Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#3495179 Napisano: 25.06.2010 09:03:19 w Avatar
moniaainom napisał(a):

chyba dojde do 100 i nadal nie bedzie emotka

może za duży? albo nie zaznaczasz kropeczki przy linku w profilku? albo wstawiasz avka z kompa? emotka jakiś powód musi być.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3493983 Napisano: 25.06.2010 02:37:00 w Konkursowiczki w ciąży
anemie82 napisał(a):

klaudiag19 napisał(a):

gocha542 napisał(a):

...a takim to cudem,ze nie mieszcze nic w zoładku,a jak zjem normalny obiad to juz do nastepnego dnia jestem wypchana...a jak jest jakas impreza i skusze sie na cos co mam ochote ale wcale tego nie potrzebuje to jakies pół godz później wisze nad muszla....masakra!

miałam to samo emotka będać na imieninach czy jakiejś imprezce nic nie jadlam, bo wiedzialam czym to grozi, ale teraz na szczęscie mi mineło i mogę jeść, a nwet apetyt mam wzmozony emotka ale swoje sie namęczyłam, Gośka i ty dasz radę emotka

mnie się upiekło, nie wiem co to spotkania z wc emotka

ja miałam tyle na głowie, że zapominałam co to WC.. wogóle ciążę przeszłam tak jakby jej nie było.. emotka

dziewczyny trzymam kciuki!! emotka będzie dobrze!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3493890 Napisano: 25.06.2010 02:07:17 w Połączenia nieodebrane
swibek napisał(a):

emotka a to co?? 500 001 110 emotka

już wiem.. jakieś naciąganie na ubezpieczenia emerytalne.. emotka w tle śmiechy chichoty, gościu nawija jak katarynka.. ale udało się go przekrzyczeć i powiedzieć NIE INTERESUJE MNIE TO!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3493704 Napisano: 25.06.2010 12:50:47 w Połączenia nieodebrane
emotka a to co?? 500 001 110 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3483108 Napisano: 22.06.2010 11:00:12 w Wkurza mnie...
bluesky napisał(a):

... że się nudzę na forum emotka nic się nie dzieje... emotka nuda emotka

to wyjdź na świeże powietrze.. emotka może tam mniej nudy.. emotka albo mi pomóż.. czeka pranie, gotowanie, sprzątanie i spacer z maluszkiem.. emotka też bym się chciała ponudzić.. no wkurza mnie to, że nawet nie mam czasu się ponudzić.. ani na forum ani w realu.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3483102 Napisano: 22.06.2010 10:57:59 w Wkurza mnie...
drukareczka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

wkurza mnie nk! zmienili regulamin. Zaakceptowałam część punktów, ale nie zaakceptowałam m.in. punktu o tym, że mogą nieodpłatnie wykorzystywać mój wizerunek i moje dane w serwisie i poza nim. No chyba żart. Pojawiła się tabliczka, że jeśli nie zaakceptuję wszystkich punktów to będą musieli usunąć moje konto. No to wiesz co nk, oszczędzę ci kłopotu. Sama je usunęłam. emotka emotka

kurcze, mnie też to wkurzyło, ale póki co z ciężkim sercem to zaakceptowałam, bo potrzebne mi to do aktywnego kontaktu z moją byłą klasą emotka sieczka się zrobiła z tego nk, jak tylko mi nie będzie aż tak bardzo potrzebne to też wywalam, bo to skandal ;/

jednym sposobem to mieć konto gołe i wesołe.. jak najmniej danych i zdjęć albo wcale.. i poblokować to co możliwe dla obcych.. a znajomi co mają wiedzieć to wiedzą.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3473361 Napisano: 19.06.2010 10:12:23 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka wkurza mnie fejsbuk.. nie dlatego zebym tam wygrywała czy przegrywała.. tylko w momencie zakończenia jakiegokolwiek konkursu na tymże portalu, wszyscy mający nóż na gardle robią bajzel w każdym wątku prosząc o głosy.. litości.. emotka emotka

swibek, dawidekk, kingaa oraz inni
Ostatnio nie wytrzymałam i pewnej osobie, niejakiej Joannie S. uprzejmie i kulturalnie napisałam, co myślę o takim zachowaniu emotka A ona mi na to, cytuję niestety, konkursy klikane mają to do siebie, że trzeba zbierać głosy emotka pozdrawiam emotka Co za poczucie humoru, tylko pogratulować emotka I zaśmieca dalej emotka

emotka emotka no nie ma rady na takich.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3473124 Napisano: 19.06.2010 09:06:55 w Wkurza mnie...
mysza662 napisał(a):

krynia napisał(a):

swibek napisał(a):

mysza662 napisał(a):

Wkurza mnie, że wygrałąm na facebooku słuchawki i nagroda przepadla bo nie wiedzialam ze cos wygralam i do nich nie napisalam. Duzo ogolnie jest konkursow i nie sposob zapamietac. A im ciezko na tablicy u mnie bylo napisac...koszmar.

bo idea facebooka polega na tym, żeby siedzieć na stronie 25 godzin na dobę (tak, tak!! to jest jak najbardziej możliwe!!) i odświeżać każdą jedną stronkę i patrzeć czy wyłowili Cię do nagrody jako jedną z 10 tys. osób LUBI¡CYCH TO!! emotka emotka

emotka słowem KOSZmar emotka

No masakra, a jeszcze nie wszystkie wiadomosci jakie ktos zamieszcza pojawiają sie na ogolniej tablicy to nic nie widzialam... no ale trudno ;[ bede sobie zapisywac gdzies w czym biore udzial

ja do pewnego czasu też zapisywałam.. ale i w tym mozna się pogubić podczas odnajdywania strony i odpowiedniego postu z wynikami pomieszanego z komentarzami.. emotka jakbym miała okreslić czym dla mnie jest FB to bym powiedziała tak w pozytywnym słowa znaczeniu: taki sobie chlewiczek z pomyjkami.. emotka wrzuca się wszystko co jest i miesza.. i czasem coś gdzieś chlapnie.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3472988 Napisano: 19.06.2010 08:29:09 w Wkurza mnie...
mysza662 napisał(a):

Wkurza mnie, że wygrałąm na facebooku słuchawki i nagroda przepadla bo nie wiedzialam ze cos wygralam i do nich nie napisalam. Duzo ogolnie jest konkursow i nie sposob zapamietac. A im ciezko na tablicy u mnie bylo napisac...koszmar.

bo idea facebooka polega na tym, żeby siedzieć na stronie 25 godzin na dobę (tak, tak!! to jest jak najbardziej możliwe!!) i odświeżać każdą jedną stronkę i patrzeć czy wyłowili Cię do nagrody jako jedną z 10 tys. osób LUBI¡CYCH TO!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3472980 Napisano: 19.06.2010 08:27:03 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

regusia napisał(a):

potworkaa napisał(a):

a mnie wkurza od wczoraj od rana to niby powiedzenie ze jak komus pomozesz to innym razem ktos pomoze Tobie...

nie chodzi o to, ze zadam jakiegos rewanzu itd. Ale jak ja cos potrafie wygrac to zawsze pomagam i nigdy zadnej tajemnicyy nie robie ze swoich sposobow..a teraz juz z piaty raz szukam kogos kto by podpowiedzial jak wygrac na rozkwitam.pl i nic emotka a ciagle czytam w mdw, ze dzieki czyjejs pomocy ktos wygral emotka emotka smutno mi troche emotka przeciez nie zabiore piecdziesieciu tych zestawow emotka emotka starczy dla wszystkich

odczuwam dokladnie to samo:( dokladnie...

... gdybym wiedziała, chętnie podzieliłabym się tą wiedzą, ale nie grywam w takie konki...

za to mam nieodparte wrażenie, że wokół wielu konkursów tworzy się sztucznie atmosferę tajemnicy

wiem kryniu.. emotka ja też przestałam w takie grać.. właściwie wogóle nie gram.. na forum wchodzę chyba z przyzwyczajenia i pogadać.. i pomóc w inny sposób.. ech.. emotka wkurzające to wszystko.. i znowu ten deszcz.. i leje.. i leeejeee.. emotka odniechciewa się wszystkiego.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3472950 Napisano: 19.06.2010 08:15:39 w Wkurza mnie...
regusia napisał(a):

potworkaa napisał(a):

a mnie wkurza od wczoraj od rana to niby powiedzenie ze jak komus pomozesz to innym razem ktos pomoze Tobie...

nie chodzi o to, ze zadam jakiegos rewanzu itd. Ale jak ja cos potrafie wygrac to zawsze pomagam i nigdy zadnej tajemnicyy nie robie ze swoich sposobow..a teraz juz z piaty raz szukam kogos kto by podpowiedzial jak wygrac na rozkwitam.pl i nic emotka a ciagle czytam w mdw, ze dzieki czyjejs pomocy ktos wygral emotka emotka smutno mi troche emotka przeciez nie zabiore piecdziesieciu tych zestawow emotka emotka starczy dla wszystkich

odczuwam dokladnie to samo:( dokladnie...

ja już nawet nikogo nie pytam.. po ostatnich odpowiedziach typu NIE WIEM, NIE PAMIÊTAM, STRZELAŁAM albo NIE GRAM TAM.. gdzie każda z tych osób pytanych wygrała coś, niestety nie podpowiedziała i nie pomogła.. emotka to naprawdę przykre.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3472654 Napisano: 19.06.2010 06:13:30 w PODZIĘKOWANIA
ola2493 napisał(a):

swibek napisał(a):

ola2493 emotka emotka dziękuję kochana!!! emotka przywracasz wiarę w ludzi.. emotka

Nie za szybko na podziękowania emotka emotka
emotka

nie, nie.. emotka w tym przypadku nie liczy się efekt tylko dobre chęci pomocy w osiągnięciu tego efektu!! emotka dziękuję raz jeszcze!! emotka a może się uda.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3472545 Napisano: 18.06.2010 10:30:58 w PODZIĘKOWANIA
ola2493 emotka emotka dziękuję kochana!!! emotka przywracasz wiarę w ludzi.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3472482 Napisano: 18.06.2010 09:56:42 w Wkurza mnie...
emotka wkurza mnie fejsbuk.. nie dlatego zebym tam wygrywała czy przegrywała.. tylko w momencie zakończenia jakiegokolwiek konkursu na tymże portalu, wszyscy mający nóż na gardle robią bajzel w każdym wątku prosząc o głosy.. litości.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3463146 Napisano: 16.06.2010 10:38:04 w PODZIĘKOWANIA
emotka kaoa jesteś wspaniała!! emotka Dziękujemy za Twoje bezinteresowne serduszko!! Sprawiłaś nam wielką niespodziankę!! emotka naprawdę nie wiem co powiedzieć.. emotka Jeszcze raz dziękujemy za misia!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3454708 Napisano: 13.06.2010 02:18:03 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

kaoa napisał(a):

(...)

wkurza mnie, że mam zapachowe chusteczki higieniczne... po co one są zapachowe? przecież i tak nic nie czuję przez ten katar emotka

emotka a od czego wyobraźnia ?!
ja nawet czuję, jakie badziewie Ci wcisnęli emotka

a ja mam katar po zapachowych.. emotka jak ja nie cierpię mięty!! POCZUŁAM MIÊTÊ!!! opakowanie zielone to se myśle, że chusteczki normalne.. i masz!! emotka kicham dalej jak widzę!! dobrze, że tylko to.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3454269 Napisano: 13.06.2010 11:29:54 w Wkurza mnie...
przypomniał mi się kultowy film.. ekhmm.. emotka Kevin sam w Nowym Jorku.. emotka tam bodajże była podobna scena, jak Kevinek chciał przepłoszyć bandziochów i włączył nagranie w TV ze strzelaniną w tle.. emotka

emotka a ja to bym nagrała jakąś krótką litanię do sąsiadki.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3453270 Napisano: 12.06.2010 08:53:05 w Wkurza mnie...
sylzab2294 napisał(a):

wkurzajacace to jest..hehe, ze jak chce zrobic loda to on sie akurat nie robi...hehehe

poza ty z pelnoletnoscia juz jakies nascie lat temu sie zaprzyjaznilam..heheh emotka

na te upały to wszystko opada.. więdnie.. klapie.. do zamrażarki go!! emotka wkurza mnie, że mam smak na apetyt!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3453245 Napisano: 12.06.2010 08:47:04 w Wkurza mnie...
emotka lepiej zjeść.. noo polizać.. większa przyjemność.. a robić? ekhmmm.. emotka tyla się trza napracować i nasapać żeby te jajca ubić na pianę.. i ten noo.. emotka loda utworzyć.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3452317 Napisano: 12.06.2010 01:25:08 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

(...)
możecie mnie wsadzić do gnoju z xagadee , wcale sie nie obrażę kąpiel w takim towarzystwie może być fajoska emotka

emotka taaa.. odrazu by marielcia chciała SPA.. emotka i jeszcze z pejczykiem i przytulasiem!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0