Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#3324594 Napisano: 25.04.2010 04:42:39 w Pomocy!!!!
moloes napisał(a):

swibek napisał(a):

moloes napisał(a):

Może ktoś wie w jakiej sieci nie trzeba doładowywać telefonu co miesiąc ? chodzi mi o telefon na kartę.

emotka w każdej nie trzeba.. wystarczy doładować kartą o wyższym nominale i wtedy możesz co 3 miesiące albo za 100 zl i wtedy co pół roku..

mi chodzi o to żeby wcale nie trzeba było przymusu ładowania konta a karta była ważna
emotka

no teraz to ładnie sprecyzowałeś.. emotka i odpowiedź oczywista, że chodzi o PLAY.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3324563 Napisano: 25.04.2010 04:27:19 w Pomocy!!!!
moloes napisał(a):

Może ktoś wie w jakiej sieci nie trzeba doładowywać telefonu co miesiąc ? chodzi mi o telefon na kartę.

emotka w każdej nie trzeba.. wystarczy doładować kartą o wyższym nominale i wtedy możesz co 3 miesiące albo za 100 zl i wtedy co pół roku.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3324433 Napisano: 25.04.2010 02:54:22 w Pomocy!!!!
sasanka24 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

sasanka24 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

sasanka24 napisał(a):

Regulamin mi się nie otwiera emotka Kto prześle mi na PW, proszę emotka
https://www.e-kon...rticles-5-62864.html

nie daje się skopiować emotka

szkoda emotka , ale dzięki za chęci emotka

kombinowałam nie daje rady
może musisz zainstalować program Adobe Reader i kazdy regulamin pójdzie ten nie daje się skopiować emotka

Pewnie nie mam tego programu emotka poczekam aż moja młodzież mi zainstaluje emotka Jeszcze raz wielkie dzięki emotka

masz już ten regulamin? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3320297 Napisano: 23.04.2010 05:33:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
andzia21 napisał(a):

Czy są jeszcze dostępne torby z masmixa?
W południe wysłałam smsa, dostała tylko podziękowania.
Jak wygrywaliście torby to mieliście od razu smsa zwrotnego?

na drugi dzień dopiero.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3309509 Napisano: 20.04.2010 05:53:54 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

wkurzają mnie sąsiedzi z góry. Zaraz się tam przejdę i powyrywam temu małemu pędrakowi nogi z dupki jeśli za chwilę nie przestanie się tłuc emotka czy to już groźby karalne?? emotka
Strasznie mnie irytują... najpierw jest takie wielkie łup jakby coś ciężkiego rąbnęło o podłogę a potem walenie stóp z jednego końca pokoju na drugi i z powrotem i znowu łup...
Czemu oni mi robią zawsze, gdy czuję się fatalnie i kładę się po południu spać, albo kładę się spać po 20, bo muszę wstać jutro o 4 rano? emotka

emotka emotka emotka biedny żuczek.. bez nóżek to będzie leżał na pleckach i płakał.. zaleje ci mieszkanie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3301679 Napisano: 16.04.2010 07:22:43 w Wkurza mnie...
krzyszu napisał(a):

swibek napisał(a):

iaziaz napisał(a):

swibek napisał(a):

iaziaz napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

awe napisał(a):

swibek napisał(a):

wkurza mnie to, że nowa forumowiczka (od 13 kwietnia) paulisiak31 zwinęła mój avatar, który mam od lat!! emotka

ale on i tak kojarzy się tylko z Tobą - i z nikim innym emotka emotka

dokladnie emotka

awatar to jak zdjecie i kojarzy sie z dana osoba i fajnie jakby kazdy miał swoj(moze ta nowa osoba nie wiedziała ze go posiadasz,moze sobie zmieni na inny)
emotka

nie wiedziała? a skąd wzięła link który ja sobie wygenerowałam?? emotka no tak, wiem, że ze mną się kojarzy ale kilka osób zasugerowało się tym avkiem w kliknijcie i myślało, ze to ja zbieram głosy!! emotka a to nie ja!!

własnie doczytałam ze wiedziała ,no brzydko zrobiła

a fe!! emotka mam nadzieję, że szybko to zmieni!! emotka emotka

Reklama dźwignią handlu emotka Ja w niektórych przypadkach nie czytam nicku osoby piszącej jakiegos posta tylko od razu rozpoznaje ją po avatarze. Więc w tym przypadku napewno by dostała głos odemnie emotka

emotka emotka dziękuję!!
emotka no i tym sposobem nadużywa se baba!!! emotka głosy se zbiera od zaufanych ludków!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3301314 Napisano: 16.04.2010 05:42:06 w Dziś cieszę się z.....

swibek napisał(a):

dziś cieszę się z tego, że współlokator w końcu oddał mi kasę emotka emotka jestem prawie bogata emotka

emotka no to teraz trza dobrze zainwestować..

a co z Twoim avatarkiem?? emotka

tworzy się emotka

no to gicior!!! emotka a mojego słonia mi właśnie zarąbali!! emotka pffff.. cieszę się, że mimo wszystko słoń jest mój.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3301219 Napisano: 16.04.2010 05:05:20 w Wkurza mnie...
iaziaz napisał(a):

swibek napisał(a):

iaziaz napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

awe napisał(a):

swibek napisał(a):

wkurza mnie to, że nowa forumowiczka (od 13 kwietnia) paulisiak31 zwinęła mój avatar, który mam od lat!! emotka

dokladnie emotka

awatar to jak zdjecie i kojarzy sie z dana osoba i fajnie jakby kazdy miał swoj(moze ta nowa osoba nie wiedziała ze go posiadasz,moze sobie zmieni na inny)
emotka

nie wiedziała? a skąd wzięła link który ja sobie wygenerowałam?? emotka no tak, wiem, że ze mną się kojarzy ale kilka osób zasugerowało się tym avkiem w kliknijcie i myślało, ze to ja zbieram głosy!! emotka a to nie ja!!

własnie doczytałam ze wiedziała ,no brzydko zrobiła

a fe!! emotka mam nadzieję, że szybko to zmieni!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3301207 Napisano: 16.04.2010 05:01:24 w Wkurza mnie...
iaziaz napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

awe napisał(a):

swibek napisał(a):

dokladnie emotka

emotka

nie wiedziała? a skąd wzięła link który ja sobie wygenerowałam?? emotka no tak, wiem, że ze mną się kojarzy ale kilka osób zasugerowało się tym avkiem w kliknijcie i myślało, ze to ja zbieram głosy!! emotka a to nie ja!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3301184 Napisano: 16.04.2010 04:47:22 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

emotka i do tego bezczelnie skopiowała mój link!! wiem jak miałam podpisanego słonia w komputerze i wrzucając do imageshack wygenerował linka z unikalną nazwą na końcu.. i tenże link (mój!!) skopiowała!! emotka i nie przyjmuje do wiadomości, że sprawdza tylko jak on działa.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3301174 Napisano: 16.04.2010 04:41:25 w Wkurza mnie...
wkurza mnie to, że nowa forumowiczka (od 13 kwietnia) paulisiak31 zwinęła mój avatar, który mam od lat!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3300902 Napisano: 16.04.2010 03:28:55 w PODZIĘKOWANIA
kasiul napisał(a):

Serdecznie dziękuję za pomoc większości dobrych dusz z tej stronki! Jesteście wielcy! emotka emotka

m.in : kiniaz * melange * lizzie * zaczytana-pola * ciasssteczko * swibek i wielu innych! emotka

emotka dla Ciebie zawsze dobra duszyczko.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3300895 Napisano: 16.04.2010 03:26:24 w Dziś cieszę się z.....

dziś cieszę się z tego, że współlokator w końcu oddał mi kasę emotka emotka jestem prawie bogata emotka

emotka no to teraz trza dobrze zainwestować..

a co z Twoim avatarkiem?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3300525 Napisano: 16.04.2010 01:27:25 w Wkurza mnie...
kasiul napisał(a):

Wkurza mnie to, że

kupuję płatki Nestle Fitness z jogurtem (do jasne cholery... emotka ) i co widzę? Ledwo dopatrzyłam się kilku płatków z jogurtem rzeczywiście, a reszta nie oblanych emotka Oj emotka

emotka może jogurt robaczki zlizały.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3300515 Napisano: 16.04.2010 01:25:14 w Wkurza mnie...
aska70 napisał(a):

azych2 napisał(a):

taleksander napisał(a):

wkurzam się, bo wygrałam w konkursie 2 dni temu i do tej pory nie przyszedł mail z prośbą o dane

spokojnie, cierpliwość to zaleta oczekujących

Ja czekam od początku kwietnia...

może w SPAMie?? emotka czasem tam lądują, zwłaszcza jak to wyniki.. emotka

ilonar2301 napisał(a):

(...)
Idąc tym tropem, w woj. mazowieckim, nie wiem, czy w innych też Urzędy Skarbowe wzywają pary małżeńskie, bądź jedną osobę albo któregoś ze świadków, które są w związku małżeńskim nie dłużej niż 5 lat, na przesłuchanie dot. wesela, gdzie, za ile, jaka kucharka, jaki zespół, jaki dekorator, ile kosztowały usługi itp. emotka
Mnie na szczęście to ominęło, ale dwójka moich znajomych takie pisemko dostała. emotka

pewnie jakiś babiszon z Urzędu za mąż będzie wychodzić i szuka namiarów mądrym sposobem.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3299189 Napisano: 15.04.2010 11:08:28 w Dziś cieszę się z.....
barbara1910 napisał(a):

79magda napisał(a):

Cieszę się, że nawet apetyczne wspomnienie frytek (tudzież ciasssteczek...) nie jest w stanie złamać mojego silnego postanowienia: nie spożywania pokarmów w godzinach nocnych emotka

Madziu nie gadaj nic ci nie bedzie ,a ja wlasnie sobie skonsumuje banana
emotka

chodźta dziouchy do WC.. emotka przeczyścimy rury.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3299187 Napisano: 15.04.2010 11:06:27 w Dziś cieszę się z.....

swibek napisał(a):

Cieszę się, bo dzięki temu wątkowi, odszukałam Swibka, a jego avatar natchnął mnie jednak do wzięcia udziału w konkursie Wygraj klasykę Disneya o słoniu Dumbo emotka emotka emotka

a ja myślę i myślę i myślę.. i myśliwym już jestem.. ale co ten słoń może jeszcze z tymi uszami zrobić?? emotka emotka

Spytaj się swojego Słonia emotka masz najlepsze wtyki jeśli chodzi o ten konkurs emotka Dla samej zasady powinieneś go wygrać emotka emotka :P

ja wiem co z zadkiem może zrobić emotka i cieszę się, że słoń wrócił do avatarka.. jakoś mi tak weselej.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3299184 Napisano: 15.04.2010 11:03:58 w Dziś cieszę się z.....
79magda napisał(a):

Cieszę się, że nawet apetyczne wspomnienie frytek (tudzież ciasssteczek...) nie jest w stanie złamać mojego silnego postanowienia: nie spożywania pokarmów w godzinach nocnych emotka

emotka uważaj na śmiejące się robaczki.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3299182 Napisano: 15.04.2010 11:01:22 w Dziś cieszę się z.....

Cieszę się, bo dzięki temu wątkowi, odszukałam Swibka, a jego avatar natchnął mnie jednak do wzięcia udziału w konkursie Wygraj klasykę Disneya o słoniu Dumbo emotka emotka emotka

a ja myślę i myślę i myślę.. i myśliwym już jestem.. ale co ten słoń może jeszcze z tymi uszami zrobić?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3299177 Napisano: 15.04.2010 10:58:59 w Dziś cieszę się z.....
barbara1910 napisał(a):

ja nie mam na nic natchnienia emotka za to chce mi sie bardzo smiac emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0