Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no teraz to ładnie sprecyzowałeś.. i odpowiedź oczywista, że chodzi o PLAY.. Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w każdej nie trzeba.. wystarczy doładować kartą o wyższym nominale i wtedy możesz co 3 miesiące albo za 100 zl i wtedy co pół roku.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz już ten regulamin? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na drugi dzień dopiero.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
biedny żuczek.. bez nóżek to będzie leżał na pleckach i płakał.. zaleje ci mieszkanie.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję!!
no i tym sposobem nadużywa se baba!!! głosy se zbiera od zaufanych ludków!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to gicior!!! a mojego słonia mi właśnie zarąbali!! pffff.. cieszę się, że mimo wszystko słoń jest mój.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a fe!! mam nadzieję, że szybko to zmieni!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiedziała? a skąd wzięła link który ja sobie wygenerowałam?? no tak, wiem, że ze mną się kojarzy ale kilka osób zasugerowało się tym avkiem w kliknijcie i myślało, ze to ja zbieram głosy!! a to nie ja!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i do tego bezczelnie skopiowała mój link!! wiem jak miałam podpisanego słonia w komputerze i wrzucając do imageshack wygenerował linka z unikalną nazwą na końcu.. i tenże link (mój!!) skopiowała!! i nie przyjmuje do wiadomości, że sprawdza tylko jak on działa.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla Ciebie zawsze dobra duszyczko.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to teraz trza dobrze zainwestować..
a co z Twoim avatarkiem?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może jogurt robaczki zlizały.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może w SPAMie?? czasem tam lądują, zwłaszcza jak to wyniki..
pewnie jakiś babiszon z Urzędu za mąż będzie wychodzić i szuka namiarów mądrym sposobem.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chodźta dziouchy do WC.. przeczyścimy rury.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wiem co z zadkiem może zrobić i cieszę się, że słoń wrócił do avatarka.. jakoś mi tak weselej.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uważaj na śmiejące się robaczki.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja myślę i myślę i myślę.. i myśliwym już jestem.. ale co ten słoń może jeszcze z tymi uszami zrobić?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>