Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#3073470 Napisano: 31.01.2010 08:00:55 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
evja napisał(a):

Ja myślałam o jednej takiej funkcji. Pewnie to nie jest do zrobienia, ale warto napisać.
Tam gdzie są działy ,,Konkursy z moim udziałem ,,Konkursy bez mojego udziału powinno być jeszcze coś takiego jak ,,Konkursy, w których wygrałem. Odznaczałoby się na jakiś kolor np. żółty. A póżniej każdy mógłby się napawać widokiem swoich wygranych emotka .
Tylko nie wiem czy to realne ze względu na to, że konkursy zakończone, stare są kasowane ze strony i pewnie w takim dziale by też ich potem nie było. A szkoda.

lepsza by była opcja konkursy, do których chce wrócić w najbliższym czasie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3062729 Napisano: 28.01.2010 01:48:56 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

To ja sobie ponarzekam..nie mam konków gdzie mogłabym wygrać SPA..Wkurza mnie jeszcze fakt; kupiłam paskudny krem Kamil i nie wysłałam zgłoszenia..

tyle konków gdzie SPA wygrać można.. pewnie sypną tym jeszcze na walentynki.. emotka tylko żeby wygrać.. to jest sztuka.. emotka
wkurza mnie, że listek, paczkowy, kurier itp, itd. omijają mój adres szerokim łukiem.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3048858 Napisano: 24.01.2010 11:07:11 w Konkursowiczki w ciąży
jola29k napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka na wstępie witam i gratuluję wszystkim mamusiom i tym, które spodziewają się pociech!! cudne to uczucie.. emotka

emotka to ja się pochwalę moim 5-miesięcznym urwiskiem Kacperkiem.. emotka
http://img508.ima.../dsc0242a800x600.jpg

ale fajny jaki duzy ,moja tez ma prawie piec miesiecy ,

śliczna!! niech Wam się zdrowo chowa!! emotka kochane takie szkraby!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3048648 Napisano: 24.01.2010 08:40:33 w Konkursowiczki w ciąży
emotka na wstępie witam i gratuluję wszystkim mamusiom i tym, które spodziewają się pociech!! cudne to uczucie.. emotka

emotka to ja się pochwalę moim 5-miesięcznym urwiskiem Kacperkiem.. emotka
http://img508.ima.../dsc0242a800x600.jpg Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3030446 Napisano: 18.01.2010 08:16:28 w PODZIĘKOWANIA
kalisto1986 napisał(a):

cobra176 napisał(a):

A ja dziękuję wszystkim, którzy uznali mnie za dość ciekawą osóbkę i oddali na mnie głosik w e-konkursowej ankiete emotka

Jestem na forum dopiero od roku, dlatego cieszę się jak dziecko, że ktoś mnie tu jednak lubi emotka

Jesteście wszyscy super i dziękuję Wam za to emotka

(PS. I wcale nie mówię tak tylko dlatego, że się załapałam ) emotka

ja rowniez podpisuje sie pod tym obiema rekoma choc ja mam nawet ciut mniejszy staż.
Nie sądziłam ze oddacie na mnie tyle głosów, wogule że nie az w szoku jestem emotka
jestescie naprawde kochani bo dzieki tej ankiecie nie tyle co znalazlam sie w ekipie, ale poprostu zobaczyłam ze są tu osobki ktore poprostu daża mnei jakąs sympatia.
Miłe uczucie dziekuje kochani emotka emotka

nic dodać, nic ująć.. emotka mam staż nieco dłuższy.. ale specjalnie nie udzielam się na forum.. emotka od czasu kiedy stwierdziłam, że moje 5 minut już minęło.. emotka mam tu przyjaciół i dobrych znajomych ale nie wiedziałam, że jestem tak lubiana.. emotka to bardzo miłe z Waszej strony.. emotka DZIÊKUJÊ WSZYSTKIM ZA WASZE SERDUSZKA!! emotka nie wiem czy zasłużyłam sobie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3026642 Napisano: 17.01.2010 05:08:20 w Popraw sobie humor...
JAK UPRAWIAJ¡ SEX???
BANKIER - na raty
ALPINISTA - zawsze na górze
INŻYNIER - zgodnie z planem
LISTONOSZ - dochodzi szybko
POLITYK - kończy na obietnicach
ŚMIECIARZ - dochodzi raz w tygodniu
POLICJANT - twarda pałka z kajdankami
SZACHISTA - bije konia nawet przy królowej
DETEKTYW - tylko w ciemnościach i incognito
DŻOKEJ - galopuje ostro i zawsze chce być pierwszy
PIŁKARZ - jak nie faul to spalony i nigdy nie może trafić
DOSTAWCA PIZZY - jak nie dojedzie w 5 min to zimny
NUREK - ma wielkie ciśnienie zwłaszcza gdy jest głęboko
GOLFISTA - małe piłeczki, a upiera się żeby zaliczyć 18 dziurek
MUZYK - ma niezwykle sprawne palce, ale potrzebuje dyrygenta
PRACOWNIK BIURA PODRÓŻY - nigdy nie może znaleźć właściwego miejsca
DEALER SAMOCHODOWY - nie ważne gdzie i komu, aby tylko wepchnąć ten swój złom

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3024719 Napisano: 16.01.2010 06:25:34 w Dziś cieszę się z.....
chochliczka napisał(a):

z tego za zaliczylam to zarzadznie ktorego tak strasznie sie balam emotka emotka emotka

emotka gratki!! bardzo się cieszę.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3017307 Napisano: 13.01.2010 04:05:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
emotka Loreal dla Menów.. sztuka jedna z jakiejś ankiety Loreala (chyba już każdy wie co to było) emotka Pocztą Polską w bąblowej kopercie lekko zgniecione.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3017297 Napisano: 13.01.2010 04:02:03 w Wkurza mnie...
malenka89 napisał(a):

Wkurzają mnie dwa wątki o wygranych emotka W jednym mam pisać co wygrałam, w innym co akurat doszło emotka
Ktoś mi wytłumaczy po co?
Wcześniej była jedna, fajna baza Naszych zdobyczy, a teraz nie wiadomo, gdzie co i jak emotka
A wszystko zaczęło się od pogoni za pastami emotka

emotka wątki z dopiskiem tylko info.. czyli w żadnym dyskusji nie ma.. emotka trza założyć 3 temat gdzie będzie można pytac po 1000 razy z jakiego konku te wygrane i te co listek przyniósł.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2988327 Napisano: 03.01.2010 06:04:09 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

swibek napisał(a):

mariolakal napisał(a):

swibek napisał(a):

mariolakal napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Zaginął mój avatarek... Co mogło się stać ??? emotka

/przecież miałam go dłużej niż 90 dni/... emotka

profil tej osoby od której go brałaś został zawieszony na stronie photobucket, bo sie 90 dni nie logowała;)

i co teraz ??? emotka

skrobnij do fryteczki na forum emotka to jej album był.. emotka

wiem, wiem, ale ona może mi go odzyskać ???

może ma ten obrazek w kompie gdzieś.. wrzuci na imageshack i wkleisz nowego linka do profilu.. emotka

ok, dzięki... Ale Ona nie była na forum od ponad pół miesiąca... emotka

oki, pogadam z nią wieczorem jak ją namierzę.. emotka a jaki miałaś ten avatar bo mnie skleroza dopadła? Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2988308 Napisano: 03.01.2010 05:56:35 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

swibek napisał(a):

mariolakal napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

profil tej osoby od której go brałaś został zawieszony na stronie photobucket, bo sie 90 dni nie logowała;)

i co teraz ??? emotka

skrobnij do fryteczki na forum emotka to jej album był.. emotka

wiem, wiem, ale ona może mi go odzyskać ???

może ma ten obrazek w kompie gdzieś.. wrzuci na imageshack i wkleisz nowego linka do profilu.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2988232 Napisano: 03.01.2010 05:16:13 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

i co teraz ??? emotka

skrobnij do fryteczki na forum emotka to jej album był.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2963761 Napisano: 25.12.2009 02:41:38 w Wkurza mnie...
0 0

swibek

#2955005 Napisano: 20.12.2009 06:15:40 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

Wkurza mnie osoba prosząca urzytkowników.... nie dość, że z błędem czego nie znoszę, to jeszcze każdy wątek zaśmieca! Nie można do jasnej anielki najpierw poczytać forum, zorientować się troszkę a dopiero potem brać się za pisanie!!???

przecie ona to celowo robi.. emotka to nie jest osoba, która czyta forum tylko nachalnie, wręcz upierdliwe spamuje.. co to za uRZytkownik, który na forum wchodzi tylko jak coś potrzebuje.. emotka ale zniknie stąd szybciej niż przylazła.. emotka ADMINI!!! HEEELLP!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2954985 Napisano: 20.12.2009 06:11:00 w Pomocy!!!!
malenka89 napisał(a):

Szukam kogoś kto miał podobną sytuację i będzie umiał mi pomóc.
Otóż czy w sytuacji, gdy ślubu udziela ksiądz (para poprosiła go żeby to właśnie on udzielił im ślubu) to czy powinno się go również zaprosić na wesele? W ramach podziękowań...?
Ksiądz ten jest teraz w innej parafii, ale w tej, w której odbędzie się ślub był cały czas przebywa, ma nawet swój własny gabinet.

jeśli to przyjaciel rodziny, to czemu nie.. ja byłam na 3 weselach gdzie ksiądz był zaproszony i co ciekawe najlepiej tańczył i zaskoczył wszystkich.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2951446 Napisano: 18.12.2009 12:45:01 w Pomocy!!!!
nineczka17 napisał(a):

swibek napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

sisia napisał(a):

kto mi zrobi avator ze zdjecia bo nie umiem , prosze emotka emotka emotka emotka emotka

ja emotka pw

zrób jej troszkę większy.. 120 na 90.. emotka będzie lepiej widoczny.. emotka

nie mam takiej opcji 120 na 90 emotka

a ręcznie nie możesz ustawić? emotka ja ręcznie wybieram jeden bok i drugi utomatycznie sam sie dopasuje.. ze zdjęcia to właśnie wychodzi 120 na 90.. emotka jeśli chcesz to mogę przyciąć.. zapytaj sisię.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2951319 Napisano: 18.12.2009 12:02:52 w Pomocy!!!!
nineczka17 napisał(a):

sisia napisał(a):

kto mi zrobi avator ze zdjecia bo nie umiem , prosze emotka emotka emotka emotka emotka

ja emotka pw

zrób jej troszkę większy.. 120 na 90.. emotka będzie lepiej widoczny.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2943201 Napisano: 15.12.2009 09:38:11 w Wkurza mnie...
js28 napisał(a):

wkurza mnie, ze niektórzy z topów tematycznych robią smietnik, a admini nic z tym nie robią. W takim razie, poproszę o skasowanie mojego punktu karnego, który kiedyś dostałam za nieopatrznie napisane słowo, w nieodpowiednim topie. Dlaczego przywileje spotykaja nielicznych????

emotka Admini nie siedzą tu 24 godziny na dobę.. ale jak już zrobią czystkę to raz a dobrze i sypną karniakami.. mają tylko 3 topy do przejrzenia.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2941735 Napisano: 14.12.2009 05:45:00 w PODZIĘKOWANIA
is77 napisał(a):

w imieniu córki dziękuję swibek emotka

emotka ciiii.. emotka ja tam nic nie wiem.. emotka a o co chodzi?? emotka też Was kocham!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#2916249 Napisano: 06.12.2009 04:27:00 w Pomocy!!!!
damsel napisał(a):

marmoladella napisał(a):

damsel napisał(a):

aka napisał(a):

ela napisał(a):

ela napisał(a):

czy ktoś znalazł kombinację na polskie radio bo ja szukam i nic mi nie wychodzi emotka pw proszę

już mam
dzięki

ja też nie mogę trafić emotka

Ja też, już nie wiem co mam robić tam emotka

To bardzo proste! Już mocniej podpowiedzieć nie wypada. Oto paragraf 3 regulaminu, punkt 2: Organizator zastrzega, iż nie wszystkie produkty prezentowane w Serwisie i materiałach reklamowych wchodzą w skład „zestawu dnia”, a służą jedynie podniesieniu atrakcyjności wizualnej Serwisu.

emotka

Możliwość kombinacji od razu się zmniejsza.

Już znalazłam ten zestaw emotka Czyli to co jest w zestawie można wygrać?

emotka nie.. przeczytaj ze zrozumieniem powyższy cytat.. Wyświetl w wątku >>
0 0