Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2586010 Napisano: 19.08.2009 08:38:24 w Wkurza mnie...
potworkaa napisał(a):

a ja wlasnie dostalam list, ze mnie moga odprowadzic podatku od laptopa wygranego z Plusa bo nie maja mojego numeru NIP..tylko nie wiem jak go miałam podać skoro go nie posiadam emotka nie jest mi potrzebny i nie bede teraz biegała po urzedach dla ich zachcianek...wyjezdzam za granice i co teraz?lot mam przekladac? emotka i jeszcze strasza, ze mnie ta kwota obicaza emotka

jeśli w regulaminie była mowa o tym, że musisz mieć NIP to ty zawaliłaś sprawę.. napisz do nich, że prosisz o przedłużenie terminu i doślesz NIP, a szybciutko złóż wniosek w urzedzie albo pocztą druczek wyślij.. on nie boli a czasem może się przydać.. emotka dostaniesz go szybciutko.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2584722 Napisano: 18.08.2009 04:51:01 w Pomocy!!!!
no to nie wiem.. dwa razy aktywowałam 2 sekundy po północy i dwa maile doszły.. emotka a posprawdzaj jeszcze w SPAMIE bo czasem tam się lubią ulokować.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2584707 Napisano: 18.08.2009 04:46:21 w Pomocy!!!!
aka napisał(a):

ja się rejestrowałam w 1 i 3 tyg. nie dostałam żdanych meili, ale w tych tyg. nikt nie dostał emotka

z 2 i 3 tygodnia maile były w zeszłym tygodniu.. z różnicą 2-3 dni.. emotka

ewunia1973 napisał(a):

o rożnych porach czyli o1 ,02,03 po północy po nd, i aktywowałam konta tak oczywiście
i wcale mi nie do śmiechu emotka

minute po północy?? emotka spróbuj aktywować konto 2-3 sekundy po północy.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2584654 Napisano: 18.08.2009 04:26:05 w Pomocy!!!!
ewunia1973 napisał(a):

już próbowałam o rożnych porach i przed i zaraz 03 sek i to napoczątku promocji po i u mnie nie było żadnej @ coś robię nie tak aż mi domowników brakło emotka

to nie ma być o różnych porach tylko z niedzieli na poniedziałek o północy.. emotka a aktywowałaś konto?? Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2584637 Napisano: 18.08.2009 04:21:15 w Pomocy!!!!
ewunia1973 napisał(a):

Nic nie trafilam na Lavazie... Stracilam tylko 10 @@@ . ja też
emotka emotka emotka emotka
ktoś wie może dlaczego ?

może za późno się zarejestrowałaś.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2583117 Napisano: 17.08.2009 07:35:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
titina napisał(a):

czy ktos się spotkał z protokołem odbioru nagrody

1.Imię

2.Nazwisko

3.Imię ojca

4.Imię matki

5.Data i miejsce urodzenia

6.Adres zamieszkania

7.Nr PESEL

8.Nr NIP

9.Narodowy Fundusz Zdrowia

10.Adres Urzędu Skarbowego

Czy ja naprawdę muszę to wszystko wypełnić aby dostać płytę?

hmm.. emotka zwłaszcza punkt 9.. emotka doobree!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2582278 Napisano: 17.08.2009 10:32:05 w Avatar
prozac napisał(a):

swibek napisał(a):

prozac napisał(a):

prozac napisał(a):

próba

no i guzik, nie daję rady, próbuję dalej

a jaki masz problem?? co się dzieje??

jak znajdę jakąś stronę z avatarami, to trza się zarejestrować, a ja tego nie cierpię. Macie może coś , gdzie się kliknie i można łatwo skopiować linka ?

pierwsze strony tego topu.. emotka a wystarczy wpisać w google odpowiedni tekst.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2580521 Napisano: 16.08.2009 11:54:03 w Segregacja konkursów.
cb656 napisał(a):

BEZDROŻA
jeden i ten sam konkurs, w kilku miejscach opisany, wielokrotnie dodany do bazy.
https://www.e-kon...rticles-8-47561.html
https://www.e-kon...rticles-8-48050.html
https://www.e-kon...rticles-8-47798.html

nie znalazłam linku do konkursu w naszej bazie i dlatego dodałam.. a ten co dodałam jest bezpośrednio na stronie Bezdroży a nie na innych książkowych czy przewodnikowych.. emotka zawsze można go usunąć.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2580516 Napisano: 16.08.2009 11:51:33 w Carrefour konkursy
olus15 napisał(a):

olus15 napisał(a):

ewunia1973 napisał(a):

ten konkurs na 3 produkty ? wysłałam sms i przyszedł zwrotny ze zła treść emotka
o co im chodzi ktoś też tak miał ? emotka

tak tam musi byc w tresci zycie ulatwia

a co dziwne w regulaminie wlasnie nie bylo przykladowego smsa
chyba ze po wielu smsach z bledna trescia dodali

wszystko jest w regulamini i było od początku.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2580459 Napisano: 16.08.2009 10:55:30 w Pomocy!!!!
jeśli chodzi o konki Carrefour to spotkałam się z tym, że w regulaminie było jasno określone czy mają to być sklepy Carrefour, czy Carrefour Express.. jeśli nie ma to można wziąść pod uwagę wszystko i zaryzykować.. dla świętego spokoju zadzwonić i upewnić się.. widziałam też, że jest jeden konk w Carrefour gdzie biorą tylko wybrane sklepy czyli nawet nie wszystkie główne.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2575713 Napisano: 13.08.2009 11:14:44 w Zbieramy kasę!
izoldaaa6 napisał(a):

hej jestem now prosze o klikanie nizej jest opisane wszystko zrekomenduje sie wystarczy tylko wiadomosc do mnie
http://bobovita.c...nkursowa/zdjecie/461
http://www.3dwhit...5ecb4249bb8e470a17a2
http://sukceso.pl/101b7add62
http://www.headan....php?code=dmGS8LWfky
wejdz na te stony i jak bedzie trzeba zagłosuj lub sie zarejestruj prosze):
http://radioglob....ndex.php/rejestracja
na tej stronie przy rejestracji w oknie osoba polecajaca wpisz moj login izoldaaa6 prosze, jak cos trzeba kliknac jestem do uslug

emotka jak jesteś nowa to pierwsze zapoznaj się z regulaminem!! a potem pisz tam gdzie trzeba.. i nie spamuj na PW.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2574963 Napisano: 13.08.2009 05:52:53 w Avatar
prozac napisał(a):

prozac napisał(a):

próba

no i guzik, nie daję rady, próbuję dalej

a jaki masz problem?? co się dzieje?? Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2573152 Napisano: 13.08.2009 07:31:21 w Wkurza mnie...
no ja rozumiem, że trudno kogoś prosić.. ale jeśli powie publicznie na forum wprost o co chodzi to jest szansa na odzew bez niedomówień, jeśli nie ma żadnej odpowiedzi to szukam wtedy innego sposobu.. a nie potem w akcie desperacji wrzucane wszystkich do jednego worka.. że ja pomagałam wszystkima mnie nikt.. ja też pomagam ale w tym co umiem.. nie umiałam w batonach to nie grałam, nie prosiłam bo wiedziałam, że każdy chce się nachapać.. no było minęło.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2573146 Napisano: 13.08.2009 07:22:45 w Wkurza mnie...
a nie prościej było powiedzieć/napisać, że ma problem z telefonem?, że taka sytuacja jest? podejrzewam, że w tedy więcej osób by pomogło.. łatwiej byłoby mi doładować jej telefon czy podac kod z karty zdrapki, żeby nie straciła konta.. a w przypadku wymianki coś za coś nie byłabym w stanie zrobić nic bo ja piwa nie ustrzelę.. sama miałam taki problem z doładowaniem, poprosiłam i zapytałam czy ktoś może pomóc i pomogła dobra duszka, potem oddałam i zrewanżowałam się.. a nie robiłam podchodów, że wygram coś za kasę po to żeby sobie pomóc.. no poprostu, źle zeida przekazała info z prośbą i inni odebrali to tak jak odebrali.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2572430 Napisano: 12.08.2009 09:06:15 w Wkurza mnie...
tosiaa napisał(a):

swibek napisał(a):

nie proponuję nic słodkiego bo ściągnieci sałe stadko.. emotka ja wytępiłam mrówki faraonki i te wstrętne fruwające proszkiem na mrówki firmy BROS.. jest troszke mocny zapach ale skutecznie działa, posyp miejsca gdzie wyłażą, a głownie przy listwach czy podłodze, nie oszczędzaj środka i zostaw tak na 2-3 dni, nawet jak będą mrówki trupki to nie sprzątaj odrazu.. wiem, ze to paskudny widok ale wytrzymaj dzień.. te co wyjda to padną, te co zdązą wrócić to rozniosa i droga zamknięta.. proszek nie jest drogi, średnia puszeczka kosztuje ok. 10 zł.. zdażają się ałe i średnie w tej samej cenie bo nowe dostawy są.. zielone opakowanie z mróweczką BROS.. emotka ja użyłam tylko 2 razy i pomogło..

a srodek nie jest szkodliwy dla dziecka ? 2,5 roczku ? , kiedys czytalam ze ktos zastosowal jakis proszk o intensywnym zapachu chyba wtedy na myszy nie pamietam dokladnie i zatrul niestety przy okazji dziecko

no jesli Ci dziecię wchodzi wszędzie to nie dawaj.. ale jesli masz możliwość sypnąc gdzieś, gdzie nie wejdzie, za fotel, za szafkę czy w miesce gdzie nie dosięgnie to nic sie nie stanie.. byle nie dotykało.. zapach wywietrzeje po chwili.. z BROSa są też spraye.. to może te będą lepsze, bo fukniesz w szczelinę i nie rozniesie się.. ahaa i na zewnątrz, przy drzwiach, oknie czy murze jak gdziesz widzisz ze chodzą tez je posyp albo fuknij sprayem.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2572237 Napisano: 12.08.2009 08:39:05 w Wkurza mnie...
nie proponuję nic słodkiego bo ściągnieci sałe stadko.. emotka ja wytępiłam mrówki faraonki i te wstrętne fruwające proszkiem na mrówki firmy BROS.. jest troszke mocny zapach ale skutecznie działa, posyp miejsca gdzie wyłażą, a głownie przy listwach czy podłodze, nie oszczędzaj środka i zostaw tak na 2-3 dni, nawet jak będą mrówki trupki to nie sprzątaj odrazu.. wiem, ze to paskudny widok ale wytrzymaj dzień.. te co wyjda to padną, te co zdązą wrócić to rozniosa i droga zamknięta.. proszek nie jest drogi, średnia puszeczka kosztuje ok. 10 zł.. zdażają się ałe i średnie w tej samej cenie bo nowe dostawy są.. zielone opakowanie z mróweczką BROS.. emotka ja użyłam tylko 2 razy i pomogło.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2570383 Napisano: 12.08.2009 11:51:40 w Pomocy!!!!
magnus napisał(a):

Kiedy dzwonią o piwo wczoraj wygrane ?

do 48 godzin.. mogą dziś po południu już dzwonić.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2569649 Napisano: 12.08.2009 08:49:35 w PODZIĘKOWANIA
muzulmanka napisał(a):

wielkie podziękowanie dla wszystkich, którzy pomogli mi wygrać piweczko, w szczególnoście dla Reni, swibek i iwek
kochane jesteście i dziękuję Wam bardzo za pomoc emotka emotka emotka emotka emotka emotka

emotka no przecie drobiazg.. kilka drobnych rad i.. sama potrafisz!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2565920 Napisano: 11.08.2009 06:07:24 w Konkursowiczki w ciąży
sisia napisał(a):

sisia napisał(a):

a ja mam 100 dni do porodu emotka emotka

mój termin 16.listopad. 2009

emotka no to studniówka.. będzie bal!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2565500 Napisano: 10.08.2009 08:06:07 w Wkurza mnie...
avatea napisał(a):

swibek napisał(a):

monia24 napisał(a):

swibek napisał(a):

to nie złość.. to tylko mały żal i łezka w oku, że nie ma autka czy wycieczki.. czy bardziej praktycznego AGD albo pieniążków.. emotka

Aj Swibka nie ma czego żałować, kiedyś i nasza pora nadejdzie emotka

myślisz?? emotka a kiedy, kiedy?? emotka

JUTRO:)

emotka to ja jutro siedze na wycieraczce przed domem i czekam żeby mi nic nie uciekło!! z lapkiem na kolanach i komórką przy uchu!! Wyświetl w wątku >>
0 0