Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2489331 Napisano: 10.07.2009 01:07:48 w Wkurza mnie...
dobre te scenki z avatarami.. emotka ale drugiego takiego słonia z wielką d**ą to nie ma.. emotka emotka emotka czy powinnam się wkurzać o to?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2489328 Napisano: 10.07.2009 01:05:10 w Pomocy!!!!
zawodowiec25 napisał(a):

beatris23 napisał(a):

Jak to jest ze Stretcomem?Te paczki co przychodzą trzeba opłacac czy to darmowe?To są próbki czy całe produkty?I co dalej???Mam im pisac co mysle???

eeeee oddawaj mojego avatara!!

emotka oj dobree!! emotka bliźniaki na forum!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2487769 Napisano: 09.07.2009 06:21:00 w STOPIEŃ ZAANGAŻOWANIA
sydariameki napisał(a):

w moim przypadku:
1-aaa zagram sobie choć i tak nie wygram
3-wysyłam 1 zgłoszenie, zapominam o konkursie i czasami coś wpadnie
5-w topie Teraz... zawsze zapisuję siebie i mamę jak jest akcja -dla 100,200itp pierwszych osób (wyjątek Uclub:P )
6-trafia mnie szlak jak nie ma wyników emotka

emotka jakbym widziała siebie!! emotka i jeszcze do tego bym dodała: trafia mnie jeszcze bardziej jak są wyniki, wygram coś a nagród nie widać miesiącami.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2487746 Napisano: 09.07.2009 06:08:39 w STOPIEŃ ZAANGAŻOWANIA
marqina napisał(a):

dopiero zaczęłam zabawę z e-konkursy.info;] Także się nie czepiaj heheh;D Zawsze trafiałam na konkursy przypadkiem, np. kupiłam grę i tam było, że jeśli kupię 3 gry i wyślę hasło/odpowiedź to biorę udział w konku i tak 3 razy wygrałam;D

ja się nie czepiam tylko pytam.. emotka a jesteś tu ponad pół roku.. emotka i coś mało aktywna na forum.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2487713 Napisano: 09.07.2009 05:48:47 w STOPIEŃ ZAANGAŻOWANIA
marqina napisał(a):

Jak dla mnie 5;) szukam konkursów, ale raczej z pytaniami otwartymi, bo w zamkniętych niestety nic nigdy nie wygrałam;] A tak to wygrałam parę rzeczy, nawet wyjazd do Monachium z Kubicą heheh;D Rodzinka mówi, że mam szczęście, a ja poprostu biorę udział:D

emotka a ile konków dodałaś już do bazy?? Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2485957 Napisano: 09.07.2009 06:39:38 w GRATISY
magdus963 napisał(a):

Witam emotka
Czy wy wszystkie te gadżety dostajecie zawsze za darmo czy zdarzyło się wam kiedyś tak że musiałyście coś zapłacić?
I skąd bierzecie namiar na strony? Czy mogłabym prosić o jakieś linki do stron z których jest szansa że dostane jakieś ciekawe gratisy?? Z góry bardzo dziękuje emotka
W zamian mogę się np. rejestrować na jakiś waszych stronach

witaj.. poczytaj pierwsze 10 stron tego tematu.. wystarczy tylko 10.. a w szczególności pierwszy post napiany przez asiam.. tam się dowiesz gdzie i jak słać.. niektórzy zajmują się gratisami już ponad 2 lata i z dnia na dzień nabierają wprawy.. i tym większa satysfakcja dla Ciebie jak sama wygooglasz jakąś firmę i napiszesz ładną prośbę o gadżety.. poza tym możesz zawsze wejść w dział: nagrody gwarantowane i na początek coś tam poszukać.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2484251 Napisano: 08.07.2009 12:26:16 w GRATISY
kurpianka napisał(a):

Też fajne i nie spotykane,trzeba kiedys karton wyciagnąc i poprzeglądac je..Znajomy ma smyczke fajną od gadzetów dla dorosłych-kobitki w stroju kapielowym a po odwróceniu jej na drugą strone płyn z tych strojów sie kurczy i są nagie..hehe..Więc niektóre firmy maja naprawde pomysły na smycze emotka

suupppeerr!! emotka świetna musi być!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2484189 Napisano: 08.07.2009 11:58:03 w GRATISY
kurpianka napisał(a):

Najbardziej spodobała mi się smycz jak warkocz zapleciony,trójwymiarowa z bajkami i fajna w postaci suwaka i bicza emotka

suwaka i warkocza mam.. emotka
a z bajkami to nie widziałam!! emotka musi być fajna!! emotka
z ciekawych to mam taką jakby wypełnioną płynem i sztuczne rybeczki w środku.. taka jakby dmuchana.. emotka i taką w stylu łańcuszka, gdzie połączone są ogniwa różnych owocków.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2484154 Napisano: 08.07.2009 11:47:35 w GRATISY
kurpianka napisał(a):

Pewniaki?Dużo tu osób piszę o pewniakach-wymiana i ta firma odpisuję,że ze względu na duzo ilosc emaili gadzety się wyczerpały.Alax-prawda emotka Swibek-fajne są smycze,niektóre sa tak niespotykane,ze szok emotka

ja też trafiłam na kilka bardzo oryginalnych wersji i kilka kolekcjonerskich.. emotka korci mnie, żeby znowu zacząc zbierać.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2484151 Napisano: 08.07.2009 11:45:16 w PODZIĘKOWANIA
emotka bardzo ale to bardzo chciałabym podziękować wszystkim dobrym duszyczkom za pomoc w konku z owieczkami!!! emotka jesteście wspaniali.. nie sposób wymienić tu wszystkich, bo było Was naprawdę wielu!! były to osoby dobrze mi znane, forumowi przyjaciele.. ale i też zupełnie nowe osóbki, często świezo zarejestrowane!! dziękuję!! emotka nie wygrałam maskotki, o którą walczyłam ale dzięki Wam wyszłam wyżej i wygrałam piórnik!! Nie myślałam wogóle, że będzie wygrana!! jeszcze gram do końca tego tygodnia, jak to mówią do trzech razy sztuka i na 3 etapie kończę grę.. i tym samym jeszcze raz bardzo dziękuję za wsparcie i pomoc!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2484134 Napisano: 08.07.2009 11:39:52 w GRATISY
kurpianka napisał(a):

Ja?Myslę,że do smyczy a nie zbieram choć niektóre są naprawdę ładne.Gdzie nie napisze to zawsze smycz albo 2 sa dodawane do paczki i takim sposobem mam juz ich około 300 i o dziwo żadna podwójna mi sie nie trafiła. emotka

a ja smyczki zbieram.. w gratisy bawiłam się 2 lata temu.. wtedy dużo przysłali.. emotka potem zbierałam na róznych imprezach.. też się nie powtórzyły.. mam ich już ok 1300.. emotka i może wrócę do zasilania kolekcji.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2481582 Napisano: 07.07.2009 12:11:34 w Połączenia nieodebrane
kajeczka napisał(a):

swibek napisał(a):

ziolko napisał(a):

luiza napisał(a):

Dzisiejsze trzecie połaczenie z zastrzeżonego udało mi się odebrać. To była jakaś szwajcarska firma, które chciała zareklamować bieliznę damską...

miriale?

hihii.. i naciągają na stringi za jedyne 10 zł.. emotka emotka

kiedyś jakaś firma slipami męskimi prześladowała ludzi,a teraz stringi emotka

slipy jeszcze można wykorzystać.. emotka np. podłogę nimi umyć.. emotka a na co mi jakies badziewne chińsko-szwajcarskie sznurki?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2481564 Napisano: 07.07.2009 12:02:59 w Połączenia nieodebrane
ziolko napisał(a):

luiza napisał(a):

Dzisiejsze trzecie połaczenie z zastrzeżonego udało mi się odebrać. To była jakaś szwajcarska firma, które chciała zareklamować bieliznę damską...

miriale?

hihii.. i naciągają na stringi za jedyne 10 zł.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2480153 Napisano: 06.07.2009 07:05:04 w Wkurza mnie...
beataa81 napisał(a):

wkurza mnie mój stary-w domyśle mąż...jak bym miała na drugie imieę -Wędka to by napewno na mnie czulej patrzał emotka emotka

emotka o boshee!! rozwaliłaś mnie!! mów mi robaczku, dżdżowniczko.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2480022 Napisano: 06.07.2009 05:40:17 w Pomocy!!!!
taaga20 napisał(a):

jomico napisał(a):

taaga20 napisał(a):

POMOCY Pozamienialy mi sie literki z i y ... co mam nasisnac zebz wrocilo do normy, nie chce kompa od nowa odpalac, wiem ze jest jakas kombinacja klawiszy emotka

na dole w pasku - prawy dolny rog - klawiatura

już ktos mi pomogl prawy alt i shift emotka

chyba jednak ctrl + shift emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2477369 Napisano: 05.07.2009 12:14:51 w Pomocy!!!!
konqrs napisał(a):

wie ktoś moze czy w loterii Kasi mogą być kostki na dwóch osobnych paragonach? myslalem ze wystarczy jedna i kupiłem 1 hehe

2 kostki na jednym paragonie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2473744 Napisano: 02.07.2009 08:43:15 w Pomocy!!!!
didix napisał(a):

witajcie. mam problem z zadaniem 8 w suspectum (pytanie o ulice Darwina) czy ktos moze mi pomóc??

gladki8 napisał(a):

Cześć, nie wiem jak mam wpisać do suspectum nazwę drogi prowadzącej do Lwowa. Wiem że jest to E40 ale nijak wpisywane nie działa. Kurde czy to błąd czy co... Pomóżcie !!! emotka emotka emotka

emotka już gdzieś to było wałkowane na forum.. może w POMOCY, może w SZUKAM a może w WC.. przekopać kilka stron i znajdziecie odpowiedź.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2473736 Napisano: 02.07.2009 08:40:23 w Pomocy!!!!
hehee.. emotka jak ktoś potrzebuje pomocy to zawsze się ujawni.. a tak to dobrze być podglądaczem.. ale przychodzi taki moment, że trza się zarejstrować i napisać tego pierwszego posta.. zazwyczaj z prośbą o pomoc.. emotka emotka i wtedy wołamy głośno: heeelpp emotka heeelp emotka !! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2473435 Napisano: 02.07.2009 06:36:03 w Wkurza mnie...
emotka emotka emotka no moja wina bom se nie popatrzyła na wydruk.. kupowałam zasilenie z terminala do oranga i samych swoich.. i zamiast do samych swoich pani mi dała Telegrosika.. emotka teraz chciałam konto załadować i patrzę, że to nie to.. chce ktoś wymienić? za 10 zł to jest karta Telegrosik.. może ktos korzysta z takiej.. mnie się nie przyda napewno.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2473306 Napisano: 02.07.2009 05:47:28 w GRATISY
leilani napisał(a):

sweetheart napisał(a):

Ja mam takie pytanko jak sobie zamówić ten breloczek i długopisik z Lambi? Wiem, że trzeba założyć konto, ale ja je mam i naprawde nie wiem co dalej? Prosze pomóżcie;-) emotka

To wszystko - dostajesz je za sama rejestrację (nie wiem tylko czy w przypadku usunięcia konta jak u mnie, też emotka )

trza potwierdzić link w mailu po rejestracji, założyć stadko czyli nadać 3 imiona owieczek, zalogować się tam i chociaż dać im koniczynkę.. po zalogowaniu wyskoczy formularz z danymi na breloczek.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0