Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ktoś tu coś ujawnia?? aaa i nie zapomnij umyć łapek bo odwaleniu tejże brudnej roboty.. idę dopieszczać moje opisóweczki.. dzięki, dzięki za podsyłanie.. Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję również Mariolce, która bezinteresownie cały czas mi ten tyłek ratuje, choć na to nie zasługuje..
Iwonko!! Ty to już wybitnie dbasz o mój zadek.. kolejne gramy i milimetry mu przybędą jak tak dalej pójdzie..
moja Anielica Anna B. motywuje mnie i pilnuje bym myślała głową a nie.. ekhmm.. i za to wielki buziak!!
finessa (nie wiem jak masz na imię ) trochę spóźnione ale wielgachne podziękowania od Kacperka Czu Czu aloha hoha hej guugu tiidiidii taaa..
śliczny pokłon w kierunku toudikot chciałabym się jednak jakoś odwdzięczyć..
dziękuję również wszystkim pozostałym, którzy mi pomagają a nie sposób ich wymienić.. (skleroza) jesteście wspaniali!!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo podobny sposób domowy.. starzy górale stosują tylko trzeba byc bardzo baaardzo ostrożnym.. nabiera się lodowatej wody na ręce, i wciąga nosem.. uczucie bardzo nieprzyjemne, trzeba uważac, żeby się nie zakrztusić. Na początek można zamoczyc koniec nosa i lekko pociągnąć i odrazu wydmuchać.. przy większej ilości może przez gardło polecieć.. wtedy szybko wypluć.. trening czyni mistrzem.. może to nieprzyjemne ale bardzo skuteczne.. po 2 dniach płukania ok. 3-4 razy dziennie wypłukane wszystko i święty spokój ja tak wyleczyłam zatoki sobie i swojej rodzinie od kilku lat nic nas nie złapało.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
..zalezy też jaki ma model aparatu.. nieraz w aparacie po włożeniu karty sim jest opcja NUMERY WŁASNE bodajże w książce telefonicznej lub przy numerach specjalnych.. gdzies tam w tych okolicach.. przynajmniej ja mam cos takiego w nokiach w PLUSIE i ORANGE Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy on już działał z tym kompem? bo jeśli nie to możliwe, ze model nie współpracuje z kompem.. ale próbuj sterowniki świeże wbić.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może spróbuj odinstalować oprogramowanie i ponownie zainstalować.. może sterowniki wyparowały.. zdarza się.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
np stempelkiem w photoshopie.. albo łątką Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yyyy.. a za co? znowu o czymś nie wiem.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spróbować zawsze możesz.. poza tym co to za różnica kto jest w ciąży: czy ONA czy ON.. tak, tak.. on ma gorsze objawy i przechodzi to znacznie ciężej.. tylko nie rodzi.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napić się chciała.. spragniona.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(*) Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a cóż to znowu?? pogięło ich totalnie chyba.. to znaczy, że mam siedzieć za przeproszeniem na cenzura w domu i może jeszcze w jednym miejscu żeby współrzędne geograficzne im się zgadzały?? i to ma być światowy portal..
pisz do nich!!!!! ktoś w końcu odpowiada za to!! Ja bym im nagadała!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma takiej opcji.. tylko kartą, wydrukiem bądź przez neta (bank).. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja już kiedyś pisałam na ten temat.. nie jest to oszustwo ale niestety za darmo to nie jest ani za przysłowiowe 35 zł.. bo owszem, przesyłka kosztuje 35 zł, a noclegi masz za darmo (7 lub 14 dni) ale musisz wykupić pakiet żywieniowy.. i to się nie kalkuluje.. bo biorąc po uwagę najtańszą ofertę (a tanie nie są) to wychodzi na norlmalne opłaty pobytu.. czy to będzie Zakopane, Słowacja, Rzym Czy Barcelona.. ja korzystałam z takiego vouchera 2 lata temu w okresie zimowym w Bieszczadach.. wtedy cena była jeszcze znośna.. ale w okresie letnim nie wiem czy to sensowne.. radzę sprawdzić na stronce jakie miasta są do wyboru, jakie hotele i ich oferta.. no i czytać regulaminy.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale co chcesz zmienic? film to film.. a jpg to obraz nieruchomy.. wiec jak chcesz to zmienic? film mozesz tylko przekonwertowac na inne formaty.. ale zawsze filmowe.. Wyświetl w wątku >>