Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
arta
Postów 2423
Data rejestracji 09.12.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.youtu.../watch?v=7LKHpM1UeDA
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
biedna ta szkoła, albo raczej ta polonistka, że dziećmi się wysługuje w trakcie lekcji (przecież bierze za nie odpowiedzialność!) a nie potrafi korzystać z encyklopedii, czy choćby słownika! Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i jeszcze jest coś takiego, że jak para wychodzi z domu rodzinnego, to oczywiście robi się bramy, składa życzenia, itd. wtedy też czasami się ludzie przebierają i nie chcą wypuścić Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas się to nazywa Polterabend (choć dawno nie było i wydaje mi się, że robi się to jednak w czwartek). Normą jest to, że ktoś się przebiera za parę młodą, księdza, teściową i robią sobie jaja... Och, dużo wódki wtedy idzie
Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rdc.pl...dwor_czy_isc_na_pole Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To wygląda tak, że Polska jest podzielona na dwa regiony. Mamy zatem wymowę krakowsko-częstochowską oraz poznańską. Charakteryzują się po pierwsze innym słownictwem (Twój przykład na polu jest koronny, a Poznaniacy mają choćby pyry), ale też inną wymową, np. słowo bank, czy okienko (n u jednych jest dłuższe i zupełnie to słówko inaczej brzmi)...
Ale akurat ta część polskiego mi się podoba! Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chop zapomniał dziś odebrać a ja nie dam rady jutro się już wybrać... Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Weź jednak poprawkę na to, że często się zdarza, iż przedmioty na studiach nijak się mają do wybranego KIERUNKU i bardzo często są tzw. zapchajdziurą uczelnianą...
Jestem więcej, jak pewna, że Dianek napisała tak, by się pożalić, a nie po to, by ktoś faktycznie za nią poszedł i zdał egzamin... Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie, kurde, nie wiem. Do agencji? na graf@graf.torun.pl ?
Takiego krótkiego maila im napiszę, że zapoznałam się z regulaminem tym a tym i czy mogę prosić o uzupełnienie danych, związanych z nagrodami dodatkowymi... Chyba styknie, nie? Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wygląda na to, że regulamin jest niedokończony, może napiszemy do nich masowo, żeby uzupełnili?
Gdy był konkurs Palmolive w Carrefourze, to zestaw - nagroda był wart jakoś ok. 60-70zł. Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do dziś figurujesz w moim telefonie jako KASIA CZOKO Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś wysyła mi pieniądze/doładowanie, ja robię zakupy, paragon wysyłam pocztą lub skanem (jak chcecie).
Kilka razy robiłam już podobne wymiany, więc z pewnością znajdą się forumowicze potwierdzający moją uczciwość Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Maleńka, możesz też po prostu nawalić tzw. myślników a następnie dać enter i samo się zrobi Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięks Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
daj maila, na pw, to ci wysle Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fajnie, że można się powkurzać wspólnie, bo jak już wpadać do wielkiej cenzura, to chociaż weselej... Wyświetl w wątku >>
arta
Postów 2423
Punkty karne 0
Konkursy dodane