Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
..również pozdrawiamy.. a następnym razem jak chcesz pomocy to też coś od siebie daj.. nie tylko proś ale i podziel się sam.. już nie jedna osoba prosiła abys powiedział co to za konek.. nie uważasz, że miło by było coś odpisać? a nie tylko czekać na rozwój zdarzeń?? Wyświetl w wątku >>
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to w czym problem? czego Ci brakuje? angielski znasz przecie.. (hał-ar-ju?) a resztę (czyt. rozrywkowość i inne ważne takie tam) się pożyczy i dokupi.. będzie git! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mariolce się płyta zacięła.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
są pewne progi stopkowe.. trza mieć 1000, potem chyba 2,5 tys, potem 4 tys, 6 tys.. chyba jakoś tak było.. a jeśli chodzi chodzi o to ile kto dodał do bazy to ten sposób nie jest do końca wiarygodny bo po upływie określonego czasu konki z bazy znikają więc i owa informacja znika z konkiem.. ale z ostatnich miesięcy są napewno w miare bieżące statystyki.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może pod wpisami na stronie głównej, na samym dole, na niebieskim pasku tak po prawej jest EDYTUJ OPCJE.. i może tam sprawdź ustawienia.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja bym się nie zdziwiła jakbyś wygrała.. powodzenia życzę!! widocznie tak miało być!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
był, był w bazie.. przegapiłeś?? no szkoda!!
anava - duuuużo zdróweczka dla Was!!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z reguły konkursy na FB wymagają polubienia strony, przecież chodzi o zyskanie sobie jak największej liczby fanów a konkurs ma być zachętą.. tak, że jak widzisz konek na FB to na 99% trza zostać fanem.. noo ewentualnie po zakończeniu konku zawsze mozna się odfanić.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo admin już skasował.. skrobnij do zdolnej bestyji.. ona Ci pomoże.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kochana.. szybciutko dodasz 10 konków do bazy i nikt nawet nie zauważy, że jakiś karniak był.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja korzystam z neutralizatorów i zapachów z serii Pachnąca Szafa.. one są dostępne w necie i np w Rossmanie.. polecam..
http://merlin.pl/...GbhKwCFUMKfAod_EJSJQ Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yyy wielka?? przecie odszczupliłam się.. pomoc była malutka.. ważne, że efekt jest! no to zdrówko kochana!!! za satysfakcję i sukces!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
info w stopie!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba o tym samym pomyślałam.. i pomimo tego, że byłam (i dalej jestem) nie w temacie to bardzo dziękuję tym co mieli dobre chęci i serduszko by mi pomóc!! jesteście kochani! dzięki!! Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taki młody chłopak.. życie przed nim było.. przykre.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm.. może pozdejmować klawisze i patyczkiem kosmetycznym dobrze styki powycierać.. Mariolka, nie pij tyle (soczków) przed kompem!! nie mam pomysła.. jak moja klawka nie działała to wypstrykałam jej klawisze, szorowałam na sucho szczoteczką.. dmuchałam z kurzu, okruszków i innych kudlastych śmietków.. przecierałam styki i pomogło troche.. Wyświetl w wątku >>
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na to wychodzi, że sprzątaczka powinna pić kawę parzoną z fusów, które zostały po kawie sekretarki.. też lavazza już z drugiego przemiału.. Wyświetl w wątku >>