Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#2886499 Napisano: 26.11.2009 12:46:05 w Rossmann
lovcia88 napisał(a):

szarri napisał(a):

ech, wysłałam maila do kobiety zajmującej się konkursami, co z tym teekanne... zobaczymy. półtorej godziny to już sporo, jeśli się deklarują na konkretną godzinę.

mnie sie wydaje, ze pojawia sie po 14 - czasami tak bywalo, jesli bylo do rozwiazania kilka konkow

pewnie się zastanawiają czy dać mi tą nagrodę czy nie.. emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2883710 Napisano: 25.11.2009 06:27:26 w Pomocy!!!!
golcia20 napisał(a):

golcia20 napisał(a):

Witam!

Mam taki problem wygrałam Nokię z Plusa z tego konku Nagrodobranie i sprzedałam koledze.

Teraz ten telefon mu się popsuł i nie jako ja czuję się niezręcznie z tego tytułu.

Teraz tak... nie wiem jak On go ma zareklamować, owszem jest na gwarancji pieczątka, ale kurka nie ma daty kupna to po pierwsze, a po drugie nie ma na pieczątce numeru telefonu, pod który można by dzwonić w sprawie reklamacji.

Nie miałam nigdy takiej sytuacji i prawdę mówiąc nie wiem jak to załatwić, a trapi mnie to niemiłosiernie...

Bardzo proszę jeśli ktoś miał podobną sytuację albo po prostu wie jak w takiej postępować.
Będę naprawdę wdzięczna za pomoc.

emotka emotka emotka

emotka

jeśli masz gwarancję z pieczątką to udaj się do najbliższego punktu serwisowego Nokii albo tam zadzwoń.. a masz jakiś protokół odebrania nagrody? może wystarczy na gwarancji wpisać jakąś datę, choćby tą wygrania telefonu.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2882284 Napisano: 25.11.2009 10:36:18 w Pomocy!!!!
jokan napisał(a):

a ktos mi powie skad wstawic avatara i jak?

dokładna instrukcja w topie AVATAR.. emotka poszukaj tego tematu na forum a tam w pierwszym poście jest link z dokładną instrukcją krok po kroku.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2848610 Napisano: 15.11.2009 11:14:59 w Wkurza mnie...
mahuska napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mahuska napisał(a):

młody diabełek mi schował telefon-a rozładowany emotka emotka emotka szukam i szukam i jestem co raz bardziej wściekła emotka emotka emotka

ja tak kiedys szukalam kilka dni emotka i znalazlam pod kanapa emotka

nie ma pod żadnym łożem kanapami fotelami a miałam jutro wygrać 500 zł z reala i aparat z kinderb emotka

kibelek? lodówka? pralka? piekarnik? a może pod dywanem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2845684 Napisano: 14.11.2009 06:28:27 w Pomocy!!!!
dorothy napisał(a):

mam taki dylemat: wczoraj w Carrefourze kupowałam skarpetki i w domu zauważyłam że mam takie coś plastikowe, to się chyba nazywa CHIP. No i chodzi o to, że nijak nie mogę się do nich dobrać, po prostu chyba siłą i wtedy je porwę, czy jedyne wyjście to wrócić się do sklepu? Jest oddalony ode mnie 50 km emotka

nie wiem jakie to zabezpieczenie ale zazwyczaj można je tylko w sklepie ściągnąc.. oni mają specjalny automacik do tego.. moja kolezanka kupiła sukienkę i też nie zauważyła, że przy kasie nie odblokowali, w domu się z tym trudziła i owszem udało się rozbić ale poplamiła sukienkę jakimś czymś tuszopodobnym.. bo tam płyn w środku jest paskudny.. chyba, że masz inne zabezpieczenie to możesz ryzykować.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2843123 Napisano: 13.11.2009 04:54:12 w Pomocy!!!!
beataa81 napisał(a):

nie no nic nie znalazłam ...tylko zapis,że paragon musi być z godziną i datą wcześniejszą niż godzina i data wysłania...chyba się musiałam czymś zasugerować...może ktoś jeszc sprawdzi czy nie przeoczyłam czegoś...

może zasugerowałaś się innym konkiem.. np. z carrefoura.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2832277 Napisano: 09.11.2009 06:07:59 w Konkursowiczki w ciąży
emotka ja tam nie narzekam.. dajemy radę.. emotka gorzej jak mały zacznie spychać mamusię z kompa.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2823613 Napisano: 06.11.2009 06:52:21 w Pomocy!!!!
malpka napisał(a):

meeyka napisał(a):

nie biore udzialu we wszystkich konkursach, bo to nie ma sensu - nie wszystko jest mi potrzebne emotka . Jeśli organizatorzy konkursu chca ode mnie za duzo danych - rezygnuje.

Na forum juz raczej wyprobowalismy wiekszosc stron organizujacych konkursy, wiec w zasadzie zachowac ostroznosc trzeba w wypadku jakiejs nowej strony nie wiadomo skad emotka

dokładnie, robię tak samo emotka
a najbardziej lubię konkursy, gdzie podaje sie tylko mail, a potem ewentualnie w razie wygranej dane emotka

a najlepsze są konki sms.. starter zniszczysz i już nie istniejesz.. tylko kosztują.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2823595 Napisano: 06.11.2009 06:49:01 w Pomocy!!!!
beataa81 napisał(a):

Masz dużo racji...mnie też czasem ręka zadrży-zwłaszcza przy danych szczegółowych,np.pesel...ale cóż-chcemy czy nie chcemy i tak w dzisiejszych czasach nasze dane są łatwe do zdobycia.Wypełniasz ankiety i formularze na każdym kroku i nigdy nie masz pewności gdzie one znajdą się za kilka lat...Unikaj konkursów tzw-wyłudzaczy...są to przeważnie ankiety w których podajesz dane dotyczące twojego gospodarstwa domowego-nie łudź się...wyników nigdy nie zobaczysz...Aha...nie płać rachunków co do których masz wątpliwości
emotka zawsze można przejść się do gazowni czy do spółdzielni i zapytać...A radość z wygranych nagród-bezcenna... emotka

akurat konków z PESELEM jest coraz mniej.. ale samego peselu czy nr. dowodu nie da sie wykorzystac.. musi byc podpis i dwie strony musza mieć ten dokument.. podam przykład: kurier przywiózł mi nagrodę o wartości ok 600 zł, wczesniej wysyłałam pocztą paragony i dane.. spieszył się więc podał mi przez ogrodzenie paczkę ale zapomniał, że miał mi dać protokół odebrania nagrody.. nie dostałam takiego a wiem, że i on i ja powinniśmy to mieć podpisane.. teraz mogłabym zrobić mu koło pióra dzwoniąc do firmy, że nagroda nie dojechała.. nie mają dowodu.. ale nie będę gościa już dobijać.. niech tylko uważa bo sam kiedyś się wkopie.. emotka tak, że trza pilnować co i gdzie podpisywać.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2823541 Napisano: 06.11.2009 06:38:57 w Pomocy!!!!
malpka napisał(a):

nariam napisał(a):

malpka napisał(a):

kolastynka napisał(a):

malpka napisał(a):

kolastynka napisał(a):

malpka napisał(a):

Hej, mam pytanko: Czy wy nie boicie się podawać danych osobowych? Sama muszę przyznać, ze trochę się boję. Czy wiecie, że istnieją nielegalne serwisy służące do handlu danymi, dla hakerów to żaden problem...
Jak to jest u Was? Podajecie dane i nawet ręka wam nie zadrży czy wręcz odwrotnie, również nie jesteście zbyt ufni ?

A ja niby mieliby Ci dostarczyć wygraną jeżeli nie podasz danych? emotka

wiem, że inaczej nie da rady, ale ja np. trochę się boję, ze moje dane trafią w nie powołane ręce.
Ty nigdy się nad tym nie zastanawiałaś?

Jak mniemam, czynszu, gazu i prądu nie płacisz (bo przecież trzeba zdradzić gdzie się mieszka), komórki ani internetu też nie masz no i wszelkie nagrody Ci przepadają, bo listonosz Cię znaleźć nie może. A tak serio to się nie zastanawiałam, bo Swibek dobrze mówi, jak będą chcieli to i tak znajdą emotka

tak, a w radiu jakos kiedyś to podawali, że przychodzą jakieś rachunki do płacenia niewiadomego pochodzenia i to właśnie przez podawanie danych w internecie

chyba że z kosmosu

widzę, że wcale nie jesteście świadomi zagrożeń

jak żyję na tym świecie, i korzystam z mediów wszelakiego rodzaju to rachunków z kosmosu nie dostałam.. poza tym nie można też we wszystko wierzyć co mówią w radio czy TV.. emotka jeśli coś podpisuję własnoręcznie to jestem świadoma co robię, czytam regulaminy i wybieram to co korzystne.. ale nikt mnie ściga pomimo, że dane gdzieś tam krążą.. emotka nie sądzę, żeby to było zagrożenie jakieś.. idąc chodnikem masz większe zagrożenie bo nie wiesz czy jakiś pirat drogowy Cię nie rozjedzie, bez podawania danych.. emotka emotka niestety.. całe życie jest jednym wielkim ryzykiem!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2823232 Napisano: 06.11.2009 05:46:44 w Pomocy!!!!
malpka napisał(a):

kolastynka napisał(a):

malpka napisał(a):

Hej, mam pytanko: Czy wy nie boicie się podawać danych osobowych? Sama muszę przyznać, ze trochę się boję. Czy wiecie, że istnieją nielegalne serwisy służące do handlu danymi, dla hakerów to żaden problem...
Jak to jest u Was? Podajecie dane i nawet ręka wam nie zadrży czy wręcz odwrotnie, również nie jesteście zbyt ufni ?

A ja niby mieliby Ci dostarczyć wygraną jeżeli nie podasz danych? emotka

wiem, że inaczej nie da rady, ale ja np. trochę się boję, ze moje dane trafią w nie powołane ręce.
Ty nigdy się nad tym nie zastanawiałaś?

jakby ktoś cię chcial namierzyć to i bez podawania danych by cię znalazł.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2819104 Napisano: 05.11.2009 02:47:56 w PODZIĘKOWANIA
emotka mój Kacperek dziękuje Cioci Izusi i cioci Iwonce za to, że mają takie wieeelkie i dobre serduszko.. i pamiętają o nim.. emotka i przesyła z wieeelkim uśmiechem szczere obślinione buziaczki !! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2807771 Napisano: 02.11.2009 09:35:23 w Pomocy!!!!
meeyka napisał(a):

swibek napisał(a):

śliczniusio.. emotka emotka

boooski awatarek

mojemu dziecięciu podobał się ten poprzedni, wiec ten tez bedzie uwielbiala emotka emotka

emotka cmoksy dla Was.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2806918 Napisano: 01.11.2009 09:46:57 w Pomocy!!!!
0 0

swibek

#2806908 Napisano: 01.11.2009 09:43:37 w Pomocy!!!!
kalisto1986 napisał(a):

swibek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

swibek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

pomoze mi ktos zrobic avatar ze zdjecia bo cos kombinuje ale bez skutku

jaki problem? co nie wychodzi? dawaj to pomogę.. emotka

no taka mialam nadzieje ze sie pojawisz emotka no wogule mow od poczatku jak mam to zrobic bo zmniejszalam przez fotosika ale to chiba nie tak ma byc emotka

musiałam zwiać na chwilę bo ten, noo.. mleczarnie trza było uruchomić.. emotka więc.. zdjęcie najlepiej zmniejszyć jakimkolwiek programem graficznym.. posiadasz jakiś taki program? tam się robi tzw resize albo poprostu ustawia długości boków jakie chcesz.. jesli nie masz możesz mi wysłać fotę na maila i pomniejsze i zrobie gotowego linka.. a jeśli masz i zrobisz to już to ładuj na imageshack.us i tam pierwszy link to jest już Twój avatar.. emotka

podaj meila chyba bedzie bezpieczniej niz sama bym miala emotka
tylko nie wiem czy zdjecie sie nadaje

polazło na PW.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2806852 Napisano: 01.11.2009 09:26:38 w Pomocy!!!!
psitulmamki napisał(a):

a ja tez szukam osóbki która pmoze wkleic avatar..

a masz już gotowy avatar? masz obrazek albo zdjęcie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2806850 Napisano: 01.11.2009 09:25:22 w Pomocy!!!!
kalisto1986 napisał(a):

swibek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

jaki problem? co nie wychodzi? dawaj to pomogę.. emotka

no taka mialam nadzieje ze sie pojawisz emotka no wogule mow od poczatku jak mam to zrobic bo zmniejszalam przez fotosika ale to chiba nie tak ma byc emotka

musiałam zwiać na chwilę bo ten, noo.. mleczarnie trza było uruchomić.. emotka więc.. zdjęcie najlepiej zmniejszyć jakimkolwiek programem graficznym.. posiadasz jakiś taki program? tam się robi tzw resize albo poprostu ustawia długości boków jakie chcesz.. jesli nie masz możesz mi wysłać fotę na maila i pomniejsze i zrobie gotowego linka.. a jeśli masz i zrobisz to już to ładuj na imageshack.us i tam pierwszy link to jest już Twój avatar.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2806527 Napisano: 01.11.2009 07:40:42 w Pomocy!!!!
kalisto1986 napisał(a):

jaki problem? co nie wychodzi? dawaj to pomogę.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2791122 Napisano: 27.10.2009 05:50:37 w PODZIĘKOWANIA
golcia20 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

tato999 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

nniewidzialnaa napisał(a):

agicho, tato999, nineczka17, achemiczka, kolastynka, golcia20, kalisto1986, szunia, meeyka, marielu, aniunia1900, swibek dziękuję za pomoc! emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

yyy a za co to mi emotka

yyyyyyy a mi za co?

ja tez nie wiem emotka emotka

jejku ja też nie wiem za co emotka ale miło mi ogromnie emotka

emotka a ja chyba wiem za co.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2780872 Napisano: 24.10.2009 10:05:56 w Popraw sobie humor...
arta napisał(a):

golcia20 napisał(a):

cb656 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

A ja opiszę historyjkę, która podobno jest prawdziwa.
Mieli ludzie działkę a tam trzymali psa-rotweilera, starali się go pilnować zeby sąsiedzi się nie skarżyli.
Pewnego razu urządzili imprezkę, nie wiadomo kiedy psisko gdzieś się zapodziało, kiedy wszyscy mieli już nieźle w czubie zjawia się cholernik z nieżywym psem sąsiada w pysku.
Szok! Konsternacja!
Jeden z gości (najzwinniejszy) przelazł przez płot i przywiązał nieżywą psinę do budy, żeby się nie wydało-niby sama zeszła bidula.
Rano, gospodarz imprezy przeciąga się w ogródku i słyszy jak sąsiad klnie na czym świat nie stoi.
-Co się stało?
-Panie, k..wa jego mać, co za świat popier...ny!
Pies mi zdechł, zakopałem go pod płotem, rano wstaję, patrzę..a ten s..syn przywiązany przy budzie leży!

emotka emotka emotka
...zarąbiaszcze... oplułem się kawą emotka

emotka a ja az sie ciesze ze kawy nie pilam emotka

leżymy i płaczemy emotka emotka

emotka emotka emotka kwiczymy.. emotka buuaaahahaa.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0