Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2541468 Napisano: 02.08.2009 07:05:52 w GRATISY
marszal94 napisał(a):

że cos dostaliście hehe ;D

to, ze ktoś coś dostał to nie znaczy, że Ty dostaniesz.. to zależy od dobrego humoru kogoś kto maila odczyta i jeszcze jaki mail.. zdarza się, że kilka osób pisało w to samo miejsce, jednemu odpisali, ze przyślą, innemu odpisali że nie mają, jeszcze innemu nic nie odpowiedzieli.. tak, że pewniaka nie ma.. emotka wiesz.. słyszałam, ze jedna firma nie wysyła.. zaryzykowałamm zabajerowałam i paczuszkę dotałam.. napisali, że tak zabawnego maila nie dostali.. emotka to było 2 lata temu.. nie wiem jak dziś.. a tym większa frajda jak sam cos wykombinujesz, napiszesz i wygooglasz firmy.. emotka nie sztuka wysłać 10 maili.. ale 500 czy 1000.. emotka i to nie hurtem tylko każdą z osobna i najlepiej pisac maila tak jakby bezposrednio dotyczyło danej konkretnej firmy.. a nie oklepany uniwersalny tekst z prośbą.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2541457 Napisano: 02.08.2009 07:01:48 w Konkursowiczki w ciąży
emotka o bosheeee.. ale małe daje Wam wycisk!! emotka ja wiem, że to nie jest śmieszne.. ale naprawdę uśmiechnij się.. odpręż.. i pomyśl.. jeszcze trochę i będzie okrzyk radości!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2541236 Napisano: 02.08.2009 05:49:56 w Konkursowiczki w ciąży
szczelny?? gdzie jesteś?? jak raport?? emotka czyżby już dzidzia na świecie?? daj znaka co tam u Was!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2541218 Napisano: 02.08.2009 05:40:22 w GRATISY
marszal94 napisał(a):

Macie jakieś pewne linki ?
Proszę o pw emotka

och.. miliony pewnych linków.. emotka a co to znaczy dla Ciebie pewny link .. bo takich to chyba nie ma.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2540541 Napisano: 02.08.2009 11:50:16 w Rossmann
olczakw napisał(a):

a ja wygrałam w ciągu 2 miesięcy 3 razy. pisałam raczej krótko i realnie tzn. bez żadnych uniesień i metafor. tylko, że za każdym razem na kogoś innego tzn raz na siebie, męża i mamę. może oni chcą dać szansę każdemu i jak ktos juz wygral na dane nazwisko (nick) to już za szybko nie wygra znowu.

a tak na marginesie to kiesy bedzie nowy skarb bo u mnie byl osotanio na poczatku czerwca i przez wakacje zero

podobno nowy we wrzesniu.. emotka

mówisz, że jak ktoś raz wygrał to.. hmm.. emotka no dobra.. ale niech dadzą chociaż ten jeden.. pierwszy raz wygrać.. potem już nie muszą.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2540536 Napisano: 02.08.2009 11:49:03 w Rossmann
leilani napisał(a):

swibek napisał(a):

leilani napisał(a):

Wysłałam właśnie obrzydliwie przesłodzony, harlekinowy tekst na konkurs z Luksją emotka

emotka rozwaliłaś mnie.. emotka trzymam kciuki!! ja tam nie wiem co im się podoba bo nigdy nie udało mi się tam wygrać.. emotka emotka

Czego to człowiek nie zrobi żeby wygrać te żele. emotka Jakbym chciała czytać o „unoszeniu się na różowych skrzydłach marzeń’ i „otulającej mnie słodkiej mgiełce rozkoszy” gdy wsmarowuję sobie w ciało Luksję to wzięłabym któryś z harlekinów mojej mamy,emotka ale ponieważ bardzo chciałabym wygrać taki zestaw, napięłam się i wycisnęłam z siebie te brednie. emotka Portale dla samic gustują w tego rodzaju przesłodzonych tekstach (oby – bo łaknę żeli pod prysznic Luksja jak zombie mózgów) emotka . Jakby co, to będę obwiniała moją muzę, która, jak to kiedyś subtelnie określił Stephen King w kontekście nagle napadających go pomysłów na historie, „zesrała mi się na głowę” tym pomysłem. emotka emotka

emotka emotka emotka no już wystarczy bo się naprawdę poskładam ze śmiechu.. emotka bosheee.. jakie talenty tu się marnują!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2540415 Napisano: 02.08.2009 10:59:40 w Rossmann
leilani napisał(a):

Wysłałam właśnie obrzydliwie przesłodzony, harlekinowy tekst na konkurs z Luksją emotka

emotka rozwaliłaś mnie.. emotka trzymam kciuki!! ja tam nie wiem co im się podoba bo nigdy nie udało mi się tam wygrać.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2539972 Napisano: 02.08.2009 07:26:48 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

potworkaa napisał(a):

hmmm...może ktoś z was ma jakieś sprawdzone sposoby jak pocieszyc chorego na depresje...wiem, ze jest sporo o tym w necie..ale wszedzie co innego piszą.. emotka chciałabym pomóc przyjacielowi a kompletnie nie wiem jak,...co powiedzieć jak się zachować żeby chociaż na chwile zapomniał o wszystkim...żeby sprawić mu malutką radość choć na sekundkę emotka

Znajomy ma depresję czy chandrę ?Bo jeżeli depresję to nie ma sposobu 'na pocieszenie.Tylko może pomóc lekarz,konkretnie psychiatra i leki , a czasem nawet leczenie szpitalne.
Osoba w depresji nie śpi,nie je,nie jest w stanie nic robić,czasem ma natręctwo myśli.I często nie ma konkretnego powodu dlaczego wpadło się w depresję.

ja myślę że to co miała na myśli potworkaa, to chodziło wlasnie o chandre, melancholię i smutek z jakiegoś tam powodu.. a w naszym potocznym języku ogólnie nazywa się to depresją.. bo w języku medycznym to już choroba.. emotka a prawda jest taka, że w żadnej chorobie czy to depresja czy inna nawet najlepszy lekarz i leki nie pomogą jak człowiek sam sobie nie pomoże!! Tylko od niego zależy ile ma siły w sobie i jak bardzo chce z tego wyjść!! Potrzebna tylko motywacja.. Myślę, że nie jest źle.. jeśli to była sytuacja świeża to są szanse, że się usmiechnie i dalej będzie normalnie żyć.. ból czy wspomnienie zostanie ale życie toczy się dalej.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2539507 Napisano: 01.08.2009 07:10:11 w Konkursowiczki w ciąży
szczelny napisał(a):

No i dalej we dwójkę. Spędziłem pół dnia i moje negocjacje z brzuchem zakończyły się na wypinaniu tyłka i kopaniu mojej żony w żebra. Uparta wiercipiętka emotka . No nic, zawsze to jeden dzień bliżej.

nie dziwię się, że nie chce wyjśc.. taki beznadziejny ten swiat, a tam jej tak dobrze.. emotka bo to dziewczynka, prawda?? mała lwica.. emotka normalnie malutkiego klapsika jej dać i przywołać do porządku.. emotka czekamy do jutra.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2539498 Napisano: 01.08.2009 07:05:55 w Wkurza mnie...
kajeczka napisał(a):

aneczkar10 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

Wkurza mnie mój sąsiad,który ma dziwną manię.. emotka kosi trawę regularnie co tydzień,łazi z tą kosiarką,buczy człowiekowi za uszami od rana emotka No bez hec emotka Dziwię się wogóle,że po piachu już nie zasuwa emotka

Nie wkurzaj sie widocznie lubi porządek
a w temacie wkurza mnie że sie spóźniłam i nie zdążyłam zagrać w pewnym konku emotka

ale on jeszcze robi sobie przerwy na rozmowę z kimś,kto akurat przechodził...i tak w sumie cały dzień mi brzęczy emotka ta trawa nawet urosnąć dobrze nie zdąży emotka

nie znasz się.. emotka trawnik dobrze pielęgnowany powinien być koszony co tydzień.. a jeśli jest to trawnik specjalny nie użytkowy tylko w stylu boiska to nawet co 3 dni.. emotka więc ciesz się, że nie burczy Ci co 3 dni.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2539281 Napisano: 01.08.2009 04:27:12 w Pomocy!!!!
potworkaa napisał(a):

swibek napisał(a):

potworkaa napisał(a):

hmmm...może ktoś z was ma jakieś sprawdzone sposoby jak pocieszyc chorego na depresje...wiem, ze jest sporo o tym w necie..ale wszedzie co innego piszą.. emotka chciałabym pomóc przyjacielowi a kompletnie nie wiem jak,...co powiedzieć jak się zachować żeby chociaż na chwile zapomniał o wszystkim...żeby sprawić mu malutką radość choć na sekundkę emotka

wiesz.. tak szczerze mówiąc na to nie ma sprawdzonych sposobów.. to zależy od człowieka, jego charakteru i sytuacji z jakiej ta depresja powstała.. jeden otrząśnie się szybko a inny będzie to tłumił w sobie.. napewno kolega nie powinien być sam, no chyba, że chce tego.. ale nie ma co na siłę go uszczęsliwiać czy pocieszać bo to może pogorszyć jego stan.. nie wiem z jakiego powodu ta depresja.. ale jedno wiem napewno.. chcesz mu pomóc to bądź obok.. czasem wystarczy milczenie, spojrzenie i uśmiech.. poprostu bądź.. jeśli nie chce rozmawiać to nie zmuszaj go.. jak będzie chciał to sam powie.. a Ty zajmij go rozmową o czymś co lubi, o sprawach bieżących.. zmotywuj go do działania, poproś o jakąś drobną pomoc żeby się czymś zajął.. to chyba tyle.. nie ma słów, które pocieszą.. bo co powiesz? -trzymaj się stary, będzie dobrze? nie wypada.. a nie powinno się rozczulać czy rozgrzebywać tego co było.. raczej zapomnieć.. emotka

przeczytałam to z 10 razy...i..dzięki wielkie..bo chyba cenniejszej i mądrzejszej rady nie ma...i chyba takich słów właśnie potrzebowałam..dziękuję emotka

emotka no nie ma za co.. cieszę się, że trochę Ci lepiej z tym.. emotka jak coś to wal śmiało na PW.. emotka zawsze do usług.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2539259 Napisano: 01.08.2009 04:05:52 w Pomocy!!!!
potworkaa napisał(a):

wiesz.. tak szczerze mówiąc na to nie ma sprawdzonych sposobów.. to zależy od człowieka, jego charakteru i sytuacji z jakiej ta depresja powstała.. jeden otrząśnie się szybko a inny będzie to tłumił w sobie.. napewno kolega nie powinien być sam, no chyba, że chce tego.. ale nie ma co na siłę go uszczęsliwiać czy pocieszać bo to może pogorszyć jego stan.. nie wiem z jakiego powodu ta depresja.. ale jedno wiem napewno.. chcesz mu pomóc to bądź obok.. czasem wystarczy milczenie, spojrzenie i uśmiech.. poprostu bądź.. jeśli nie chce rozmawiać to nie zmuszaj go.. jak będzie chciał to sam powie.. a Ty zajmij go rozmową o czymś co lubi, o sprawach bieżących.. zmotywuj go do działania, poproś o jakąś drobną pomoc żeby się czymś zajął.. to chyba tyle.. nie ma słów, które pocieszą.. bo co powiesz? -trzymaj się stary, będzie dobrze? nie wypada.. a nie powinno się rozczulać czy rozgrzebywać tego co było.. raczej zapomnieć.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2538882 Napisano: 01.08.2009 11:49:35 w Pomocy!!!!
pegaz napisał(a):

czy u Was działa w soboty poczta( dziś 1 wszy,trzeba słać na Wawel) ??

oj człowieku.. w większych miastach działa do 15, są poczty co mają dyżur do 18 albo i 20.00 a poza miastem albo na wsiach to już zależy.. bywają miejsca gdzie jest czynne.. więc nie wiem w czym miało Ci pomóc to pytanie? Kto chciał wysłać to się napewno postarał o to żeby dotrzeć do działającej dziś poczty.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2538589 Napisano: 01.08.2009 09:28:33 w Konkursowiczki w ciąży
is77 napisał(a):

szczelny napisał(a):

is77 napisał(a):

żonka już w szpitalu to nie da się zastosować czwartego s - seks emotka

jakoś by się tam dało, windy są lub może jakaś piwnica emotka
Trzeciego S się już nie da - supermarket.

a wy jeszcze nie w trójkę emotka

coś się maluch nie spieszy.. emotka za dobrze mu tam!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2537760 Napisano: 31.07.2009 07:45:40 w Konkursowiczki w ciąży
szczelny napisał(a):

swibek napisał(a):

szczelny napisał(a):

No i już w domku jestem. Żona moja w stanie niezmienionym. Więc na dziś chyba tyle atrakcji. czekamy co przyniesie kolejny dzień.

żeby się nie okazało, że rano otwierasz oczy a tu wiadomość.. emotka JESTEŚ TAT¡!! emotka a że tak zapytam, to Twoje pierwsze dziecię?? emotka

No to mój pierwszy raz. A z tą ranną wiadomościa to tak lajtowo nie będzie bo rodzę z żoną i za chiny mi nie odpuści. Więc raczej może być w nocy o północy sms - wstawaj do roboty

emotka

o biedaku!! to jeszcze musisz czujnie spać z komóreczką przy uchu.. emotka ale bardzo mi się podoba Twoja postawa.. rodzący meżczyzna to rzadkość.. a to jest naprawde piękne!!! ja swojego to kajdankami przykuje coby nie zwiał.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2537729 Napisano: 31.07.2009 07:39:22 w Konkursowiczki w ciąży
jola29k napisał(a):

a mi zostało jeszcze 90 dni do porodu , skonczyła sie zgaga zaczał bolec kregosłup , i jak na złosc jutro przyjezdza siostra meza z dziecmi na 3 tyg. emotka niech mnie ktos dobije

emotka ulżyło?? emotka pomogło??? emotka a tak poważnie to współczuje.. tych gości!! emotka emotka trzym się twardo!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2537710 Napisano: 31.07.2009 07:35:38 w PODZIĘKOWANIA
samantha22 napisał(a):

dziękuję avatea i swibkowej za pomoc emotka emotka emotka emotka

emotka yyy.. no ni ma za co.. emotka polecam się.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2537707 Napisano: 31.07.2009 07:35:00 w Konkursowiczki w ciąży
szczelny napisał(a):

No i już w domku jestem. Żona moja w stanie niezmienionym. Więc na dziś chyba tyle atrakcji. czekamy co przyniesie kolejny dzień.

żeby się nie okazało, że rano otwierasz oczy a tu wiadomość.. emotka JESTEŚ TAT¡!! emotka a że tak zapytam, to Twoje pierwsze dziecię?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2537526 Napisano: 31.07.2009 06:18:07 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

test123 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

wkurza mnie jeszcze że to już połowa wakacji emotka

jaka połowa? jeszcze dwa miesiące emotka

taa, dla niektóych już tylko miesiąc został emotka emotka

niektórzy wogóle nie mają wakacji.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2537153 Napisano: 31.07.2009 03:38:26 w Wkurza mnie...
bmacieja napisał(a):

wkurza mnie, że z nestee nie mogę odczytać kodu - tak drukują, że emotka i zablokowali mi przez te próby wpisywania konto emotka

emotka też miałam z tym problem.. a żeby śmieszniej było to raz mi sie trafił taki dziwny kod że pisany do góry nogami też był OK.. same , 8, W, M i inne na odwrót.. ale to oczywiście kod błędny.. ale ciekawy.. i blondynka wpisywała taki.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0