Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może za duży? albo nie zaznaczasz kropeczki przy linku w profilku? albo wstawiasz avka z kompa? jakiś powód musi być.. Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam tyle na głowie, że zapominałam co to WC.. wogóle ciążę przeszłam tak jakby jej nie było..
dziewczyny trzymam kciuki!! będzie dobrze!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już wiem.. jakieś naciąganie na ubezpieczenia emerytalne.. w tle śmiechy chichoty, gościu nawija jak katarynka.. ale udało się go przekrzyczeć i powiedzieć NIE INTERESUJE MNIE TO!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to wyjdź na świeże powietrze.. może tam mniej nudy.. albo mi pomóż.. czeka pranie, gotowanie, sprzątanie i spacer z maluszkiem.. też bym się chciała ponudzić.. no wkurza mnie to, że nawet nie mam czasu się ponudzić.. ani na forum ani w realu.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jednym sposobem to mieć konto gołe i wesołe.. jak najmniej danych i zdjęć albo wcale.. i poblokować to co możliwe dla obcych.. a znajomi co mają wiedzieć to wiedzą.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nie ma rady na takich.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja do pewnego czasu też zapisywałam.. ale i w tym mozna się pogubić podczas odnajdywania strony i odpowiedniego postu z wynikami pomieszanego z komentarzami.. jakbym miała okreslić czym dla mnie jest FB to bym powiedziała tak w pozytywnym słowa znaczeniu: taki sobie chlewiczek z pomyjkami.. wrzuca się wszystko co jest i miesza.. i czasem coś gdzieś chlapnie.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo idea facebooka polega na tym, żeby siedzieć na stronie 25 godzin na dobę (tak, tak!! to jest jak najbardziej możliwe!!) i odświeżać każdą jedną stronkę i patrzeć czy wyłowili Cię do nagrody jako jedną z 10 tys. osób LUBI¡CYCH TO!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem kryniu.. ja też przestałam w takie grać.. właściwie wogóle nie gram.. na forum wchodzę chyba z przyzwyczajenia i pogadać.. i pomóc w inny sposób.. ech.. wkurzające to wszystko.. i znowu ten deszcz.. i leje.. i leeejeee.. odniechciewa się wszystkiego.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja już nawet nikogo nie pytam.. po ostatnich odpowiedziach typu NIE WIEM, NIE PAMIÊTAM, STRZELAŁAM albo NIE GRAM TAM.. gdzie każda z tych osób pytanych wygrała coś, niestety nie podpowiedziała i nie pomogła.. to naprawdę przykre.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, nie.. w tym przypadku nie liczy się efekt tylko dobre chęci pomocy w osiągnięciu tego efektu!! dziękuję raz jeszcze!! a może się uda.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja mam katar po zapachowych.. jak ja nie cierpię mięty!! POCZUŁAM MIÊTÊ!!! opakowanie zielone to se myśle, że chusteczki normalne.. i masz!! kicham dalej jak widzę!! dobrze, że tylko to.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja to bym nagrała jakąś krótką litanię do sąsiadki.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na te upały to wszystko opada.. więdnie.. klapie.. do zamrażarki go!! wkurza mnie, że mam smak na apetyt!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaa.. odrazu by marielcia chciała SPA.. i jeszcze z pejczykiem i przytulasiem!! Wyświetl w wątku >>