Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#3299175 Napisano: 15.04.2010 10:56:27 w Dziś cieszę się z.....
ciasssteczko napisał(a):

(...)
o dziwo jest bardzo skromna, jak jest przy niej mowa o konkursach to pyta mnie, czy jej wygram jajko z niespodzianką emotka

emotka uwielbiam takie komplementy.. emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3299168 Napisano: 15.04.2010 10:52:43 w Dziś cieszę się z.....
zielonaszpilka napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

emotka a ja ze swibek jest moim nauczycielem emotka

serio? ekstra emotka też bym się cieszyła emotka

emotka wariatki!!! emotka a ja się cieszę, że Was mam!!

Basia?? a Ciebie to wirus połknął czy co?? gdzieżeś ma uczennico polajzła?? emotka cho no tu spowrotem!! emotka

szpilka.. kłujesz?? emotka mrauuu.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3299160 Napisano: 15.04.2010 10:39:07 w Wkurza mnie...
emotka wkurza mnie, że ludki nie potrafią się cieszyć z małych rzeczy.. a ponoć pierdoły są najfajniejsze.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3299149 Napisano: 15.04.2010 10:21:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
zielonaszpilka napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

WITAM KTO BRAL UDZIAL Z AGNIESZKI DYGAT NA NK wieceie jak napisac do nich dane do wysylki prosze o pw

na adres mailowy, którego użyłeś przy zakŁadaniu konta na nk powinien przyjść Ci mail z informacją o wygranej i z prośbą o odesłanie swoich danych osobowych emotka

maile już były rozesłane i mój znalazł się w SPAMie emotka warto go poszukać, pod warunkiem, że podało się istniejące konto mailowe a nie urwane z choinki.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3295477 Napisano: 14.04.2010 01:24:41 w Wkurza mnie...
nasza dyskusja co do pochówku pary prezydenckiej jest skromna w porównaniu z innymi.. np tutaj..

http://www.facebo...nie.na.wawelu?v=wall

emotka

http://www.facebo...elu?v=app_2373072738

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3294031 Napisano: 13.04.2010 10:01:23 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

a mnie wkurza , że teraz np zakupy w Realu są traktowane jako rozrywka

Droga Uczestniczko,
w nawiązaniu do wydarzeń ostatnich dni informujemy , że operator
programu Payback , w porozumieniu z partnerami programu , postanowił
wstrzymać akcję promocyjną 5 razy więcej punktów o której
informowaliśmy 7 kwietnia

chciałam skorzystać - pewnie przyjemność z tych zakupów byłaby zbyt wielka ...

emotka no chyba ich pogięło!! świat wariuje!! jakbym chciała kupić chleb i kiełbache dla całego zastępu i do tego wode!! zwykłą wysokozminerizowaną Muszyniankę.. emotka to cóż to za atrakcja?? zwykłe codzienne szare życie.. i jeszcze mi punkty mają zabrać? emotka a niech se je wsadzą.. emotka aaa.. instytucje wszelakiego rodzaju zamiast się zająć sprawami naprawdę ważnymi i godnymi sytuacji to pierdoły wciskają!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3293926 Napisano: 13.04.2010 08:57:10 w Wkurza mnie...
emotka e niee.. bo gdzie ja będę pisać co mnie jeszcze wkurza?? a ostatnio wkurza mnie coraz więcej!! emotka np. brak produktów promocyjnych na półkach w sklepie.. nie mówiąc już braku jakiegokolwiek produktu.. babony się opierniczają i bujają między półkami zamiast śmigać na magazyn po towar!! emotka ech.. dziś miałam dzień dobroci ale jutro wojnę zrobię!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3293818 Napisano: 13.04.2010 08:14:03 w Wkurza mnie...
beataa81 napisał(a):

No rzeczywiście wielki problem gdzie będzie spoczywał ... pomyślcie jakbyście nie byli oburzeni to i tak jemu jest gorzej teraz niż Wam emotka ...ech pograjcie lepiej w jakieś konkursy...

Tak to jest z Polakami ,nie może być więcej niż dzień zadumy bo im już nudno i problemów szukają...Mam nadzieję,że rodziny ofiar nie będą przez jakiś czas zaglądać w żadne portale,czytać gazet i oglądać tv...bo im będzie jeszcze ciężej czytając takie dyskusje...

emotka no właśnie.. żałoba w sercu.. a w mózgu kotłują się opisówki i gonię po pokoju wenę twórczą.. a ona ucieka! a foty trza robić do konków!! emotka ależ to wkurzające.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3293814 Napisano: 13.04.2010 08:11:59 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

W poprzednich wyborach głosowałam na Platformę.Bardzo mi szkoda Prezydenta i wszystkich ofiar,które zginęły,bo to niepowetowana strata dla Polski.Ale moim skromnym zdaniem wystarczyłoby,aby Pan Prezydent z Małżonką pochowani zostali na Powązkach.W sumie dziwię się,że rodzina zgodziła się na Wawel,bo to wyklucza częste odwiedziny na grobie emotka

hmm.. może liczą na to, że inni będą odwiedzać.. a rodzina tylko od święta.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3293702 Napisano: 13.04.2010 07:24:40 w Żegnamy zmarłych
visserarthur napisał(a):

swibek napisał(a):

.. prawdopodobnie pogrzeb pary prezydenckiej odbędzie się w niedzielę o godz. 14 na Wawelu.. w Krakowie.. (*) emotka

dlaczego aż Wawel...

emotka sama nie wiem co o tym mysleć.. szacunek dla pary prezydenckiej ale mam mieszane uczucia co do miejsca pochówku..

(*) widocznie tak miało być.. Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#3292374 Napisano: 13.04.2010 11:48:08 w Żegnamy zmarłych
.. prawdopodobnie pogrzeb pary prezydenckiej odbędzie się w niedzielę o godz. 14 na Wawelu.. w Krakowie.. (*) emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#3287948 Napisano: 11.04.2010 02:29:50 w Pomocy!!!!
alaalex40 napisał(a):

czy ktos moze wie- jak sie doladuje konto w orange za 5zl to przywroca utracone srodki na te 2 dni czy nie?;/

nieważne za ile doładujesz.. tylko jeśli zrobisz to do 5 dni po zablokowaniu konta to do 24 godzin odblokują i przywrócą.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3287326 Napisano: 11.04.2010 06:50:44 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
aswiercinska napisał(a):

może by tak czarną kokardkę do stony przypiąc.. tak dla pamięci i żalu... emotka

a nie zauważyłaś że napis jest na szaro? Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3286658 Napisano: 10.04.2010 04:44:54 w Żegnamy zmarłych
monnika napisał(a):

i okazało się, że pilotem był Arek... żonie i dzieciom, rodzicom i znajomym szczere kondolencje! Arek- na zawsze w naszych sercach!
;(

miał tylko 35 lat.. emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#3286216 Napisano: 10.04.2010 12:46:07 w Żegnamy zmarłych
___+_+_+_+__
____+_________+
___+____۩۩_____+
__+____۩__۩_____+
_+____۩____۩____+
_+___۩__۩۩__۩___+
_+____۩_۩۩_۩___+_
__+_____۩۩___+___
_____██████____
_____████+█_+__
_____███+██ ۩__+
_____██+██ ۩_۩__+
_____█+██ ۩___۩__+
_____█+██۩_ ۩__۩_+
_____██+█ ۩_۩_۩_+_
_____██████۩____
_____███▒▒▒▒▒▒_
__۩۩ ███▒▒▒▒▒▒_
۩۩۩۩ ███▒▒▒▒▒▒_
_۩۩۩ ███▒▒▒▒▒▒_
__۩۩ ███▒▒▒▒▒▒۩۩۩۩۩۩۩
____۩۩۩۩▒▒▒▒▒▒۩۩۩۩۩۩۩
__۩۩۩۩۩۩▒▒▒▒▒▒۩۩۩۩۩۩۩۩

NIECH SPOCZYWAJ¡ W SPOKOJU..

Żyliście tak szybko....
Ciekawi życia....
Chcieliście zmienić Świat....

Ktoś zdmuchnął ogień,
ze świecy Waszego życia....
Tym samym nie dał Wam szans....

Pięknym motylom
Ucięto skrzydła!
Nim wznieść się zdążyły do gwiazd!

Pozostał smutek,
i ból przeraźliwy....
Dlaczego stało się tak?!

Bez matki pozostał syn....
Bez żony mąż....
Bez brata....brat....
pamiętać będziemy zawsze!
POKÓJ WASZEJ DUSZY

Módlmy się za dusze zmarłych i łączmy się w bólu... emotka emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#3285737 Napisano: 10.04.2010 08:34:52 w Żegnamy zmarłych
........................)
.......................(,)
..........).........._'\!/'_
.........(,).........(\\)
......._'\!/'_.
.......(\\)..

..na tym polega wartość życia, że płaci się za nie nawet życiem.. emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#3285638 Napisano: 10.04.2010 08:08:58 w Żegnamy zmarłych
to nie mógł być przypadek.. emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#3285604 Napisano: 10.04.2010 08:01:21 w Żegnamy zmarłych
mmagd napisał(a):

leelee napisał(a):

Żegnamy zmarłych w katastrofie w Smoleńsku emotka

Nie wiadomo czy też i Prezydenta RP.....

cała polska delegacja.. emotka

(*) emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#3284703 Napisano: 09.04.2010 06:44:28 w Wkurza mnie...
sambolera napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka emotka emotka
wkurza to mało powiedziane!! emotka
wkur*** mnie Nasza Klasa, profil Agnieszki Dygant i konkurs „Ulubione kolory Polek”!!
..w ostatnim etapie przyznali 168 nagród a nie 200 tłumacząc się, że pozostali uczestnicy nie spełnili warunków i bla bla blaa.. emotka to jak miałam inaczej to napisać? Bo skoro wyraźne: WYBRAŁAM KOLOR XXX ponieważ.. nie jest spełnionym warunkiem to już nie wiem.. emotka emotka emotka dziady jedne!!! emotka emotka emotka

a kiedy brałaś udział w konkursie?
moja siostra też myslała że nie wygrała ale wyslala zgloszenie w ostatni dzien konkursu a szukala siebie w wygranych teraz, musi jeszcze poczekac na wyniki z ostatniego etapu

emotka chyba jednak wysłałam w ostatnim etapie.. emotka dzięki za nadzieję.. emotka już się trochę mniej wkurzam, bardziej na swoją głupotę.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3284470 Napisano: 09.04.2010 05:41:40 w Wkurza mnie...
kochaniutka napisał(a):

Wkurzają mnie moi pseudo przyjaciele, tydzień temu zmarł tragicznie mój brat, popadłam w straszną depresję, i tylko jednk kolezanka się odezwała i zauważyła że coś musi być nie tak. A moi najbliźsi przyjaciele nawet nie zauwzyli , że mnie nigdzie nie ma. Dziś dostaje wiadomosc od jednej z nich typu: Ej chyba zapomniałaś , że obiecałaś mi zwspólne zakupy, ale widać maz ciekawsze rzeczy di roboty, tak można na ciebie liczyć. Po orostu zaraz mnie rozniesie , nie mam komu sie wygadac wiec wybaczcie ze pize to tu ale po prostu mnie rozrywa w srodku.

emotka przykro mi..
nie przejmuj się znajomymi.. bo jeśli ktoś się tak zachowuje to nie można go nazwać przyjacielem.. ja wiem, że to przykre, ale nie denerwuj się, myśl o sobie i rodzinie.. a czasem obcy człowiek jest w takich sytuacjach bliższy i bardziej zrozumie niż Ci, których uważamy za przyjaciół.. emotka

trzymaj się ciepło.. emotka i bądź silna! Wyświetl w wątku >>
0 0