Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślisz?? a kiedy, kiedy?? Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie chodzi o kuriera z Katowic.. dobrze myślę?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak dobrze, że nie brałam w tym udziału.. przynajmniej się nie muszę na to wkurzać.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
super kurier, oby wszyscy tacy uprzejmi byli!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
załamka.. no teraz to musisz się umówić z kurierem i przekabacić go jakoś na inne miejsce.. bo oni chcą dostarczać na adres z rejestracji ale jeśli to nie jest jedno z wymienionych miast to ciężko będzie.. ale jak widzisz, umawiają się ludki w nietypowych miejscach więc umów się z kurierem gdzieś w knajpie!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to co ja mam powiedzieć.. rok dłużej i to samo.. dysia!! musimy się postarać!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie dziękuj.. po to jestem.. jak mogę to zawsze Ci służę pomocą!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojj.. a za co to.. bez przesady kochana.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba 3 na godzinę na jedno miasto.. ale pewności nie mam.. tak by wyszło ze statystyk.. ale nie wiem jak to w praktyce jest.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
da się załatwić wszystko.. tylko trza grzecznie i spokojnie poprosić.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwek jest boska!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no noo.. piękna smocyca z Ciebie Iss.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odchodzą tylko ciałem a duchem zostają.. i żyją z nami.. tak długo jak długo o Nich pamiętamy.. (*)
trzymaj się, bądź silna..
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@@@ Te małpki chciały upiec Ci tort, ale zdechły ze śmiechu, kiedy dowiedziały się ile masz lat! Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
..podziękowania szczególne kieruję też do mkrzysiek jako jeden jedyny zaproponował pomoc na PW.. Krzysiu!! wielka buźka dla Ciebie!! jesteś kochany!! bardzo dziękuję!!
oraz dziękuję za wszelakiego rodzaju rady i porady na PW od: malenka89, zeida, kalisto1986, karolkas oraz krzyszu!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no pięknie!! masz rację! co tam koncert jakiegoś tam U2.. najlepsze będa koncerty Amelki!! jeszcze raz wszystkiego naj.. naaaj.. dla całej rodzinki!! a jak się wogóle czują Twoje kobietki?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trza wysłać bezpłatnego smsa o treści DEZAKTYWACJA pod nr. 80333 Wyświetl w wątku >>