza , ze juz ilośc prezentow na tą drogerie została wyczerpana -ale jak masz wydrukowany kupon to na 100% masz prawo do nagordy bo bylo tyle kuponow do pobrania co jest nagrod .czyli reasumując Twój prezent na Ciebie czeka

tak.. na 100% MASZ PRAWO go dostać.. ale czy dostaniesz?? hmm.. bywało tak, że brakowało, idź jak najszybciej.. potem usłyszysz, że nie dowieźli.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2424708 Napisano: 07.06.2009 09:27:45 w Rossmann
lalunia.. kuponu nie pobierzesz tak z samego wybrania go.. musisz kliknąć na zieloną ikonkę ODBIERZ PREZENT, która się pojawi na samej górze na środku strony. Najpierw uzupełnij dane, wyloguj się, zaloguj ponownie i ikonka z prezentem wskoczy.. wtedy wybierasz miasto, sklep i pojawia się kupon.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2424704 Napisano: 07.06.2009 09:25:33 w Rossmann
lalunia po zalogowaniu na Rossnecie wchodzisz w MÓJ PROFIL, na górze po prawej i tam są Twoje dane.. uzupełniasz je.. tam też są newsletery, zaznacz je też! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2420901 Napisano: 05.06.2009 06:42:28 w Rossmann
ania napisał(a):

ignam napisał(a):

asercia napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

dzieki juz odebrałem. Teraz tylko pytanie - czy sie opłaca jechać po to 44km emotka

Przy okazji sie odbierze.

Dzieki wszystkim

specjalnie jechac sie nie oplaca
tylko i wylacznie przy okazji

Nie opłaca się. Odebrałam dzisiaj pierwszy raz prezent z Rossmana i stwierdzam, że nie warto było tracić 1,5 godziny i 5 zł na tramwaj.
emotka

Gdzieś ty po niego była. W Krakowie jest chyba z 10 ross.

emotka hehehe.. chyba, że w korku utknęła.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2419039 Napisano: 05.06.2009 07:44:16 w Rossmann
emotka ech.. ciekawe co to się porobiło.. mnie tylko wyskakuje pobierz kupon o dalej nic.. wraca do strony głównej.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2415908 Napisano: 03.06.2009 08:35:19 w Wkurza mnie...
melisa napisał(a):

wkurza mnie, że jak trzy dni nie przysiądę do konków to potem mam 20 stron zaległości (normalnie mam tylko 9, 13 stron) emotka

i wkurza mnie wymądrzanie się pewnego osobnika w komentarzach pod konkursem. Nie dość, że nie ma racji to .... to po prostu nie ma racji. emotka

emotka emotka emotka chiba na to samo samo chorujemy.. emotka ech.. ten pewien osobnik.. emotka działa na nerwka.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0