Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to, ze ktoś coś dostał to nie znaczy, że Ty dostaniesz.. to zależy od dobrego humoru kogoś kto maila odczyta i jeszcze jaki mail.. zdarza się, że kilka osób pisało w to samo miejsce, jednemu odpisali, ze przyślą, innemu odpisali że nie mają, jeszcze innemu nic nie odpowiedzieli.. tak, że pewniaka nie ma.. wiesz.. słyszałam, ze jedna firma nie wysyła.. zaryzykowałamm zabajerowałam i paczuszkę dotałam.. napisali, że tak zabawnego maila nie dostali.. to było 2 lata temu.. nie wiem jak dziś.. a tym większa frajda jak sam cos wykombinujesz, napiszesz i wygooglasz firmy.. nie sztuka wysłać 10 maili.. ale 500 czy 1000.. i to nie hurtem tylko każdą z osobna i najlepiej pisac maila tak jakby bezposrednio dotyczyło danej konkretnej firmy.. a nie oklepany uniwersalny tekst z prośbą.. Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
och.. miliony pewnych linków.. a co to znaczy dla Ciebie pewny link .. bo takich to chyba nie ma.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podobno nowy we wrzesniu..
mówisz, że jak ktoś raz wygrał to.. hmm.. no dobra.. ale niech dadzą chociaż ten jeden.. pierwszy raz wygrać.. potem już nie muszą.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no już wystarczy bo się naprawdę poskładam ze śmiechu.. bosheee.. jakie talenty tu się marnują!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozwaliłaś mnie.. trzymam kciuki!! ja tam nie wiem co im się podoba bo nigdy nie udało mi się tam wygrać.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja myślę że to co miała na myśli potworkaa, to chodziło wlasnie o chandre, melancholię i smutek z jakiegoś tam powodu.. a w naszym potocznym języku ogólnie nazywa się to depresją.. bo w języku medycznym to już choroba.. a prawda jest taka, że w żadnej chorobie czy to depresja czy inna nawet najlepszy lekarz i leki nie pomogą jak człowiek sam sobie nie pomoże!! Tylko od niego zależy ile ma siły w sobie i jak bardzo chce z tego wyjść!! Potrzebna tylko motywacja.. Myślę, że nie jest źle.. jeśli to była sytuacja świeża to są szanse, że się usmiechnie i dalej będzie normalnie żyć.. ból czy wspomnienie zostanie ale życie toczy się dalej.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie dziwię się, że nie chce wyjśc.. taki beznadziejny ten swiat, a tam jej tak dobrze.. bo to dziewczynka, prawda?? mała lwica.. normalnie malutkiego klapsika jej dać i przywołać do porządku.. czekamy do jutra.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie znasz się.. trawnik dobrze pielęgnowany powinien być koszony co tydzień.. a jeśli jest to trawnik specjalny nie użytkowy tylko w stylu boiska to nawet co 3 dni.. więc ciesz się, że nie burczy Ci co 3 dni.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nie ma za co.. cieszę się, że trochę Ci lepiej z tym.. jak coś to wal śmiało na PW.. zawsze do usług.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz.. tak szczerze mówiąc na to nie ma sprawdzonych sposobów.. to zależy od człowieka, jego charakteru i sytuacji z jakiej ta depresja powstała.. jeden otrząśnie się szybko a inny będzie to tłumił w sobie.. napewno kolega nie powinien być sam, no chyba, że chce tego.. ale nie ma co na siłę go uszczęsliwiać czy pocieszać bo to może pogorszyć jego stan.. nie wiem z jakiego powodu ta depresja.. ale jedno wiem napewno.. chcesz mu pomóc to bądź obok.. czasem wystarczy milczenie, spojrzenie i uśmiech.. poprostu bądź.. jeśli nie chce rozmawiać to nie zmuszaj go.. jak będzie chciał to sam powie.. a Ty zajmij go rozmową o czymś co lubi, o sprawach bieżących.. zmotywuj go do działania, poproś o jakąś drobną pomoc żeby się czymś zajął.. to chyba tyle.. nie ma słów, które pocieszą.. bo co powiesz? -trzymaj się stary, będzie dobrze? nie wypada.. a nie powinno się rozczulać czy rozgrzebywać tego co było.. raczej zapomnieć.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj człowieku.. w większych miastach działa do 15, są poczty co mają dyżur do 18 albo i 20.00 a poza miastem albo na wsiach to już zależy.. bywają miejsca gdzie jest czynne.. więc nie wiem w czym miało Ci pomóc to pytanie? Kto chciał wysłać to się napewno postarał o to żeby dotrzeć do działającej dziś poczty.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coś się maluch nie spieszy.. za dobrze mu tam!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o biedaku!! to jeszcze musisz czujnie spać z komóreczką przy uchu.. ale bardzo mi się podoba Twoja postawa.. rodzący meżczyzna to rzadkość.. a to jest naprawde piękne!!! ja swojego to kajdankami przykuje coby nie zwiał.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ulżyło?? pomogło??? a tak poważnie to współczuje.. tych gości!! trzym się twardo!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yyy.. no ni ma za co.. polecam się.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żeby się nie okazało, że rano otwierasz oczy a tu wiadomość.. JESTEŚ TAT¡!! a że tak zapytam, to Twoje pierwsze dziecię?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niektórzy wogóle nie mają wakacji.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też miałam z tym problem.. a żeby śmieszniej było to raz mi sie trafił taki dziwny kod że pisany do góry nogami też był OK.. same , 8, W, M i inne na odwrót.. ale to oczywiście kod błędny.. ale ciekawy.. i blondynka wpisywała taki.. Wyświetl w wątku >>