Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#4152890 Napisano: 18.02.2011 12:53:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
nikt nagonki nie robi.. poprostu już się śmieję z tego.. to już jest naturalne.. więc nie dziwcie się, że zaczniemy brać z niej przykład.. i nie chodzi o granie na uczciwośc w sensie na rodzine czy na paragony.. tylko choćby nawet na omijanie regulaminu szerokim łukiem.. gdziekolwiek by się dało to pani M. daje prace artystyczne oblepione swiecidełkami.. no i gratuluję jej tych zdolności! to jest talent.. ale niech go wykorzystuje tam gdzie może to zrobić bo jest taki zapis.. a nie w konku na zdjecie czy wierszyk czy hasełko promujące coś tam.. no bo to trochę wykracza poza zasady.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4152615 Napisano: 18.02.2011 11:34:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
emotka ciekawe czy pani M. dodatkowo wysłała pocztą jeszcze jakieś świecidełka.. przecież to tylko dodatek do interesu.. emotka co tam zdjęcie.. pikuś.. sorki!! Pan Pikuś!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

swibek

#4112332 Napisano: 05.02.2011 11:26:41 w Wkurza mnie...
albo ciasto albo chlebek.. jedno i drugie miałam ale już nie pamiętam, które jak wyszło.. i jak smakowało.. to było w poprzedniej epoce.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

swibek

#4112213 Napisano: 05.02.2011 10:24:28 w Wkurza mnie...
april211 napisał(a):

ze nie mam nic w lodówce a do sklepu mi sie nie chce emotka

jeszcze jest nadzieja.. jeszcze światło w lodówce zostało.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4111617 Napisano: 04.02.2011 10:00:12 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

taaga20 napisał(a):

Wkurzyłam się ... że zapomniałam dodać do ciasta proszku do pieczenia emotka ale chociaż ładny zakalec wyszedł emotka

a pamiętacie taki placek szczęścia? herman chyba czy jakoś tak emotka trzeba było taką papkę trzymac przez tydzień i upiec. nie doczytałam instrukcji do końca i nie tylko proszku nie dodałam, ale i mąki, jajek i całej reszty emotka żeby był 'szczęśliwy' to wszyscy musieli go zjeśc emotka ale guma wyszła. pamiętam do dziś, a to ładnych parę lat temu było emotka emotka

i jeszcze chyba musiało się to rozmnożyć i obdarowac 10 osób.. i każda od początku musiała na nowo robić swoje papki.. i łańcuszek szczęścia się rozwijał.. i popatrz jakie dziś społeczeństwo szczęśliwe!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4111524 Napisano: 04.02.2011 09:32:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
emotka oo a tu dalej wesoło.. emotka podoba mi się te wątek.. wszyscy przeżywają to tak, jakby koniec świata miał być.. emotka zamiast się do roboty kreatywnej brać.. ja dalej tworzę, dziergam, maluję i wyklejam.. fajna zabawa!! emotka polecam!! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4111085 Napisano: 04.02.2011 07:36:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
cali napisał(a):

Tu jest link: http://obsessive.o2.pl/zwyciezcy.html

Wie ktoś cokolwiek na ten temat?

http://obsessive.o2.pl/regulamin.html tu masz regulamin, może to coś Ci rozjaśni.. emotka a na FB na tablicy tez chyba coś czasem piszą.. np. że usuwają nabijaczy.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4110862 Napisano: 04.02.2011 06:16:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
cali napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Obsessive. Wiecie może jakie tam sa zasady? Widzę, że wśród zwycięzców z poprzednich tygodni są osoby wcale nie z największą ilością głosów. Nie mogę znaleźć żadnych zasad...

nie pomogę bo nawet nie wiem o jaki konkurs chodzi.. emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4110822 Napisano: 04.02.2011 05:56:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
dawidekk napisał(a):

ziolko napisał(a):

doszłam do wniosku, że....

kombinatorstwo,
pazerność,
chciwość,
podrabianie paragonow, podpisów,
podawanie się za kogoś innego,
oszustwa,
plagiatowanie wszystkiego
zgłaszanie nieistniejących dzieci, psów, kotów...

oto co się dzieje w konkursach

emotka

Tak mi się to skojarzyło z 10 grzechami głównymi, że tak na szybko stworzyłem dekalog konkursowicza

1) Nie będziesz miał własnych kas fiskalnych przede mną.
2) Nie będziesz w(y)zywał innych konkursowiczów nadaremno.
3)Pamiętaj abyś grał z paragonami
4) Czcij uczciwość
5) Nie plagiatuj
6)Nie używaj zmiennego IP
7) Nie graj na psa, chomika, żyrafę, czy Bóg wie co jeszcze, swego.
8) Nie pisz fałszywych paragonów przeciwko bliźniemu swemu
9) Nie pożądaj nagród bliźniego swego
10) Ani żadnych zdjęć, tekstów, którego jego są. (Patrz punkt 5)

emotka emotka emotka

emotka emotka emotka dobree dobree!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4110107 Napisano: 04.02.2011 02:10:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

swibek napisał(a):

wsciekly.. emotka ja najpierw ulepie, wydziergam i poobklejam.. emotka a potem się będę zastanawiać gdzie to wysłać.. a gdzie teraz dają co dobrego?? emotka

myślałem, że joan wie, bo cały dzień coś tam tworzy i... konkursuje emotka

bo my to zdrowa konkurencyja.. jeszcze trzeciego ochotnika by trza co będzie cenzurażował z nami.. emotka dołączysz?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4110092 Napisano: 04.02.2011 02:06:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly.. emotka ja najpierw ulepie, wydziergam i poobklejam.. emotka a potem się będę zastanawiać gdzie to wysłać.. a gdzie teraz dają co dobrego?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4110066 Napisano: 04.02.2011 02:01:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
eywa napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka ło litości!! dajecie po jajeczkach!! a cóżeście sie tak dziady jedne rozpisały? co?? ja tu poczytać chciałam i mam zaległości prawie 10 stron.. a czasu nie mam noo.. emotka po zakupach promo jestem (trza uporządkowac rachunki i zabrać się za tffórcze myślenie i słanie smsków) + zakupy cudo-twórcze typu papiery kolorowe, plasteliny, kleje, brokaty, szmatki, kwiatki, koronki, mulinki, wełenki i takie tam.. emotka idę sobie odpocząć do WuCeta i podziergać nagrodę główną.. emotka buziuchny dla Was.. jeszcze tu wrócę.. emotka

ja myślałam,że do naszego WuCeta i poszłam Cię tam szukać..a tam cicho, pusto emotka

no już ide, ide!! nie zdążyłam zabrac zabawek.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4110063 Napisano: 04.02.2011 02:01:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
ronikar napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka ło litości!! dajecie po jajeczkach!! a cóżeście sie tak dziady jedne rozpisały? co?? ja tu poczytać chciałam i mam zaległości prawie 10 stron.. a czasu nie mam noo.. emotka po zakupach promo jestem (trza uporządkowac rachunki i zabrać się za tffórcze myślenie i słanie smsków) + zakupy cudo-twórcze typu papiery kolorowe, plasteliny, kleje, brokaty, szmatki, kwiatki, koronki, mulinki, wełenki i takie tam.. emotka idę sobie odpocząć do WuCeta i podziergać nagrodę główną.. emotka buziuchny dla Was.. jeszcze tu wrócę.. emotka

halny chyba jakiś czy coś emotka

oj taak taak.. emotka powiedziałabym, że piździ jak na dworcu w ... ale nie powiem!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4110053 Napisano: 04.02.2011 01:58:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
emotka ło litości!! dajecie po jajeczkach!! a cóżeście sie tak dziady jedne rozpisały? co?? ja tu poczytać chciałam i mam zaległości prawie 10 stron.. a czasu nie mam noo.. emotka po zakupach promo jestem (trza uporządkowac rachunki i zabrać się za tffórcze myślenie i słanie smsków) + zakupy cudo-twórcze typu papiery kolorowe, plasteliny, kleje, brokaty, szmatki, kwiatki, koronki, mulinki, wełenki i takie tam.. emotka idę sobie odpocząć do WuCeta i podziergać nagrodę główną.. emotka buziuchny dla Was.. jeszcze tu wrócę.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4108594 Napisano: 04.02.2011 08:01:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

widzę, że dwór się odezwał emotka emotka emotka

wnikliwą lekturę poprzednich postów polecam, bo tak jak nie wszystko złoto co się świeci (zwłaszcza świecidełka na kuponach...), tak też krytyka nie jest tożsama z zazdrością i zawiścią
w razie czego do słownika odsyłam emotka

emotka mądre słowa!!

..a krytykować też trzeba umieć z szacunkiem i tak samo z szacunkiem i pokorą krytykę umieć przyjąć.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4108578 Napisano: 04.02.2011 07:54:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
renatak0 napisał(a):

A ja polubiłam p. Monikę chociaż też jej zazdroszczę(talentu, szczęścia, zaangażowania?) , dzięki niej tyle pomysłów mi podsunęliście,że może w końcu też wygram coś fajnego i wartościowego emotka emotka emotka

mam dokładnie to samo.. też wykorzystam pewien pomysł po swojemu.. emotka

asior24 napisał(a):

A ja mam propozycję nie do odrzucenia załaczcie osobny wątek - wygrane Moniki U ... bo co niektórzy zaczynają być nudni i żałośni z zakładaniem kąt tylko po to żeby błysnąć wiadomościami co to na jej temat wiedzą... osobiście nie znam jej, i nic mi do niej, ale wałkujecie w kółko te same frustracje, więc osobny wątek dla zazdrosnych i zdesperowanych być może niektórym by ulżył, a zaglądając do watku dyskusje inni mogliby przeczytać coś kreatywnego a nie żale i pretensje na jeden teamt...
Pozostałym życzę miłego dnia i worka pełnego samochodów emotka

ekhmm.. i tacy własnie powinni siedzieć w kącie.. emotka

emotka idę tworzyć odjechane dzieło żeby potem jakaś żywa dyskusja była.. emotka trzeba wątek utrzymać w gorącym klimacie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4108452 Napisano: 04.02.2011 01:08:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
yonia napisał(a):

nie brałam udziału w tym konkursie, ale napisałam im co na ten temat myślę emotka

emotka a co myślisz?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4108385 Napisano: 03.02.2011 11:07:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
noo.. to kupą Panowie, kupą.. a Panie szydełkiem!! emotka damy radę!! emotka jak więcej nas zrobi takie cuda-jaja to zamiast auta wspólnie wygramy autobus!! pomieścimy się nawet na stojąco!! emotka konkurencja potrzebna!! ale zdrowa konkurencja!! niech każdy pomyśli teraz co potrafi najlepiej i do dzieła.. a kuponik tylko będzie dodatkiem!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0