Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2472438 Napisano: 02.07.2009 10:46:43 w Pomocy!!!!
samantha22 napisał(a):

swibek napisał(a):

samantha22 napisał(a):

właśnie priorytet i byłam w lekkim szoku, że babka mi z @ wyskakuje, że do niej nic nie doszło emotka

to jakie jej potwierdzenie wysłałaś?? emotka czego? priorytet potwierdzenia nie ma.. emotka może mylisz priorytet z poleconym??

ja nie ma, jak jest emotka
taka karteczka jak na polecony tylko z pieczątką priorytet

a to nie wiedziałam, myślałam, ze priorytet to naklejka albo pieczątka na kopercie plus dodatkowa opłata.. potwierdzenia to były przy poleconym i potwierdzeniu odbioru.. aż się kopyrtnę na pocztę z ciekawości sprawdzić.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2472417 Napisano: 02.07.2009 10:39:22 w Pomocy!!!!
samantha22 napisał(a):

właśnie priorytet i byłam w lekkim szoku, że babka mi z @ wyskakuje, że do niej nic nie doszło emotka

to jakie jej potwierdzenie wysłałaś?? emotka czego? priorytet potwierdzenia nie ma.. emotka może mylisz priorytet z poleconym?? Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2472402 Napisano: 02.07.2009 10:35:10 w Pomocy!!!!
samantha22 napisał(a):

dzięki emotka

też mam nadzieję, że jednak dojdzie, wysłałam babce potwierdzenie wysłania, to może znajdzie w swoich papierzyskach ten list

już sobie zrobiłam miejsce na nową wieże, a jej ani widu ani słychu i tak czekam na nią jak głupek emotka emotka

a to był polecony priorytet?? masz dowód nadania?? czy sam priorytet? bo jak polecony to spokojnie 7 dni.. tak, ze na dniach powinien być u nich.. emotka zadzwoń jutro i się dowiedz czy doszło.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2472370 Napisano: 02.07.2009 10:28:28 w Pomocy!!!!
samantha22 napisał(a):

a reklamacje się składa po 14 dniach roboczych, czy ogólnie po 14?
jak wysłałam 25 to kiedy mam składać? emotka

teoretycznie powinny byc to dni robocze.. ale w soboty też pracują.. koło 8-9 możesz ich straszyć.. a póki co to myślę, ze list dojdzie dziś góra jutro.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2472246 Napisano: 02.07.2009 09:50:26 w Pomocy!!!!
katia305 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

samantha22 napisał(a):

do ilu dni powienien dojść list priorytetowy?
i po jakim czasie można składać reklamację na poczcie? emotka

jezeli np poslesz dzis przed godz 15 powinnie juz jutro byc u adresata jezeli dzis po 15 to pojutrze ale to sa regułki jakie slysze w okienku a w rzeczywistosci roznie bywa emotka przeciez to nasz Poczta Polska emotka

to chyba tez zalezy czy to jest polecony czy nie.... tak mi sie wydaje emotka

polecony priorytet idzie 1 dzień.. sam priorytet do 3 dni.. może być na drugi dzień jeśłi jest blisko i jeśli jest nadany do 10.00.. emotka nie chce się paniom segregować i wszystko idzie do jednego worka, na drugi dzień dopiero rozdzialają.. emotka emotka tez kiedyś miałam ten problem, dlatego teraz przy okienku każe zawsze odrazu włożyć do priorytetów a nie wrzucać do skrzynki.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2472196 Napisano: 02.07.2009 09:32:55 w Pomocy!!!!
samantha22 napisał(a):

do ilu dni powienien dojść list priorytetowy?
i po jakim czasie można składać reklamację na poczcie? emotka

priorytet teoretycznie powienin byc do 3 dni.. znając nasz ustrój może być do tygodnia, ale jak go nie ma powyżej 7 dni to nic tylko zabić!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2471994 Napisano: 02.07.2009 08:31:05 w GRATISY
gosiaskw napisał(a):

hej, mam pytanko, jestem tu nowa i tak włąśnie wzięłam udział w paru konkursach i nic nie wygrałam jeszcze, jak Wy to robicie e macie tyle nagród? proszę o jakieś linki na sprawdzone strony albo coś w tym rodzaju emotka pozdrawiam

grać, grać i jeszcze raz grać! cierpliwości!! emotka i powodzenia!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2467647 Napisano: 30.06.2009 11:06:24 w Wkurza mnie...
matejank napisał(a):

Żegnajcie konkursy z plus.pl...
Dziękujemy wszystkim, którzy nas regularnie odwiedzali. Serwis Konkursy dnia 30/06/2009 zostaje zamknięty. emotka emotka emotka

emotka a co to??? wakacje mają? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2467632 Napisano: 30.06.2009 11:03:16 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

a ja mam problem,bo nie mogę otwierać pw emotka

bo pewnie obok otwiera się ukryta reklama.. i blokuje.. emotka ja tam wszystko mogę.. mnie się reklamy boją!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2467510 Napisano: 30.06.2009 10:28:33 w Wkurza mnie...
samantha22 napisał(a):

swibek napisał(a):

sambolera napisał(a):

potworka napisał(a):

sambolera napisał(a):

potworka napisał(a):

a mnie wkurza konkurs nivea mezczyzna marzen...ludzie z okolic 25 miejsca maja 60tys. glosow... emotka pod koniec to beda miec milion chyba...szkoda tylko, ze odbieraja frajde i zabawe innym ludziom.... emotka

ale przeciez na miss pieknych nog ostatecznie zdecydowalo jury wiec nie ma sie co przejmowac. moze oni zweryfikuje glosy falszywe

hmmm...ale tu faceci tacy sami wiec jury nie bedzie...moze zweryfikuja... emotka

ale przeciez maja informatyka ktory rozpozna nieuczciwe glosy

dziwić się skąd mają tyle głosów.. heee zakładają fikcyjne konta na naszej klasie, podszywające się pod uczelnie, instytucje i urzędy i spamują tymi linkami na PW.. emotka jak ktoś odbiera wiadomość od takiej instytucji to ciekaw zagląda do środka!!

emotka niech nikt nie próbuje do mnie więcej wysyłać takiego SPAMU!! nie zagłosowałam i nie zagłosuję!!! emotka emotka

też takie cudo właśnie dostałam na nk emotka

i to konto założył zapewne ktoś z klasy e-konkursowiczów.. bo ciekawe, że tak przypadkowo wysyła do osób z forum.. a skoro nie mam go w znajomych a ta osoba ma dostęp do osób z e-konków co są na naszej klasie to SPAMUJE!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2467285 Napisano: 30.06.2009 09:14:46 w Wkurza mnie...
sambolera napisał(a):

potworka napisał(a):

sambolera napisał(a):

potworka napisał(a):

a mnie wkurza konkurs nivea mezczyzna marzen...ludzie z okolic 25 miejsca maja 60tys. glosow... emotka pod koniec to beda miec milion chyba...szkoda tylko, ze odbieraja frajde i zabawe innym ludziom.... emotka

ale przeciez na miss pieknych nog ostatecznie zdecydowalo jury wiec nie ma sie co przejmowac. moze oni zweryfikuje glosy falszywe

hmmm...ale tu faceci tacy sami wiec jury nie bedzie...moze zweryfikuja... emotka

ale przeciez maja informatyka ktory rozpozna nieuczciwe glosy

dziwić się skąd mają tyle głosów.. heee zakładają fikcyjne konta na naszej klasie, podszywające się pod uczelnie, instytucje i urzędy i spamują tymi linkami na PW.. emotka jak ktoś odbiera wiadomość od takiej instytucji to ciekaw zagląda do środka!!

emotka niech nikt nie próbuje do mnie więcej wysyłać takiego SPAMU!! nie zagłosowałam i nie zagłosuję!!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2466646 Napisano: 29.06.2009 09:12:49 w GRATISY
dorota19791 napisał(a):

http://mojaowiecz...97d9b1d/#/mojestadko
owieczka i dlugopis

powinnaś podać linka do strony głównej LAMBI i powiedzieć, że za rejestrację jest breloczek.. a nie podawać reflinka.. emotka nieładnie tak nabijać.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2464482 Napisano: 28.06.2009 09:54:35 w Pomocy!!!!
kalisto1986 napisał(a):

jeszcz raz wszystkim pieknie dziekuje nie spodziewalam sie az takiego oddzewu emotka emotka emotka emotka emotka emotka

baranki łagodne to i atmosferka milsza.. jakoś podświadomie obudziły się uczucia ludzkie.. emotka

a mnie na owieczkach gonią!!! emotka nie dam się!!!! emotka

help.. heeelp.. heeeelp!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2464440 Napisano: 28.06.2009 09:28:16 w Pomocy!!!!
kalisto1986 napisał(a):

dziekuje wam pieknie emotka emotka emotka

110 głosów
186 głosów
129 głosów

emotka trochę trwało nim sobie przypomniałam jakie mam hasło!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2462744 Napisano: 27.06.2009 09:24:05 w Wkurza mnie...
ignam napisał(a):

koza18 napisał(a):

a mnie wkurza to ze w Krakowie nie ma Piotra i Pawła emotka

Jak to nie ma! Przy Grodzkiej jest. Piękny barokowy kościół. Ten z figurami. emotka

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2462690 Napisano: 27.06.2009 08:59:21 w Wkurza mnie...
alaalex40 napisał(a):

koza18 napisał(a):

a mnie wkurza to ze w Krakowie nie ma Piotra i Pawła emotka

w Łodzi tez nie ma emotka

ale w Łodzi będzie.. bo planują.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2461809 Napisano: 27.06.2009 09:45:54 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

POMOCY!!! W jaki sposób zmniejszyć rozmiar filmu nagranego aparatem cyfrowym. Mam 08 MB a potrzeba 0,2 MB czy jakoś tak!
Prosze o pomoc!

windows movie maker, windows media encoder, total video converter i inne programy do obróbki video.. emotka możesz zmienić format video i wtedy też zmniejszy się pojemność.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2460718 Napisano: 26.06.2009 06:13:05 w Pomocy!!!!
helatko napisał(a):

helatko napisał(a):

kto wie jak najszybciej i najprościej jak dla blondynki skócić film do mniejszego rozmiaru?
emotka

taki nakręcony aparatem

są programy do edycji filmów.. można zmniejszyć rozmiar i czasem popsuć jakość i można zmienić format.. np z mpg na avi mądź mp4.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2459027 Napisano: 26.06.2009 07:23:58 w Żegnamy zmarłych
Śmierć tych, którzy tworzą dzieła nieśmiertelne, zawsze jest przedwczesna..

(*) (*) (*) emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#2458741 Napisano: 25.06.2009 10:22:06 w Żegnamy zmarłych
aka napisał(a):

Michal Jackson nie żyje

http://wiadomosci...nie_akcji_serca.html

emotka a czy to jest napewno potwierdzone?? czy tylko portal plotek tak podaje?? emotka ech.. czytałam, że jest w śpiączce.. Wyświetl w wątku >>
[*] 0