Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#3554867 Napisano: 18.07.2010 03:36:54 w Wkurza mnie...
finessa napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

a dla mnie to nie jest cenzurarelka,

Dodasz do bazy 10 konkursów i karniaczek zniknie emotka

Jak mnie się zachce do dodam, ale mam być szczera? Ten karniaczek to mi wisi i powiewa (mimo że tego nie mam) emotka

swibek emotka ale w historii twoich karniaków nic nie ma emotka więc? wniosek nasuwa się jeden - karniaka nigdy nie miałaś emotka

miałam 3.. ale konkursy dodawałam.. ja tu jestem 5 lat.. i nauczyłam się wiele.. i jakbym dziś dostała karniaka to już za 3-4 dni dodałabym 10 konków.. i zniknąłby na zawsze.. emotka ja bez tego konki dodaje.. w czerwcu chyba 10 dodałam bez karniaka.. w lipcu już 4.. emotka jak coś znajde to sprawdzam czy w bazie jest i jak nie ma to wrzucam.. sama radość.. więc i karniaka dostać mogę.. tylko nie dostanę bo się pilnuję.. nauczkę mam to nim coś napiszę dobrze się zastanowię CO piszę i GDZIE piszę.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3554839 Napisano: 18.07.2010 03:21:22 w Wkurza mnie...
finessa napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka taaa.. pierwszy karniak i tak się gorączkować.. forumowicz e-konkursowicz bez karniaka to jak żołnierz bez karabinu.. emotka każdy przez to przechodzi.. emotka z czasem nauczycie się sprawdzać co jest w bazie a co nie i nawet dodawać.. możliwe, ze jakiś konek był i zniknał z bazy bo minął jego czas i został usunięty.. to wystarczy wtedy ponformować Admina a sprawdzi to.. emotka i nie wkurzać się o byle cenzurarelke.. emotka

Ustosunkowałabym się do tej wypowiedzi na ten temat, co oni najlepiej robią, ale ugryzę się w język, bo jeszcze znajdą na mnie jakiś paragraf emotka emotka

kochana.. jest jeden Admin, który solidnie wykonuje robotę.. czyści topy ze zbędnych wpisów i robi porządek.. dopiero co połowa aktywnego forum napierniczała na krynię, że śmieci, na Tedzię, ze pisze jakieś pierdoły.. niejaki tomcio zaspamował dziś setką postów całe forum.. a czy ktoś zauwazył, że tych wpisów już nie ma? czy ktoś powiedział: Dziękuję tym co posprzątali.. bo mnie się milej zrobiło jak weszłam do MDW i widzę to co tam powinno być a nie przepychanki.. więc odrobina szacunku dla tych co chcą dobrze.. wracając do karniaków.. łatwo powiedzieć, ze nie dostanie ich ten co nic nie robi, nie pisze i nie odzywa się.. ale tu nie o to chodzi.. czasem lepiej karniaka dostać i zapamiętać za co.. ja dostałam tez za rozmowy nie na temat.. po 4 latach pobytu zagapiłam się poprostu.. słusznie należał mi się.. w ciągu kilku dni 10 konkursów nadesłałam i konto czyste.. ruszyłam mózgiem i zrobiłam coś dla forum.. a reszta? albo olewa to albo marudzi i obraża się na cały świat.. ludzie.. opanujcie się emotka chcecie porządku? oki.. powoli się zaczyna robić.. każdy wytyka innym błędy ale należałoby to zgłosić.. i niekoniecznie do Pionasa.. bo jak ktoś słusznie zauważył On ostatnio nie ma czasu (rzadko bywa).. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3554813 Napisano: 18.07.2010 02:59:28 w Wkurza mnie...
emotka taaa.. pierwszy karniak i tak się gorączkować.. forumowicz e-konkursowicz bez karniaka to jak żołnierz bez karabinu.. emotka każdy przez to przechodzi.. emotka z czasem nauczycie się sprawdzać co jest w bazie a co nie i nawet dodawać.. możliwe, ze jakiś konek był i zniknał z bazy bo minął jego czas i został usunięty.. to wystarczy wtedy ponformować Admina a sprawdzi to.. emotka i nie wkurzać się o byle cenzurarelke.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3554808 Napisano: 18.07.2010 02:56:13 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

Wkurza mnie jak cholera nie tylko punkt karny za rozmowę na temat konkursu którego nie ma w bazie-a jak sto osób pisało o wygranych prenumeratach w MDW to dobrze było?
(to był konk gazetowy, szukałam na stronie info nie było, ludzie piszą o wygranych w gazetowych i jakoś im wolno)
ale jeszcze bardziej mnie wkurza ta bużka -emotek adminki na końcu postu o karniaku, bo doskonale wiem ze to karniak nie za rozmowę nie na temat ale za obronę Krynii!!!!!!!!!!

konek mógł być w topie teraz.. zazwyczaj konki gdzie są prenumeraty to jest Dobre Wnętrze albo M jak mieszkanie.. a te konki są zawsze w bazie.. emotka
a co do emotki.. hmm.. polemizowałabym.. emotka to raczej wesołe usposobienie Adminki a nie przeciwko Tobie.. zwazywszy, że to emotka na końcu zdania o przyznanym karniaku nie TYLKO Tobie ale i innym użytkownikom.. i to za to samo.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3554786 Napisano: 18.07.2010 02:39:57 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
teoretycznie jest to możliwe.. ale praktycznie Pionas się nie zgadza.. bo chodzi o jak największą liczbę osób, coby w reklamy klikały dzięki czemu forum ma się utrzymać.. tylko czy przez to musi być syf, nerwy i dodatkowa robota innych Adminów? emotka szacun dla czyszczących! Uważam, ze istniejąca liczba osób równie dobrze klika w reklamy (bo są tacy co to robią) a i tak nie ma gwarancji, że noy użytkownik a konkretnie jednodniowy spamer będzie to forum utrzymywal klikiem w reklamę.. bo taki jegomośś ma to głęboko w poważaniu (czyt. w zadku) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3554514 Napisano: 18.07.2010 11:57:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
emotka a ja nawet durnej prenumeraty nie mam.. emotka a obrazki czasem lubię pooglądać.. pfff.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3554496 Napisano: 18.07.2010 11:46:43 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bruce napisał(a):

bruce napisał(a):

moim skromnym zdaniem absolutnie do wyrzucenia nadaje się wątek, który już od miesięcy niepotrzebnie zaśmieca ten portal, jakby nie było - konkursowy - a nosi on nazwę: Astrologicznie i przesympatycznie ....
napisałam już w tej sprawie wczoraj i dzisiaj do Adminów, prosząc o jego usunięcie
ta, co go zakładała tak bez sensu i celu - zgodnie z przewidywaniami i sceptycznymi ocenami jego przydatności, zgłaszanymi przez wielu na tym portalu już na samym początku, w lutym 2010 - miała chyba nie po kolei w głowie!

(może od razu jasno napiszę, żeby znowu nie odczytano opacznie moich słów, że tą osobą jestem ja... emotka emotka )

wybaczcie, ale przed dzisiejszą mszą tak się przejęłam Opatrznością Bożą, że aż strzeliłam ortografiaka, czego staram się zazwyczaj unikać... wielkie sory...
emotka emotka emotka

co do wypowiedzi swibka - popieram!
powinien być chociaż jeden konkurs tak na wpisowe.... tylko jeśli to będzie chodziło o nowego użytkownika, może powielić już konkurs dodany przez innych, bo przecież nie będzie miał jeszcze dostępu do bazy ( emotka emotka emotka emotka emotka )

dokładnie.. tu chodzi tylko o zasadę, żeby jakikolwiek konkurs znaleść i umiejętność dodania go do bazy.. do dziś o kilku lat jest tu masa osób, które nie dodały konków: bo albo nie potrafią albo im się nie chce.. a 1 konek to naprawdę nie wiele.. emotka
..chylę czoła tym co po latach próbują i potrafią zapytać czy poprosić o pomoc.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3554163 Napisano: 18.07.2010 08:51:05 w Wkurza mnie...
wkurzający jest gnojek co nie umie czytać i pisać tylko wkleja jedno i to samo.. emotka płyta się zacięła.. kur..kur..kur..kur..kur..kuuuuurrrdele bele!! emotka wynocha stąd!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3554158 Napisano: 18.07.2010 08:46:51 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
emotka do ADMINA!!

ktoś tu pisał, że ma bana niewiadomo skąd i za co.. ale mniejsza o to.. chodzi mi o to jak wygląda możliwość powrotu bo takiej blokadzie.. otóż (podobno) wyskakuje okienko, gdzie trzeba wpisać powody, dlaczego powinna ta osoba wrócić.. i tu nasuwa się pytanie.. skoro komuś zalezy to będzie się starał.. i to samo powinno być przy rejestracji!!! Dokładnie takie samo okienko z pytaniem: dlaczego właśnie ja tu powinienem być? i nic by się nie stało gdyby wyskakiwał formularzyk z dodaniem jednego konka!! Nowy użytkownik mógłby się wysilić (jeśli nie na starcie to w ciągu tygodnia) i mógłby jeden (!!!) konkurs dodać! emotka wtedy było by wiadomo, ze wchodzi ktoś kto wie co to jest konkurs i dobra zabawa. Bo dziecko neo, nabijacz czy ktoś kto chce zarobić na tym nie będzie się wysilał.. bo i po co.. Zablokować rejestrację!! juz kiedyś tak było.. był spokój.. dochodziły osoby z polecenia, te co pisały do Admina.. i jakoś było przyjemniej.. a dziś? chlew totalny!! emotka i jak się nie wkurzać jak jeden się stara żeby dobrze było, sraczki dostaje jak orta zrobi a inny jedzie równo spamem czy obraża innych.. pfff.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3552095 Napisano: 16.07.2010 08:01:40 w Wkurza mnie...
inga_iga napisał(a):

ja tez nie kumam chciałam wejść a tu komunikat:
ADRES IP:

xxx

JEST ZABLOKOWANY

Jeżeli chcesz odzyskać dostęp do Naszej strony wypełnij poniższy formularz:

podaj imie     
email     
powód dla którego powinniśmy zdjać bana (proszę nie pisać pytań dlaczego dostałem/am bana, tylko konkretne powody, a najlepiej odrazu 10 linków do konkursów, więcej informacji otrzymasz jak wypełnisz formularz)

normalnie na stronę wejść nie mogę, tylko za pomocą dobrodziejstw które pozwalają wejść na stronę, która jest zbanowana. Co ciekawe nie mam żadnego punktu karnego w profilu, a ban jest.

a może masz zmienne IP? emotka i dostało Ci się czyjeś zablokowane? ja się nie znam na tym ale ja tak miałam np. przy głosowaniach.. że z tego IP głos oddany.. a wiem, że nie klikałam.. natomiast jakis czas później było ok.. i tak raz na miesiąc się coś przytrafiało.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3552046 Napisano: 16.07.2010 07:41:04 w Wkurza mnie...
inga_iga napisał(a):

A mnie wkurza,że zostałam zbanowana i nie wiem za co(jak widać bana można obejść) Admini mnie tu nie chcą nie ma sprawy, ale byłoby grzecznie byłoby napisać,za co komuś blokuje się dostęp, nie przypominam sobie a nawet jestem pewna,że takiego powodu w moim przypadku nie było. A tekst:powód dla którego powinniśmy zdjąć bana (proszę nie pisać pytań dlaczego dostałem/am bana, tylko konkretne powody, a najlepiej od razu 10 linków do konkursów, więcej informacji otrzymasz jak wypełnisz formularz)
jest nie ma miejscu, to ja mam się tu reklamować, a nawet nie znam powodu dla którego jestem persona non grata.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3538904 Napisano: 11.07.2010 07:47:37 w Sport
emotka ależ żółtych karteczek.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3538351 Napisano: 11.07.2010 03:00:55 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
romek76 napisał(a):

chmurka napisał(a):

emotka

Niestety-ale tak jest.

no niestety.. ale bardziej stety.. emotka przynajmniej jest porządek.. jak masz coś konkretnego do zaproponowania to zaproponuj w odpowiednim dziale i poproś kogoś kto może bądź admina i wtedy top zostanie założony.. wiesz.. jedni chcąc szybko zdobyć te 100 punktów potrafią w jeden dzień zasmiecić forum.. i na co to komu taki syf? a swoją drogą Ty jesteś tu już na tyle długo, że 100 postów to powinieneś mieć dawno za sobą.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3536623 Napisano: 10.07.2010 03:55:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
jokan napisał(a):

toka napisał(a):

jokan napisał(a):

smocyca napisał(a):

inga_iga napisał(a):

http://www.tvp.pl...la-znajomych/2073380
Brawo emotka

To moze i tu w koncu sprawa sie wyjasni:
http://www.timotei.pl/

a co było z Timotei? ... bo nie jestem w temacie

autka

oki, juz sie polapalam, bo zobaczylam na stronie, ze zwyciezcow nie ma...

emotka pewnie wweeeeeeeryyyyfiiikuuująą.. emotka tylko co?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3536622 Napisano: 10.07.2010 03:53:46 w Pomocy!!!!
akinom85 napisał(a):

szukam pomocy emotka
wystarczy tylko klik
http://tiny.pl/ht6qx
emotka

emotka emotka emotka

co to ma być!! z linkami na zbieranie głosów to do topu KLIKNIJCIE!! emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3534151 Napisano: 09.07.2010 03:16:01 w Wkurza mnie...
katmich napisał(a):

wkurza mnie że jak tylko gdziekolwiek coś napiszę to zaraz mam atak smaperów na skrzynkę: kliknij, kliknij proszę! no strach sie odzywać na forum bo od razu ataken! emotka

nie nerwuj się.. emotka jak Cię ataken to go bloken.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3532317 Napisano: 09.07.2010 06:03:45 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

janiek napisał(a):

Dzisiaj rano przeczytałem cały wątek o pewnej loterii i mega wkurzony jestem
Sam brałem w niej udział 32 razy
Już piszę rózne pisma Do marketu agencji i nie tylko
Zastanawiam się nad indywidualnym pozwem emotka
Na pewno tego tak nie zostawię

i ja terz emotka

a co tam było do wygrania? słowniki? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3530085 Napisano: 08.07.2010 10:53:42 w Poczta kradnie
cayenne napisał(a):

wysłałem kilkanaście tysięcy listów poleconych
kilkaset pobrań
zwykłe listy sporadycznie
poza moimi opóźnieniami nie ma co narzekać.
Wysyłajcie wszystko poleconymi, nigdy wartościowe rzeczy nie powinny być wysyłane listami zwykłymi (lub też priorytetami, zawsze za potwierdzeniem odbioru).
Należy pamiętać również że listy polecone w przypadku zaginięcia to odszkodowanie (po 30 dniach) ok 110 zł.
Z wszystkich wysłanych listów może z 20 nie doszło, ale nie będzie to nawet 1 promil całości.
Terminowość różna- najgorzej z moją, a poczta jako tako sobie radzi.

no wszystko OK.. emotka tylko nieraz organizator WYMAGA wysłania zgłoszenia listem zwykłem (może być priorytet) a nie poleconym. I co wtedy? Ryzyko! Dojdzie czy nie dojdzie? A jak wyślesz listem polconym to dojdzie napewno tylko odeślą spowrotem, bo na tą konkretną skrytkę pocztową organizator nie odbierze.. i tak źle i tak niedobrze.. emotka ale jeśli chodzi o przesyłki między nami forumowiczami to tylko polecone!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3526878 Napisano: 07.07.2010 02:14:15 w Żegnamy zmarłych
ilonar2301 napisał(a):

Dzisiaj zmarła od razu po porodzie moja znajoma Marzena, urodziła wcześniaka z wadą serduszka. Jaki ten świat jest niesprawiedliwy emotka emotka emotka

O Boże.. emotka dlaczego dobrzy ludzie odchodzą? i dzieciątko bez mamusi zostało.. emotka niech aniołek czuwa nad maluszkiem i daje mu dużo sił!! emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#3522006 Napisano: 06.07.2010 07:17:01 w Wkurza mnie...
linka132 napisał(a):

jest różnica między pracą a konkursami. ja konkursy traktuje jako ZABAWE a nie jako sens zycia- widze ze tu jednak niektórzy wręcz przeciwnie...

dla Ciebie chyba nie ma różnicy.. bo co to za różnica czy umowa czy regulamin.. wsjo rybka.. emotka

krynia napisał(a):

(...)

powstanie regulamino-umowa emotka

dokładnie krynia.. emotka i dziwić się potem, że mamy w konkach niejasno sformułowane to coś co się nazywać powinno regulaminem a wręcz wymusza na nas jakieś nie zawsze wzajemne prawa czy obowiązki. I to też wkurza.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0