Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#3560488 Napisano: 20.07.2010 07:40:01 w PODZIĘKOWANIA
malenka89 napisał(a):

79magda napisał(a):

Dziękuję raz jeszcze maleńkiej89 za paragon z Posti, dzięki któremu wczoraj dotarły do mnie wygrane kosmetyki emotka emotka emotka

nie ma za co emotka jak mogę to zawsze pomogę emotka

a ja dziękuję Paulince za dobre serducho emotka emotka kobieta anioł!

emotka eee.. ten.. noo.. emotka ciii.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3559873 Napisano: 20.07.2010 03:14:52 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
gimikiss napisał(a):

swibek napisał(a):

gimikiss napisał(a):

(...)
A konkurs, który dodałam w ogóle nie pojawił się w bazie.. emotka

a kiedy dodawałaś?? emotka

Sporo czasu temu..

vanisha?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3559809 Napisano: 20.07.2010 02:50:20 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
gimikiss napisał(a):

(...)
A konkurs, który dodałam w ogóle nie pojawił się w bazie.. emotka

a kiedy dodawałaś?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3559779 Napisano: 20.07.2010 02:32:13 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bruce napisał(a):

swibek napisał(a):

w porządku.. jesteś nowa.. ale są tacy co grają tu już 3 lata i też nie dodadzą żadnego.. no ale cóż.. jedni napędzają interes a inni korzystają.. emotka ja się motywuję i co miesiąc podnoszę sobie poprzeczkę.. ale nie zawsze mam czas na to.. ale min. 5 konków staram się dodać.. emotka

ja się z tym zgadzam, że to takie wredne wykorzystywanie i żerowanie na pracy i harówie takich osób, jak m.in. Ty właśnie, zresztą w podziękowaniach wielokrotnie opisywałam ten problem, doceniając ogromny wkład i poświęcenie (nie tylko przecież Waszego czasu, ale i - innych spraw, osób i rzeczy!...) tych wszystkich, którzy konsekwentnie dodają tu konkursy, bo tylko dzięki Wam ta baza jest tak obszerna i - ... w ogóle jest emotka !!! ...

sama czuję się dość niezręcznie, ale i tak jestem tu teraz głównie dla oddawania głosów osobom, którym to obiecałam kilka dni temu za ich kliki, a głosy te są niestety naliczane dobowo, stąd konieczność mojego ciągłego zaglądania na portal - konkursy, jakie mnie interesowały, są już zakończone, w innych nie mam już czasu lub celu brać udziału...
może zatem należałoby zrobić coś innego - np. wprowadzić jakieś nagrody dla Was, sumiennie i pracowicie dodających tak dużo konkursów codziennie - np. Ty piszesz tu o liczbie naprawdę powalającej! do tego - o ciągłym podnoszeniu tej poprzeczki! aż mi wstyd, bo ja na całym moim obecnym koncie mam mniej, niż Ty w ciągu jednego dnia... emotka emotka emotka

emotka no nie przesadzaj.. emotka nie jest aż tak źle!! dodałaś jeden kiedykolwiek? emotka dodałaś!! no to masz zaliczone!! emotka emotka

a tak swoją drogą to ja mam maluuutko dodanych konków.. a ile jest takich osób co setki dodają.. emotka ja jak mam natchnienie i czas (przede wszystkim czas) to wyszukam cosik.. aż się sama dziwię.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3559586 Napisano: 20.07.2010 01:21:14 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
monia24 napisał(a):

swibek napisał(a):

bruce napisał(a):

bruce napisał(a):

moim skromnym zdaniem absolutnie do wyrzucenia nadaje się wątek, który już od miesięcy niepotrzebnie zaśmieca ten portal, jakby nie było - konkursowy - a nosi on nazwę: Astrologicznie i przesympatycznie ....
napisałam już w tej sprawie wczoraj i dzisiaj do Adminów, prosząc o jego usunięcie
ta, co go zakładała tak bez sensu i celu - zgodnie z przewidywaniami i sceptycznymi ocenami jego przydatności, zgłaszanymi przez wielu na tym portalu już na samym początku, w lutym 2010 - miała chyba nie po kolei w głowie!

(może od razu jasno napiszę, żeby znowu nie odczytano opacznie moich słów, że tą osobą jestem ja... emotka emotka )

wybaczcie, ale przed dzisiejszą mszą tak się przejęłam Opatrznością Bożą, że aż strzeliłam ortografiaka, czego staram się zazwyczaj unikać... wielkie sory...
emotka emotka emotka

co do wypowiedzi swibka - popieram!
powinien być chociaż jeden konkurs tak na wpisowe.... tylko jeśli to będzie chodziło o nowego użytkownika, może powielić już konkurs dodany przez innych, bo przecież nie będzie miał jeszcze dostępu do bazy ( emotka emotka emotka emotka emotka )

dokładnie.. tu chodzi tylko o zasadę, żeby jakikolwiek konkurs znaleść i umiejętność dodania go do bazy.. do dziś o kilku lat jest tu masa osób, które nie dodały konków: bo albo nie potrafią albo im się nie chce.. a 1 konek to naprawdę nie wiele.. emotka
..chylę czoła tym co po latach próbują i potrafią zapytać czy poprosić o pomoc.. emotka

tylko przy rejestracji nie masz możliwości jeszcze zapytać, a są takie osoby jak ja, które rejestrując się niewiele miały z konkami wspólnego i dopiero z czasem naumiały się jako-tako szukać konków emotka Może lepszym pomysłem byłoby to, żeby każdy zarejestrowany dodawał co miesiąc chociaż 1 konkurs emotka Jak myślicie?

no to ja cały czas piszę o tych co są tu juz lata.. a nowy użytkownik mógłby wstawić tylko link do konkursu przy rejestracji.. to chyba nic trudnego zrobic kopiuj-wklej? W takim przypadku Admin doda do formularza sam.. a potem? kto pyta nie błądzi.. emotka

ale masz rację.. 1 konek na miesiąc to pesteczka.. emotka i jestem za!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3558505 Napisano: 20.07.2010 07:10:22 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
dotusia napisał(a):

dokładnie.. tu chodzi tylko o zasadę, żeby jakikolwiek konkurs znaleść i umiejętność dodania go do bazy.. do dziś o kilku lat jest tu masa osób, które nie dodały konków: bo albo nie potrafią albo im się nie chce.. a 1 konek to naprawdę nie wiele..
..chylę czoła tym co po latach próbują i potrafią zapytać czy poprosić o pomoc..

niby tak, ale ja jestem na forum od niedawna w sumie i powiem szczerze, że nigdy nie zdążyłam dodać konkursu jako pierwsza... jak coś znajdę, to od razu szukam na stronie i okazuje się, że ten konkurs już jest w bazie, nawet jeśli jest świeżutki... a nie chcę dublować, jak co poniektórzy, bo się bałagan robi... nie jestem takim maniakalnym wyszukiwaczem konkursów i trudno mi dodać coś świeżego...

w porządku.. jesteś nowa.. ale sa tacy co grają tu już 3 lata i też nie dodadzą żadnego.. no ale cóż.. jedni napędzaja interes a inni korzystają.. emotka ja się motywuję i co miesiąc podnoszę sobie poprzeczkę.. ale nie zawsze mam czas na to.. ale min. 5 konków staram się dodać.. emotka

emotka emotka emotka z ostatniej chwili:
znalazłam 2 świeże konki.. i wrzucę do bazy.. po południu..

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3556937 Napisano: 19.07.2010 01:06:12 w dzis mam urodzinki
dziękuję babeczki!! emotka

joka!! wszystkiego naaaj naaaj!! emotka

przypomniało mi się jaka tu była cudna balanga rok temu.. własnie 19 lipca.. całe forum jadło, piło i tańcowało.. emotka oj działo się.. działo.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3556781 Napisano: 19.07.2010 11:50:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
mariolakal napisał(a):

Czegoś nie kumam... Przed chwilą mój syn dostał e-maila z indykpola : Witamy serdecznie,

dziękujemy za udział w konkursie zorganizowanym przez Indykpol S.A. „Wielkie Granie z Kabanosem Jedynakiem” oraz za polecenie konkursu co najmniej 10 osobom.
Zgodnie z regulaminem chcemy przekazać upominek w postaci eleganckiego długopisu w etui. W celu dokonania wysyłki nagrody bardzo prosimy o przesłanie danych adresowych (imię, nazwisko, ulica, nr budynku, kod, miejscowość)

Chodzi o to, że mój syn się przeprowadził i nie ma dostępu do neta, nie polecał nikomu tego konka, a tylko ja wysyłałam za niego odpowiedzi na konk /polecającą byłam ja/... Nadmieniam, że to ja wysłałam kilku osobom /może 10/ link do konka, ale nie wygrałam długopisu... O co tu chodzi ???
emotka

jesli wysłałaś za niego czyli w jego imieniu.. czyli że to ON wysłał.. więc podaj jego adres i już.. a jeśli mieszkał u Ciebie to podaj Twój adres i jego dane i przysla do Ciebie.. odbierzesz Ty... powiesz, ze chwilowo go nie ma.. cos wymyślisz.. emotka ważne, że wygrałaś! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3556080 Napisano: 19.07.2010 08:09:41 w dzis mam urodzinki
joan napisał(a):

Oł swibek... Wszystkiego NAJ, oby ten dzień przyniósł mnóstwo chwil wartych wspomnienia! emotka

emotka ołł dzięęks!! emotka

już mi ciśnienie się podniosło.. bo czytam maila, że Gratulują w paczkobraniu!! wytypowałam prawidłowo skrzynkę! ale.. byli szybsi ode mnie.. emotka i doopa!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3555917 Napisano: 19.07.2010 06:52:47 w dzis mam urodzinki
mariolakal napisał(a):

kochany swibku, czyżbym zaspała ??? Życzę Ci wszystkiego NAJ, NAJ, NAJlepszego, wypasu nagród głownych, pociechy z Kacperka i wszystkiego, czego sobie życzysz !!!
emotka

emotka dziękuję Mariolka!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3555835 Napisano: 18.07.2010 11:11:12 w Wkurza mnie...
majabobas napisał(a):

o nie wkurzylam się ..........bo się zważyłam tego to już za wiele od dzisiaj sięm odchudzam ważę 64kg daje sobie tydzień i zobaczym emotka emotka emotka

emotka od jutra, kochana!! od jutra się odchudzasz.. emotka dziś imprezujemy!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3555814 Napisano: 18.07.2010 10:37:18 w dzis mam urodzinki
kingaa, majabobas, ilonar2301, tedance, kalisto1986, dawidekk emotka baaardzo Wam dziękuję za miłe życzonka.. emotka naprawdę nie spodziewałam się..

jesteście kochani!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3555789 Napisano: 18.07.2010 10:15:07 w dzis mam urodzinki
malenka89 napisał(a):

Wszystkiego najlepszego dla Naszej Kochanej Paulinki! emotka emotka emotka emotka
Sto lat Kochana! emotka emotka

emotka emotka emotka o Bosheee.. ciiii!! emotka bo jeszcze kto usłyszy.. emotka

emotka no to częstujta się!! emotka jedzta!! emotka i pijta!! emotka co kto woli! emotka i lubi! emotka

emotka dziś się bawimy!!

dziękuję malenka!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3555575 Napisano: 18.07.2010 08:32:50 w Wkurza mnie...
dorota19791 napisał(a):

emotka
wkurza mnie ze jak zwykle wciagnelam sie w konkurs klikany
jestem tak uzalezniona od nich ze nie moge sie uwolnicemotka
ale to nic...
klikam pol miesiaca (z pomoca kochanych kolezanek) i co?
spadam tak ze juz wypadlam z rankingu emotka
i jeszcze wkurza mnie to ze zaczelam grac w promocyjne i nicemotka moze jak mi sie uda w promocyjnym to nie bede sie angazowala w klikane ....
emotka

emotka też mnie to wkurzyło.. walczyłam na Bobovicie.. emotka wszyscy co mogli to pomagali.. emotka i co? byłam ..1 !! emotka tak tak.. 101!! dokładnie 101 w rankingu.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3555559 Napisano: 18.07.2010 08:24:38 w Wkurza mnie...
aska70 napisał(a):

Poszedł ban! W takich momentach kocham naszych Adminów emotka

jak się zareaguje odrazu i do konkretnej osoby to jest porządek!! emotka wkurza mnie tylko, że ten osobnik pojawi się tu napewno kilka razy.. ma zmienne IP.. ale odrazu będziemy go banować i może mu się znudzi.. emotka

emotka ja to bym mu robaczka podesłała.. tylko gdzie?? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3555556 Napisano: 18.07.2010 08:22:07 w Pomocy!!!!
majabobas napisał(a):

swibek napisał(a):

e-bobas ma chwilowy problem.. ma konia trojańskiego!! emotka dlatego Wam blokuje..

dziękuję

proszę.. emotka

dlatego najlepiej nie zmieniać żadnych ustawień, nic nie odblokowywać.. skoro komp tak zakomunikował to znaczy, że niebezpieczeństwo jest.. odczekać, naprawią to dalej ebobas będzie działał.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3555521 Napisano: 18.07.2010 08:07:06 w Pomocy!!!!
e-bobas ma chwilowy problem.. ma konia trojańskiego!! emotka dlatego Wam blokuje.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3555505 Napisano: 18.07.2010 08:01:36 w Wkurza mnie...
aska70 napisał(a):

Znów leci spam - ten sam co rano. Tym razem eduardo - chyba tylko zmienił nick po banie. Normalnie mam ochotę po góralsku kopnąć go w rz.ć emotka

już będzie kolejny ban.. emotka az mu się znudzi!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3554891 Napisano: 18.07.2010 03:45:26 w Wkurza mnie...
o proszę!! ktoś się wściekał, że MDW było zasyfione, że są równi i równiejsi.. bo jeden dostał karniaka a inny nie.. emotka a tu wszyscy zostali równo ukarani.. biedna madzia.. musiała się przekopać przez to.. emotka ale super, że oczysciła!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3554886 Napisano: 18.07.2010 03:43:07 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bruce napisał(a):

swibek napisał(a):

ktoś tu pisał, że ma bana niewiadomo skąd i za co.. ale mniejsza o to.. chodzi mi o to jak wygląda możliwość powrotu bo takiej blokadzie.. otóż (podobno) wyskakuje okienko, gdzie trzeba wpisać powody, dlaczego powinna ta osoba wrócić.. i tu nasuwa się pytanie.. skoro komuś zalezy to będzie się starał.. i to samo powinno być przy rejestracji!!! Dokładnie takie samo okienko z pytaniem: dlaczego właśnie ja tu powinienem być? i nic by się nie stało gdyby wyskakiwał formularzyk z dodaniem jednego konka!!
Zablokować rejestrację!! juz kiedyś tak było.. był spokój.. dochodziły osoby z polecenia, te co pisały do Admina.. i jakoś było przyjemniej.. a dziś? chlew totalny!! emotka

ja tylko gwoli ścisłości chcę nadmienić, że sama jestem jedną z tych osób; za pierwszym razem bana się pozbyłam, jak dodałam wymagane 10 linków konkursowych, ale potem było już gorzej, dodawałam po 30/40-ści i dalej mnie blokowało, a Admini nie wiedzieli co to było, bo pytałam potem
emotka
gdyby nowych to spotkało, mogą się zniechęcić... emotka

nowy bana nie dostanie jeśli będzie się ładnie zachowywał.. emotka a nie jak dziś tomcio.. emotka a czasem coś się spierniczy na serwerach i jaja się dzieją.. i to nie tylko u nas.. a może Ty też masz zmienne IP i ban był na IP?? emotka
ale najważniejsze, że się nie poddałaś i jesteś z nami.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0