Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2597057 Napisano: 23.08.2009 08:55:18 w Pomocy!!!!
jejuu.. emotka to nie jest top do klikania.. nie róbcie bałaganu.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2596383 Napisano: 23.08.2009 05:14:48 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

wkurza mnie,że zakupiłam dziś w sieci real kartę doładowującą simplus 30,zadzwoniłam pod numer 5555,a tam mówią,że nieprawidłowy emotka Na pewno wszystko dobrze wpisałam emotka

spróbuj krótkim kodem go wprowadzić.. emotka a ja miałam kiedyś ciekawy przypadek.. kupiłam doładowanie Oranga z terminala i na paragonie była data bieżąca a nie wiem jakim cudem termin ważności kodu był do maja 2006!! emotka ja tego nie zauważyłam, tylko podczas doładowania, konto zasiliło ale potem przyszlo z 6 smsów że kod nieprawidłowy albo że bład doładowania, sprawdź ważność karty! no jak można z terminala takie coś?? podejrzewam, że to stare niewykorzystane numery zasileń i wracają ale takie jaja?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2596372 Napisano: 23.08.2009 05:10:35 w Wkurza mnie...
szczelny napisał(a):

... że kończy mi się opieka i muszę iść do pracy emotka

a jak Amelcia?? emotka słodziak pewnie.. nie dziwię się, że Cię wkurza powrót do pracy.. fajnie siedzieć w domu z takimi bombowymi dziewczynami!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2596122 Napisano: 23.08.2009 03:07:05 w Wkurza mnie...
aneczka155 napisał(a):

swibek napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Wkurza mnie Program Profit z Orange, bo 15 września się kończy, a już niewiele mi zostało do doładowania 50zł. Muszę się zadowolić 25zł, które i tak nie przedłuży mi konta emotka

program profit zakończył się 15 sierpnia.. do 15 września można tylko wymieniać punkty i nic więcej.. a wogóle też mnie wkurzają, pisałam do nich już 3 maile bo jakoś dziwnie od 2,5 miesiąca moje konto nie zwiększyło się nawet o jeden punkt a powinno conajmniej o dobre 500.. emotka nie odpisali, no bo po co.. a przecie można sprawdzic kiedy i jaką kwotą doładowywałam.. a raz w miesiącu oni sumowali i dodawali punkty za to.. poprostu przejdę się do salonu Orange i ręcznie im to wytłumaczę.. emotka emotka

oo to dziwne,bo mi na pytanie odpowiedzieli w jeden dzień.Ale z tym profitem faktycznie jest coś nie tak,bo w czerwcu kilka razy doładowywałam się za 5 zł,a oni żadnego piątaka mi nie doliczyli...Miejmy nadzieję,że ten nowy program co będzie od połowy września będzie lepszy.

nawet teraz sobie sprawdzałam i 16 maja wymieniałam punkty na doładowanie.. trochę ich tam zostało jeszcze i wyszło na to, że następne doładowanie miałam dopiero teraz 18 i 22 sierpnia.. emotka a ani 18 ani wczoraj nic nie doładowywałam.. emotka za to od 16 maja do 16 sierpnia wbiłam bardzo dużo zasileń.. i tych promocyjnych za 35 zł i tych z ostatniej promocji 2*2 i wcześniej za 50 zł w celu przedłużenia konta na pół roku.. i co?? punkty wyparowały.. a na liście też nie figuruje nic jako doładowanie.. emotka NIE PODOBA MI SIÊ TO!! już nie piszę do nich tylko się przejdę i osobiście niech mi to sprawdzą!! już nie chodzi i punkty, bo i tak zdzierają, za tak wielką ilość takie małe doładowania.. emotka tylko chodzi o zasady!! skoro program lojalnościowy to niech taki będzie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2596052 Napisano: 23.08.2009 02:40:16 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

Wkurza mnie Program Profit z Orange, bo 15 września się kończy, a już niewiele mi zostało do doładowania 50zł. Muszę się zadowolić 25zł, które i tak nie przedłuży mi konta emotka

program profit zakończył się 15 sierpnia.. do 15 września można tylko wymieniać punkty i nic więcej.. a wogóle też mnie wkurzają, pisałam do nich już 3 maile bo jakoś dziwnie od 2,5 miesiąca moje konto nie zwiększyło się nawet o jeden punkt a powinno conajmniej o dobre 500.. emotka nie odpisali, no bo po co.. a przecie można sprawdzic kiedy i jaką kwotą doładowywałam.. a raz w miesiącu oni sumowali i dodawali punkty za to.. poprostu przejdę się do salonu Orange i ręcznie im to wytłumaczę.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2594647 Napisano: 22.08.2009 07:28:29 w Sport
emotka emotka kolejne ZŁOTKO!! brawo Anitka!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2594359 Napisano: 22.08.2009 05:47:21 w Carrefour konkursy
cudaczek121 napisał(a):

Kilka dni temu kupowałam Carrefour Express produkty na konkurs Życie ułatwia i mam na paragonie dokładne nazwy produktów.Mam nadzieję,że w razie wygranej uwzględnią ten dowód zakupu z Carrefour Express a nie ze zwykłego emotka

a te produkty do życie ułatwia.. to też mi wybijało.. marki knorr, algida, timotei, delma i lipton napewno.. emotka nie wiem jak inne.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2594319 Napisano: 22.08.2009 05:29:48 w Carrefour konkursy
monia24 napisał(a):

swibek napisał(a):

monia24 napisał(a):

Swibka nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałam, ale czy to co piszesz znaczy że w każdym carrefourze na takim samym kodzie wyskakuje identyczna nazwa na kasie??? Jeśli o to Ci chodzi to wcale nie. Na powrót do szkoły kupowałam w 2 różnych carrefourach identyczne produkty i na jednym była dokładna nazwa a w drugim prosiłam o pieczątkę i nazwę napisaną z tyłu paragonu

kod kreskowy produktu jest taki sam wszędzie a to jak wbijają na serwer to inna sprawa.. a oprócz tego każdy sklep ma swój kod wewnętrzny.. oni po paragonie dojdą co to było jeśli to w danym sklepie zakupione było.. rozumiem, ze raz pisze a raz nie.. bo też tak miałam, że było wybite NIVEA a raz tylko szampon.. zalezy jak seria była w Warszawie wstukana w serwer.. w każdym razie pod tym kodem kryje się Nivea i oni to wiedzą.. gorzej jak potrzebujesz do innego konku a nie Carrefourowego, wtedy musisz prosić o pieczątke a nie chcą dawać tłumacząc się, że im nie wolno!! emotka

wiesz co mi bez problemu i na powrot do szkoly i dzis na nivea podbili

w jednym krakowskim podbiją w drugim nie.. jak baba z informacji upierdliwa to idę do kierownika.. on dzwoni do niej, opierdziela i już po sprawie.. emotka poprostu jej się nie chce!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2594317 Napisano: 22.08.2009 05:28:30 w Carrefour konkursy
ewelcia0803 napisał(a):

swibek napisał(a):

info dla wszystkich zainteresowanych konkursami w Carrefour a szczególnie paragonami!!!

Otóż nie na każdym paragonie wybija nazwę tegoż towaru co trzeba.. po rozmowie (a raczej wojnie) z panią w punkcie obsługi klienta, która również utrudniała życie nie chcąc podpisać na paragonie co to jest i podpić pieczątki, udałam się do kierownika sklepu coby mi wyjaśnił jak mam udowodnić, że to coś na paragonie to właśnie produkt konkursowy. Ja akurat potrzebowałam paragon do konku Disneya gdzie trzeba było zakupić jakiś produkt na licencji Disneya.. zakupiłam breloczek z licencją a na paragonie była nazwa: dżungla, breloczki.. więc poprosiłam pana kierownika o wyjaśnienie i tu padła taka odpowiedź: każdy produkt jest odgórnie wprowadzany do serwera sieci Carrefour i oni nie mają wpływu na to jak jest wpisany, ale każdy produkt ma swój kod kreskowy.. więc jeśli sklep organizuje konkurs, należy odesłać taki paragon (można dołączyć metkę z produktu zawierającą ten kod kreskowy) i oni sobie sprawdzą poprawność paragonu.. wstukają ten kod do bazy i będą wiedzieć czy ten produkt jest produktem właściwym (promocyjnym)

aha, więc mój szamponik zostanie pozbawiony tej metki specjalnie na potrzeby tego konkursu emotka

lepiej nie ryzykować emotka
tylko, czy Tamci będą wiedzieli po jakiego ja im tę etykietę przysłałam emotka

po to żeby widzieli cos zakupiła emotka czyli to co trza było.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2594309 Napisano: 22.08.2009 05:24:52 w Carrefour konkursy
monia24 napisał(a):

Swibka nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałam, ale czy to co piszesz znaczy że w każdym carrefourze na takim samym kodzie wyskakuje identyczna nazwa na kasie??? Jeśli o to Ci chodzi to wcale nie. Na powrót do szkoły kupowałam w 2 różnych carrefourach identyczne produkty i na jednym była dokładna nazwa a w drugim prosiłam o pieczątkę i nazwę napisaną z tyłu paragonu

kod kreskowy produktu jest taki sam wszędzie a to jak wbijają na serwer to inna sprawa.. a oprócz tego każdy sklep ma swój kod wewnętrzny.. oni po paragonie dojdą co to było jeśli to w danym sklepie zakupione było.. rozumiem, ze raz pisze a raz nie.. bo też tak miałam, że było wybite NIVEA a raz tylko szampon.. zalezy jak seria była w Warszawie wstukana w serwer.. w każdym razie pod tym kodem kryje się Nivea i oni to wiedzą.. gorzej jak potrzebujesz do innego konku a nie Carrefourowego, wtedy musisz prosić o pieczątke a nie chcą dawać tłumacząc się, że im nie wolno!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2594225 Napisano: 22.08.2009 04:47:27 w Carrefour konkursy
info dla wszystkich zainteresowanych konkursami w Carrefour a szczególnie paragonami!!!

Otóż nie na każdym paragonie wybija nazwę tegoż towaru co trzeba.. po rozmowie (a raczej wojnie) z panią w punkcie obsługi klienta, która również utrudniała życie nie chcąc podpisać na paragonie co to jest i podpić pieczątki, udałam się do kierownika sklepu coby mi wyjaśnił jak mam udowodnić, że to coś na paragonie to właśnie produkt konkursowy. Ja akurat potrzebowałam paragon do konku Disneya gdzie trzeba było zakupić jakiś produkt na licencji Disneya.. zakupiłam breloczek z licencją a na paragonie była nazwa: dżungla, breloczki.. więc poprosiłam pana kierownika o wyjaśnienie i tu padła taka odpowiedź: każdy produkt jest odgórnie wprowadzany do serwera sieci Carrefour i oni nie mają wpływu na to jak jest wpisany, ale każdy produkt ma swój kod kreskowy.. więc jeśli sklep organizuje konkurs, należy odesłać taki paragon (można dołączyć metkę z produktu zawierającą ten kod kreskowy) i oni sobie sprawdzą poprawność paragonu.. wstukają ten kod do bazy i będą wiedzieć czy ten produkt jest produktem właściwym (promocyjnym) Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2594049 Napisano: 22.08.2009 02:18:24 w PODZIĘKOWANIA
emotka baaardzooo dziękuję kochanej mkmadzi7.. emotka za pomoc w pilnej i ważnej dla mnie sprawie!!! emotka jesteś WIELKA!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2589308 Napisano: 20.08.2009 12:40:22 w Pomocy!!!!
beatris23 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Czy w Simplusie można sprawdzić biling połączeń? W Orange i Play wiem, że tak, bo korzystam. Wysłałem sms i chciałbym wiedzieć o której godzinie dokładnie.

a jak w orange sprawdzić?Mam tel na kartę

musisz mieć założone konto na orange.pl emotka tam masz wszystko! cały swój profil, billing, doładowania, darmowe smsy i mmsy, stan konta, i różne usługi.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2589246 Napisano: 20.08.2009 12:26:06 w GRATISY
aniunia1900 napisał(a):

pakal napisał(a):

Prosze kliknij tu a ja może wygram i poda emotka konkurs z blendamed
http://www.3dwhit...5c8ccc8508d03570159e

kliknęłam proszę o odklikanie

emotka jak Wam kliknę to GRATIS guza będziecie mieć!! emotka siooo z tym klikaniem do topu KLIKNIJCIE!! emotka AHAA!! i proszę łaskawie regulamin po drodze przeczytać!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2589214 Napisano: 20.08.2009 12:12:08 w Pomocy!!!!
smsowicz napisał(a):

swibek napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Czy w Simplusie można sprawdzić biling połączeń? W Orange i Play wiem, że tak, bo korzystam. Wysłałem sms i chciałbym wiedzieć o której godzinie dokładnie.

Tak, można ale tylko w salonie Plusa.. emotka

Wykaz połączeń kosztuje 30,50 zł z VAT.
Historia połączeń oraz wysłanych SMS będzie zawierała dane za ostatnie 120 dni.

Billing może otrzymać wyłącznie zarejestrowany właściciel Simplus.

Dzięki za info emotka
Zapomniałem dodać, że przez internet i za friko. Tak to niech się pocałują.

no ja się domyśliłam, że chodzi Ci o to, ze przez net i za friko, dlatego napisałam, że TYLKO w salonach Plusa.. są w necie jakieś cuda jaja ale dla abonentów.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2589083 Napisano: 20.08.2009 11:19:34 w Pomocy!!!!
smsowicz napisał(a):

Tak, można ale tylko w salonie Plusa.. emotka

Wykaz połączeń kosztuje 30,50 zł z VAT.
Historia połączeń oraz wysłanych SMS będzie zawierała dane za ostatnie 120 dni.

Billing może otrzymać wyłącznie zarejestrowany właściciel Simplus. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2587964 Napisano: 19.08.2009 07:39:33 w Sport
ech.. ale SREBRO jest.. emotka świstak też miał.. jest WIELKI!! gratulacje!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2587954 Napisano: 19.08.2009 07:38:00 w Sport
emotka jak się spręży to.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2587558 Napisano: 19.08.2009 05:32:24 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

swibek napisał(a):

cb656 napisał(a):

...Na samym wstępie, żądają podania szczegółowych danych osobowych i adresowych oraz stanu majątkowego....
Zalecam daleko posuniętą ostrożność, podanie tych danych jest w moim odczuciu równoznaczne z zaproszeniem złodzieja i pokazaniem, gdzie leżą klucze (w ankiecie należy między innymi podać, w jakiej firmie jesteś ubezpieczony)

.....jakie dane podajesz i gdzie to już sprawa indywidualna! to nie jest jedna jedyna firma, która takie dane zbiera.. więc jak ktoś jest mądry to sam zdecyduje czy chce brać udział czy nie.. jeśli ktoś chce podać to proszę bardzo.. emotka

W zasadzie napisałaś to samo, co ja, czyli ostrzeżenie dla innych emotka

to nie jest ostrzeżenie.. ja nikogo nie ostrzegam, żeby tam wchodził czy nie.. to sprawa indywidualna jak napisałam.. emotka mądry wie co zrobić.. emotka i wcale mnie nie wkurzają takie stronki.. czasem nawet są przydatne.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2587366 Napisano: 19.08.2009 04:26:33 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie to, ze pionas umieszcza reklamę na stronie e-konkursy, która namawia do wzięcia udziału w ankiecie (odbierz laptopa) za wypełnienie ankiety potencjalnie bardzo niebezpiecznej dla podającego!

Na samym wstępie, żądają podania szczegółowych danych osobowych i adresowych oraz stanu majątkowego (sic!) a na koniec taka informacja:
Informujemy, że Pana(i) dane osobowe będą przetwarzane przez Acxiom Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, ul. Postępu 18 w celu przeprowadzenia konkursu na stronie http://ankieta3.kwestionariusz.pl. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wzięcia udziału w konkursie. Przysługuje Panu(i) prawo dostępu do treści danych i prawo ich poprawiania.

Firma Acxiom źle mi się kojarzy. Nie jest to firma polska, tylko zagraniczna. http://www.acxiom...s/AcxiomwPolsce.aspx

Zalecam daleko posuniętą ostrożność, podanie tych danych jest w moim odczuciu równoznaczne z zaproszeniem złodzieja i pokazaniem, gdzie leżą klucze (w ankiecie należy między innymi podać, w jakiej firmie jesteś ubezpieczony) emotka

Oczywiście, można się tłumaczyć, że płacą za umieszczanie reklamy i nikogo nie zmuszają do jej wypełnienia... emotka

akurat mnie się dobrze kojarzy ta firma.. 3 nagrody od niej w błyskawicznym tempie.. a to jakie dane podajesz i gdzie to już sprawa indywidualna! to nie jest jedna jedyna firma, która takie dane zbiera.. więc jak ktoś jest mądry to sam zdecyduje czy chce brać udział czy nie.. jeśli ktoś chce podać to proszę bardzo.. emotka a reklamka może być... jak widać zachłanni tam wchodzą.. jak ktoś ostrożny to się powstrzyma.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0