Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pafkoo
Postów 156
Data rejestracji 26.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poprostu napisz że dopiero zaczynasz - może wyślą Ci więcej i powiedzą maszz tu na początek paczkę gratisów...
Po co kłamac?? Wyświetl w wątku >>
pafkoo
Postów 156
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak jak maly9 rower, a zajaczes tv ... Wyświetl w wątku >>
pafkoo
Postów 156
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pafkoo
Postów 156
Punkty karne 0
Konkursy dodane
P.S.
http://heyah.pl/pimpmyphone/id/195 wejdźcie i dajcie 5 , plizzz! Wyświetl w wątku >>
pafkoo
Postów 156
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://heyah.pl/pimpmyphone/id/195 , i dajcie 5 punktów, zależy mi na tym konku...
a żyby niebyło totalnie offtopic to u mnie dziś jeden ngayw... Wyświetl w wątku >>
pafkoo
Postów 156
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pafkoo
Postów 156
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pafkoo
Postów 156
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raz przyszła nagroda z prizee (etui natelefon zakładane na rękę) ,
a teraz przyniósł fajną paczkę , a wniej :
7 długopisów
8 zapalniczek!!
ale super - zwłaszcza że dawno nic niedostałem , więc mam motywację do pisania maili!! Wyświetl w wątku >>
pafkoo
Postów 156
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Twoje Kochanie
- mickis
- klisza
- Kama
z konkursu motyl LG za to że m i zaśmiecali skrzynkę motylami, chociaż niebiorę w tym konkursie udziału... Wyświetl w wątku >>
pafkoo
Postów 156
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo , używam firefoxa, ale pozwoliłem tej stronie otwierać okienka, ale straciłem zaufanie, i teraz będzie trzeba ją zablokować...
a codo edycji postów, jestem absolunie za, niewiem dlaczego jeszcze tego niema... Wyświetl w wątku >>
pafkoo
Postów 156
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to będzie mniejwięcej tak:
Raczej żadko otrzymujemy zamówienia tego typu. To interesujące zamówienie.
Czy możemy zapytać jak zamierzasz ich urzywać??
Wyświetl w wątku >>
pafkoo
Postów 156
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
pafkoo
Postów 156
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi oto , żebyś w polu email adress wpisała prawidłowy e-mail. Wyświetl w wątku >>
pafkoo
Postów 156
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to będzie mniejwięcej tak:
Drogi Michale!
Dziękujemy za konkatk z nami. Jesteśmy zadowoleni, że dodaliśmy Cię do naszej listy mailingowej. Proszę daj nam znać kiedy w przyszłości będziemy mogli Ci pomóc!
Wyświetl w wątku >>
pafkoo
Postów 156
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale wiejski negatyw... musiałem ze trzy razy przeczytać żeby zakapować... Wyświetl w wątku >>
pafkoo
Postów 156
Punkty karne 0
Konkursy dodane
racja! ja mam dość orginalny wzór maila który rozsyłam firmom, oczywiście z wiadomych względów go tutaj nie podam .
Pozdro
Paweł
P.S. U mnie gratisowa cisza... <bigcry> Wyświetl w wątku >>
pafkoo
Postów 156
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oczywiście miało być konki
www.prizee.w.pl Wyświetl w wątku >>
pafkoo
Postów 156
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.prizee.w.pl
a żeby nie było offtopic to piszę na temat :
u mnie niestety pusto <bigcry> ale ostatnio wogóle niepiszę maili,a nawet koni zaniedbałem ,bo gram na prziee i ogame .
Pozdro
www.prizee.w.pl Wyświetl w wątku >>
pafkoo
Postów 156
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-2xdługopisy
-2x fajne karteczki
-płytka z oryginalnym antywirusem z licencją na 3 miesiące.
fajnie! Wyświetl w wątku >>
pafkoo
Postów 156
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie tak jak u Ciebie:
??? ??? ??? Wyświetl w wątku >>