Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#3969461 Napisano: 16.12.2010 09:36:42 w Pomocy!!!!
sambolera napisał(a):

jaspeer napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

czy wam też facebook padł emotka

leży i kwiczy emotka

mój już biega i inne rzeczy robi emotka

a mój zesztywniał.. emotka jak stanął tak stoi.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3966921 Napisano: 16.12.2010 11:10:00 w Wkurza mnie...
fryz napisał(a):

swibek napisał(a):

fryz napisał(a):

wkurza mnie, ze codziennie mam zgage emotka

emotka mówisz?? gratulować??

niestety (albo i stety emotka ) nie od tego emotka

emotka uuuu.. szkoooda.. myślałam, że małe fryzątko daje znać o sobie.. emotka to weź zgage pogoń, a kyysz.. siooo.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3966911 Napisano: 16.12.2010 11:08:29 w Wkurza mnie...
emotka a ja tam się nie wkurzam.. zrobiłam sobie długaaaaaaaaaaaaśną listę: to co mam kupić, zrobić i załatwić przed świętami.. powiesiłam na lodówce.. i codziennie na nią patrzę.. emotka jak coś z tego ubędzie to skreślam.. ajak nie to myślę sobie czy jest sens robić to czy to? a może tego nie kupować?? emotka i tymże sposobem lista się wyszczupliła.. emotka i przez najbliższe kilka dni naaaapewno zniknie całkiem.. emotka nie będę się wkurzać z pierdół.. w końcu nie muszę wszystkiego zrobić.. nikt idealny nie jest!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3966858 Napisano: 16.12.2010 10:55:23 w Wkurza mnie...
fryz napisał(a):

wkurza mnie, ze codziennie mam zgage emotka

emotka mówisz?? gratulować?? Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3962446 Napisano: 14.12.2010 09:43:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ojj ja zawsze tak niezrozumiale piszę emotka Wybaczcie.
Na przykład: 5 żeli z Rossmanna.. Chodzi mi o takie hurtowe ilości dla jednej osoby.. Ja nie napisałam, że to nie fair, tylko co o tym myślicie? Może to całkiem naturalne? emotka

Hmmm, akurat w tym nie brałam udziału i nie znam regulaminu... I zależy, co dla kogoś jest ilością hurtową - jeśli np. mamy konkurs, gdzie wygrywa 10 pierwszych SMSów i ktoś się wstrzeli 2x w wygraną, czy to można nazwać wygraną hurtową?

no tak.. emotka już jest jedna nagroda ponad normę.. jeden człek, jedna głowa, jedna du..pa i jedna nagroda!! emotka dobrze, że ręce i nogi dwie.. emotka można szybciej biegać i smsy słać (na dwie ręce) Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3962387 Napisano: 14.12.2010 09:27:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
efelinkaaa napisał(a):

swibek napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

To może jeszcze tutaj zapytam, bo tu są same Mamy emotka
Brała któaś z Was udział w konkursie smsowym z Mamo To ja lub Mam Dziecko? Trzeba było odpowiedzieć na pytanie szybko.. Zresztą - mniejsza o to. Po jakim czasie powiadamiają o wynikach?? Nie ma nigdzie regulaminu.. emotka

słałm, jak co miesiąc już od roku.. ale nigdy nie wygrałam.. a informują podobno do połowy każdego miesiaca po zakończeniu konku.. czyli jak były smsy, np do 6 to do tygodnia powinny byc wyniki.. ale nie wiem dokładnie.. statystycznie tak się babeczki chwaliły.. emotka

no ja mam małe szanse.. emotka dobrze wiedzieć, dziękuję bardzo! W styczniowym mamo to ja też są jakies konkursy smsowe (johnson i coś jeszcze)

w każdym numerze są conajmniej ze 3-4 konki, w ostatnim chyba było więcej bo to świąteczne wydanie było.. emotka moja stara nokia jest powolna.. więc czasowo nie wyrabia emotka ale se gram! a coooo!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3962363 Napisano: 14.12.2010 09:22:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
efelinkaaa napisał(a):

To może jeszcze tutaj zapytam, bo tu są same Mamy emotka
Brała któaś z Was udział w konkursie smsowym z Mamo To ja lub Mam Dziecko? Trzeba było odpowiedzieć na pytanie szybko.. Zresztą - mniejsza o to. Po jakim czasie powiadamiają o wynikach?? Nie ma nigdzie regulaminu.. emotka

słałm, jak co miesiąc już od roku.. ale nigdy nie wygrałam.. a informują podobno do połowy każdego miesiaca po zakończeniu konku.. czyli jak były smsy, np do 6 to do tygodnia powinny byc wyniki.. ale nie wiem dokładnie.. statystycznie tak się babeczki chwaliły.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3962312 Napisano: 14.12.2010 09:04:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
efelinkaaa napisał(a):

meeyka napisał(a):

merynosek napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka no kurde.. to co?? Kacper poszedł spać.. to może coś namalować za niego?? np. jakąś Damę z łasiczką.. emotka no cooo.. emotka emotka

Może puchatka z łasiczką? emotka

puchatka z prosiaczką emotka emotka

Może lepiej Krzysia? emotka

Ja to bym jeszcze chciała nieśmiało poruszyć temat.. wielu jednakowych wygranych przez jedną osobę z multikont.. To jest takie normalne na tym forum?

emotka sexi Krzysia ze świnką?? emotka emotka emotka
wiecie co.. tak szczerze to straciłam zapał do jakichkolwiek konkursów.. poprostu.. zawsze wygrywa ten co ma dużo kont, telefonów i siłę przebicia.. ja mam 3 maile, 2 telefony i jedno 15 miesięczne dziecko.. emotka więc co ja mogę?? emotka jak się dorobię więcej (wszystkiego) to będzie na co, na kogo i z czego grać! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3962244 Napisano: 14.12.2010 08:46:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
emotka no kurde.. to co?? Kacper poszedł spać.. to może coś namalować za niego?? np. jakąś Damę z łasiczką.. emotka no cooo.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3956396 Napisano: 13.12.2010 10:52:07 w Paragony
taaga20 napisał(a):

znalazłam jeszcze paragon na śledzia w śmietanie emotka

a ja mam na kapustę kiszoną z beczki.. emotka wymieni ktoś na coś innego?? zagrałabym w cokolwiek ale nie mam nic.. emotka to co? pomoże ktoś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3954282 Napisano: 12.12.2010 04:58:07 w Wkurza mnie...
agusia147 napisał(a):

A ja dalej wnerwiona na wizaż

emotka o dobrze, że mi przypomniałaś.. już go usuwam ze stopki.. emotka żeby Cię nie drażnił.. i mnie też!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3954252 Napisano: 12.12.2010 04:45:22 w Wkurza mnie...
emotka już się od-wkurzyłam.. fejsbuk zadziałał.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3953624 Napisano: 12.12.2010 01:51:54 w Wkurza mnie...
emotka wkurza mnie, że Facebook mi znowu nie działa.. czy tylko mnie?? emotka no co ja takiego zrobiłam?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3953566 Napisano: 12.12.2010 01:39:39 w Wkurza mnie...
agusia147 napisał(a):

Kurcze miałam tam kiedyś konto tylko danych nie pamiętam do logowania

emotka nic nie straciłaś.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3953565 Napisano: 12.12.2010 01:38:48 w Wkurza mnie...
emotka ale głupi ten wizaż.. kurcze, skoro w regulaminie jest zapis, że można umieszczać linki na innych forach i kady może klikać to chyba wolno nam, nie? a po drugie jeśli widzą jakieś nieprawidłowości to powinni wysłać jakieś upomnienie w celu wyjaśnienia.. nie podoba mi się to.. mam tam konto tez od dawna, mało tam się udzielam od ponad roku.. wiadomo czemu.. chciałam zagrać.. ale właśnie podjęłam decyzję, że jednak to nie ma sensu.. emotka też podziękuję.. bo człowiek nic nie zawini a i tak po łbie dostanie.. ciekawe kto poleci następny.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3953111 Napisano: 12.12.2010 11:29:39 w Pomocy!!!!
asja napisał(a):

Witam,

Potrzebuje pomocy w wygraniu konkursu na fb:)

Proszę o klikniecie w Lubie to pod moim zdjęciem (w podpisie link) a odwdzięczę się glosami w waszych konkursach emotka emotka

emotka witamy i zapraszamy do topu kliknijcie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3942929 Napisano: 08.12.2010 10:19:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
is77 napisał(a):

mnie zas ciekawi jak zwycięzca pokaże zdjęcia z przymiarki sukni emotka

http://slub-wesel...slubna-annais-wyniki

nie chcę jego dziewczyny czy kochanki, chce jego fotki w sukni emotka

emotka emotka emotka dooobree, dooobree... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3935836 Napisano: 06.12.2010 11:14:10 w Gratulacje! Dla wygranych!
emotka emotka emotka GRATUUUULUJEEEE!! i również cieszę się, że moje skromne kilka kodzików dołożyłam do tej cudnej wygranej!! emotka Kochana!! jesteś Wielka!!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3929454 Napisano: 04.12.2010 10:37:36 w Paragony
emotka ech.. w epoce kamienia łupanego to się kupowało u sąsiada świnkę, kurkę.. w zamian za gliniany garnek.. emotka i kto wtedy myślał o paragonach.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#3909177 Napisano: 28.11.2010 09:35:44 w Wkurza mnie...
mio.. dusza hula po całym forum już.. emotka emotka i to też wkurza.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0