Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#3451650 Napisano: 12.06.2010 07:51:48 w Wkurza mnie...
emotka a ja uważam, że Krynia lepiej brzmi jak Krynica!! tak zdrobniale.. czule.. wogóle jakoś tak fajnie!! emotka pozdrówka Krynko!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3446701 Napisano: 10.06.2010 10:30:30 w Konkursowiczki w ciąży
emotka gratulacje kolejnym mamusiom!! emotka tym co mogą juz dzieciaczka przytulić i tym co jeszcze noszą pod seduchem!! Trzymajcie się dzielnie i duuużo zdróweczka!! emotka

a mój mały szkrab pozdrawia forumowych kolegów i koleżanki.. emotka

(klik) a kuku.. !!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3444276 Napisano: 09.06.2010 12:00:24 w Pomocy!!!!
andzia2005 napisał(a):

swibek napisał(a):

andzia2005 napisał(a):

prodiament napisał(a):

prodiament napisał(a):

znalazłam fajny konek - nie wiem, czy był w bazie, bo ostatnio przegapiam mnóstwo emotka
http://wizaz.pl/akcje/10lat/quiz.php
pomoże ktoś z pytaniami? emotka

brał ktoś w tym udział?

nie mam tam konta. jak chce ci się przepisać pytania, to mogę pomóc, mam trochę czasu

jak nie masz konta to tymbardziej nie będziesz odpowiedzi znała.. bo pytania dotyczą strony i forum wizaz.pl emotka

i miej tu człowieku dobre serce to cię taki swibek zje emotka

e tam odrazu zje.. emotka taki gorąc to się jeśc nie chce.. emotka ale skoro dalej masz dobre chęci to proszę:

1. Ile postów tygodniowo pojawia się na forum Wizaz.pl?
ok. 150 000
ok. miliona
ok. tysiąca
2. W jakich godzinach buszuje najwięcej Wizażanek?
14.00 – 16.00
19.30 – 22.30
6.00 – 8.00
3. Ile łącznie osób pilnuje porządku na forum?
ok. 30
ok. 130
ok. 5
4. Jakie imię najczęściej pojawia się w nickach Wizażanek?
Zuza
Aga
Ola
5. Ile osób ma nick, w którym pojawia się „Złoś”?
ponad 90
ponad 200
ponad 500
6. Jaki produkt ma w KWC najwięcej recenzji?
tusz 2000 Calorie Max Factor
Meteoryty Guerlaina
klasyczny krem Nivea
7. Która Wizażanka jako pierwsza zarejestrowała się na forum Wizaz.pl?
Helena
anna.a
ania.b
8. Kiedy na forum Wizaz.pl zarejestrowała się pierwsza Wizażanka?
w listopadzie 2001 roku
w styczniu 2002 roku
w październiku 2010 roku
9. W jakim dniu urodziny obchodzi najwięcej Wizażanek?
13 czerwca
2 lutego
24 grudnia
10. W jakim dniu zarejestrowało się najwięcej Wizażanek (aż 898)?
26 lutego 2009 roku
15 listopada 2001 roku
11 lipca 2005 roku
11. Ile osób średnio na dobę rejestruje się na Wizażu?
ponad 5000
ponad 500
ponad 2 000
12. Ilu zadeklarowanych użytkowników – mężczyzn mamy na Wizażu?
niecały tysiąc
blisko 50 000
ok. 16 000
13. Jaki produkt jako pierwszy znalazł się w katalogu Kosmetyk Wszech Czasów?
Meteoryty Guerlain
tusz 2000 Calorie Max Factor
balsam do ust Nivea
14. Kto był twórcą pierwszego wizażowego layoutu?
Smoczek
Babcia Weatherwax
Złośliwiec
15. Którym z kolei jest obecny wizażowy layout?
szósty
trzeci
jedenasty
16. Jakie wydawnictwo jest od sierpnia 2009 współudziałowcem Wizaz.pl?
Bauer
Agora
Edipresse
17. Ile osób tworzy obecnie wizażowy team redakcyjny?
30
10
50
18. Kiedy ruszył serwis kulinarny Smaczny.wizaz.pl?
w styczniu 2008 roku
w grudniu 2009 roku
w listopadzie 2001 roku
19. Ile produktów jest w katalogu Kosmetyk Wszech Czasów?
ok. 27 000
ok. tysiąca
ok. 10 000
20. Ile recenzji można przeczytać w katalogu Kosmetyk Wszech Czasów?
ok. 200 000
ponad 370 000
prawie 100 000
21. Ile jest recenzentek w KWC?
ok. 10 000
ponad 30 000
ponad tysiąc
22. Ile osób odwiedza miesięcznie serwis Wizaż.pl?
ok. miliona
ok. 500 tys.
ponad trzy i pół miliona
23. Ile postów napisała Wizażanka - rekordzistka?
ponad 50 000
ok. tysiąca
ok. miliona
24. Kiedy Wizaż obchodzi swoje 10. urodziny?
10 czerwca 2010 roku
16 czerwca 2010 roku
6 czerwca 2010 roku
25. Według Złośliwca...
„Nie ma brzydkich kobiet, są tylko takie, które do tej pory nie trafiły na Wizaż.pl”
„Nie ma brzydkich kobiet, wszystkie są piękne, tylko nie wszystkie o tym wiedzą”
„Nie ma brzydkich kobiet, są tylko takie, które nie umieją się umalować”
26. Co miesiąc na Smaczny.wizaz.pl, głosami użytkowniczek można zostać...
Mistrzem Smaku Miesiąca
Smakmistrzem Miesiąca
Kucharskim Mistrzem Wizażu
27. Użytkowniczki serwisu to:
Wizażystki
Wizażynki
Wizażanki
28. W którym roku przyznaliśmy pierwszy raz w historii Wizażu tytuły Kosmetyków Wszech Czasów?
2010
2009
2001
29. Twórcy Wizażu (AgaZ i Złośliwiec) są:
rodzeństwem
małżeństwem
sąsiadami
30. Pędzelki jakiej marki kupowało się w Warszawie na ul. Widok?
We-Ma
Me-Wa
Wa-Wa
31. Jakiego działu nie znajdziesz na Wizażu?
ABC pielęgnacji
Sensacja i plotka
Porady Stylisty
32. Smaczny.wizaz.pl to portal o:
pysznym jedzeniu
smakowitych ploteczkach
smacznym spaniu
33. Czym była wizażowa Karma?
pierwowzorem portalu Smaczny.wizaz.pl
sposobem na wyrażenie sympatii i uznania wobec innych Wizażanek
zorganizowaną akcją dokarmiania bezpańskich zwierząt
34. Ile kosmetyków otrzymało tytuł Kosmetyk Wszech Czasów w roku 2010?
10
9
19
35. Jakie wizażowe forum jest największe?
Plotkowe
Moda
Pytania do wizażystki

emotka jakieś pytania??

buźki for you! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3444021 Napisano: 09.06.2010 10:30:11 w Pomocy!!!!
andzia2005 napisał(a):

prodiament napisał(a):

prodiament napisał(a):

znalazłam fajny konek - nie wiem, czy był w bazie, bo ostatnio przegapiam mnóstwo emotka
http://wizaz.pl/akcje/10lat/quiz.php
pomoże ktoś z pytaniami? emotka

brał ktoś w tym udział?

nie mam tam konta. jak chce ci się przepisać pytania, to mogę pomóc, mam trochę czasu

jak nie masz konta to tymbardziej nie będziesz odpowiedzi znała.. bo pytania dotyczą strony i forum wizaz.pl emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3443053 Napisano: 08.06.2010 09:15:29 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

weronika112 napisał(a):

... że przegrywamy z Hiszpanią dwiema bramkami. No domiar złego, stało się to w ciągu 15 minut.

emotka już 3:0 emotka

emotka 4:0 emotka ale co to jest 4 gole.. damy radę!! mamy czas.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3443033 Napisano: 08.06.2010 09:08:25 w Wkurza mnie...
weronika112 napisał(a):

... że przegrywamy z Hiszpanią dwiema bramkami. No domiar złego, stało się to w ciągu 15 minut.

emotka już 3:0 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3442960 Napisano: 08.06.2010 08:39:58 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że dostałam na imieniny jakiś super pojemnik, w którym ciasto się wyrabia i rośnie jak na drożdżach w ciągu 10 minut... Czekam już 2 godziny, a ono ani drgnie... Tyle produktów zmarnowanych... emotka

Nadmieniam, że chciałam zaoszczędzić na obiedzie bo nie miałam ziemniaków i to miały być parówki w cieście...
emotka

emotka a do prądu włączyłaś?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3432385 Napisano: 04.06.2010 08:19:43 w Pomocy!!!!
gocha26 napisał(a):

krynia napisał(a):

swibek napisał(a):

krynia napisał(a):

gocha26 napisał(a):

Szukam kogoś z Krakowa lub okolic
Moja córka jedzie na wycieczkę Kraków, Wadowice, Wieliczka, Myślenice, Zakopane itd
chciałabym się dowiedzieć jak tam z powodzią? może ktoś pomoże i odpowie bo mam pewne obawy czy ją puścić...

i jak tam wycieczka ?
na miejscu organizatorów ja bym zmieniła termin - całą noc lało, w górach jeszcze gorzej
słowem zero atrakcji a co to za frajda dla młodzieży - tkwienie na jakiejś kwaterze czy w schronisku

same miasta typu Kraków, Wieliczka czy Zakopane są w miarę bezpieczne, ale najgorzej z dojazdami, jedziesz przed siebie i nie wiesz co zastaniesz, czy wylaną rzekę, czy drzewo na drodze czy osuwisko.. emotka średnia przyjemność też zwiedzać cokolwiek w deszczu i porywach wiatru.. za ciepło też nie jest.. emotka ja bym się z domu nie ruszała.. aaa i plaga komarów.. paskudne krwiopijce!! emotka

u mnie przez ostatnią noc rzeka z drogi się zrobiła, więc bez wysokich kaloszy ani rusz

wyjazd w poniedziałek - mam nadzieję że rzeczywiście przełożą wyjazd - szkoda żeby dzieci nie pojechały
dzięki za odpowiedzi emotka

najrozsądniej to przełożyć jeśli jest taka mozliwość.. czasem 2 tygodnie wystarczy i pogoda się poprawi.. teraz więcej strachu i u dzieci i u rodziców.. niebezpieczny okres.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3432307 Napisano: 04.06.2010 07:49:12 w Pomocy!!!!
krynia napisał(a):

gocha26 napisał(a):

Szukam kogoś z Krakowa lub okolic
Moja córka jedzie na wycieczkę Kraków, Wadowice, Wieliczka, Myślenice, Zakopane itd
chciałabym się dowiedzieć jak tam z powodzią? może ktoś pomoże i odpowie bo mam pewne obawy czy ją puścić...

i jak tam wycieczka ?
na miejscu organizatorów ja bym zmieniła termin - całą noc lało, w górach jeszcze gorzej
słowem zero atrakcji a co to za frajda dla młodzieży - tkwienie na jakiejś kwaterze czy w schronisku

same miasta typu Kraków, Wieliczka czy Zakopane są w miarę bezpieczne, ale najgorzej z dojazdami, jedziesz przed siebie i nie wiesz co zastaniesz, czy wylaną rzekę, czy drzewo na drodze czy osuwisko.. emotka średnia przyjemność też zwiedzać cokolwiek w deszczu i porywach wiatru.. za ciepło też nie jest.. emotka ja bym się z domu nie ruszała.. aaa i plaga komarów.. paskudne krwiopijce!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3431919 Napisano: 03.06.2010 09:02:10 w Wkurza mnie...
grzegorz543 napisał(a):

krynia napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

krynia napisał(a):

moniaainom napisał(a):

A mnie wkurzają konkursy klikane i wymiana głosami. Nie biorę udziału w takich, ale przykro mi się robi, gdy patrzę na piękne zdjęcia, które zostały daleko w tyle, a w czołówce same średniawki emotka Mam nadzieję, że wkrótce przestaną organizować takie konkursy klikaczy.

odnoszę jednak wrażenie, że takich koinkursów coraz więcej, bo organizatorom nie chce się jurorów opłacać...
ba nawet po nocach dręczą mnie koszmarne koszmary, że tylko klikane konkursy wszędzie i normalny konkursowicz ginie w tej zmowie internautów

tak tylko sprawe skopiowanych przepsow z administracja obgaldalem a usuneli mnie za to ze ludzie glosowali na moje przepisy zza niby kody tymbarka z e konkursow a glosowali na mnie tylko znajomi i to mnie wkurza bo na moj temat wszyscy szukali i kazdy zazdrosicil mi ze w 3 dni zdobylem praiwe 6 tys punktow z czego wieksosc nie byla za przepisy a za glosowanie ludzi dla mnie to beszczelnosc

i choćby dlatego jestem zagorzałą przeciwniczką konkursów klikanych
w zwykłym konkursie można sobie chociaż ponarzekać na gust jurorów...

P.S. nie wiem co to za konk, ale 6 tys. punktów w 3 dni może wzbudzić albo podziw albo podejrzenia

tylko musialem znajsc ponad 120 osob zeby mi glosowali na przepisy a z tym nie tak latwo ale coz udalo sie mysle ze nawet wiecej bym znalazl wiecej ale coz sie mialem bawic jak sa zyczliwe osoby co sie prosza zeby im glosowac a nie chcial nikt a ze mi tyle osob zaglosowalo to kazdy byl zazdrosny

emotka kropka przecinek przecinek kropka przecinek wykrzyknik.. a słownika znajść nie możesz?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3431371 Napisano: 03.06.2010 05:43:56 w Pomocy!!!!
tato999 napisał(a):

swibek napisał(a):

mariolakal napisał(a):

swibek napisał(a):

mariolakal napisał(a):

gonika napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Jestem ciemna jak tabaka w rogu... Wstyd się w ogóle pytać, ale muszę, gdyż nie ma mojego komputerowca w domu, a muszę wysłać zdjęcie na konk... Moje głupie pytanie brzmi: jak zmniejszyć zdjęcie z mojego kompa żeby je przesłać do konkursu??? Proszę o pomoc, ale jedynie jak chłop krowie na rowie bo nie kumam nic... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

mariolka mi zdjęcie zmniejszała moja 12letnia córka emotka

U mnie też syn potrafi, ale nie ma go w domu... A propos, dzięki andzia2005, ale Twoje instrukcje są dla mnie zbyt trudne i dzięki tedance - też się nie udało...
emotka

mariolka.. to trzeba w programie graficznym zmniejszyć.. a jesli nie chcesz kopać po kompie i jeśli to bardzo pilne to możesz mi podesłać na maila fote, powiedzieć ile zmniejszyć i ja Ci odeślę taką jaka powina być.. emotka tylko tak mogę Ci pomóc..

A już myślałam, że Cię nie ma... Zaraz Ci wyślę... emotka

emotka swibek zawsze na straży.. tylko w ukryciu.. emotka

wcale nie potrzeba jakichś zaawansowanych programów graficznych

ja zmniejszam za pomocą Painta emotka

a tak naprawde nie potrzeba żadnego programu graficznego.. wystarczy IMAGE RESIZER, który jednym klikiem z menu kontekstowego zmniejszy na wybrany rozmiar nawet kilka zdjęć naraz.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3431303 Napisano: 03.06.2010 05:28:55 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

swibek napisał(a):

mariolakal napisał(a):

gonika napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Jestem ciemna jak tabaka w rogu... Wstyd się w ogóle pytać, ale muszę, gdyż nie ma mojego komputerowca w domu, a muszę wysłać zdjęcie na konk... Moje głupie pytanie brzmi: jak zmniejszyć zdjęcie z mojego kompa żeby je przesłać do konkursu??? Proszę o pomoc, ale jedynie jak chłop krowie na rowie bo nie kumam nic... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

U mnie też syn potrafi, ale nie ma go w domu... A propos, dzięki andzia2005, ale Twoje instrukcje są dla mnie zbyt trudne i dzięki tedance - też się nie udało...
emotka

mariolka.. to trzeba w programie graficznym zmniejszyć.. a jesli nie chcesz kopać po kompie i jeśli to bardzo pilne to możesz mi podesłać na maila fote, powiedzieć ile zmniejszyć i ja Ci odeślę taką jaka powina być.. emotka tylko tak mogę Ci pomóc..

A już myślałam, że Cię nie ma... Zaraz Ci wyślę... emotka

emotka swibek zawsze na straży.. tylko w ukryciu.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3431183 Napisano: 03.06.2010 04:51:55 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

gonika napisał(a):

mariolakal napisał(a):

emotka

mariolka.. to trzeba w programie graficznym zmniejszyć.. a jesli nie chcesz kopać po kompie i jeśli to bardzo pilne to możesz mi podesłać na maila fote, powiedzieć ile zmniejszyć i ja Ci odeślę taką jaka powina być.. emotka tylko tak mogę Ci pomóc.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3429180 Napisano: 02.06.2010 05:30:01 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

Jestem wsciekla,smutna i niewiem kogo winic.Ponad miesiac temu mój bratanek z porazeniem nerwu twarzy trafił do szpitala tam stwierdzili,ze to po anginie i wypisali go.Dzis miał rezonans i wyszło ze ma guza w głowie.W niedziele jedzie do Międzylesia koło Warszawy,w poniedziałek operacja.Jestem wsciekla,bo gdyby wtedy go dobrze zbadali dziś już moze byłby po operacji

Dzięki Bogu, że wogóle wykryli.. lepiej późno niż wcale.. emotka aż strach myśleć co by się mogło stać.. ale będzie dobrze - MUSI BYÆ!! trzymajcie się mocno!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3424589 Napisano: 31.05.2010 09:00:19 w Pomocy!!!!
rifle77 napisał(a):

swibek napisał(a):

rifle77 napisał(a):

anek27 napisał(a):

jasnoska napisał(a):

rifle77 napisał(a):

Proszę o głosiki. Jeszcze tylko 2 godziny głosowania a jestem na 2 miejscu. Brakuje mi ok. 20 głosików do wygranej. Proszę pomóżcie emotka

polubiłam Cię
emotka

ja tez

Jeszcze tylko 8 głosików

a cooo.. emotka tysz Cię lubię!! emotka i trzymam kciuki!! emotka

Dziękuję bardzo wszystkim ale niestety muszę się poddać.
To ponad moje siły. Nie mam szans emotka

emotka ja Ci dam!! nie poddawaj się tylko walcz do końca!! :kopas w cenzuras: nooo!! emotka dawaj, dawaj!! spamuj i do kliknijcie uciekaj!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3424537 Napisano: 31.05.2010 08:39:43 w Pomocy!!!!
rifle77 napisał(a):

anek27 napisał(a):

jasnoska napisał(a):

rifle77 napisał(a):

Proszę o głosiki. Jeszcze tylko 2 godziny głosowania a jestem na 2 miejscu. Brakuje mi ok. 20 głosików do wygranej. Proszę pomóżcie emotka

polubiłam Cię
emotka

ja tez

Jeszcze tylko 8 głosików

a cooo.. emotka tysz Cię lubię!! emotka i trzymam kciuki!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3421120 Napisano: 30.05.2010 05:52:30 w Avatar
nutelka1 napisał(a):

test

Ty jesteś ta po prawej, prawda?? emotka bo ten przeżuwacz po lewej to przecież marielu.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3419163 Napisano: 29.05.2010 04:05:46 w PODZIĘKOWANIA
emotka dziękuję ślicznie klaudia011 i mariwanna , które pospieszyły na PW z pomocą DOVE.. emotka jesteście kochane! napisałam maila i otrzymałam pozytywną odpowiedź.. emotka doślą kremik do testowania!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3418529 Napisano: 29.05.2010 11:01:51 w Dziś cieszę się z.....
dawidekk napisał(a):

Cieszę się z tego, że każda klasa na dzień dziecka musiała wylosować kolor, na jaki ma przyjść ubrana do szkoły. Moja wylosowała różowy emotka emotka

mraauu.. emotka różówe romantyczne kalesony, uwodzicielska mucha w różowe kropy.. no i óżowe okulary.. emotka dawidek!! śliczny będziesz.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3417968 Napisano: 28.05.2010 09:35:01 w Wkurza mnie...
agusia32 napisał(a):

Boshe, ludzie, ile wy macie lat emotka Naprawdę nie ma większych problemów emotka Przedszkole emotka

ciiii.. emotka dobre, dobre.. Wyświetl w wątku >>
0 0