Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spróbuj krótkim kodem go wprowadzić.. a ja miałam kiedyś ciekawy przypadek.. kupiłam doładowanie Oranga z terminala i na paragonie była data bieżąca a nie wiem jakim cudem termin ważności kodu był do maja 2006!! ja tego nie zauważyłam, tylko podczas doładowania, konto zasiliło ale potem przyszlo z 6 smsów że kod nieprawidłowy albo że bład doładowania, sprawdź ważność karty! no jak można z terminala takie coś?? podejrzewam, że to stare niewykorzystane numery zasileń i wracają ale takie jaja?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jak Amelcia?? słodziak pewnie.. nie dziwię się, że Cię wkurza powrót do pracy.. fajnie siedzieć w domu z takimi bombowymi dziewczynami!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet teraz sobie sprawdzałam i 16 maja wymieniałam punkty na doładowanie.. trochę ich tam zostało jeszcze i wyszło na to, że następne doładowanie miałam dopiero teraz 18 i 22 sierpnia.. a ani 18 ani wczoraj nic nie doładowywałam.. za to od 16 maja do 16 sierpnia wbiłam bardzo dużo zasileń.. i tych promocyjnych za 35 zł i tych z ostatniej promocji 2*2 i wcześniej za 50 zł w celu przedłużenia konta na pół roku.. i co?? punkty wyparowały.. a na liście też nie figuruje nic jako doładowanie.. NIE PODOBA MI SIÊ TO!! już nie piszę do nich tylko się przejdę i osobiście niech mi to sprawdzą!! już nie chodzi i punkty, bo i tak zdzierają, za tak wielką ilość takie małe doładowania.. tylko chodzi o zasady!! skoro program lojalnościowy to niech taki będzie.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
program profit zakończył się 15 sierpnia.. do 15 września można tylko wymieniać punkty i nic więcej.. a wogóle też mnie wkurzają, pisałam do nich już 3 maile bo jakoś dziwnie od 2,5 miesiąca moje konto nie zwiększyło się nawet o jeden punkt a powinno conajmniej o dobre 500.. nie odpisali, no bo po co.. a przecie można sprawdzic kiedy i jaką kwotą doładowywałam.. a raz w miesiącu oni sumowali i dodawali punkty za to.. poprostu przejdę się do salonu Orange i ręcznie im to wytłumaczę.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a te produkty do życie ułatwia.. to też mi wybijało.. marki knorr, algida, timotei, delma i lipton napewno.. nie wiem jak inne.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w jednym krakowskim podbiją w drugim nie.. jak baba z informacji upierdliwa to idę do kierownika.. on dzwoni do niej, opierdziela i już po sprawie.. poprostu jej się nie chce!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po to żeby widzieli cos zakupiła czyli to co trza było.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kod kreskowy produktu jest taki sam wszędzie a to jak wbijają na serwer to inna sprawa.. a oprócz tego każdy sklep ma swój kod wewnętrzny.. oni po paragonie dojdą co to było jeśli to w danym sklepie zakupione było.. rozumiem, ze raz pisze a raz nie.. bo też tak miałam, że było wybite NIVEA a raz tylko szampon.. zalezy jak seria była w Warszawie wstukana w serwer.. w każdym razie pod tym kodem kryje się Nivea i oni to wiedzą.. gorzej jak potrzebujesz do innego konku a nie Carrefourowego, wtedy musisz prosić o pieczątke a nie chcą dawać tłumacząc się, że im nie wolno!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Otóż nie na każdym paragonie wybija nazwę tegoż towaru co trzeba.. po rozmowie (a raczej wojnie) z panią w punkcie obsługi klienta, która również utrudniała życie nie chcąc podpisać na paragonie co to jest i podpić pieczątki, udałam się do kierownika sklepu coby mi wyjaśnił jak mam udowodnić, że to coś na paragonie to właśnie produkt konkursowy. Ja akurat potrzebowałam paragon do konku Disneya gdzie trzeba było zakupić jakiś produkt na licencji Disneya.. zakupiłam breloczek z licencją a na paragonie była nazwa: dżungla, breloczki.. więc poprosiłam pana kierownika o wyjaśnienie i tu padła taka odpowiedź: każdy produkt jest odgórnie wprowadzany do serwera sieci Carrefour i oni nie mają wpływu na to jak jest wpisany, ale każdy produkt ma swój kod kreskowy.. więc jeśli sklep organizuje konkurs, należy odesłać taki paragon (można dołączyć metkę z produktu zawierającą ten kod kreskowy) i oni sobie sprawdzą poprawność paragonu.. wstukają ten kod do bazy i będą wiedzieć czy ten produkt jest produktem właściwym (promocyjnym) Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musisz mieć założone konto na orange.pl tam masz wszystko! cały swój profil, billing, doładowania, darmowe smsy i mmsy, stan konta, i różne usługi.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak Wam kliknę to GRATIS guza będziecie mieć!! siooo z tym klikaniem do topu KLIKNIJCIE!! AHAA!! i proszę łaskawie regulamin po drodze przeczytać!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja się domyśliłam, że chodzi Ci o to, ze przez net i za friko, dlatego napisałam, że TYLKO w salonach Plusa.. są w necie jakieś cuda jaja ale dla abonentów.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, można ale tylko w salonie Plusa..
Wykaz połączeń kosztuje 30,50 zł z VAT.
Historia połączeń oraz wysłanych SMS będzie zawierała dane za ostatnie 120 dni.
Billing może otrzymać wyłącznie zarejestrowany właściciel Simplus. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie jest ostrzeżenie.. ja nikogo nie ostrzegam, żeby tam wchodził czy nie.. to sprawa indywidualna jak napisałam.. mądry wie co zrobić.. i wcale mnie nie wkurzają takie stronki.. czasem nawet są przydatne.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
akurat mnie się dobrze kojarzy ta firma.. 3 nagrody od niej w błyskawicznym tempie.. a to jakie dane podajesz i gdzie to już sprawa indywidualna! to nie jest jedna jedyna firma, która takie dane zbiera.. więc jak ktoś jest mądry to sam zdecyduje czy chce brać udział czy nie.. jeśli ktoś chce podać to proszę bardzo.. a reklamka może być... jak widać zachłanni tam wchodzą.. jak ktoś ostrożny to się powstrzyma.. Wyświetl w wątku >>