Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2499644 Napisano: 16.07.2009 09:17:12 w Pomocy!!!!
annb napisał(a):

wcale,że nie trza znaleźć złoty środek i czasu starczy na wszystko emotka

taaa kochana.. taaa.. jakby Ci przyszło pracować po 8, 10 abo 12 godzin, do tego mieć rodzinę, dzieci, dom na głowie to by i złoty środek znikał z pola widzenia.. marzyłabyś o bezludnej wyspie.. emotka można pogodzić wszystko, owszem.. ale nie jesteś w stanie zrobić wszystkiego.. to tylko złudzenie.. zawsze coś zaniedbasz, zapomnisz albo nie zdążysz na czas.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2499521 Napisano: 16.07.2009 08:40:07 w Paragony
wasc49 napisał(a):

potrzebuję paragonów do konkursu Wakacyjne zakupy z Cappy i Kroplą Beskidu, może ktoś się wybiera do sklepu Carrefour będzie miał napoje gratis, ponieważ ja mam b.daleko do sklepu, wiadomość na pw

PW.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2499519 Napisano: 16.07.2009 08:39:46 w Pomocy!!!!
annb napisał(a):

aa to ja nie wiem już co Wam doradzić emotka
Trza uważnie słuchać radia/czytać gazety czy śledzić ulubione stronki,ale też trza mieć czas emotka emotka

no własnie.. emotka dlatego jedni szukają a inni wygrywają.. emotka emotka ci co szukają nie maja czasu grać a drudzy nie muszą szukać to tylko grają.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2499488 Napisano: 16.07.2009 08:28:35 w Pomocy!!!!
annb napisał(a):

tak dobrze to nie ma,ale jak sie wie,gdzie sie zapisać na newsletter to konki same przychodzą na maila emotka

mam to samo.. ale co z tego, że mam skrzynkę zatkaną mailami z konkami jak je za późno odczytuję.. są ludki co czytają na bieżąco i dodają do bazy, ja jak wracam po pracy wieczorem to już za późno na cokolwiek.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2496424 Napisano: 15.07.2009 07:18:26 w GRATISY
swibek napisał(a):

zuczeslaw napisał(a):

Mógłby może ktoś pokazać takiego przykładowego maila jakiego się wysyła do tych firm?

emotka

dzień dobry..
witam..
proszę..
dziękuję..
pozdrawiam..

to podstawowe zwroty.. emotka a co i jak napiszesz między tym to już od Ciebie zależy! Nie ma regułki a Twoja twórczość może zostać doceniona i wtedy dostaniesz to czego np. inni nie dostali.. więc się postaraj.. emotka

aaa i tak wogóle to witaj na forum zuczeslaw emotka nawet się nie przywitałeś/aś.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2496418 Napisano: 15.07.2009 07:15:13 w GRATISY
zuczeslaw napisał(a):

Mógłby może ktoś pokazać takiego przykładowego maila jakiego się wysyła do tych firm?

emotka

dzień dobry..
witam..
proszę..
dziękuję..
pozdrawiam..

to podstawowe zwroty.. emotka a co i jak napiszesz między tym to już od Ciebie zależy! Nie ma regułki a Twoja twórczość może zostać doceniona i wtedy dostaniesz to czego np. inni nie dostali.. więc się postaraj.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2496047 Napisano: 14.07.2009 08:03:58 w Pomocy!!!!
xnataliax napisał(a):

może to głupie pytanie, ale jak szukać nowych konkursów? wszystkie które znajduje raczej są w bazie... wpisuje w googlach ale raczej nic konkretnego nie znajduje, sprawdzam w bardziej popularnych serwisach, ale juz tutaj są emotka

kopać w googlach.. na mniej popularnych stronakch.. wpisywać pewne słowa kluczowe kojarzace się z konkursami, np: nagroda, wygraj, konkurs.. itp.. codziennie mogą gdzieś wstawić jakis konk i akurat trafisz na niego.. szukaj też na stronkach lokalnych różnych miast, województw.. i wtedy dodawaj do konków lokalnych.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2494632 Napisano: 14.07.2009 08:31:50 w Paragony
Jadzia!!!! emotka a co Ty tak podskakujesz?? szukasz paragonów? to szukaj!! a nie czepiaj się kto i kiedy wiedział o konkursie.. kto miał wiedzieć i komu powiedzieć to to zrobił.. owszem, dużo osób wiedziało od maja ale Tobie to nie robi różnicy bo przecież Cię na forum w maju nie było?? bo jesteś tu dopiero od kilku dni.. emotka emotka emotka więc jak to jest?? byłaś pod innym nickiem i czaiłaś się?? a może też wiedziałaś pazero jedna? emotka i Ty pary z gęby nie puściłaś?? hehehe... każdy sobie rzepkę skrobie.. i Tobie nic do tego..

pozdrawiam wszystkich właścicieli paragonów!! emotka tak trzymać i trzymać je na listy rezerwowe!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2494616 Napisano: 14.07.2009 08:25:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
grusia napisał(a):

A kto powiedzial ze musza wygrac jakies wymyslne emotka Piekno tkwi w prostocie emotka

emotka oj popieram!! takie domowe i zwyczajne!! emotka

karolkas napisał(a):

thimka napisał(a):

Zobaczcie jakie ciasta wygrały w Kasi , zwyczajne kruche i murzynek , nie ma co się wysilać w Kasiowych konkursach.

podnoszę bunt, akurat to ja wygrałam, z czego sie bardzo cieszę emotka napracowalam się z synkiem, ciasto wcale takie zwykłe nie jest
emotka emotka

Gratulacje!! mniamm.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2491092 Napisano: 11.07.2009 03:00:31 w Pomocy!!!!
is77 napisał(a):

nooo, ale ja chciałam opinię zwykłego widza, a nie mądrą recenzję emotka
cos takiego jak forum na stopklatce, z tym że tam sa 4 czy 5 wypowiedzi, z których jedni chwalą książkę, ale film do bani, a inni piszą że książka do bani a film super...

opini też sporo.. chyba więcej jak recezji.. a recenzja i opinia w wykonaniu internauty to prawie to samo.. emotka oni piszą na jedno kopytko.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2491059 Napisano: 11.07.2009 02:43:21 w Pomocy!!!!
is77 napisał(a):

kto widział Hańbę? potrzebuję opinii o filmie a stopklatka jest dość skąpa emotka
czytałam książkę i jest emotka emotka emotka
a film?

jest w necie troszkę recenzji.. internautów i prasowych.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2489789 Napisano: 10.07.2009 05:22:36 w Paragony
emotka dobreee.. biedna Jadzia.. aż się musiała wysilić i zarejestrować dziś na forum.. nóż na gardle.. emotka emotka ech.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2489676 Napisano: 10.07.2009 04:17:35 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

edycja88 napisał(a):

swibek napisał(a):

agusagus2 napisał(a):

edycja88 napisał(a):

swibek napisał(a):

edycja88 napisał(a):

A mnie wkurza KASIA! emotka
Nie mogę się doczekać SMSa o wygranym robocie! emotka emotka

emotka ja też zerkam na komórkę co chwilę.. a nuż się pojawi 1 wiadomość odebrana.. emotka

Myślałam, że tylko ja jestem takim nerwusem i niedoczekańcem. emotka

raczej się już dziewczęta nie doczekamy, bo w mdw już były informacje od 2 osób o robocikach
emotka

tylko 2.. a 50 jest na tydzień.. emotka jeszcze 48 gdzieś jest.. emotka

Masz rację swibek! emotka 2 osoby jak na całe forum to zdecydownie za mało. emotka
Może zrobili sobie przerwę na kawkę w rozsyłaniu SMSów? emotka
Ja jakby co to i tak czekam na listę rezerwową. emotka emotka

Bo pewnie niektórzy powygrywali po kilka nagród i sie nie przyznają, żeby sobie oszczedzić komentarzy typu : hurtownik, pazera, oszust ( w tym donosicielstwa) itd. Trzeba ich jakoś zachecic zeby wyszli z ukrycia emotka wkurza mnie ze musze sprzatac

emotka nawet jak ktoś wygrał 10 robotow i się nie przyznał to i tak doskonale zdaje sobie sprawę co myślimy o takich osobach.. oczywiste, że gratulujemy i że jest pazerą.. emotka emotka no a kłamstwo ma krótkie nóżki i prędzej czy później wyjdzie na jaw jak zaczną się posty na temat wymiany, sprzedaży czy linki do allegro z wygranymi robotami.. emotka mnie to nie wkurza tylko śmieszy.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2489601 Napisano: 10.07.2009 03:48:19 w Wkurza mnie...
agusagus2 napisał(a):

edycja88 napisał(a):

swibek napisał(a):

edycja88 napisał(a):

emotka ja też zerkam na komórkę co chwilę.. a nuż się pojawi 1 wiadomość odebrana.. emotka

raczej się już dziewczęta nie doczekamy, bo w mdw już były informacje od 2 osób o robocikach
emotka

tylko 2.. a 50 jest na tydzień.. emotka jeszcze 48 gdzieś jest.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2489580 Napisano: 10.07.2009 03:44:16 w Wkurza mnie...
edycja88 napisał(a):

swibek napisał(a):

edycja88 napisał(a):

emotka ja tam się nie denerwuję.. ale jak wezmę siekierkę.. emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2489559 Napisano: 10.07.2009 03:34:49 w Wkurza mnie...
edycja88 napisał(a):

emotka ja też zerkam na komórkę co chwilę.. a nuż się pojawi 1 wiadomość odebrana.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2489542 Napisano: 10.07.2009 03:24:30 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

swibek napisał(a):

agusia222 napisał(a):

wkurza mnie burza... emotka

gdzie?? emotka u mnie narazie słoneczko.. emotka

http://www.gdziejestburza.pl/
:) Tu masz gdzie jest burza:D

emotka dziękuję!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2489484 Napisano: 10.07.2009 02:26:55 w Wkurza mnie...
agusia222 napisał(a):

wkurza mnie burza... emotka

gdzie?? emotka u mnie narazie słoneczko.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2489470 Napisano: 10.07.2009 02:17:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
konwaliowa napisał(a):

nic dzisiaj nie wygrałam, ale się nie przejmuje bo zakupiłam słuchawki w kształcie świnki..
i tak oto w prawego ucha wystaje mi zadek świński, a z lewego ryj. Tak mnie to bawi strasznie.. że nie przejmuję się niepowodzeniem w konkursach. emotka

emotka emotka emotka świetnie musisz wyglądać! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2489420 Napisano: 10.07.2009 01:50:17 w Wkurza mnie...
metoda napisał(a):

zmień avatar na cudzy ( oby nie mójemotka )

emotka a jaki Ty masz teraz?? bo ja patrzę, patrzę i nic nie widzę?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0