Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika swibek

swibek

#4502516 Napisano: 03.07.2011 08:31:54 w Pomocy!!!!
dolly napisał(a):

swibek napisał(a):

ech.. wycieczka fajna.. ale ten przeloy to wiecej kosztuje jak sama wycieczka..

Polecamy serwis Fly.pl w celu sprawdzenia dogodnego przelotu, m.in.:

Lot Warszawa – Budapeszt liniami Malev Hungarian Airlines, bezpośrednio, dla 2 osób – 972 zł (cena za 1 osobę – 486 zł). Rozkład z dnia 29.06.2011 na www.biletylotnicze.fly.pl.

emotka

ooouuu i wszystko jasne, dobrze, że dałes link tutaj to CIę naprowadzili konkursowicze...

to tylko fragment opisu wycieczki, o której wyżej była mowa.. wszystko zawarte w tekście.. cena fajna ale nikt nie doczytał, że przelot kosztuje więcej.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4502315 Napisano: 03.07.2011 07:21:43 w PODZIĘKOWANIA
ola2493 napisał(a):

swibuś
dziękuję to za mało,mam tylko cichą nadzieję,że przyjdzie taki czas,że będę mogła się odwdzięczyć emotka
Nie myślam,że takie anioły jeszcze istnieją emotka emotka emotka

emotka ech.. no nie wiem co powiedzieć.. no poprostu nie zgadzam się na żadne odwdzięczanie i już! emotka a do anioła to duużo mi brakuje.. emotka emotka Kochana, z miłą chęcią zrobiłam to co zrobiłam i nie ma już tematu! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4502270 Napisano: 03.07.2011 07:06:27 w Pomocy!!!!
ech.. wycieczka fajna.. ale ten przeloy to wiecej kosztuje jak sama wycieczka..

Polecamy serwis Fly.pl w celu sprawdzenia dogodnego przelotu, m.in.:

Lot Warszawa – Budapeszt liniami Malev Hungarian Airlines, bezpośrednio, dla 2 osób – 972 zł (cena za 1 osobę – 486 zł). Rozkład z dnia 29.06.2011 na www.biletylotnicze.fly.pl.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4501575 Napisano: 03.07.2011 02:20:35 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

cb656 napisał(a):

dotusia napisał(a):

a mnie wkurza to, że na stronie http://www.odsercadladziecka.pl/ chcę się zarejestrować a nie mogę, bo nie da się napisać znaku @ no a bez tego nie wprowadzę emaila... na trzech wyszukiwarkach próbowałam... i nic.. emotka

Swoją drogą z ciekawości tam polazłem i próbowałem wpisać małpę skrótem: lewy ALT + 0064 (z klawiatury numerycznej) i też się nie daje.
Skoro nie wychodzi metodą kopiuj/wklej to zapisz adres mailowy w innej postaci, zastępując @ zwrotem (at) - powinni sobie poprawić.

A najlepiej skontaktować się z Organizatorami telefonicznie i im to zgłosić.

emotka dziwne.. rejestrowałam się tam jakieś 3-4 dni temu i nie było żadnego problemu.. teraz nie sprawdzałam.. może u nich jakiś błąd w aplikacji? emotka

sprawdzałam.. u mnie wchodzi @.. wszystko w porządku.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4501564 Napisano: 03.07.2011 02:14:34 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

dotusia napisał(a):

a mnie wkurza to, że na stronie http://www.odsercadladziecka.pl/ chcę się zarejestrować a nie mogę, bo nie da się napisać znaku @ no a bez tego nie wprowadzę emaila... na trzech wyszukiwarkach próbowałam... i nic.. emotka

Swoją drogą z ciekawości tam polazłem i próbowałem wpisać małpę skrótem: lewy ALT + 0064 (z klawiatury numerycznej) i też się nie daje.
Skoro nie wychodzi metodą kopiuj/wklej to zapisz adres mailowy w innej postaci, zastępując @ zwrotem (at) - powinni sobie poprawić.

A najlepiej skontaktować się z Organizatorami telefonicznie i im to zgłosić.

emotka dziwne.. rejestrowałam się tam jakieś 3-4 dni temu i nie było żadnego problemu.. teraz nie sprawdzałam.. może u nich jakiś błąd w aplikacji? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4483801 Napisano: 27.06.2011 10:11:33 w Połączenia nieodebrane
ziolko napisał(a):

ziolko napisał(a):

kto teraz dzwoni z zastrzeżonego??

emotka

haa... już wiem

dzwonili jeszcze raz - jakieś nagranie kiepskiej jakości, w dodatku po angielsku emotka emotka

skończyło gadać, po czym samo się rozłączyło.

I teraz nie wiem, co to i skąd mogło być emotka

ktos miał podobne zdarzenie?

mam nadzieje, ze nie na Twój koszt.. emotka z jakiś tam Wysp Dziewiczych czy coś.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4464888 Napisano: 20.06.2011 01:19:15 w Paragony
ahaa i ja sprzedaje domek a nie paragony w cenie 350.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4464880 Napisano: 20.06.2011 01:18:18 w Paragony
mia napisał(a):

bip napisał(a):

joan napisał(a):

Sprzedam paragon na konkurs domków Bobovita w Carrefourze (zakupy z 01.06.) - zgodnie z poniższą procedurą, od której nie ma absolutnie żadnych odstępst:

1) piszesz na PW, że chcesz kupić ten paragon,
2) podaję Ci adres strony pewnej fundacji, gdzie znajdziesz dane do wpłaty,
3) udajesz się na pocztę i wpłacasz 150 zł na rehabilitację chorego chłopczyka,
4) przesyłasz mi na mejla skan/zdjęcie kwitka potwierdzającego wpłatę na poczcie,
5) odsyłam Ci mejlem skan/zdjęcie paragonu.
Mam nadzieję, że wszystko jasne emotka

Zapraszam emotka

to bardzo dobry pomysł na sprzedaż paragonów! emotka moze kwota ciut za duza ale warto komuś pomóc przy okazji!

Joan! emotka emotka

A kwota wygląda, że wcale nie za duża, patrz niżej:
swibek napisał(a):

emotka czy jest ktoś chętny na domek dla dzieci do ogrodu firmy LITTLE TIKES? Z konkursu Bobovity w Carrefour.. emotka Odsprzedam za pół ceny (domek wartości ok 600-700 zł). Wygląda tak jak na tym zdjęciu.. http://dino.sklep.pl/nowy/little-tikes-domek-z-magicznym-dzwonkiem-p-3924.html?zenid=dfb9da09a5b4b5797c581ae302cedc49 Trzeba mieć 3 paragony na kwote min 20 zł na produkty Bobovita w sklepie Carrefour! TYLKO SZYBKO ! 48 GODZIN MAM NA PODANIE DANYCH! Ja niestety nie mogę odebrać nagrody bo swoje paragony wyrzuciłam. Zapomniałam poprostu i sprzątnełam wszystko kilka dni temu... emotka Więc odsprzedaję.. jak ktoś chętny to pisać PW.. 300-350 zł to okazja!! emotka wybiore najlepszą ofertę!

kwota taka bo ja potrzebuje 3 paragony.. a Joan tylko jeden.. uczciwie przyznaje, że słałam 3 zgłoszenia.. jak ktoś chce ryzykować na jeden to proszę bardzo.. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4464533 Napisano: 20.06.2011 12:14:24 w Paragony
emotka czy jest ktoś chętny na domek dla dzieci do ogrodu firmy LITTLE TIKES? Z konkursu Bobovity w Carrefour.. emotka Odsprzedam za pół ceny (domek wartości ok 600-700 zł). Wygląda tak jak na tym zdjęciu.. http://dino.sklep.pl/nowy/little-tikes-domek-z-magicznym-dzwonkiem-p-3924.html?zenid=dfb9da09a5b4b5797c581ae302cedc49 Trzeba mieć 3 paragony na kwote min 20 zł na produkty Bobovita w sklepie Carrefour! TYLKO SZYBKO ! 48 GODZIN MAM NA PODANIE DANYCH! Ja niestety nie mogę odebrać nagrody bo swoje paragony wyrzuciłam. Zapomniałam poprostu i sprzątnełam wszystko kilka dni temu... emotka Więc odsprzedaję.. jak ktoś chętny to pisać PW.. 300-350 zł to okazja!! emotka wybiore najlepszą ofertę! Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4463866 Napisano: 20.06.2011 09:19:47 w PODZIĘKOWANIA
privatedo napisał(a):

Chcialam podziekowac wszystkim, ktorzy oddali glos na moje zdjecie i zrobili to bezinteresownie: NICE, ANETI, ZIOLKO, MARIOLAKAL, NINECZKA17, SARENKA, SLAVEK, CYTRYNKOWA, BMACIEJA, KSANTYPA, MARIWANNA, KUBATBG, MALENKA89, NARIAM, SWIBEK, TOKA, KALISTO1986, JAANONIMKA, MISIULKA, STASIAK50, MARYAL
pewnie kogos pominelam, bo Wasz odzew byl ogromny... emotka

Dziekuje, dzieki Wam czuje sie juz wygrana, nawet jak nie wejde do finalu, pieknym jest uczucie pewnosci, ze sa ludzie, na ktorych mozesz polegac emotka

Dziekuje takze tym wszystkim, ktorzy uczciwie glosuja na innych i sami zbieraja glosy.

Dziekuje

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

emotka udało się chociaż?? tak byłaś blisko.. emotka emotka kciuki trzymam cały czas!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4448390 Napisano: 15.06.2011 06:21:28 w PODZIĘKOWANIA
fryteczka napisał(a):

dzis 5 rocznica na forum emotka

chcialabym podziekowac za mile spedzone chwile konkursowe ..

przez 5 lat mialam okazje poznac wiele fantastycznych osob :

swibek

kingaa ,annb , simon2005 , haz0r , erdena , amif , kubatg emotka emotka

i wiele,wiele innych bym mogla wymienic emotka dziekuje Wam za to,ze jestescie

emotka oj tam, oj tam.. emotka emotka no to życzmy sobie kolejnych 5.. 10.. lat w takim towarzystwie.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4376145 Napisano: 18.05.2011 08:39:55 w PODZIĘKOWANIA
is77 napisał(a):

annb
ty wiesz za co emotka

emotka no właśnie annb.. Ty wiesz za co.. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4279277 Napisano: 09.04.2011 11:52:54 w Oferty z okazji Twoich URODZIN :)
Pizza Dominium
http://pizzadominium.home.pl/ex/upload/documents/DOCPsEVMD.pdf

Klient, w dniu swoich urodzin, na podstawie: dowodu osobistego, legitymacji szkolnej, prawa jazdy, które okazuje Kelnerowi, otrzymuje w prezencie pizzę mini z maksymalnie trzema składnikami, zgodnie z aktualną ofertą restauracji „DOMINIUM” S.A.
Promocja obowiązuje we wszystkich restauracjach sieci „DOMINIUM” S.A.
Klient może skorzystać z promocji wyłącznie jednokrotnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4279276 Napisano: 09.04.2011 11:50:10 w Oferty z okazji Twoich URODZIN :)
0 0

swibek

#4279275 Napisano: 09.04.2011 11:36:58 w Oferty z okazji Twoich URODZIN :)
do powyższego punktu 2. - orange na kartę:
W ramach usługi Urodziny w każdy dzień Twoich urodzin oraz imienin możesz otrzymać od Orange wyjątkowy prezent - 120 minut do wykorzystania do wszystkich w Orange w dzień Twojego święta. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4178824 Napisano: 27.02.2011 08:03:32 w Żegnamy zmarłych
kalisto1986 napisał(a):

(*)(*)(*) dla mojego kochanego Teścia emotka

emotka
(*) emotka
Wyświetl w wątku >>
[*] 0

swibek

#4178107 Napisano: 27.02.2011 02:48:30 w Pomocy!!!!
justinax napisał(a):

a gdzie znajde numer paragonu ze sklepu lewiatan? bo naprzeciwko daty nie ma

powinien być po prawej stronie, naprzeciwko daty.. jako numer wydruku.. zazwyczaj 4 cyfry.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4160325 Napisano: 21.02.2011 10:32:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
ignam napisał(a):

malgorzatap napisał(a):

Citroeny DS3 z BOŚ BANKU już drżą, przed Moniką emotka emotka

A czemu się tak tej Moni czepisz?
Pół roku na forum i większość postów to sama zazdrość. A do bazy nic nie dodane.
Wyluzuj, bo to się już nudne robi.

emotka ja tu zazdrości w tym poście nie widzę.. poprostu już tak mamy, że na hasło autko kojarzy nam się to z pewną Panią.. tak ot reklama.. emotka bardziej mnie to już śmieszy niż wkurza.. a Pani M. pozostanie osobą, o której będzie się pisać długo.. w końcu sama o to zadbała.. emotka jak się wygrywa i jest się osobą publiczną poddaną na wszelakiego rodzaju krytykę to trza to umieć przyjąć.. Pani M. przyjmuje z pokorą a reszta niech sobie gada co chce.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4155688 Napisano: 19.02.2011 12:58:56 w Wkurza mnie...
emotka pfff.. pif paf... Wyświetl w wątku >>
0 0

swibek

#4155394 Napisano: 19.02.2011 11:18:59 w PODZIĘKOWANIA
Stasiu!! emotka bardzo ale to bardzo dziękuję!! emotka kochana jesteś.. emotka buziaki od Kacperka!!! Wyświetl w wątku >>
0 0