Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2552470 Napisano: 06.08.2009 07:44:53 w Pomocy!!!!
najgorsze jest to, że nawet nie przypomną o tym, że kończy się okres testowania, w innych sytuacjach blokują dostęp i jak chcesz mieć dalej to płać.. a tu poprostu naciągają.. jak sama nie zrezygnujesz to narzucają Ci swoją wersję i nie ma zmiłuj się.. a potem walcz z nimi jak z wiatrakami.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2545785 Napisano: 04.08.2009 06:53:47 w Konkursowiczki w ciąży
no ja Ci się nie dziwię!! emotka tęskno do kochanych kobitek.. zwłaszcza, że cały czas byłeś przy nich jak na zawołanie a teraz musisz czekać.. emotka ależ to się dłuży!! jeszcze trochę wytrzymaj!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2545780 Napisano: 04.08.2009 06:45:27 w Konkursowiczki w ciąży
szczelny napisał(a):

3600 gram, 56 cm wzrostu, przez cesarskie cięcie. Ponoć wszystko Ok, żona i córka wymęczone. Niestety nie widziałem. Jadę po południu więc dam późnij jakieś informacje.
Dziekujemy za wsparcie emotka

PS. A na koncert chyba nie jade, mam kupca na bilet, jak się nie zgłosi to zobaczymy.

cudownie!! emotka emotka dla Ciebie buziaczek.. emotka dla żonki kwiatuszek.. emotka a dla Amelki wszystkiego najlepszego w dniu urodzin i zdróweczka.. emotka

to po południu pępkówka!! emotka oblewamy!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2545592 Napisano: 03.08.2009 09:35:14 w Konkursowiczki w ciąży
emotka ojejjj.. ależ Amelka daje czadku!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2542302 Napisano: 02.08.2009 10:46:21 w Pomocy!!!!
kajeczka napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka to teraz się zaczną maile do nich, telefony i wogóle afera, że są okropni bo kaw nie dali.. emotka

a jak! emotka zdesperowani kawosze emotka

prawda? ach.. to, że za pierwszym razem odesłali odrazu to nie znaczy, że za drugim też tak zrobią.. więcej cierpliwości i tolerancji.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2542296 Napisano: 02.08.2009 10:42:30 w Pomocy!!!!
emotka to teraz się zaczną maile do nich, telefony i wogóle afera, że są okropni bo kaw nie dali.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2542001 Napisano: 02.08.2009 09:20:08 w Rossmann
asiam napisał(a):

swibek napisał(a):

Aby otrzymać letni prezent Rossnet.pl wystarczy, że:

1. jesteś Zalogowanym Użytkownikiem naszego portalu;

2. jesteś zapisana na newslettera lub dokonasz subskrypcji podczas trwania akcji;

3. uzupełnisz na portalu Rossnet.pl w zakładce Mój profil:

swoją datę urodzenia;
i płeć.

emotka

swibku emotka

emotka ojj.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2541967 Napisano: 02.08.2009 09:09:11 w Rossmann
Aby otrzymać letni prezent Rossnet.pl wystarczy, że:

1. jesteś Zalogowanym Użytkownikiem naszego portalu;

2. jesteś zapisana na newslettera lub dokonasz subskrypcji podczas trwania akcji;

3. uzupełnisz na portalu Rossnet.pl w zakładce Mój profil:

swoją datę urodzenia;
i płeć.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2541945 Napisano: 02.08.2009 09:04:38 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

a ja sobie w ryj psiknąłem tym na komary.. emotka

co tam ryj.. emotka dupsko pogryzą.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2541859 Napisano: 02.08.2009 08:48:00 w Wkurza mnie...
bibianna napisał(a):

komary, gryząś niemiłosiernie

emotka jedemu dziś nóżkę urwałam.. i chyba on się wkurzył.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2541850 Napisano: 02.08.2009 08:44:59 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

swibek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

79magda napisał(a):

cyt...poza tym dwuletnia różnica stażu też coś mówi

Z całym szacunkiem, nie lubię się wtrącać między wódkę, a zakąskę, ale nie staż na forum świadczy o danej osobie i wkurza mnie takie przedstawianie sprawy.

i tutaj popieram magde
mozecie mnie zlinczowac ale sorry caly czas sledze to wszystko i owszem tedance prowokowala
ale to nie ona bluzgala i owszem poparlabym was ale za tekst ze i tak bana nie dostanie a jak juz to ludzie z forum szybko go popra i pomoge znalesc 10 konkursow podzziekuje nie lubie jak ktos jest zbyt pewny siebie wiec kara musi byc

ale czy nie było gorszych sytaucji? na które nie było reakcji? wydaje mi się, że nie są tu osoby traktowane równo.. jednym sie podwinie a innym oberwie.. albo wszyscy albo nikt.. bo uważam, że to co było dziś to kropla w morzu w porównaniu z tym co się działo jakiś czas temu..

wiesz swibek nie jestem tutaj dlugo i tez nie na wszystko tez zwracalam uwage ale to rzucilo mi sie bardzo w oczy a uwazam ze madry czlowiek nie daje sie sprowokowac albo poprostu smieje sie z tego ze ktos probuje ale mu nie wychodzi i naprawde uwazam ze jednak nie ejst to forum dla leprzych czy gorszych czy kto jest dluzej czy krocej dlatego zasady powinny byc takie same i zawsze w takich sytuacjach powinna byc jakas kara i nei mowie tego zlosliwie bo nic nie mam do krzyska ale kto by to nie byl mialabym takie same zdanie emotka

dlatego wyraźnie napisałam to co Ty.. że zasady powinny byc takie same i równe traktowanie.. a póki co tak nie jest!!

79magda napisał(a):

Przepraszam, ja nikogo nie popieram i nikogo nie ganię, nie lubię oceniać ludzi, zwłaszcza jeżeli znam Ich tylko wirtualnie... Chodziło mi, że wkurza mnie to, że często Starzy forumowicze sprawiają wrażenie rodziny mafijnej emotka

A kiedy taki ktoś nowy staje się starym??? emotka

nie chodzi o bycie nowym i starym.. ale przebywanie z kimś, obcowanie nawet wirtualnie pozwala Ci poznać kogoś.. i nawet jak ktoś jest tu miesiąc, a w jakiś sposób jest Ci przyjazny, mily, pomaga i zaufasz mu to juz jest dla Ciebie pozytywną osobą.. i tak jak mówię, poznaję ludzi z czasem w róznych sytuacjach.. im dłużej obserwuję tym więcej wiem jak się zachować, komu zaufać, kto pomoże.. a co można powiedzieć o kimś kto się zjawia raz na jakiś czas, nic nie pisze, nie odzywa się i prowokuje.. albo tylko ma wymagania i żąda czegoś.. i nikt nikogo nie ocenia, poprostu każdy sobie dobiera znajomych jakich chce.. ale jeśli ktoś zasłużył na karę, niech ją dostanie.. tylko wszyscy co zasłuzyli a nie jedna osoba bo ktoś tak chce.. ile było afer, kłótni, prawie rękoczynów wirtualnych, ile obraz, obelg, oczerniania.. i nikt nie reagował.. trudno.. stało się.. ale trzeba być sprawiedliwym i albo wszyscy albo nikt.. w tym przypadku jeśli krzyszu został ukarany to inne osoby tez powinny to samo dostać.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2541797 Napisano: 02.08.2009 08:32:13 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

79magda napisał(a):

Z całym szacunkiem, nie lubię się wtrącać między wódkę, a zakąskę, ale nie staż na forum świadczy o danej osobie i wkurza mnie takie przedstawianie sprawy.

i tutaj popieram magde
mozecie mnie zlinczowac ale sorry caly czas sledze to wszystko i owszem tedance prowokowala
ale to nie ona bluzgala i owszem poparlabym was ale za tekst ze i tak bana nie dostanie a jak juz to ludzie z forum szybko go popra i pomoge znalesc 10 konkursow podzziekuje nie lubie jak ktos jest zbyt pewny siebie wiec kara musi byc

ale czy nie było gorszych sytaucji? na które nie było reakcji? wydaje mi się, że nie są tu osoby traktowane równo.. jednym sie podwinie a innym oberwie.. albo wszyscy albo nikt.. bo uważam, że to co było dziś to kropla w morzu w porównaniu z tym co się działo jakiś czas temu.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2541786 Napisano: 02.08.2009 08:29:03 w Wkurza mnie...
tosiaa napisał(a):

monia24 napisał(a):

swibek napisał(a):

tosiaa napisał(a):

wcale nie kruszę na klawiature emotka mam talerzyk emotka a chcecie troche wafli ??? podziele sie , a jak juz mowimy o konkursach na ich stronie tez fajny konkurs emotka

sprawdź czy jest w bazie, a jak nie to szybciutko go dodaj.. emotka

dokładnie, zapodaj do bazy bo weronika112 nie ma co jeść, a tam może wafelki są do wygrania emotka

musiałam na chwilę wyjść więc jeszcze wrócę; oświećcie mnie ja od niedawna na tej stronie, przeglądam sobie konkursy niektóre całkiem fajne, na wasę natknęłam się przy okazji jedzenia wafli weszłam na ich stronę i tam go znalazlam, czyli co jak znajdzie się jakiś fajny konkurs to trzeba go dodać ? jak to działa ?

tak, trzeba dodać, o ile ktoś inny nie dodał wcześniej.. wrzuć linka z konkiem w wyszukiwarkę na forum.. po prawej u góry w okienko.. i tam zobaczysz czy on już jest czy nie.. jeśli nie ma to wrzucasz tutaj: https://www.e-kon...nfo/dod_konkurs.html emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2541777 Napisano: 02.08.2009 08:27:04 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

no ok.. ale wierzysz bardziej komuś z kim rozmawiasz pół roku czy dwa lata? krzyszu sie udziela na rózne sposoby, gra, pomaga, i widać go na forum.. a inna osoba? pojawia się tylko żeby zamęt siać.. emotka więc jednak obecność tez ma wpływ.. owszem, wystarczy jedna rozmowa, 2 dni i wyczujesz człowieka.. ale im dłuzej go znasz możesz sobie opinię wyrobić różną.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2541766 Napisano: 02.08.2009 08:24:47 w Konkursowiczki w ciąży
tamede napisał(a):

heh ja jestem 11 dzien po terminie:)i jutro ide do szpitala:)mam nadzieje ze w koncu uda mi sie urodzic:D

emotka trzymamy kciuki!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2541731 Napisano: 02.08.2009 08:15:37 w Wkurza mnie...
fructisa napisał(a):

swibek napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Chciałbym wyrazić wyrazy współczucia odnśnie mojego zachowania i zaapelować do adminów o usunięie tej blokady na ip emotka byłem tu już sporo czasu a teraz emotka . Wiem dałem się sprowokować dwóm lub być moze jednemu z użytkowników tego forum ale żałuję bo dałem się sprowokować jak gófniasz w wyniku czego tylko ja poniosłem karę.

Mam nadzieję, ze prośby moje zostaną wysłuchanę i z góry przepraszam, że zostałem wyrzucony drzwiami a wchodzę oknami

no nie mów, że Cię bloknęli?? ty nasz stary kochany forumowicz?? oj Admin przesadza!! emotka nie podoba mi się to!!! emotka

Dokładnie masz racje Swibek, oddajcie nam naszego kochanego Krzysia emotka

no lekka przesada, żeby przez takie, za przeproszeniem smarkate zachowanie kogoś kto tu się udziela od święta i prowokuje, karać innych.. poza tym dwuletnia różnica stażu też coś mówi.. nie rozumiem tego.. ktoś se pierdnie i inny musi wąchać.. niech pierdzący wącha sam i tez poniesie jakąs karę!! sam bez winy nie jest.. wiemy o kim mowa.. Pionas!! proszę przywrócić wszystko do porządku, nie ma podstaw do takich kar.. gorsze sytuacje były i zero reakcji.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2541722 Napisano: 02.08.2009 08:11:10 w Wkurza mnie...
krzyszu napisał(a):

Chciałbym wyrazić wyrazy współczucia odnśnie mojego zachowania i zaapelować do adminów o usunięie tej blokady na ip emotka byłem tu już sporo czasu a teraz emotka . Wiem dałem się sprowokować dwóm lub być moze jednemu z użytkowników tego forum ale żałuję bo dałem się sprowokować jak gófniasz w wyniku czego tylko ja poniosłem karę.

Mam nadzieję, ze prośby moje zostaną wysłuchanę i z góry przepraszam, że zostałem wyrzucony drzwiami a wchodzę oknami

no nie mów, że Cię bloknęli?? ty nasz stary kochany forumowicz?? oj Admin przesadza!! emotka nie podoba mi się to!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2541619 Napisano: 02.08.2009 07:44:27 w Konkursowiczki w ciąży
smsowicz napisał(a):

aneczkar10 napisał(a):

szczelny napisał(a):

No jeszcze nie emotka emotka . Moje nerwy to nic w porównaniu z tym co dziś przeżywała moja żona. Wszystkie naokoło rodziły, a my nieeeee. Pozostawiam bez dalszego komentarza, bo już zmęczeni jesteśmy tą sytuacją. Liczymy że nowy tydzień przyniesie od porannego badania nowe, dobre wieści.

jutro nowy tydzień i pewnie zawita na świat emotka

Wyskoczy jak popcorn emotka

emotka no to Ci się udało!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2541564 Napisano: 02.08.2009 07:29:22 w Wkurza mnie...
tosiaa napisał(a):

wcale nie kruszę na klawiature emotka mam talerzyk emotka a chcecie troche wafli ??? podziele sie , a jak juz mowimy o konkursach na ich stronie tez fajny konkurs emotka

sprawdź czy jest w bazie, a jak nie to szybciutko go dodaj.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2541490 Napisano: 02.08.2009 07:11:42 w Wkurza mnie...
tosiaa napisał(a):

a mnie nic nie wkurza emotka , siedzę i czytam Wasze narzekania emotka i zajadam się waflami, hmmm całkiem dobre wasa

za krótko tu jesteś.. pożyjesz trochę życiem forum, poudzielasz się i też Ci się udzieli narzekanie.. emotka wszystko przed Tobą.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0