Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eciepecie.. ja nie dożyje chyba czasów szczoteczki.. dziś mnie zawał goni od samego rana! no nie wytrzymam już! a jak puszczę to będzie smród! wkurza mnie coś.. i to bardzo.. Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja pastę do zębów używam do du.. jeszcze nie próbowałam..
wkurza mnie deszcz! na piątek zaplanowana wycieczka w przedszkolu.. a tu leje, chlapie i ciapie i nie zapowiada się żadna poprawa.. wrrr szkoda dzieciaczków, potem będzie masowe pociąganie nosem Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja widzę tam Twoje dwa wpisy.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no własnie, Twój maluch był w przedszkolu w 5 i 6 latkach, a mój nawet w 5 latkach nie będzie.. więc jest drobna różnica, że Twój zdązył się nauczyć pewnego materiału i może się nudzić.. a teraz mój w grupie średniaków 4-latków uczy się poznawać cyferek i literek, żeby w zerówce szkolnej jako 5-latek mógł już sylaby składać.. Twój miał na to ponad rok więcej czasu by przyswoić to i owo a jednak mózg 4 latka a 6- latka jest inny.. to są tylko małe rozbrajające dzieciaki i mnie martwi tylko fakt, ze sporo dzieci w grupie synka nie może się skupić na prostych piosenkach, wierszykach czy liczeniu, dzieci czekają na hasło: możecie się bawić! i autka, lalki, domki, sklepy, prędzej wycinanki, kolorowanki.. ale nie nauka. a jeśli już złapią bakcyla do tej nauki to ten zapał kiedyś zniknie, jak zacznie się już rutuna dnia codziennego i będzie koniec dzieciństwa Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Numer tel. komórkowego wpisujesz zawsze bez kierunkowego czyli tylko 9 cyfr. Organizator jest w kraju więc jeśli dzwoni na Twój numer to dzwoni na polską komórkę i ni epotrzeba mu kierunkowego, a Ty będąc na roamingu odbierasz i płacisz za to połączenie. Zazwyczaj konkursy są organizowane na terenie RP więc nie widzę powodu wpisywania kierunkowych numerów, system może odrzucać.. W każdym razie kolega (grający aktywnie konkursowicz) często podróżuje służbowo poza granice kraju i kilka razy dzwonili, natomiast nie mam pojącia jakie są opłaty ale zawsze płacił on za te połączenia. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musisz miec gdzies guzik WYSLIJ KARTKE podaj stronke sprawdzimy.. może przeglądarka nie wyswietla wszystkiego?
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to już nie wiem.. pamiętam, że po to wzięłam "kredyt" żeby dane odesłać i wysłało.. a to był sms za 1,23zł.. Fakt, że to było z pół roku temu, jakos na początku roku.. no ale może tak mi się fuksło.. nie mam pojęcia, wiem, że w tym celu korzystałam i się udało.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
5 zł tez mozna..
http://www.orange...Kredyt-,article.html
więcej info w regulaminie..
a na ten numer co cudaczek chce wysłac to wysłać będzie mogła.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widocznie wygadalas wiecej niz mialas i zablokowali, a po doładowaniu odjęli to co brakowało czyli ten minus.. poza tym masz coś takiego w Orange jak SOS i mozesz od nich pozyczyc na 24 godziny 1, 2 lub 5 zł.. wtedy masz kase i mozesz wyslac, a po doladowaniu oni sobie to odliczą.. wiec zawsze jakieś rozwiązanie jest.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli to ten adres co masz w stopce obecnie to oprócz tych nawiasów URL musisz wpisac przed www to słynne http:// (lub https// ) i powinno zadziałać!
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie nie!! tylko nie słońce!! tak jak dziś dało popalić to nie pamiętam kiedy tak nie cierpiałam lata!! ufff.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olaboga.. niedość, że kurier robi za tragarza i zbija kalorie targając rower w te i we wte (a marzy mu się pewnie Tour de Pologne) to jeszcze Tobie Tato nie zapłacił 10 zł! no nie może być!!
Kate!! dajesz czadku! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moze wystarczy zmienić port USB, albo wypiąć i wpiąć, zainstalować bądź zaaktualizować sterowniki.. w końcu myszka też może miec urlop.. niedość, że każdy ją obmacuje ile się da i smyra paluszkiem po grzbiecie.. pogłaskaj ją, odrazu będzie lepiej.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>