Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale co i gdzie wpisujesz skoro nie masz poczty? nie bardzo kumam. Gmail (podlega pod google)ma swój portal tak jak onet, interia i inne.. i jak masz tam konto to masz poczte i mozna na Twojego maila słać i odczytac, a skoro nie masz to co chcesz odczytać? Może Tobie ktoś z gmaila wysłał na Twój adres który posiadasz? Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dooobra myśl! pędzę się powkurzać w plenerze robiąc fotki. Chwytam ulotne chwile i próbuję dogonić wiosnę a ona mi ciągle ucieka.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może porozmawiaj z synkiem, może niech on sam podejdzie do dzieci i przedstawi się, daj mu jakąś zabawkę ulubioną i wytłumacz, że pierwsze dni są trudne ale będzie dobrze. Takie "nie zostawianie" z powodu płaczu czy samotności nie jest dobrym rozwiązaniem. Dziecko musi samo próbować się integrować z grupą, tymbardziej, że on nie jest maluszkiem już. Jak będzie starszy to się nauczy, że jak mu żle w towarzystwie to zwieje do domu.. a jak będzie szedł do pracy i też go chłodno przywitają to chyba się załamie.. Wmawiaj mu, że jest twardzielem, jutro idzie i się zaprzyjaźnia.. Będziesz dumna z niego Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myśl pozytywnie, a najlepiej nie myśl, nie planuj, nie gdybaj.. żyj spokojnie i uwierz, że samo przyjdzie. I powiem Ci, że okres nie zawsze oznacza brak ciąży, w większości przypadków w pierwszym miesiącu ciąży okres występuje, a ja miałam go do 6 miesiąca. Na początku regularnie a potem plamienia nawet co 1,5-2 miesiace. Trzymam kciuki za Was! I za dzidziusia!! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a kiedy je dodawałaś? albo minęło 30 dni albo konkurs się zakończył.. stukaj do adminów to Ci dokładnie powiedzą co jest grane. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj jakoś tak weszłam na konki chwile przed północą.. wcześniej zajęta byłam papierkową robotą. Przypomniało mi się, ze jednen konkurs został do wysłania i sprintem wypełnianie formularzy, dodawanie zdjęcia.. blokuje się, wiesza, nerwy żreją i baaach.. 23.59 zgłoszenie wysłano. Normalnie stres jakbym conajmniej na krawędzi skały stała.. ale co ja poradzę na to, że taka ze mnie pierdoła! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może z gazetami, rachunkami albo coś? mnie tak czasem wsunie się pod lapka albo między gazete.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to teraz napewno cała rodzina na pogrzeb przyjdzie.. stype zrobią jak nic! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak już sformatowałaś to próbuj odzyskać dane.. poszukaj darmowych programów do przywracania/odzyskiwania danych napewno coś przywróci.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i jak sie nie wkurzać, że sama na to nie wpadłam.. tylko, że moje wielkie GŁUPIE G..NA są tak śmierdzące, że odrzucają odrazu. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VIP -> http://pl.wikipedia.org/wiki/VIP_(osoba)
zatem, że majątków sobie nie sprawdzamy i nie wyliczamy ile kto ma złota, srebra, brylantów i złomu, tylko współpracujemy z tymi co tworzą i utrzymują w porządku forum. Osoba o szczególnym statusie związanym z wykonywaną funkcją to administrator(w tym przypadku nie jest to jedna osoba), moderator (też osób kilka) i inni współtworzący bazę i ogarniający ten sajgon. W związku z powyżsiejszym te osoby dodają konkursy nadesłane przez wszystkich i docierają one do wszystkich. Więc każdy kto chce tym moderatorem byc to powinien się zastanowić czy jest w stanie podołać takim obowiązkom. Dobrze się dużo gada ale czy tak samo dobrze będzie się działać? Odpowiednie zachowanie, tolerancja dla innych, stosowanie się do zasad, kultura osobista, pomocna dłoń, aktywność różnie rozumiana to są cechy, które każdy powinien mieć. I wiem, że większość ma (każdemu zdarzają się małe przewinienia) i potrafi pewne rzeczy zrozumieć. A tej mniejszości jeśli czegoś brakuje to radzę pomyśleć, czy warto cenzura na innych, wnoszących tyle do naszego życia (dla niektórych forum konkursowe jest ponad życie ) i moze lepiej poobserwoać, dopytać, poznać bliżej pewne osoby, być bardziej aktywnym.. i w ten sposób stać się również kolejnym forumowiczem konkursowym z prawdziwego zdarzenia. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
naprawdę?? no co Ty mówisz? powiedz coś więcej bo aż ciekawa jestem.. z miłą chęcią posłucham jak to jest.. bo z tego co mi wiadomo jakby Admin miał wszystko w głąbokim poważaniu to by nie dodał żadnego z tych konkursów co WY dodajecie żeby JACYŚ ONI mieli.. z bazy korzysta każdy a o blokadach temat wałkowany był nieraz.. ale wtedy chyba Twój mózg był na urlopie.. wybacz ale śmieszny jesteś wyjeżdżając z takimi teoriami.. a wała to takim jak Ty z szacunkiem i z dużej litery! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane