Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lepsza by była opcja konkursy, do których chce wrócić w najbliższym czasie Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tyle konków gdzie SPA wygrać można.. pewnie sypną tym jeszcze na walentynki.. tylko żeby wygrać.. to jest sztuka..
wkurza mnie, że listek, paczkowy, kurier itp, itd. omijają mój adres szerokim łukiem.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
śliczna!! niech Wam się zdrowo chowa!! kochane takie szkraby!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja się pochwalę moim 5-miesięcznym urwiskiem Kacperkiem..
http://img508.ima.../dsc0242a800x600.jpg Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic dodać, nic ująć.. mam staż nieco dłuższy.. ale specjalnie nie udzielam się na forum.. od czasu kiedy stwierdziłam, że moje 5 minut już minęło.. mam tu przyjaciół i dobrych znajomych ale nie wiedziałam, że jestem tak lubiana.. to bardzo miłe z Waszej strony.. DZIÊKUJÊ WSZYSTKIM ZA WASZE SERDUSZKA!! nie wiem czy zasłużyłam sobie.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
BANKIER - na raty
ALPINISTA - zawsze na górze
INŻYNIER - zgodnie z planem
LISTONOSZ - dochodzi szybko
POLITYK - kończy na obietnicach
ŚMIECIARZ - dochodzi raz w tygodniu
POLICJANT - twarda pałka z kajdankami
SZACHISTA - bije konia nawet przy królowej
DETEKTYW - tylko w ciemnościach i incognito
DŻOKEJ - galopuje ostro i zawsze chce być pierwszy
PIŁKARZ - jak nie faul to spalony i nigdy nie może trafić
DOSTAWCA PIZZY - jak nie dojedzie w 5 min to zimny
NUREK - ma wielkie ciśnienie zwłaszcza gdy jest głęboko
GOLFISTA - małe piłeczki, a upiera się żeby zaliczyć 18 dziurek
MUZYK - ma niezwykle sprawne palce, ale potrzebuje dyrygenta
PRACOWNIK BIURA PODRÓŻY - nigdy nie może znaleźć właściwego miejsca
DEALER SAMOCHODOWY - nie ważne gdzie i komu, aby tylko wepchnąć ten swój złom
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratki!! bardzo się cieszę.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wątki z dopiskiem tylko info.. czyli w żadnym dyskusji nie ma.. trza założyć 3 temat gdzie będzie można pytac po 1000 razy z jakiego konku te wygrane i te co listek przyniósł.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oki, pogadam z nią wieczorem jak ją namierzę.. a jaki miałaś ten avatar bo mnie skleroza dopadła? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może ma ten obrazek w kompie gdzieś.. wrzuci na imageshack i wkleisz nowego linka do profilu.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skrobnij do fryteczki na forum to jej album był.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecie ona to celowo robi.. to nie jest osoba, która czyta forum tylko nachalnie, wręcz upierdliwe spamuje.. co to za uRZytkownik, który na forum wchodzi tylko jak coś potrzebuje.. ale zniknie stąd szybciej niż przylazła.. ADMINI!!! HEEELLP!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli to przyjaciel rodziny, to czemu nie.. ja byłam na 3 weselach gdzie ksiądz był zaproszony i co ciekawe najlepiej tańczył i zaskoczył wszystkich.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ręcznie nie możesz ustawić? ja ręcznie wybieram jeden bok i drugi utomatycznie sam sie dopasuje.. ze zdjęcia to właśnie wychodzi 120 na 90.. jeśli chcesz to mogę przyciąć.. zapytaj sisię.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrób jej troszkę większy.. 120 na 90.. będzie lepiej widoczny.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Admini nie siedzą tu 24 godziny na dobę.. ale jak już zrobią czystkę to raz a dobrze i sypną karniakami.. mają tylko 3 topy do przejrzenia.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciiii.. ja tam nic nie wiem.. a o co chodzi?? też Was kocham!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie.. przeczytaj ze zrozumieniem powyższy cytat.. Wyświetl w wątku >>