Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2458717 Napisano: 25.06.2009 10:03:25 w Wkurza mnie...
renatakamola napisał(a):

Wkurz mnie bardzo to że już po raz kolejny ubywa mi linków ze stopki, znikają ktoś coś kombinuje, wczoraj brakowało mi 3 linkow, dzisaj dopatrzyła sie ze też brakuje 1, zminiłam hasło na e- konkach i nic nie pomogło, jeszcze 2 osoby też tak miały, jednej ktos usunął linki i wstawił swoj zeby sobie nabic głosów, to jest hamstwo czyste emotka

była mała awaria na serwerze.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2458248 Napisano: 25.06.2009 07:09:42 w Pomocy!!!!
snupy3 napisał(a):

Może mnie ktoś doinformować o konku z RMF w którym jest do wygrania proszek do prania? emotka
Chciałabym wiedzieć czy tylko 1 osoba wygrywa co godzinę? I ogólnie kiedy potem informują jak/czy się udało itp.Proszę PW.

I edycja się skończyła, II będzie niebawem.. konk trwał przez tydzień, od godz. 9 do 14 i pierwsze 3 osoby po każdej pełnej godzinie miały szanse wygrać.. informować mieli do 7 dni roboczych.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2455567 Napisano: 24.06.2009 07:48:21 w GRATISY
leilani napisał(a):

onnn21 napisał(a):

A REJESTRACJE OTRZYMASZ GRATIS DŁUGOPIS I BRELOK!!
http://mojaowiecz...fb7a879/#/mojestadko
emotka

Wow, dzięki za informację emotka emotka Zarejestrowałam się dla breloczka bo jak go wygooglowałam to ogromnie mi się spodobał – mała rzecz a cieszy.emotka emotka Kiedy właściwie je wysyłają bo nie chciało mi się za bardzo wczytywać w regulamin? I skąd wiesz, że do breloczka dodają długopis bo w regulaminie nic nie było na ten temat, ktoś już dostał?

jak się rejestorwałaś i wyskoczył formularz to jak byk pisało.. o długopisie i breloczku.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2455435 Napisano: 24.06.2009 07:09:40 w Wkurza mnie...
konqrs napisał(a):

...ze podajecie w topie moje dzisiejsze WYGRANE gratisy, gadżety tego typu jak dzis np breloczki z owieczeki emotka szkoda klawiatury na takie pisanie o pierdołach emotka

to nie czytaj.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2453463 Napisano: 24.06.2009 07:33:14 w Pomocy!!!!
nineczka17 napisał(a):

swibek napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

swibek napisał(a):

helatko napisał(a):

udało się komuś wygrać na proszkach nowej generacji sms? prosze o jakąs poradę emotka

sms?? emotka emotka

mnie nie ciezko jakos i dalam sobie spokoj emotka

czegoś tu nie kumam? ale to nie jest konk smsowy chyba?? chyba, że ja o czymś nie wiem.. emotka emotka

to ten konkurs

http://www.proszk...generacji.pl/konkurs

sle sie sms emotka

aaaahaaaaaa.. emotka a to mi się pomylało.. emotka bo ja myślałam o tym radiowym.. emotka pseplasam.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2453439 Napisano: 24.06.2009 07:24:51 w Pomocy!!!!
nineczka17 napisał(a):

swibek napisał(a):

helatko napisał(a):

udało się komuś wygrać na proszkach nowej generacji sms? prosze o jakąs poradę emotka

sms?? emotka emotka

mnie nie ciezko jakos i dalam sobie spokoj emotka

czegoś tu nie kumam? ale to nie jest konk smsowy chyba?? chyba, że ja o czymś nie wiem.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2452984 Napisano: 23.06.2009 09:07:02 w Pomocy!!!!
helatko napisał(a):

sms?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2452514 Napisano: 23.06.2009 07:36:12 w Wkurza mnie...
emotka a mnie jeszcze wkurza.. albo raczej bawi i śmieszy już emotka ten cały ASTOR.. zaczyna się walka paragonów.. ponoć wszyscy uczciwie grali a coś za dużo przypadków braku dowodow zakupu.. emotka i teraz znowu bałagan się zrobi, będzie płacz, lament, telefony, maile i wieszanie psów na organizatorze.. hehee emotka kto nie ma paragonu, nie dostanie nagrody więc już jeden minus (niewielki % zdobędzie ten papierek), bo kto ma paragon a nie ma nagrody, może tej nagrody nie dostać.. ale istnieje szansa na listę rezerwową.. emotka trzymam kciuki!! i gratuluję tym co uczciwie kupili, grali, walczyli do końca i zasłużenie wygrali!! oby więcej kłopotów nie było przez ten bałagan!! emotka ja tam nie mam ani paragonu, ani nagrody, za to mam święty spokój!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2452356 Napisano: 23.06.2009 06:37:03 w Wkurza mnie...
aniaaaa napisał(a):

pooooooooooooogoda!!! juz nie pamiętam jak słońce wygląda!!! ciągle burze i deszcz!!! emotka

emotka emotka emotka emotka mniej więcej wygląda tak.. ale jak jest na żywo to jest piękniejsze, daje więcej radości i ciepła.. emotka ale cholerka nie ma go!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2452340 Napisano: 23.06.2009 06:31:36 w Wkurza mnie...
emotka ..ja wszystkich kocham!! ..ale gdzie do licha jest moja siekierka!?!? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2452249 Napisano: 23.06.2009 05:52:40 w Połączenia nieodebrane
swibek napisał(a):

dziś z zastrzeżonego dzwonią i wciskają kit o funduszu emerytalnym!! emotka

właśnie przed chwilą dwa razy dzwonili, pierwszego nie odebrałam, a przy drugim mnie pani opieprza, że się dodzwonić nie może do mnie! emotka podziękowałam za rozmowę po raz n-ty!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2452166 Napisano: 23.06.2009 05:12:48 w Połączenia nieodebrane
dziś z zastrzeżonego dzwonią i wciskają kit o funduszu emerytalnym!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2450884 Napisano: 23.06.2009 08:34:51 w Poczta kradnie
ziolko napisał(a):

swibek napisał(a):

ziolko napisał(a):

KOLEJNA LICYTACJA
http://www.poczta...oluszkach_13987.html

emotka no co za.. emotka emotka emotka

co tam się denerwujesz??

emotka gupia poczta!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2450748 Napisano: 23.06.2009 07:32:06 w Poczta kradnie
ziolko napisał(a):

KOLEJNA LICYTACJA
http://www.poczta...oluszkach_13987.html

emotka no co za.. emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2450746 Napisano: 23.06.2009 07:30:33 w Pomocy!!!!
michajdlys napisał(a):

magnus napisał(a):

michajdlys napisał(a):

magnus napisał(a):

na jaki numer dzwini się o proszki ?

a z jakiego konka?

radiowego emotka

...a które radio?

wczoraj coś ćwierkali, że to Zetka.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2446656 Napisano: 21.06.2009 06:52:34 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka ślimak obgryzł mojego kwiatka!! emotka kopnęłam go w d**ę i poleciał do sąsiada!! emotka i niech nie próbuje wracać!!

Sąsiad zrobi to samo emotka

emotka sąsiad ma wszystko głęboko w zadku.. a sąsiadka nie ma na tyle siły, żeby go do mniw wykopać.. w ostateczności jak już przyleci to mu zafunduję kolejny lot w inną stronę!! emotka bo zeżera mi roślinki!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2446535 Napisano: 20.06.2009 08:54:44 w Pomocy!!!!
sandrulcia napisał(a):

dzięki za odpowiedzi ale niestety nic nie zadziałało emotka robilam przez kabelek i otwierałam przez Moj komputer ale nie dało sie a czytnika kart niestety nie mam emotka jutro przejde się do salonu moze coś poradzą.

a czy przez kabelek wogole coś wgrywałaś do komórki? czy tylko z komórki mogłaś ściągać? no chyba pozostanie Ci tylko pomoc fachowca.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2446223 Napisano: 20.06.2009 04:34:02 w Pomocy!!!!
sandrulcia napisał(a):

słownik jest na pewno w odpowiednim formacie bo jego wersja pol-ang działała na komórce, sprobowałam tak zrobic jak napisałas/es ale teraz sie pojawia ze urzadzenie nie podłaczone emotka a na pewno jest dobrzre podłączone. chyba cos nie tak mam z telefonem ( Nokia 6500slide) emotka

ale podłącz się kabelkiem i karte odszukaj w MOJ KOMPUTER, tam bedzie model Twojego fona i w nim folder PAMIEC TELEFONU i drugi KARTA PAMIECI.. otwórz karte i tak kopiuj i wklejaj z folderu do folderu, nie ma potrzeby uzywania PC Suite i kopiowania do folderu w tym programie. Chyba, ze masz czytnik kart to możesz też włożyć karte do czytnika i na nią kopiować bezpośrednio (przeciągać) emotka próbuj dalej!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2446160 Napisano: 20.06.2009 03:43:39 w Pomocy!!!!
sandrulcia napisał(a):

no jak otwieram Nokia PC Suite program do instalowania to wyswietla się pamiec telefonu, zmieniam niby na pamiec karty ale jak klikam na instaluj to znowu automatycznie przełącza na pamieć telefonu i nie wiem jak to zmienic zeby by,ło dobrze emotka

masz kabelek? a wogole to czy ten slownik jest w odpowiednim formacie? jesli tak to spróbuj go poprostu przeciagnac na karte.. opcja kopiuj wklej.. podlacz telefon kabelkiem, kopiuj z kompa i wklej do folderu jakiegos na karte albo bezposrednio na karte.. tylko teraz pytanie czy to dobry format i czy otworzy.. sprawdzisz.. bo czasem Nokia woła o certyfikaty.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2446059 Napisano: 20.06.2009 02:14:16 w Wkurza mnie...
emotka ślimak obgryzł mojego kwiatka!! emotka kopnęłam go w d**ę i poleciał do sąsiada!! emotka i niech nie próbuje wracać!! Wyświetl w wątku >>
0 0