Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie się zastanawiają czy dać mi tą nagrodę czy nie.. Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli masz gwarancję z pieczątką to udaj się do najbliższego punktu serwisowego Nokii albo tam zadzwoń.. a masz jakiś protokół odebrania nagrody? może wystarczy na gwarancji wpisać jakąś datę, choćby tą wygrania telefonu.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładna instrukcja w topie AVATAR.. poszukaj tego tematu na forum a tam w pierwszym poście jest link z dokładną instrukcją krok po kroku.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kibelek? lodówka? pralka? piekarnik? a może pod dywanem? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem jakie to zabezpieczenie ale zazwyczaj można je tylko w sklepie ściągnąc.. oni mają specjalny automacik do tego.. moja kolezanka kupiła sukienkę i też nie zauważyła, że przy kasie nie odblokowali, w domu się z tym trudziła i owszem udało się rozbić ale poplamiła sukienkę jakimś czymś tuszopodobnym.. bo tam płyn w środku jest paskudny.. chyba, że masz inne zabezpieczenie to możesz ryzykować.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może zasugerowałaś się innym konkiem.. np. z carrefoura.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a najlepsze są konki sms.. starter zniszczysz i już nie istniejesz.. tylko kosztują.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
akurat konków z PESELEM jest coraz mniej.. ale samego peselu czy nr. dowodu nie da sie wykorzystac.. musi byc podpis i dwie strony musza mieć ten dokument.. podam przykład: kurier przywiózł mi nagrodę o wartości ok 600 zł, wczesniej wysyłałam pocztą paragony i dane.. spieszył się więc podał mi przez ogrodzenie paczkę ale zapomniał, że miał mi dać protokół odebrania nagrody.. nie dostałam takiego a wiem, że i on i ja powinniśmy to mieć podpisane.. teraz mogłabym zrobić mu koło pióra dzwoniąc do firmy, że nagroda nie dojechała.. nie mają dowodu.. ale nie będę gościa już dobijać.. niech tylko uważa bo sam kiedyś się wkopie.. tak, że trza pilnować co i gdzie podpisywać.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak żyję na tym świecie, i korzystam z mediów wszelakiego rodzaju to rachunków z kosmosu nie dostałam.. poza tym nie można też we wszystko wierzyć co mówią w radio czy TV.. jeśli coś podpisuję własnoręcznie to jestem świadoma co robię, czytam regulaminy i wybieram to co korzystne.. ale nikt mnie ściga pomimo, że dane gdzieś tam krążą.. nie sądzę, żeby to było zagrożenie jakieś.. idąc chodnikem masz większe zagrożenie bo nie wiesz czy jakiś pirat drogowy Cię nie rozjedzie, bez podawania danych.. niestety.. całe życie jest jednym wielkim ryzykiem!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakby ktoś cię chcial namierzyć to i bez podawania danych by cię znalazł.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cmoksy dla Was.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polazło na PW.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a masz już gotowy avatar? masz obrazek albo zdjęcie? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musiałam zwiać na chwilę bo ten, noo.. mleczarnie trza było uruchomić.. więc.. zdjęcie najlepiej zmniejszyć jakimkolwiek programem graficznym.. posiadasz jakiś taki program? tam się robi tzw resize albo poprostu ustawia długości boków jakie chcesz.. jesli nie masz możesz mi wysłać fotę na maila i pomniejsze i zrobie gotowego linka.. a jeśli masz i zrobisz to już to ładuj na imageshack.us i tam pierwszy link to jest już Twój avatar.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaki problem? co nie wychodzi? dawaj to pomogę.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja chyba wiem za co.. Wyświetl w wątku >>