Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałam 3.. ale konkursy dodawałam.. ja tu jestem 5 lat.. i nauczyłam się wiele.. i jakbym dziś dostała karniaka to już za 3-4 dni dodałabym 10 konków.. i zniknąłby na zawsze.. ja bez tego konki dodaje.. w czerwcu chyba 10 dodałam bez karniaka.. w lipcu już 4.. jak coś znajde to sprawdzam czy w bazie jest i jak nie ma to wrzucam.. sama radość.. więc i karniaka dostać mogę.. tylko nie dostanę bo się pilnuję.. nauczkę mam to nim coś napiszę dobrze się zastanowię CO piszę i GDZIE piszę.. Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kochana.. jest jeden Admin, który solidnie wykonuje robotę.. czyści topy ze zbędnych wpisów i robi porządek.. dopiero co połowa aktywnego forum napierniczała na krynię, że śmieci, na Tedzię, ze pisze jakieś pierdoły.. niejaki tomcio zaspamował dziś setką postów całe forum.. a czy ktoś zauwazył, że tych wpisów już nie ma? czy ktoś powiedział: Dziękuję tym co posprzątali.. bo mnie się milej zrobiło jak weszłam do MDW i widzę to co tam powinno być a nie przepychanki.. więc odrobina szacunku dla tych co chcą dobrze.. wracając do karniaków.. łatwo powiedzieć, ze nie dostanie ich ten co nic nie robi, nie pisze i nie odzywa się.. ale tu nie o to chodzi.. czasem lepiej karniaka dostać i zapamiętać za co.. ja dostałam tez za rozmowy nie na temat.. po 4 latach pobytu zagapiłam się poprostu.. słusznie należał mi się.. w ciągu kilku dni 10 konkursów nadesłałam i konto czyste.. ruszyłam mózgiem i zrobiłam coś dla forum.. a reszta? albo olewa to albo marudzi i obraża się na cały świat.. ludzie.. opanujcie się chcecie porządku? oki.. powoli się zaczyna robić.. każdy wytyka innym błędy ale należałoby to zgłosić.. i niekoniecznie do Pionasa.. bo jak ktoś słusznie zauważył On ostatnio nie ma czasu (rzadko bywa).. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konek mógł być w topie teraz.. zazwyczaj konki gdzie są prenumeraty to jest Dobre Wnętrze albo M jak mieszkanie.. a te konki są zawsze w bazie..
a co do emotki.. hmm.. polemizowałabym.. to raczej wesołe usposobienie Adminki a nie przeciwko Tobie.. zwazywszy, że to emotka na końcu zdania o przyznanym karniaku nie TYLKO Tobie ale i innym użytkownikom.. i to za to samo.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie.. tu chodzi tylko o zasadę, żeby jakikolwiek konkurs znaleść i umiejętność dodania go do bazy.. do dziś o kilku lat jest tu masa osób, które nie dodały konków: bo albo nie potrafią albo im się nie chce.. a 1 konek to naprawdę nie wiele..
..chylę czoła tym co po latach próbują i potrafią zapytać czy poprosić o pomoc.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś tu pisał, że ma bana niewiadomo skąd i za co.. ale mniejsza o to.. chodzi mi o to jak wygląda możliwość powrotu bo takiej blokadzie.. otóż (podobno) wyskakuje okienko, gdzie trzeba wpisać powody, dlaczego powinna ta osoba wrócić.. i tu nasuwa się pytanie.. skoro komuś zalezy to będzie się starał.. i to samo powinno być przy rejestracji!!! Dokładnie takie samo okienko z pytaniem: dlaczego właśnie ja tu powinienem być? i nic by się nie stało gdyby wyskakiwał formularzyk z dodaniem jednego konka!! Nowy użytkownik mógłby się wysilić (jeśli nie na starcie to w ciągu tygodnia) i mógłby jeden (!!!) konkurs dodać! wtedy było by wiadomo, ze wchodzi ktoś kto wie co to jest konkurs i dobra zabawa. Bo dziecko neo, nabijacz czy ktoś kto chce zarobić na tym nie będzie się wysilał.. bo i po co.. Zablokować rejestrację!! juz kiedyś tak było.. był spokój.. dochodziły osoby z polecenia, te co pisały do Admina.. i jakoś było przyjemniej.. a dziś? chlew totalny!! i jak się nie wkurzać jak jeden się stara żeby dobrze było, sraczki dostaje jak orta zrobi a inny jedzie równo spamem czy obraża innych.. pfff.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może masz zmienne IP? i dostało Ci się czyjeś zablokowane? ja się nie znam na tym ale ja tak miałam np. przy głosowaniach.. że z tego IP głos oddany.. a wiem, że nie klikałam.. natomiast jakis czas później było ok.. i tak raz na miesiąc się coś przytrafiało.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no niestety.. ale bardziej stety.. przynajmniej jest porządek.. jak masz coś konkretnego do zaproponowania to zaproponuj w odpowiednim dziale i poproś kogoś kto może bądź admina i wtedy top zostanie założony.. wiesz.. jedni chcąc szybko zdobyć te 100 punktów potrafią w jeden dzień zasmiecić forum.. i na co to komu taki syf? a swoją drogą Ty jesteś tu już na tyle długo, że 100 postów to powinieneś mieć dawno za sobą.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie wweeeeeeeryyyyfiiikuuująą.. tylko co?? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co to ma być!! z linkami na zbieranie głosów to do topu KLIKNIJCIE!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie nerwuj się.. jak Cię ataken to go bloken.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co tam było do wygrania? słowniki? Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wszystko OK.. tylko nieraz organizator WYMAGA wysłania zgłoszenia listem zwykłem (może być priorytet) a nie poleconym. I co wtedy? Ryzyko! Dojdzie czy nie dojdzie? A jak wyślesz listem polconym to dojdzie napewno tylko odeślą spowrotem, bo na tą konkretną skrytkę pocztową organizator nie odbierze.. i tak źle i tak niedobrze.. ale jeśli chodzi o przesyłki między nami forumowiczami to tylko polecone!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O Boże.. dlaczego dobrzy ludzie odchodzą? i dzieciątko bez mamusi zostało.. niech aniołek czuwa nad maluszkiem i daje mu dużo sił!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla Ciebie chyba nie ma różnicy.. bo co to za różnica czy umowa czy regulamin.. wsjo rybka..
dokładnie krynia.. i dziwić się potem, że mamy w konkach niejasno sformułowane to coś co się nazywać powinno regulaminem a wręcz wymusza na nas jakieś nie zawsze wzajemne prawa czy obowiązki. I to też wkurza.. Wyświetl w wątku >>