Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#3521932 Napisano: 06.07.2010 06:41:33 w Wkurza mnie...
linka132 napisał(a):

79magda napisał(a):

joan napisał(a):

damianwro napisał(a):

linka132 napisał(a):

WKURZA MNIE!!!! wygralam nagrode- ksiązke w jakims portalu miasta bytomia- niestety okazało sie ze nagroda jest tylko do odbioru osobiscie w redakcji RUDZIE ŚL¡SKIEJ- jakies 200 km od mojego miasta- ciekawe czy istnieje mozliwosc zeby ktoś ja sobie odebrał za mnie i czy przy odbiorze trzeba pokazac dowód osobisty? nie chce zeby przepadła

a wystarczyło przeczytać bardzo wyraźną informację o odbiorze, tuż pod pytaniem konkursowym... wkurza mnie, że właśnie w ten sposób przepadają często bilety, bo ludziom się nie chce doczytać, że koncert na drugim końcu Polski emotka

damianwro - co racja, to racja emotka

również się z tym zgadzam
emotka ale niestety nie wszyscy czytają ze zrozumieniem... emotka

katjen27 napisał(a):

A już tak najbardziej wqrzają mnie stwory, co to książek nie czytają, a masę ich wygrywają ! Na co i po co ? Ja pytam, qrde.
Niech się bolki czytać nauczą, to pokonwersujemy... Aaaarrrrgghhh !! emotka

Nie każdy siedzi w internecie cały dzień i czyta wszystkie regulaminy. Czytać dokładnie to ja musze umowy w pracy a nie konkursy. A Ci którzy obrażają na forach ludzi których nie znają widocznie sami.... ehhh nie dokończe bo po co wszczynać kłótnie na forum. POZDRAWIAM:)

jak pracujesz to pracuj i czytaj umowy.. a jak grasz to czytaj regulaminy.. proste.. nie łap dwóch srok za ogon.. jest czas na obowiązki i na przyjemności.. emotka bo jeszcze się pomylisz w umowie i co będzie? ekhmmm.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3520109 Napisano: 05.07.2010 11:12:26 w Pomocy!!!!
gosiazyla napisał(a):

poprosze o glosik na Bobovite> dziekuje wszystkim wystarczy kilka sekund:)

emotka i czego kobieto robisz smietnik z forum!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3518960 Napisano: 04.07.2010 08:35:33 w Wkurza mnie...
psemulek napisał(a):

wkurza mnie, ze konkurs miał być do 4 lipca godz. 24.00, a już nie ma aktywnego formularza, a ja miałam właśnie zagrać emotka emotka emotka

http://kobieta.ga...obieta/0,107204.html

już nie ma?? a on wogóle był? emotka ja go nie widziałam ani dziś, ani wczoraj, ani przedwczoraj.. emotka ślepam chyba albo nie wiem.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3518862 Napisano: 04.07.2010 08:00:46 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
krzyszu napisał(a):

swibek napisał(a):

krzyszu napisał(a):

https://www.e-kon...ic-870180-cat-1.html
https://www.e-kon...0173-cat-1-pg-1.html
https://www.e-kon...0171-cat-1-pg-1.html

Przecież jest top kliknijcie emotka

jeszcze zapomniałeś o topie z Laysami.. emotka

Wkońcu doszedł następny
https://www.e-kon...0182-cat-1-pg-1.html emotka emotka

suuuper! extra!! coool!! faaaajnie!! emotka wrrrr.. i kto da więcej? jaki będzie następny temat? emotka emotka emotka oszaleć można!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3517828 Napisano: 04.07.2010 12:02:59 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
..jak w temacie:

Co jest zbędne?
Zbędny jest ten cały bajzel !!! emotka

Co potrzebne?
Potrzebny jest porządek, trzymanie jasnych zasad i mała zmiana regulaminu oraz konsekwentne kary za nieprzestrzeganie go.. emotka

A co mogłoby być??
Czyli reasumując powyższe to mógłby być pomocnik admina, który by czyścił, kasował i na bieżąco w miarę utrzymywał porządek.. wystarczyłoby tylko tyle a już by było fajniej.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3516124 Napisano: 03.07.2010 03:29:38 w Wkurza mnie...
finessa napisał(a):

missy7 napisał(a):

Wkurza mnie tworzenie tysiąca wątków typu Kliknijcie na każdy konkurs osobno!!!!
To już kliknijcie nie wystarcza?? emotka

Ten Konkursy na Facebook powinien wystarczyć, więc po co drugi osoby wymiana lajków? Nie można wszystko do jednego facebookowego wątku? Po co nowy top LAYS, BOBOFRUT? emotka

No dobra to to mnie wkurza, a reszta należy do administracji emotka

jedno małe sprostowanie!!! topik Konkursy na Facebook nie jest topem do podawania linków do głosowania, lajkowania i innych cudów!! tam się podaje tylko linki do konkursów z krótkim opisem czego konek dotyczy.. tak jakby baza konkursów z facebooka.. i lepiej żeby nikt tam nie prosił o głosy bo sie zrobi kolejny bajzel!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3515291 Napisano: 03.07.2010 07:41:42 w Konkursowiczki w ciąży
gosia88bartek napisał(a):

Hejka! macie może jakąś sprawdzoną dietę, aby tak bardzo nie przytyć w ciąży? ja w pierwszej ciaży przytyłam 30kg emotka potem były diety, odchudzanie i płacz, wróciłam do wagi 50kg a teraz nie chcę aż tyle przytyć, może macie na to jakiś swój sprawdzony sposób? emotka ps. dużo spaceruję, jem sporo owoców i warzyw, ograniczam slodycze, jestem w 17 tyg a już moja waga pokazuje 54....

.. w ciąży nie tyjesz od jedzenia.. no chyba, że jesz za troje emotka ale skoro piszesz, że odżywiasz się zdrowo to nie panikuj.. każdy organizm inaczej reaguje, jedna przytyje 3 kg a inna 30 kg i nie ma w tym nic złego! lepiej jednak po urodzeniu dziecka zadbać o siebie niż teraz sobie i maluszkowi zaszkodzić dietami.. takie moje zdanie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3515158 Napisano: 03.07.2010 06:11:59 w Wkurza mnie...
agava napisał(a):

a pamiętacie, starzy konkursowicze wc damski, wc męski - miejsce, gdzie zawsze można było pogadać, pośmiać się, pożartować. Te ankiety na stronie głównej, statystyki, kto najwięcej konków do bazy dodał, kto najwięcej postów napisał itp. Eh, wkurza mnie, że nie ma już tej atmosfery, strony e-konkursów sprzed kilku lat emotka

emotka to prawda.. pamiętam te czasy.. jak się czekało do wieczora kiedy to większośc miała czas.. spotykalismy się w kibelkach.. rekordowe ilości stron były, nawet do 1000 dochodził WC damski.. potem stopniowo się wykruszał, aż zniknął.. (a może jeszcze gdzieś tam resztki pozostały).. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3512206 Napisano: 01.07.2010 09:02:06 w Pomocy!!!!
rachel napisał(a):

Mam pytanie: Jak na facebooku ukryć dodane do LUbię to dla pewnej osoby z listy znajomych. Chodzi o to zeby nie widziała co dodaje to swoich ulubionych rzeczy. ???

usuń osobę ze znajomych i po sprawie.. emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3512144 Napisano: 01.07.2010 08:46:20 w Konkursowiczki w ciąży
kala405 napisał(a):

hej witam wszystkich spowrotem:d
Dzis wróciłam ze szpitala z moim przystojniakiem:D 3450 g i 56 cm emotka

GRATULACJE!!!! emotka niech się synek zdrowo chowa!! Pozdrowionka dla Was!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3500200 Napisano: 28.06.2010 07:39:40 w Dziś cieszę się z.....
krynia napisał(a):

swibek napisał(a):

krynia napisał(a):

swibek napisał(a):

bruce napisał(a):

krynia napisał(a):

bruce napisał(a):

ponieważ za oknem leje i jest zimno, jak w listopadzie.... dziś cieszę się z tego, że .. to mój kolejny niezbyt mądry, 4666 post, a w numerologii liczb szóstki oznaczają spełnienie marzeń.... emotka
czekam!... emotka

.. a co będzie po 6666 ? emotka

WIEEEEELKIE PICIE
emotka
emotka emotka emotka
i - mam nadzieję - wysyp nagród! emotka

emotka i 4 zelówki w profilku.. emotka

to po ilu są 3 a potem 4 ?

3 po 2500, a 4 po 6000 emotka jakoś tak chyba było.. emotka

... a szóstek emotka za aktywność nie dają emotka emotka emotka

napiszesz 10 000 postów to może wygrasz 6 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3498472 Napisano: 27.06.2010 10:53:53 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
krzyszu napisał(a):

https://www.e-kon...ic-870180-cat-1.html
https://www.e-kon...0173-cat-1-pg-1.html
https://www.e-kon...0171-cat-1-pg-1.html

Przecież jest top kliknijcie emotka

jeszcze zapomniałeś o topie z Laysami.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3497384 Napisano: 26.06.2010 07:37:43 w Dziś cieszę się z.....
krynia napisał(a):

swibek napisał(a):

bruce napisał(a):

krynia napisał(a):

bruce napisał(a):

ponieważ za oknem leje i jest zimno, jak w listopadzie.... dziś cieszę się z tego, że .. to mój kolejny niezbyt mądry, 4666 post, a w numerologii liczb szóstki oznaczają spełnienie marzeń.... emotka
czekam!... emotka

WIEEEEELKIE PICIE
emotka
emotka emotka emotka

emotka i 4 zelówki w profilku.. emotka

to po ilu są 3 a potem 4 ?

3 po 2500, a 4 po 6000 emotka jakoś tak chyba było.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3497014 Napisano: 26.06.2010 05:03:01 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

krynia napisał(a):

bruce napisał(a):

czekam!... emotka

WIEEEEELKIE PICIE
emotka
emotka emotka emotka

emotka i 4 zelówki w profilku.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3495738 Napisano: 26.06.2010 07:45:16 w Pomocy!!!!
maryal napisał(a):

kaczord napisał(a):

Dlaczego w Rossmanie, gdy kliknę na jakiś konkrs pojawia się tekst:

Bierzesz właśnie udział w jednym konkursie, zanim zaczniesz drugi, dokończ wypełnianie poprzedniego.

Aby wyczyścić rozpoczęte konkursy i wziąć udział w kolejnych, przejdź na stronę konkursów.

Czy tam można brać udział tylko w jednym konkursie na raz?

mozna brac udzial we wszystkich naraz

pewnie znowu jakąs awarie na stronie mają

to chyba cały czas od roku mają awarię.. bo odkąd pamiętam można było tylko po jednym konku robić, nie było możliwe otwarcie w tym samym czasie dwóch czy więcej stron konkursowych na rossnecie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3495731 Napisano: 26.06.2010 07:43:35 w Pomocy!!!!
kaczord napisał(a):

Dlaczego w Rossmanie, gdy kliknę na jakiś konkrs pojawia się tekst:

Bierzesz właśnie udział w jednym konkursie, zanim zaczniesz drugi, dokończ wypełnianie poprzedniego.

Aby wyczyścić rozpoczęte konkursy i wziąć udział w kolejnych, przejdź na stronę konkursów.

Czy tam można brać udział tylko w jednym konkursie na raz?

tak.. musisz mieć otwartą tylko jedną stronę z konkursem.. w przypadku gdy otworzysz kilka stron to pojawia się taki właśnie komunikat.. zagrasz w jednym, zamkniesz stronę to otwierasz następny konkurs.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3495427 Napisano: 25.06.2010 10:33:59 w Pomocy!!!!
evika0 napisał(a):

jak zablokować na PW osobę która mi ubliża????

https://www.e-kon...info/zablokowani.php Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3495386 Napisano: 25.06.2010 10:12:20 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

fikumiku napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Ani kapciem, ani pałką. Nic nie pomoże, na szczęście poszedł już spać, więc wkurzam się już trochę mniej emotka

Może mu potrzeba mocniejszych wrażeń, zastanów się emotka emotka emotka emotka

widzisz ilonko mocnych wrażeń trzeba chopu dostarczyć

może z fikumiku fiku miku emotka

ilonka się wkurza a taki chłop to skarb.. emotka cały dzień go nie ma.. przychodzi to cicho siada w kąciku i TV ogląda.. a potem grzecznie idzie spać.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3495195 Napisano: 25.06.2010 09:08:59 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie mój mąż- nic do chłopa nie dociera, wrócił z pracy, zjadł, rozsiadł tyłek przed telewizorem, ja do niego mówię, a on nic, zero reakcji. emotka

emotka kapciem go, kapciem !!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3495191 Napisano: 25.06.2010 09:08:08 w Wkurza mnie...
katjen27 napisał(a):

krynia napisał(a):

katjen27 napisał(a):

Wqrza mnie to, że wysłałam dzisiaj jednego eska na konkurs - i pomyliłam się z jedną cyferką w numerze... Patrzę, a tu odpowiedź: Nie będę cię ciągnąć za język, ale jak masz na imię, co lubisz... blablabla...'
emotka
Nie dość, że mam niewiele funduszy na te sms'y, to jeszcze niechcący jakieś dziunie mnie naciągają... emotka

... to już sobie wyobrażam, z jakim jajem musiał być to esek, że aż jakiegoś dziunia ruszyło emotka

Właśnie niet emotka
Wpisałam zaledwie 'Bielenda' emotka
Ale landrynkom to nie robi różnicy - jak widać emotka

emotka
no to teraz ten dziuń nie da Ci żyć.. jak już ma w garści Twój fon to będzie smsował i naciągał dalej.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0