Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
była mała awaria na serwerze.. Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I edycja się skończyła, II będzie niebawem.. konk trwał przez tydzień, od godz. 9 do 14 i pierwsze 3 osoby po każdej pełnej godzinie miały szanse wygrać.. informować mieli do 7 dni roboczych.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak się rejestorwałaś i wyskoczył formularz to jak byk pisało.. o długopisie i breloczku.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie czytaj.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaaahaaaaaa.. a to mi się pomylało.. bo ja myślałam o tym radiowym.. pseplasam.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czegoś tu nie kumam? ale to nie jest konk smsowy chyba?? chyba, że ja o czymś nie wiem.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sms?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mniej więcej wygląda tak.. ale jak jest na żywo to jest piękniejsze, daje więcej radości i ciepła.. ale cholerka nie ma go!!!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie przed chwilą dwa razy dzwonili, pierwszego nie odebrałam, a przy drugim mnie pani opieprza, że się dodzwonić nie może do mnie! podziękowałam za rozmowę po raz n-ty!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gupia poczta!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no co za.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj coś ćwierkali, że to Zetka.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sąsiad ma wszystko głęboko w zadku.. a sąsiadka nie ma na tyle siły, żeby go do mniw wykopać.. w ostateczności jak już przyleci to mu zafunduję kolejny lot w inną stronę!! bo zeżera mi roślinki!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy przez kabelek wogole coś wgrywałaś do komórki? czy tylko z komórki mogłaś ściągać? no chyba pozostanie Ci tylko pomoc fachowca.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale podłącz się kabelkiem i karte odszukaj w MOJ KOMPUTER, tam bedzie model Twojego fona i w nim folder PAMIEC TELEFONU i drugi KARTA PAMIECI.. otwórz karte i tak kopiuj i wklejaj z folderu do folderu, nie ma potrzeby uzywania PC Suite i kopiowania do folderu w tym programie. Chyba, ze masz czytnik kart to możesz też włożyć karte do czytnika i na nią kopiować bezpośrednio (przeciągać) próbuj dalej!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz kabelek? a wogole to czy ten slownik jest w odpowiednim formacie? jesli tak to spróbuj go poprostu przeciagnac na karte.. opcja kopiuj wklej.. podlacz telefon kabelkiem, kopiuj z kompa i wklej do folderu jakiegos na karte albo bezposrednio na karte.. tylko teraz pytanie czy to dobry format i czy otworzy.. sprawdzisz.. bo czasem Nokia woła o certyfikaty.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane