Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2504302 Napisano: 18.07.2009 12:46:06 w Wkurza mnie...
katia305 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka ojj.. Kaśka coś narozrabiała.. emotka dalej zaniedbuje swoje obowiązki.. gdzie te roboty kuchenne?? emotka emotka

sorry emotka emotka

wkurzają mnie pszczoły,które urządziły sobie gniazdko w mojej skrzynce na listy emotka muszą chyba pójść z dymem-coś mi się wydaje emotka emotka

moze wygralas ostatnio jakis miodek?? emotka emotka

czają się na nagrody.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2504238 Napisano: 18.07.2009 11:37:09 w Wkurza mnie...
emotka ojj.. Kaśka coś narozrabiała.. emotka dalej zaniedbuje swoje obowiązki.. gdzie te roboty kuchenne?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2503843 Napisano: 18.07.2009 08:08:54 w dzis mam urodzinki
upss.. emotka torcika Wam nie podałam.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2503838 Napisano: 18.07.2009 08:07:38 w dzis mam urodzinki
emotka dziękuję!! i po torciku dla Was!! emotka właśnie kursuję pomiędzy kuchnią a kompem.. piekę, gotuję, sprzątam i.. konkursuję.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2503822 Napisano: 18.07.2009 08:02:35 w dzis mam urodzinki
aneczkar10 napisał(a):

Wszystkiego najlepszego dla świbka oby spełniły sie wszytkie twoje marzenia emotka

emotka to dopiero jutro.. ale bardzo bardzo dziękuję!! emotka jesteś pierwsza.. emotka emotka jutro poimprezujemy w kibelku.. emotka przypomniała mi się balanaga forumowa z zeszłego roku.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2503763 Napisano: 18.07.2009 07:39:54 w Wkurza mnie...
is77 napisał(a):

swibek emotka

nie no.. ja już po 30-stce.. emotka co tu ukrywać.. 31 stukną.. rok zleciał szybko i nawet nie było czasu na realizację marzeń.. dlatego teraz konsekwentnie będę się trzymać tego i pomyślę wreszcie o sobie.. emotka

wkurza mnie tylko rodzina.. emotka która skutecznie utrudnia życie!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2503755 Napisano: 18.07.2009 07:36:53 w Wkurza mnie...
is77 napisał(a):

swibek napisał(a):

mahuska napisał(a):

agava napisał(a):

wkurza mnie to,że robię się coraz starsza emotka Niedawno miałam 18-tkę i nie wiadomo kiedy ... za kilka miechów 30-te urodziny emotka

ciesz sie mnie zostało kilka tyg emotka emotka

a mnie jeden dzień!! emotka emotka ale to podobno nowy etap.. ciekawe jak to w praktyce będzie.. emotka emotka

zrobisz sobie ewentualny bilansik ostatnich 30 lat i w zasadzie nic się nie zmieni, tylko zacznie sie nowa 30
emotka

no wiesz.. po 20-stce zmieniło się dużo.. emotka to wsjo zależy od nas samych czy chcemy coś w życiu zmienić czy trwać dalej w błogiej nieświadomości, że może być inaczej.. ja mam już postanowienia.. emotka i mam nadzieję, że nikt mi nie zepsuje niczego!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2503744 Napisano: 18.07.2009 07:32:45 w Wkurza mnie...
mahuska napisał(a):

agava napisał(a):

wkurza mnie to,że robię się coraz starsza emotka Niedawno miałam 18-tkę i nie wiadomo kiedy ... za kilka miechów 30-te urodziny emotka

ciesz sie mnie zostało kilka tyg emotka emotka

a mnie jeden dzień!! emotka emotka ale to podobno nowy etap.. ciekawe jak to w praktyce będzie.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2503512 Napisano: 17.07.2009 09:05:34 w Wkurza mnie...
agusagus2 napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka czy to nie dzisiaj Kasia miała losować kolejne roboty kuchenne?? emotka zaspała czy na randkę poszła i ją zamroczyło?? emotka emotka

Kacha się umówiła na randkę z numerem 792 emotka emotka

emotka żeby tylko nie zapomniała co, któremu obiecała.. emotka bo tych 792.. to było trochę.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2503460 Napisano: 17.07.2009 08:41:52 w Wkurza mnie...
emotka czy to nie dzisiaj Kasia miała losować kolejne roboty kuchenne?? emotka zaspała czy na randkę poszła i ją zamroczyło?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2503421 Napisano: 17.07.2009 08:16:33 w Wkurza mnie...
emotka no i nie dostałam maila z LRP.. emotka już ich nie lubię.. foch.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2503264 Napisano: 17.07.2009 06:37:04 w Wkurza mnie...
jkkp napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka emotka emotka ppfff.. emotka

ojj... mój mężuś ma w niedzielę też urodzinki, ale on nie taki nerwowy emotka emotka

emotka ja to nerwowa tylko od przypadku.. emotka pozdrów bliźniaka.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2503115 Napisano: 17.07.2009 05:30:36 w Wkurza mnie...

swibek

#2503064 Napisano: 17.07.2009 05:04:15 w Wkurza mnie...
mkmadzia7 napisał(a):

swibek napisał(a):

tak, tak Madziu!! są ludzie i parapety!! emotka ale żeby się klamką urodzić?? emotka Ty to przynajmniej poprosiłaś.. i właśnie Ci sprezentuję!! emotka a coo!! emotka a co do weekendu to nawet nie mów.. emotka nie udało się wygrać kega, w niedzielę mam urodzinki.. rodzinka się zwali.. ech.. emotka i wszystko do dooopki!! emotka emotka

leee... impreza będzie ... jupi jupi emotka ale fajnie emotka emotka emotka emotka no i jak tu się wkurzać emotka

emotka przyjadą, posiedzą, pojedzą, popiją, popierdzą, pomarudzą i pojadą.. emotka wszystko na p.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2503017 Napisano: 17.07.2009 04:48:31 w Wkurza mnie...
mkmadzia7 napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka a mnie wkurza pewność siebie niektórych konkursowiczów!! chcą grać w konkursach i szukają paragonów.. OK! powiedzmy, że uczciwie.. ale wkurza mnie zachowanie kiedy ktoś uważa, że należy koło niego skakać.. chciałam być miła, zakupić potrzebne produkty (zakupiłam!!), paragony mam.. ale nie siedzę 24 na dobę przy kompie i nie jestem w stanie odpisywać, odpowiadać czy skanować.. a na kilka PW od tych osób nie ma słowa: proszę czy dziękuję tylko: masz te paragony? wyślij, zeskanuj.. emotka żałosne.. inny się będzie cieszyć za darmo!!

to ja poproszę wszystkie paragony emotka
dołącze do mojej kolekcji emotka
jeszcze z Kraka nie mam :d
hehe
oj Swibuś ... przecież wiesz, że są ludzie i ... emotka
emotka emotka emotka
i ... nie wkurzamy się, a relaksujemy emotka
w końcu weekend sloneczny się rozpoczął emotka

tak, tak Madziu!! są ludzie i parapety!! emotka ale żeby się klamką urodzić?? emotka Ty to przynajmniej poprosiłaś.. i właśnie Ci sprezentuję!! emotka a coo!! emotka a co do weekendu to nawet nie mów.. emotka nie udało się wygrać kega, w niedzielę mam urodzinki.. rodzinka się zwali.. ech.. emotka i wszystko do dooopki!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2502985 Napisano: 17.07.2009 04:33:21 w Wkurza mnie...
emotka a mnie wkurza pewność siebie niektórych konkursowiczów!! chcą grać w konkursach i szukają paragonów.. OK! powiedzmy, że uczciwie.. ale wkurza mnie zachowanie kiedy ktoś uważa, że należy koło niego skakać.. chciałam być miła, zakupić potrzebne produkty (zakupiłam!!), paragony mam.. ale nie siedzę 24 na dobę przy kompie i nie jestem w stanie odpisywać, odpowiadać czy skanować.. a na kilka PW od tych osób nie ma słowa: proszę czy dziękuję tylko: masz te paragony? wyślij, zeskanuj.. emotka żałosne.. inny się będzie cieszyć za darmo!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2500793 Napisano: 16.07.2009 05:52:43 w Wkurza mnie...
gemma napisał(a):

heh, właśnie dostałam: witaj!

napisz gdzie Ci kliknąć?

proszę o rewanż :
http://..............
login .........
zdjęcie dodane ....
(sortuj po liczbie głosów: strona .... na dole)
z góry dziękuję
możemy sobie klikać codziennie jeśli chcesz napisz będę klikać i się przypominać
pozdrawiam
pa
PS: fajna akcja z tym sadzeniem drzewek!

emotka najlepsze są te post scriptum .. najpierw pytanie gdzie Ci kliknąć na na końcu P.S z komentarzykiem do stopki.. emotka już nie wkurza a rozwala.. ech ludki, ludki.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2500643 Napisano: 16.07.2009 04:44:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
abodak napisał(a):

swibek napisał(a):

lalunia20 napisał(a):

http://kolekcjone...polecajacy=lalunia20 czy ktos wie kiedy bedą wyniki konkursu

emotka a co ma być??? emotka reflink?? emotka emotka

masz glos na piwo i nie dziobaj tym patykiem emotka emotka

ach.. dzięki.. zbieram na piwo na urodziny ale jak widac nie jest mi pisane.. emotka prędzej chyba zakupię.. emotka bo mało czasu zostało.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2500637 Napisano: 16.07.2009 04:40:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
lalunia20 napisał(a):

http://kolekcjone...polecajacy=lalunia20 czy ktos wie kiedy bedą wyniki konkursu

emotka a co ma być??? emotka reflink?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2500587 Napisano: 16.07.2009 04:19:46 w Wkurza mnie...
rwas napisał(a):

a mnie wkurza tego typu pw o kliki

witaj!

napisz gdzie Ci kliknąć?

proszę o rewanż :

z góry dziękuję i jak będziesz się przypominać to możemy sobie klikać codziennie emotka
pozdrawiam
pa

a stopka pusta emotka

emotka mam to samo!! chyba ta sama osoba.. emotka albo coś w stylu? zbierasz gdzieś głosy? kliknąc Ci? kliknij mi tu i tu! emotka a stopka nie parzy.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0