Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj dobree!! bliźniaki na forum!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakbym widziała siebie!! i jeszcze do tego bym dodała: trafia mnie jeszcze bardziej jak są wyniki, wygram coś a nagród nie widać miesiącami.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja się nie czepiam tylko pytam.. a jesteś tu ponad pół roku.. i coś mało aktywna na forum.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ile konków dodałaś już do bazy?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
witaj.. poczytaj pierwsze 10 stron tego tematu.. wystarczy tylko 10.. a w szczególności pierwszy post napiany przez asiam.. tam się dowiesz gdzie i jak słać.. niektórzy zajmują się gratisami już ponad 2 lata i z dnia na dzień nabierają wprawy.. i tym większa satysfakcja dla Ciebie jak sama wygooglasz jakąś firmę i napiszesz ładną prośbę o gadżety.. poza tym możesz zawsze wejść w dział: nagrody gwarantowane i na początek coś tam poszukać.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
suupppeerr!! świetna musi być!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
suwaka i warkocza mam..
a z bajkami to nie widziałam!! musi być fajna!!
z ciekawych to mam taką jakby wypełnioną płynem i sztuczne rybeczki w środku.. taka jakby dmuchana.. i taką w stylu łańcuszka, gdzie połączone są ogniwa różnych owocków.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też trafiłam na kilka bardzo oryginalnych wersji i kilka kolekcjonerskich.. korci mnie, żeby znowu zacząc zbierać.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja smyczki zbieram.. w gratisy bawiłam się 2 lata temu.. wtedy dużo przysłali.. potem zbierałam na róznych imprezach.. też się nie powtórzyły.. mam ich już ok 1300.. i może wrócę do zasilania kolekcji.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slipy jeszcze można wykorzystać.. np. podłogę nimi umyć.. a na co mi jakies badziewne chińsko-szwajcarskie sznurki?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hihii.. i naciągają na stringi za jedyne 10 zł.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o boshee!! rozwaliłaś mnie!! mów mi robaczku, dżdżowniczko.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba jednak ctrl + shift Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 kostki na jednym paragonie.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już gdzieś to było wałkowane na forum.. może w POMOCY, może w SZUKAM a może w WC.. przekopać kilka stron i znajdziecie odpowiedź.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trza potwierdzić link w mailu po rejestracji, założyć stadko czyli nadać 3 imiona owieczek, zalogować się tam i chociaż dać im koniczynkę.. po zalogowaniu wyskoczy formularz z danymi na breloczek.. Wyświetl w wątku >>