Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#3812002 Napisano: 27.10.2010 07:58:54 w PODZIĘKOWANIA
annb napisał(a):

raczej odwala za Ciebie brudną robotę emotka I nie ujawniać mi tu proszę moich danych osobowych emotka

Dziękuję wszystkim tym,którzy wymyślili święta,wakacje i weekendy emotka

a ktoś tu coś ujawnia?? emotka aaa i nie zapomnij umyć łapek bo odwaleniu tejże brudnej roboty.. emotka idę dopieszczać moje opisóweczki.. emotka dzięki, dzięki za podsyłanie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3811868 Napisano: 27.10.2010 07:20:34 w PODZIĘKOWANIA
emotka chciałabym podziękować ślicznie Basi emotka za uratowanie prawego półdupka oraz Moniczce emotka za uratowanie lewego półdupka.. dzięki Wam moja cenzura jest cała i zdrowa i.. odwdzięczy się.. emotka

emotka dziękuję również Mariolce, która bezinteresownie cały czas mi ten tyłek ratuje, choć na to nie zasługuje.. emotka emotka emotka

emotka Iwonko!! Ty to już wybitnie dbasz o mój zadek.. emotka kolejne gramy i milimetry mu przybędą jak tak dalej pójdzie.. emotka

emotka moja Anielica Anna B. emotka motywuje mnie i pilnuje bym myślała głową a nie.. ekhmm.. emotka i za to wielki buziak!! emotka

emotka finessa (nie wiem jak masz na imię emotka ) trochę spóźnione ale wielgachne podziękowania od Kacperka emotka Czu Czu aloha hoha hej guugu tiidiidii taaa.. emotka

emotka śliczny pokłon w kierunku emotka toudikot emotka chciałabym się jednak jakoś odwdzięczyć.. emotka

emotka dziękuję również wszystkim pozostałym, którzy mi pomagają a nie sposób ich wymienić.. (skleroza) emotka jesteście wspaniali!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3800979 Napisano: 22.10.2010 08:00:08 w PODZIĘKOWANIA
mariolakal emotka nikt nie wie jakie Ty masz dobre serduszko.. emotka ostatnim kęsem potrafisz się podzielić! emotka dziękuję Ci ślicznie za pomoc i mam nadzieję, że szybko będę mogła się odwdzięczyć! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3800795 Napisano: 22.10.2010 06:55:26 w PODZIĘKOWANIA
emotka Baśka.. pierdoły sadzisz.. emotka przecie to Ty mnie pomogłaś a nie ja Tobie.. emotka Big Buźka dla Ciebie!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3796377 Napisano: 20.10.2010 09:09:25 w PODZIĘKOWANIA
emotka ja nie wiem co napisać.. więc najlepiej nie pisać nic.. emotka z takiego szoku to głupoty naskrobię.. toudikot emotka jesteś niesamowitą, wspaniałą o wielkim serduszku osóbką!! emotka niech Ci się to zwróci z siłą do entej!!! emotka takich jak Ty to ze świecą szukać! dziękuję!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3790964 Napisano: 18.10.2010 06:49:04 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza, że tyle mam rzeczy do zrobienia a nie mam natchnienia.. opadam z sił i nie wiem za co się zabrać.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3787417 Napisano: 17.10.2010 01:15:57 w Wkurza mnie...
sylzab2294 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

buskowianka napisał(a):

wkurzajamnie moje ciągle zatkane zatoki,wariacji mozna dostać z bólu.Na chusteczki wydaje majątek emotka emotka zna ktoś może jakis sposób na pozbycie sie zatkanych zatok?może jakis zabieg chirurgiczny komuś pomógł?

mnie pomogła punkcja zatok

jest jeszcze taki zabieg ktory polega na przeplukiwaniu zatok, taka woda z sola (nie wiem gdzie to robia) ja mialam taki zabieg w sanatorium i mi pomoglo, mowilkismy na to kiki...bo tak trzeba mowic, przy wpuszczaniu wody do nosa, aby do gardła nie wleciała...uczucie nie jest komfortowe, ale warto sprobowac bo pomaga..

bardzo podobny sposób domowy.. starzy górale stosują emotka tylko trzeba byc bardzo baaardzo ostrożnym.. nabiera się lodowatej wody na ręce, i wciąga nosem.. uczucie bardzo nieprzyjemne, trzeba uważac, żeby się nie zakrztusić. Na początek można zamoczyc koniec nosa i lekko pociągnąć i odrazu wydmuchać.. przy większej ilości może przez gardło polecieć.. wtedy szybko wypluć.. trening czyni mistrzem.. może to nieprzyjemne ale bardzo skuteczne.. po 2 dniach płukania ok. 3-4 razy dziennie wypłukane wszystko i święty spokój emotka ja tak wyleczyłam zatoki sobie i swojej rodzinie emotka od kilku lat nic nas nie złapało.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3784596 Napisano: 16.10.2010 07:32:12 w Pomocy!!!!
kingaa napisał(a):

cb656 napisał(a):

kingaa napisał(a):

jak sprawdzić w Plusie jaki ma się numer telefonu?

Zadzwonić do kogoś i zobaczyć, co mu się wyświetliło na ekranie emotka
P.S. Powinno zadziałać nie tylko w PLUSIE emotka

jak ja bym miała taki problem, to bym tak zrobiła. Chodzi o znajomego, który nie ma nic na koncie, a wydawało nam się, że da się jakimś kodem sprawdzić swój numer w Plusie

..zalezy też jaki ma model aparatu.. nieraz w aparacie po włożeniu karty sim jest opcja NUMERY WŁASNE emotka bodajże w książce telefonicznej lub przy numerach specjalnych.. gdzies tam w tych okolicach.. przynajmniej ja mam cos takiego w nokiach w PLUSIE i ORANGE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3784558 Napisano: 16.10.2010 06:29:19 w Pomocy!!!!
swibek napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

cb656 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

co moze byc przyczyna nie działania skanera w urzadzeniu wielofunkcyjnym przy komunikacie Skaner nie odpowiada. Sprawdz czy jest podłaczony i właczony do komputera. Jest podłaczony, komputer i urzadzenie wielofunkcyjne resetowane

Przyczyną może być uszkodzenie skanera emotka

urzadzenie ma tylko 2 msc;(

a może spróbuj odinstalować oprogramowanie i ponownie zainstalować.. może sterowniki wyparowały.. zdarza się.. emotka

a czy on już działał z tym kompem? bo jeśli nie to możliwe, ze model nie współpracuje z kompem.. ale próbuj sterowniki świeże wbić.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3784557 Napisano: 16.10.2010 06:28:02 w Pomocy!!!!
keiti78zg napisał(a):

cb656 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

co moze byc przyczyna nie działania skanera w urzadzeniu wielofunkcyjnym przy komunikacie Skaner nie odpowiada. Sprawdz czy jest podłaczony i właczony do komputera. Jest podłaczony, komputer i urzadzenie wielofunkcyjne resetowane

Przyczyną może być uszkodzenie skanera emotka

urzadzenie ma tylko 2 msc;(

a może spróbuj odinstalować oprogramowanie i ponownie zainstalować.. może sterowniki wyparowały.. zdarza się.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3757075 Napisano: 05.10.2010 07:21:26 w Pomocy!!!!
piotroncia napisał(a):

szukam informacji jak usunac ze zdjecia date ale nie obcinajac fotki?

np stempelkiem w photoshopie.. albo łątką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3751112 Napisano: 03.10.2010 07:07:32 w PODZIĘKOWANIA
malenka89 napisał(a):

Olunka nie ma sprawy emotka

Ja dziękuję z całego serca Swibkowej emotka emotka emotka

emotka yyyy.. a za co? znowu o czymś nie wiem.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3749255 Napisano: 02.10.2010 07:52:02 w Wkurza mnie...
kurlandzka napisał(a):

ja jestem facetem, wiec trudno byłoby mi zajsc w ciąże...:)

spróbować zawsze możesz.. emotka poza tym co to za różnica kto jest w ciąży: czy ONA czy ON.. tak, tak.. on ma gorsze objawy i przechodzi to znacznie ciężej.. tylko nie rodzi.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3737706 Napisano: 29.09.2010 10:53:09 w Wkurza mnie...
moonfairy napisał(a):

ja tez dodam szczypawicę w Kubusiu... emotka

emotka napić się chciała.. spragniona.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3589001 Napisano: 01.08.2010 11:18:58 w Żegnamy zmarłych
katrin22 napisał(a):

Rok temu zginął w wypadku przy pracy mój ojciec. Nie mieszkał i nie utrzymywał z nami kontaktu ponad 10 lat (ja tez i rodzina moja juz nie chcieliśmy z nim miec nic wspólnego- złe wspomnienia), miał swoje inne zycie, inną kobietę, chyba był szczęśliwy...
Smutne jest to, że odszedł w niegodzie ze swoimi dziećmi i byłą żoną, a moja mamą emotka ale wszyscy mu wybaczyliśmy, mam nadzieję, że światłość wiekuista mu świeci...

(*)

emotka
(*) emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#3588966 Napisano: 01.08.2010 10:15:27 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

a mnie wkurza FB, mam zablokowane konto, bedac na wakacjach na Litwie czy Łotwie chciaąłm sprawdzic wyniki konkursu i teraz mam
Sprawdź niedawną aktywność na swoim koncie Facebook

Ktoś zalogował się na to konto w nieznanym dla nas miejscu. W celu zachowania bezpieczeństwa zalecamy sprawdzić ostatnią aktywność, aby upewnić się, że nikt nie korzysta z Twojego konta na Facebooku bez zezwolenia.

Sprawdzenie aktywności trwa tylko chwilę. Na początek zadamy Ci kilka pytań, aby potwierdzić, że to konto należy do Ciebie (jeśli rozpoznamy Twój komputer, krok ten będzie można pominąć).

codziennie pyta mnie o moich znajomych które mu wskazuje, a on mi odpowiada ze niedostateczna ilosc rozpoznałam.... co moge zrobic zeby odzyskac poza tym swoje konto??? zaczyna mnie to pomału irytowac

emotka a cóż to znowu?? pogięło ich totalnie chyba.. to znaczy, że mam siedzieć za przeproszeniem na cenzura w domu i może jeszcze w jednym miejscu żeby współrzędne geograficzne im się zgadzały?? emotka i to ma być światowy portal.. emotka

pisz do nich!!!!! ktoś w końcu odpowiada za to!! Ja bym im nagadała!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3580064 Napisano: 29.07.2010 11:09:06 w Pomocy!!!!
trinity napisał(a):

Jak doładować konto plusa mając telefon w orange?

nie ma takiej opcji.. tylko kartą, wydrukiem bądź przez neta (bank).. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3572993 Napisano: 27.07.2010 06:32:39 w Pomocy!!!!
bruce napisał(a):

helatko napisał(a):

Czy ktoś wygrał taki voucher na noclegi w iluś tam krajach świata za który trzeba zapłacić 35zł?
mam pytanie czy to prawda czy oszustwo z tym ?

ja to wygrywam co najmniej dwa razy na tydzień, jako ponoć wyjątkowa szczęściara emotka , ale nie skorzystałam jeszcze...

ja już kiedyś pisałam na ten temat.. nie jest to oszustwo ale niestety za darmo to nie jest ani za przysłowiowe 35 zł.. emotka bo owszem, przesyłka kosztuje 35 zł, a noclegi masz za darmo (7 lub 14 dni) ale musisz wykupić pakiet żywieniowy.. i to się nie kalkuluje.. bo biorąc po uwagę najtańszą ofertę (a tanie nie są) to wychodzi na norlmalne opłaty pobytu.. czy to będzie Zakopane, Słowacja, Rzym Czy Barcelona.. emotka ja korzystałam z takiego vouchera 2 lata temu w okresie zimowym w Bieszczadach.. wtedy cena była jeszcze znośna.. ale w okresie letnim nie wiem czy to sensowne.. radzę sprawdzić na stronce jakie miasta są do wyboru, jakie hotele i ich oferta.. no i czytać regulaminy.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3565226 Napisano: 22.07.2010 04:23:46 w dzis mam urodzinki
kingaa!!! emotka wsyyyskiego naaajlepsegooooo!!! emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3563454 Napisano: 22.07.2010 12:10:47 w Pomocy!!!!
maria1980 napisał(a):

Pomocy,musze przerobić filmik z pliku svp na jpgczy inne i ni cholery nie moge-przetestowałam pietnaście programów i nic...moze ktos ma jakis pomysł/:)

ale co chcesz zmienic? film to film.. a jpg to obraz nieruchomy.. wiec jak chcesz to zmienic? film mozesz tylko przekonwertowac na inne formaty.. ale zawsze filmowe.. Wyświetl w wątku >>
0 0