Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a i lepiej żeby konto było bez debetów.. no i co racja to racja z moim to nawet nie ma co liczyć na poranną kawę i ciacho.. samemu trza se zrobić.. ot taki przywilej.. Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grubo ponad 800
a tak poważnie Pionas się stara żeby wszyscy byli (ulubionym słówkiem forumowiczów) VIPami i dodawali TYLKO po 3 konkursy.. a tu tyle szumu.. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Admin też ma swoje życie i nie siedzi 24 na dobę, poza tym może konkurs dodał wcześniej ktoś inny, a może konkurs jest dodany tylko licznik nie zaaktualizowany.. cierpliwości.. nie jesteś sam/a i każdy czeka w kolejce.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3 konkursy na 50 dni.. a potem od nowa.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wogóle zamknąć forum na święta.. a co! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratuluję zdrowego podejścia.. z czasem większość osób to zrozumie i doceni.. w końcu to dla nas wszystkich ma wyjść na dobre.. i już powoli wychodzi Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cóż więcej powiedzieć.. super, że emocje się uspokoiły.. i jesteś z nami Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo Cię nie chcemy wypuścić.. może jakieś obciązenie albo co.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i nic się nie da już z tym zrobić? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli dodałaś w ciągu miesiąca a NIE BYŁO ich w bazie to się napewno zaaktualizują a jeśli dodałaś a BYŁY już w bazie to się nie liczą niestety. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jakby zablokowano bazę dla właśnie tych osób co nie dodają toco? też by skakali z radościZ? też by się oburzali i obrażali.. Pisałeś o tym o co właśnie doszło do skutku. żle nie jest, zablokowano tylko dostęp do części tematów (przy niewielkim wysiłku można to przejść) ale z bazy korzystać mogą wszyscy.. więc to żadna kara bo dodatkowo jest prawie 200 nowych konkursów. I zamiast narzekać powinni się wszyscy brać do rozwiązywania bo czsu brakniu a potem znowu będą lamenty, że nie wygrałem albo przegapiłem..
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w WC możesz śmiało wymieniać informacje i poglądy.. o wszystkim i o niczym.. więc idea forum jest dalej taka sama, a odrobina dyscypliny nikomu nie zaszkodzi, zawsze będą osoby poszkodowane ale to nie znaczy, żeby się obrażać jak w piaskownicy.. jest tyle osób co moga pomóc innym w dodaniu tych 3 konkursów na miesiąc, że każdy zainteresowany napewno będzie mógł swobodnie korzystać z całego forum. Wystarczy przyjść do WC poprosić, zapytać.. może warto spróbować od tej strony? tak szczerze powiem, nie było mnie wczoraj cały dzień, nie mam teraz czau na forum tak jak dawniej, ale nagły przyrost konkursów mnie powalił.. zapewne gdyby nie ta sytuacja to pewnie nigdy byśmy się nie dowiedzieli o niektórych stronach, konkursach.. przyznam, że nie przeglądnę bazy, czas i warunki mi na to nie pozwalają, swoje konkursy dodam napewno by inni skorzystali i będę się cieszyć jak ktoś z forum wygra.. powkurzam się, że takie czasy nastały i samo się za nas robić nic nie chce.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
litości.. niechby 1/10 osób zarejestrowanych na forum dodała konkursy to byłoby dobrze. Prawda taka, że tylko garstka jest aktywna, nawet ta podglądająca. Reszta tu jest TYLKO zarejestrowana i nie wchodzi wogóle. A jak już wejdzie to sieje zamęt. Nie ogarniam tego świata.. co się z ludźmi dzieje? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polecony priorytet nadany do godz. chyba 12 (albo 10) dochodzi na drugi dzień. Ale nie wiem czy wszędzie tak jest.. na kilku pocztach w Krakowie i w okolicach spotkałam się z tym co wyżej napisałam.. a jak jest w innych miastach to nie wiem.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale przynajmniej szczerze napisali, że czytniki zepsute, zalane.. domyśleć się można, że po tajfunie w Filipinach to całkiem dobrze się mają..
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Twój umysł z roku na rok jest bardziej doświadczony i nie potrzeba mu tyle czasu co dawniej.. trąbną o super extra konku a Ty w przeciągu kilku chwil powalisz wszystkich.. ja Ci to mówię, moja droga!! i czekam na tą chwilę by gratulować! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jest jakaś mała radość co rozjaśniła mi dzień. Jutro jadę z przedszkolakami jako mama do opieki na wycieczkę do agroturystycznego gospodarstwa w okolicy na imprezę "od ziarenka do bochenka"..
może taka odskocznia poprawi mi nastrój i przestanę myśleć na chwilę o problemach życia codziennego.. Wyświetl w wątku >>