Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#4071794 Napisano: 24.01.2011 12:03:58 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
wsciekly napisał(a):

a ja się dziwię tej awanturze o kulkę

przeglądając forumową bazę od razu dokonuję selekcji konków i te, które mnie interesują wrzucam do swojej bazy pod konkretnymi datami

(np. 01.23 abc, 01.24 carrefour COLGATE
- tak ułożone nie mieszają się)

niektóre z tych konkursów odpadają w trakcie studiowania regulaminów lub przymierzania się do zakupów, ale już nie muszę wracać do bazy forum

tym samym mam na oku najwyżej 10 % tego co ludzie wrzucają na e-konki

i tak przecież nikt z nas nie jest w stanie zrobić nawet 1/5 konkursów i każdy ma jakąś swoją działkę

a po datach idzie mi jak z płatka

zbyt skomplikowane.. emotka blondynka woli jednak kulkę.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4071717 Napisano: 23.01.2011 10:58:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
mkmadzia7 napisał(a):

a tu co się dzieje ??? emotka

emotka monotonia.. jak zwykle nudy.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4071696 Napisano: 23.01.2011 10:47:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
moniaainom napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka to konto to prowokacja.. kolejny troll.. emotka dajcie spokój.. zostawmy buty w spokoju.. idziemy teraz na majtki i inne takie.. emotka

A kto ukradł majtki emotka

jeszcze nikt.. emotka poczekamy jak światło zgaszą.. emotka

kajeczka napisał(a):

na Tandetę ? emotka

emotka emotka emotka no nie obrażaj ich.. teraz się zwą CHT.. emotka jeszcze Cię posądzą.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4071681 Napisano: 23.01.2011 10:40:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
emotka to konto to prowokacja.. kolejny troll.. emotka dajcie spokój.. zostawmy buty w spokoju.. idziemy teraz na majtki i inne takie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4071609 Napisano: 23.01.2011 10:17:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
kiro napisał(a):

swibek napisał(a):

kiro napisał(a):

aka napisał(a):

To samo tyczy się Moniki U. Jak możecie kogoś tak obrażać, niby w imię uczciwości. Nikt nie zna jej sytuacji, a takie słowa używać wobec jej dziecka. Wstydzilibyście się, na ulicy za takie coś nie wrócilibyście cało do domu. Tutaj też nie jesteście anonimowi, więc polecam ugryźć się czasem w język i nabrać troszke dystansu.

Ale, że co, jak ktoś ma trudną sytuację, to może być nieuczciwym ?

nie zauwazylam zeby grala bez paragonu albo zeby nabijala glosy w konkursach wiec nie bardzo rozumie o co ten spor
emotka

ona bierze udział tylko w kreatywnych, artystycznych, plastycznych.. i takich cudo-jajowatych gdzie może się wykazać ponad normę.. emotka

wygralo dziecko zabawke edukacyjna w konkursie plastycznym to chyba normalne
emotka

cofnij się kilka stron, poczytaj dokładnie w czym sęk.. wtedy powiesz czy to normalne.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4071578 Napisano: 23.01.2011 10:02:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
emotka czy mnie się zdaje czy zniknął ich profil na FB? bo u mnie nie ma.. albo ślepa jestem i znaleść nie mogę.. emotka ale pewnie to drugie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4071550 Napisano: 23.01.2011 09:54:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
naszpilkach napisał(a):

Witamy wszystkich forumowiczów!

Informujemy jako portal Na-Szpilkach.pl, że wszelkie posty obrażające, zniesławiające i posądzające o kradzież oraz oskarżenie oszustwa (zarówno portalu jak i osoby prywatnej) zostały zapisane wraz z nazwami użytkowników. Będą one wykorzystane w celu wyciągnięcia wszelkich możliwych konsekwencji na drodze sądowej.

Pozdrawiamy i życzymy miłych konwersacji.
Zespół Na-Szpilkach.pl

emotka a witamy szpileczki, witamy!! emotka regulamin przeczytany? bo regulaminy to ważna rzecz!! emotka warto to mieć na uwadze..
emotka i zapraszamy to dyskusji i fajnej zabawy na forum!! emotka bo tu fajnie jest!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4071507 Napisano: 23.01.2011 09:47:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
kiro napisał(a):

aka napisał(a):

To samo tyczy się Moniki U. Jak możecie kogoś tak obrażać, niby w imię uczciwości. Nikt nie zna jej sytuacji, a takie słowa używać wobec jej dziecka. Wstydzilibyście się, na ulicy za takie coś nie wrócilibyście cało do domu. Tutaj też nie jesteście anonimowi, więc polecam ugryźć się czasem w język i nabrać troszke dystansu.

Ale, że co, jak ktoś ma trudną sytuację, to może być nieuczciwym ?

nie zauwazylam zeby grala bez paragonu albo zeby nabijala glosy w konkursach wiec nie bardzo rozumie o co ten spor
emotka

ona bierze udział tylko w kreatywnych, artystycznych, plastycznych.. i takich cudo-jajowatych gdzie może się wykazać ponad normę.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4070473 Napisano: 23.01.2011 03:27:36 w PODZIĘKOWANIA
emotka emotka Kaaaamiiiiil!!! dzięęękuuujemy!!! emotka emotka pięęękny skok!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4069429 Napisano: 22.01.2011 11:20:44 w dzis mam urodzinki
ilonar2301 najlepsiejsze życzonka! emotka dużo i dobrze!! emotka zawsze i wszędzie!! i tak jak to sobie wymarzysz!!! emotka

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4069425 Napisano: 22.01.2011 11:18:15 w dzis mam urodzinki
sambolera napisał(a):

lalunia napisał(a):

sambolera napisał(a):

dziękuję wszystkim! emotka

Wszystkiego Najlepszego kochana emotka emotka emotka emotka emotka emotka

emotka

kochaaana!!! emotka emotka spóźnione ale ze szczerego serduszka!! emotka STOOO LAAT, STOO LAAAT!! emotka wszystkiego naaj.. naaj.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4069406 Napisano: 22.01.2011 11:06:02 w Wkurza mnie...
malineczka23 napisał(a):

a mnie wkurza moje autko ciągle mi nawala..wrrrr
emotka chyba se kupie hulajnoge! emotka

a skuter gdzie masz? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4069308 Napisano: 22.01.2011 10:20:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
emotka znowu sie robi PRO-WO-KA-CJA.. emotka NIE KARMIÆ TROLLA!! emotka ech.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4068725 Napisano: 22.01.2011 06:25:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
frezja napisał(a):

swibek napisał(a):

leona napisał(a):

Akurat tutaj nie ma co się burzyć, przerobiła, nie przerobiła w każdym razie babka uczciwa nie jest bo zdobywa nagrody kradnąc cudze pomysły co zostało udowodnione.

emotka rzuć mi linkiem gdzie to udowodnione.. lubię czytać takie thillery.. emotka no prosze..

shut up
emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4068668 Napisano: 22.01.2011 05:46:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
leona napisał(a):

Akurat tutaj nie ma co się burzyć, przerobiła, nie przerobiła w każdym razie babka uczciwa nie jest bo zdobywa nagrody kradnąc cudze pomysły co zostało udowodnione.

emotka rzuć mi linkiem gdzie to udowodnione.. lubię czytać takie thillery.. emotka no prosze.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4062034 Napisano: 19.01.2011 07:17:42 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
ineska napisał(a):

meeyka napisał(a):

ineska napisał(a):

swibek napisał(a):

slavek napisał(a):

Panie Adminie będzie jeszcze jedna kulka czy nie?????????????????????

emotka emotka emotka no poskładałam się!! emotka

emotka CHCEEEMY KUUULKÊ!! CHCEEEMY KUULKÊÊ!! emotka emotka

o tak kulka jak najbardziej emotka piękna dodatkowa np żółta kulka emotka

ja wole niebieska emotka emotka

może być niebieska, a nawet i sraczkowata emotka oby tylko była dodatkowa emotka

emotka dziewczynki.. no co Wy.. różowa jak nic!! emotka emotka najlepiej żeby była przeźroczysta z możliwością wyboru koloru i do tego żeby samemo można było ją sobie opisać.. emotka np kulka w kolorze różu majtkowego sygnalizowałby mi konkursy zajebuuuduu, nad którymi trza trochę podumać.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4061645 Napisano: 19.01.2011 04:37:19 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
iva napisał(a):

meeyka napisał(a):

ja też bym chciała jeszcze jedna kulke emotka

i jakby na skrzynke przychodzily powiadomienia o nowych wiadomosciach w skrzynce..... emotka emotka

co do powiadomień to by była masakra bo jak ktoś się klikaniem zajmuje to czasami z 20 wiadomości w ciągu kilku minut może być emotka .

coś a'la drugi fejso-buko! emotka nie zniosłabym tego.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4061644 Napisano: 19.01.2011 04:36:18 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
slavek napisał(a):

Panie Adminie będzie jeszcze jedna kulka czy nie?????????????????????

emotka emotka emotka no poskładałam się!! emotka

emotka CHCEEEMY KUUULKÊ!! CHCEEEMY KUULKÊÊ!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4051531 Napisano: 15.01.2011 04:58:40 w PODZIĘKOWANIA
emotka bardzo baaardzo dziękuję wszystkim wspaniałym i kochanym osóbkom, które w ostatniej chwili poratowały mnie głosem.. emotka jesteście wspaniali!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4046958 Napisano: 13.01.2011 10:14:08 w Wkurza mnie...
emotka jak Was czytam to mnie ząb zabolał bez wybielania.. emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0